🌱آیه های زندگی🌱
ای مردم، من برایتان روشن کردم و به شما فهمانیدم، و این علی است که بعد از من به شما میفهماند @ay
بدانید که من بعد از پایان خطابهام شما را به دست دادن با من به عنوان بیعت با او و اقرار به او، و بعد از من به دست دادن با خود او فرا میخوانم.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
بدانید که من بعد از پایان خطابهام شما را به دست دادن با من به عنوان بیعت با او و اقرار به او، و بع
بدانید که من با خدا بیعت کردهام و علی با من بیعت کرده است، و من از جانب خداوند برای او از شما بیعت میگیرم. «اِنَّ الَّذینَ یبایعُونَکَ اِنَّما یبایعُونَ اللّهَ...»: «کسانی که با تو بیعت میکنند در واقع با خدا بیعت میکنند، دست خداوند بر روی دست آنان است. پس هر کس بیعت را بشکند بر ضرر خود اوست، و هر کس به آنچه با خدا عهد بسته وفادار باشد خداوند به او اجر عظیمی عنایت خواهد کرد».
@ayeha313
#کلام_علما
💠 استاد شهید مرتضی مطهری (ره):
از کجا بفهمیم که عبادت ما، «عبادت» است نه «عادت»؟
اخلاق معنایش این است که انسان اراده خودش را بر عادات و بر طبایع خود غلبه بدهد؛ یعنی اراده را تقویت کند به طوری که اراده بر آنها حاکم باشد.
حتی اراده باید بر عادات خوب هم غالب باشد، چون کار خوب اگر کسی به آن عادت پیدا کرد خوب نیست.
مثلا ما باید نماز بخوانیم اما نباید نماز خواندن ما شکل عادت داشته باشد. از کجا بفهمیم که نماز خواندن ما عادت است یا نه؟ باید ببینیم آیا همه دستورات خدا را مثل نماز خواندن انجام میدهیم؟ اگر اینطور است، معلوم میشود که کار ما به خاطر امر خداست.
اما اگر ربا را میخوریم و در عین حال، نماز را هم با نافلههایش میخوانیم، یا اگر خیانت به امانت مردم میکنیم ولی زیارت عاشورایمان هم ترک نمیشود، میفهمیم که اینها عبادت نیست، عادت است.
📚 استاد مطهری، اسلام و نیازهای زمان، ج1، ص211
@ayeha313
💐از عرش خدا
🎊بانگ منادی آمد
💐یعنی که
🎊 زمان عیش
💐وشادی آمد
🎊نور دل حضرت جواد
💐آمده است
💐میلاد امام دهم
🎊هادی (ع) برهمه
عاشقانش مبارک باد 💐
@ayeha313
🌷امام باقر(علیهالسلام):
هر كس بعد از "وضو گرفتن" یك بار آیة الكرسى بخواند،
🌺خدا ثواب چهل سال عبادت را به او عطا كند و مقامش، چهل درجه بالا میرود.
📕اصول کافی،ج6
@ayeha313
🔴مرید امام زمان(عج)باید جهانی فکر کند!
📝حجت الاسلام قرائتی:
❇️علاقه به امام زمان (عج) بايد جمعي باشد:
در دعاي عهد داريم که:
⚜«اللَّهُمَّ بَلِّغْ مَوْلَانَا الْإِمَامَ الهادی الْمَهْدِيَّ الْقَائِمَ بِأَمْرِکِ صَلَّوات اللَّهُ عَلَيْهِ وَ عَلَى آبَائِهِ الطَّاهِرِينَ عَنْ جَمِيعِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَات»،
⁉️به امام زمان (عج) ابلاغ کن، از طرف چه كسي؟
👈«عَنْ جَمِيعِ»
از طرف همه مؤمنين و مؤمنات «عَنْ جَمِيعِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَات»
🔰اين خودش مطلب مهمي است...
✅ امام جهاني بايد مريدش هم جهاني فکر کند.
💠وقتي زيارت ميرويم بگوييم که: اين زيارت به نيابت از همهي مؤمنين و مؤمنات.
🌀صدقه ميدهيم بگوييم:دفع بلا از همهي مؤمنين و مؤمنات بشود.
✨نگوييم خدايا، مؤمنيني که در اين مسجد نماز خواندند بيامرز. حالا مؤمنيني که در مسجد ديگر نماز خواندند چه؟ همه را بگو.
❓مگر منتظر امام بين المللي نيستي؟
✅امام جهاني بايد مريدش هم جهاني فکر کند. کسي که منتظر اصلاح عمومي است، بايد خودش هم عمومي فکر کند. خودم و بچهام و هيأتام و مسجدم و برايش هيچ فرقي نکند.
🌺«عَنْ جَمِيعِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَات»🌺
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🌹🌹🌹 🌹🌹 🌹 6⃣1⃣ واسطه انتحار: ✨ ... زيرا موسيقی در اثر كششهای حسّاس خود و جلب توجه غير عادی كه در نو
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
7⃣1⃣ تهييج عشق:
[بيماری روحی عشق]
✨ يكی از بيماری های روانی كه مورد بحث و توجه روانكاوان است بيماری روحی عشق است. شدت اين بيماری گاهی به جايی میرسد كه شخص، خود برای هلاكت خود قيام كرده، خويش را به آب و آتش میاندازد، مسموم میكند؛ حتی چشم از حيثيت و آبروی خود میپوشد و در دنيای به اصطلاح متمدن امروز، در معابر عمومی، خود را زير اتومبيل معشوق رها میكند و گاهی اين بيماری تا ورود به تيمارستان صاحب خود را رهبری مینمايد.
بيماری روانی عشق گاهی از راه چشم و زمانی به وسيله گوش بر اعصاب و نيروهای فكری تسلط پيدا میكند. اغلب نظر بازیها و چشم چرانیها خيلی گران تمام میشود و ممكن است در همان نگاه اول عشق به وجود آيد. شما وقتی از نظر غريزه جنسی به نگاههای انحرافی متمايل شديد، ممكن است لذتی در خود احساس كنيد؛ ولی نمی دانيد اگر در همان وهله اوّل خود را از اين نگاه منصرف نكرديد، روزی دنبال آن كشيده شده و شما را به يک نوع بيماری يا واكنش روانی به نام وايوريسم مبتلا خواهد نمود و ديگر از بد نگاهی و چشم چرانی نتوانيد گذشت و آنگاه به دنبال همان يک نگاه، بسا تحريک عشق و خاطرات خودكشی و يا ابتلاء به بيماریهای روانی، نتيجه عمل تا صحنه تيمارستان شما را همراهی خواهد نمود.
تحريک عشق از راه گوش نيز وسيله آواز لطيف زنان خواننده به خصوص هر گاه با موسيقی و اشعار عاشقانه توام باشد ايجاد شده و شنونده را تحت تأثير شديد قرار داده و عشق و ميل مفرط به وصال و روابط جنسی را پديد میآورد.
(#تاثیر_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
#ادامه_دارد
🌹
🌹🌹
🌹🌹🌹
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🌹🌹🌹 🌹🌹 🌹 7⃣1⃣ تهييج عشق: [بيماری روحی عشق] ✨ يكی از بيماری های روانی كه مورد بحث و توجه روانكاوا
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
7⃣1⃣ تهییج عشق:
[بیماری روحی عشق]
✨ ... بشر دارای غريزه جنسی است، اين غريزه در مرد و زن به نسبت موجود است و مانند نيروی مغناطيسی مرد و زن را با اندک تحريكی به سوی يكديگر می كشاند. البته اين تحريک، هر گاه به جا باشد؛ علاوه بر آنكه زيانی ندارد؛ دارای منافعی است؛ مانند تحريک غريزه جنسی بين زن و شوهر، كه علاوه بر ايجاد لذت از نظر روابط جنسی، باعث بقای نسل میشود امّا گاه اين تحريک به موقع نيست؛ مانند تحريک غريزه جنسی مردی در برابر زنی كه شوهر دارد؛ يا در در برابر دوشيزه ای كه شرايط ازدواج با او موجود نيست؛ يا تحريک غريزه مرد با زنی كه از طرف يكی از آنها موانعی در كار است و در هر صورت كار به وصال نمی كشد، در اينجا است كه اين تحريک بی موقع و زيانبخش است و اگر به مرحله شدت و افراط رسيد، توليد بيماری روانی كرده و سرگردانی عجيب و عواقب وخيمی را برای صاحب آن ايجاد مینمايد.
بيماری روانی عشق اغلب در پيرامون زن و جاذبه و زيبايی او به وجود میآيد و گاه می شود، زيبايی مردان نيز سبب پيدايش عشق در افكار و قلوب زنان میگردد.
نغمات موسيقی در كسانی كه دچار اين نوع بيماری هستند، چنان حالت عشق و شيفتگی را تشديد میكند كه تنها راه آرامش روحی خود را يا وصال معشوق، تصور میكنند و يا صرف نظر كردن از عمر و هستی و آنچه به حيات آنها بستگی دارد.
(#تاثیر_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
#ادامه_دارد
🌹
🌹🌹
🌹🌹🌹
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🌹🌹🌹 🌹🌹 🌹 7⃣1⃣ تهییج عشق: [بیماری روحی عشق] ✨ ... بشر دارای غريزه جنسی است، اين غريزه در مرد و زن ب
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
7⃣1⃣ تهییج عشق:
[بیماری روحی عشق]
✨ ... موسيقی نه تنها آتش عشقبازان را تند میكند، بلكه شنوندگانی كه از اين بيماری روحی بركنارند، را نيز به دايره عشق و سرگردانی میكشاند.
كدام مرد مبارزی میتواند ادعا كند كه در برابر نغمات موسيقی، مخصوصاً وقتی كه با آواز لطيف و مهيج پری پيكران و زنان و دوشيزگان توأم باشد؛ استقامت داشته و تسليم اين تحريكات عشقی نمی گردد!؟
بديهی است؛ اغلب نواهای موسيقی، چون با اشعار عاشقانه و آواز دلربای خوانندگان همراه است، خود محرّک عشق و مهيج نيروی شهوانی گرديده، شنوندگان را به بيماری روانی عشق و عواقب آن مبتلا خواهد ساخت. اغلب عشقبازی های مفرط رشته و تار و پود خانوادهها را از هم گسسته و اصول شرافت و تقوی را بر باد داده است و آغاز آنرا، در موسيقی و كنسرت و مجالس رقص و دانس و اشعار عاشقانه (كه هر يک همكار باوفای موسيقی هستند) به خوبی میتوانيد جستجو كنيد.
(#تاثیر_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
🌹
🌹🌹
🌹🌹🌹🌹
@ayeha313