#پاسخ_شبهات
💢آیا حدیثى موجود است که بگوید اگر زنى #عطر بزند و مرد بوى او را استشمام کند، براى آن زن در حکم #زنا است؟
✅روایاتی در نکوهش عطر زدن زن در برابر مرد نامحرم وجود دارد که در این زمینه میتوانید به «وسائل الشیعة»، ج 20، ص 160 مراجعه کنید.
✅اما #روایتی مبنی بر اینکه چنین عطر زدنی در حکم زنا است در منابع معتبر روایی شیعی وجود ندارد، اما در برخی کتب #اهل_سنت و برخی منابع ثانویه شیعی به نقل از آنها روایت ناظر به موضوع پرسش را میتوان یافت.
در این #روایت منظور از #زنا عمل جنسی نیست بلکه در روایات برای هر عضو، زِنایی را در نظر گرفته است و به عنوان نمونه، #زنای چشم را نگاه حرام میداند. این روایت نیز ناظر به ارتکاب این نوع گناه میباشد، نه آنکه عطر زدن، گناهی معادل با زنا و #فاحشه معروفی داشته باشد که انجام دهنده آن، مستحق حد شرعی است.
@ayeha313
💢 هیچ عملی در این دنیا، گم نمیشود
#شهید_مطهری
🔸پیغمبر اکرم(ص) فرمود: «دنیا مزرعه آخرت است». هرکسی آن درَود عاقبت کار که کشت. هیچ عملی در این جهان گم نمیشود و از بین نمیرود؛ نه تنها گم نمیشود و از بین نمیرود، بلکه آن عمل در زمین روح خود ما و در زمین اجتماع ما و بالاخره در زمین مساعد جهان -که محفوف به هزارها عوامل است- فرو میرود و پس از مدتی میدمد و خود را بروز میدهد.
📚حکمتها و اندرزها، ج1، ص54
@ayeha313
💢بعد از حضرت #عیسی (ع) و قبل از حضرت #محمد (ص) چه کسی بر روی زمین حجت بود؟
#پاسخ:
✅حضرت علی (ع) می فرمایند: «اللَّهُمَّ بَلَى لَا یَخْلُو الْأَرْضُ مِنْ قَائِمٍ لِلَّهِ بِحُجَّةٍ إِمَّا ظَاهِراً مَشْهُوراً أَوْ خَائِفاً مَغْمُوراً؛[۱] زمین هیچ گاه از حجتهاى خدا خالى نمى ماند، خواه آشكار و مشهور باشد یا بیمناك و مستور.»
همچنین حضرت در توصیف زمان بعثت رسول اکرم (ص) می فرمایند: خدا پیامبر اسلام را هنگامى مبعوث فرمود كه از زمان بعثت پیامبران پیشین مدّتها گذشته، و ملّتها در خواب عمیقى فرو خفته بودند.
از کنار هم گذاشتن این دو کلام می توانیم نتیجه بگیریم که در زمانی که بین عروج حضرت عیسی (ع)، تا زمان بعثت رسول اکرم بوده ، دوره هایی وجود داشته که یا رسولی در آن نبوده و حجت الهی غیر رسول بوده (مثل اوصیای پیامبران) یا اینکه حجت الهی، فرد مشهور و آشکاری نبوده است.
اما شناخت بعضی از حجت های الهی در این دوره ممکن است. مثلا طبق نظر بعضی از مفسران، یاران حضرت عیسی (ع) بعد از عروج ایشان صاحب ماموریت هایی شده اند و حجت الهی بوده اند:
«إِذْ أَرْسَلْنا إِلَیْهِمُ اثْنَیْنِ فَكَذَّبُوهُما فَعَزَّزْنا بِثالِثٍ فَقالُوا إِنَّا إِلَیْكُمْ مُرْسَلُونَ[یس/۱۴] هنگامى كه دو نفر از رسولان را بسوى آنها فرستادیم، امّا آنان رسولان (ما) را تكذیب كردند پس براى تقویت آن دو، شخص سوّمى فرستادیم، آنها همگى گفتند: «ما فرستادگان (خدا) به سوى شما هستیم!»
در تفسیر نمونه، ج۱۸، ص: ۳۴۱ آمده « در اینكه این رسولان چه كسانى بودند در میان مفسران گفتگو است، جمعى گفته اند: نام آن دو نفر" شمعون" و" یوحنا" بود و نام سومین" بولس" و بعضى نامهاى دیگرى براى آنها ذكر كرده اند. و نیز در اینكه آنها پیامبران و رسولان خداوند بودند و یا فرستادگان حضرت مسیح ع (و اگر خداوند مى فرماید ما آنها را فرستادیم به خاطر آنست كه رسولان مسیح هم رسولان او هستند) باز در میان مفسران گفتگو است، هر چند ظاهر آیات فوق موافق تفسیر اول است.»
در بیان جزئی تر دو دوره متفاوت، حدیثی از امام صادق (ع) نقل شده است که: مردم بعد از عیسى (ع) ۲۵۰ سال بدون امام ظاهرى گذراندند ... میان عیسى و محمد (ص) پانصد سال فاصله بود كه در ۲۵۰ سالش پیغمبر و عالمى در میان مردم ظاهر و با نفوذ نبود یعقوب ابن شعیب راوى حدیث گوید عرض كردم مردم در دین دارى خود چه میكردند فرمود به دین عیسى (ع) عمل میكردند عرض كردم چه حالى داشتند فرمود مؤمن بودند سپس فرمود زمین همیشه داراى یك عالم و رهبر دینى است كه اهل ایمان مى توانند از او استفاده كنند.
از دیگر حجت هایی که برای این دوره نام برده شده، می توان به اسامی زیر اشاره کرد (شمعون)، (ملیخا)، (انشوا)، (دسیخا)، (نسطورس)، (مرعیدا) و (بحیراى راهب)
📚تحف العقول ص ۱۷۱.
📚خطبه ۸۹ نهج البلاغه.
📚كمال الدین و تمام النعمة، ج۱، ص: ۱۶۱.
@ayeha313
✍نوشیدنی رفع خستگی
🍎برای از بین بردن خستگی مغز کافیست به یک لیوان آب سیب تازه ، دو قاشق چای خوری عسل طبیعی اضافه کرده و جرعه جرعه بنوشید.
👈این نوشیدنی نشاط آور و رفع کننده خستگی است.
@ayeha313
👨🏻آقای خونه!
"گیر دادنِ زنها؛ اصلاً چیز بدی نیست!!!"
🍃 زنی که گیر میدهد، یعنی تو را دوست دارد ، زیاد هم دوست دارد. زنی که مقصدِ نگاهِ تو برایش مهم است، میترسد که از چشمانت افتاده باشد.
👈 زنی که برایش مهم باشد که تو محبت و توجّهت را کجا و چه اندازه خرج میکنی، کاملاً معصومانه، ترسِ از دست دادنِ تو را دارد.
👈 زنی که با بیتوجهیات بغضش میگیرد، بیپناه است و جز تو کسی را ندارد. غر زدن و گیر دادن، شیرِ اطمینانِ دوست داشتنِ زنهاست.
👈 زنی که دوستت ندارد، گیرهایش را جای دیگری میدهد، محال است زنی بیعشق، سرش را روی بالش بگذارد.
✅ این به تو بستگی دارد که زنی که کنارت نفس میکشد، عاشقت باشد یانه! نباید به گیر دادنِ زنها گیر داد؛ زنهای عاشق، گیر میدهند، زن های وفادار، بیشتر...!"
@ayeha313
🔴سرنوشت مسیحیان پس از ظهور حضرت مهدی(عج)چگونه خواهد بود؟
🔷به شهادت تعدادی از روایات،در زمان ظهور با نزول مسیح علیه السلام از آسمان بیش تر مسیحیان و یهودیان به او ایمان میآورند.
♻️از جمله شهربن حوشب میگوید:
"حجاج به من گفت: در قرآن آیهای است که مرا خسته کرده است و معنای آن را نمیفهمم
🔰گفتم: کدام آیه؟
💠گفت: آن جا که خداوند میفرماید:
⚜"و هیچ یک از اهل کتاب نیست مگر آن که قبل از مرگش به او ایمان میآورد."
🔴خوب به خدا سوگند من دستور میدهم فردی یهودی یا نصرانی را نزد من گردن بزنند و من به او خیره میشوم، ولی لبانش حرکت نمیکند تا اینکه نفس او قطع میشود.
🔆گفتم: خداوند امر امیر را اصلاح کند، مطلب آن گونه که پنداشتی نیست.
پرسید: چگونه؟
✳️گفتم [مراد این است که] عیسی علیه السلام پیش از روز قیامت از آسمان فرود میآید و پشت سر مهدی علیه السلام نماز میگزارد.
🔷پس هیچ یهودی و نصرانی باقی نمیماند مگر اینکه به عیسی قبل از مرگش ایمان میآورد.
❗️پرسید: عجب! این تفسیر را از کجا فرا گرفتهای؟
گفتم: از محمد بن علی بن حسین بن علی بن ابیطالب علیه السلام
💠حجاج گفت: به خدا سوگند آنرا از چشمهای زلال بدست آوردهای...
✅بنابراین با ایمان اهل کتاب به مسیح و اسلام آوردن مسیح و پیروی او از امام مهدی(علیه السلام)🌺
به یقین بخش عمدهای از اهل کتاب نیز اسلام آورده و به امام خواهند گروید...
📚منابع:
1_معجم احادیث الامام مهدی،ج5،ص83
2_منتخب الاثر،ص600
@ayeha313