برخیز و سلامی کن
و لبخند بزن
که این صبح نشانی
زغم و غصـه ندارد
لبخنـد خـدا در نفس صبح
عیان است
بگذارخدا
دست به قلبـــ❤️ـــت بگذارد
ســـ❄️ــلام
صبح سه شنبہ تون پراز لبخند☃
@ayeha313
✨ حدیث شمارهء ۱۲۵۷ نهج الفصاحه✨
🌸 نبی مکرم اسلام فرموده اند:
سه چیز در این جهان مایهء سعادت مرد مسلمان است: همسایهء خوب، خانهء وسیع و مرکب خوش رفتار.
@ayeha313
صله_رحم👌
✅اثرات صله رحم(ارتباط با خویشاوندان)
➊مال را رشد ميدهد.
➋عمل ها را پاك مي كند.
➌بلا را دفع مي كند.
➍حساب را آسان مي كند.
➎از گناهان حفظ مي كند.
➏انسان را نزد اهل و عيال محبوب كند.
➐دشمن را ذليل ميكند.
➑خلق را نيكو كند.
➒اجل را دور كند ،گاهي عمر سه ساله را
تا سي سال افزايش دهد.
➓براي هر قدم جهت صله رحم چهل هزار حسنه نوشته شود.
📚سراج الشيعة ص١٨
@ayeha313
#سبک_زندگی_اسلامی
🔹پيامبر اکرم صلّي الله علیه وآله
پنچ چیز دل را می میراند:
🔺 زیادخوردن،
🔺زیادخوابیدن،
🔺زیاد خندیدن،
🔺غصه فراوان!
🔺وحرام خوردن که ایمان را دور می کند.
📚 نصایح،219
@ayeha313
🌸روز پرستار،
🌸روز جاری عاطفه ها،
🌸روز درخشیدن ایمان در قلب های مهربان
🌸روز افتخار انسان به انسانیّت
✨بر همگان مبارک باد✨
@ayeha313
💢بعد از حضرت #عیسی (ع) و قبل از حضرت #محمد (ص) چه کسی بر روی زمین حجت بود؟
#پاسخ:
✅حضرت علی (ع) می فرمایند: «اللَّهُمَّ بَلَى لَا یَخْلُو الْأَرْضُ مِنْ قَائِمٍ لِلَّهِ بِحُجَّةٍ إِمَّا ظَاهِراً مَشْهُوراً أَوْ خَائِفاً مَغْمُوراً؛[۱] زمین هیچ گاه از حجتهاى خدا خالى نمى ماند، خواه آشكار و مشهور باشد یا بیمناك و مستور.»
همچنین حضرت در توصیف زمان بعثت رسول اکرم (ص) می فرمایند: خدا پیامبر اسلام را هنگامى مبعوث فرمود كه از زمان بعثت پیامبران پیشین مدّتها گذشته، و ملّتها در خواب عمیقى فرو خفته بودند.
از کنار هم گذاشتن این دو کلام می توانیم نتیجه بگیریم که در زمانی که بین عروج حضرت عیسی (ع)، تا زمان بعثت رسول اکرم بوده ، دوره هایی وجود داشته که یا رسولی در آن نبوده و حجت الهی غیر رسول بوده (مثل اوصیای پیامبران) یا اینکه حجت الهی، فرد مشهور و آشکاری نبوده است.
اما شناخت بعضی از حجت های الهی در این دوره ممکن است. مثلا طبق نظر بعضی از مفسران، یاران حضرت عیسی (ع) بعد از عروج ایشان صاحب ماموریت هایی شده اند و حجت الهی بوده اند:
«إِذْ أَرْسَلْنا إِلَیْهِمُ اثْنَیْنِ فَكَذَّبُوهُما فَعَزَّزْنا بِثالِثٍ فَقالُوا إِنَّا إِلَیْكُمْ مُرْسَلُونَ[یس/۱۴] هنگامى كه دو نفر از رسولان را بسوى آنها فرستادیم، امّا آنان رسولان (ما) را تكذیب كردند پس براى تقویت آن دو، شخص سوّمى فرستادیم، آنها همگى گفتند: «ما فرستادگان (خدا) به سوى شما هستیم!»
در تفسیر نمونه، ج۱۸، ص: ۳۴۱ آمده « در اینكه این رسولان چه كسانى بودند در میان مفسران گفتگو است، جمعى گفته اند: نام آن دو نفر" شمعون" و" یوحنا" بود و نام سومین" بولس" و بعضى نامهاى دیگرى براى آنها ذكر كرده اند. و نیز در اینكه آنها پیامبران و رسولان خداوند بودند و یا فرستادگان حضرت مسیح ع (و اگر خداوند مى فرماید ما آنها را فرستادیم به خاطر آنست كه رسولان مسیح هم رسولان او هستند) باز در میان مفسران گفتگو است، هر چند ظاهر آیات فوق موافق تفسیر اول است.»
در بیان جزئی تر دو دوره متفاوت، حدیثی از امام صادق (ع) نقل شده است که: مردم بعد از عیسى (ع) ۲۵۰ سال بدون امام ظاهرى گذراندند ... میان عیسى و محمد (ص) پانصد سال فاصله بود كه در ۲۵۰ سالش پیغمبر و عالمى در میان مردم ظاهر و با نفوذ نبود یعقوب ابن شعیب راوى حدیث گوید عرض كردم مردم در دین دارى خود چه میكردند فرمود به دین عیسى (ع) عمل میكردند عرض كردم چه حالى داشتند فرمود مؤمن بودند سپس فرمود زمین همیشه داراى یك عالم و رهبر دینى است كه اهل ایمان مى توانند از او استفاده كنند.
از دیگر حجت هایی که برای این دوره نام برده شده، می توان به اسامی زیر اشاره کرد (شمعون)، (ملیخا)، (انشوا)، (دسیخا)، (نسطورس)، (مرعیدا) و (بحیراى راهب)
📚تحف العقول ص ۱۷۱.
📚خطبه ۸۹ نهج البلاغه.
📚كمال الدین و تمام النعمة، ج۱، ص: ۱۶۱.
@ayeha313
🌹
#مجردها_بدانند
هرگز به مردی که در برابر والدینش جَسوره «بله» نگو! چون کسی که حرمت والدینش رو نگه نمیداره؛ قطعا قدر شما رو هم نمیدونه و حرمتتون رو حفظ نمیکنه...
@ayeha313
✅ حضرت #زینب (س) در کلام علامه طباطبایی
از روایات برمى آید که حضرت زینب(س) در نهضت حسینى که علیه سلطنت استبدادى یزید و ستمگران بنى امیه بود، طبق وصیت سیدالشهدا وظایف سنگینى به عهده داشت و در عمل به وظیفه، لیاقت علمى و عملى و شخصیت فوق العاده دینى خود را به ثبوت رسانید. اصولًا باید دانست که از نظر اسلام، ارزش انسان در جامعه به علم و تقوا (خدمات دینى فردى و اجتماعى) است و سایر امور که در اجتماعات دیگر وسیله امتیاز و نفوذ مى باشند، مانند ثروت و عظمت، عشیره و اتباع و شرافت خانوادگى و تصدى مقامات حکومت و قضا و مقامات لشکرى هیچ گونه ارزش و امتیازى ندارند که ملاک افتخارشان گردیده و آنان را مافوق دیگران قرار دهد. در اسلام هیچ امتیازى را نباید ملاک نفوذ اعمال قدرت قرار داد. بنابراین یک بانوى اسلامى مى تواند در امتیازات دینى پا به پاى مردان پیش رود و اگر عُرضه داشته باشد از همه مردان جلو افتد، چنان که مى تواند به استثناى سه مسئله #حکومت و #قضا و #جنگ، در همه مشاغل اجتماعى با مردان شرکت نماید.
خداى متعال مى فرماید:
«گرامى ترین شما پیش خدا با تقواترین شماست»
و مى فرماید:
«هرگز کسانى که مىدانند با کسانى که نمى دانند برابر نمى شوند».
📚 بررسی های اسلامی ؛ ج2، ص297
@ayeha313