▪️امام صادق(ع) مےفرمایند :
همہ شيعيان من با شفاعت او ؛
(فاطمه معصومه سلام الله)
وارد بهشت خواهند شد ...
📚 ڪامل الزیارات، ص۲۲۸
ولادتحضرتمعصومه
@ayeha313
لقب معصومه از سوى امام رضا علیه السلام به این بانوى عظیم الشان اعطا گردید.
امام رضا فرمود: «من زار المعصومه بقم کمن زارنى» هر کس معصومه را در قم زیارت کند، مانند کسى است که مرا زیارت کرده است.(فاطمة المعصومة (س) محمد علی معلم ،ص 65 ریاحین الشریعه ،ج 5 ،ص 35.)
👈این تعبیر را امام پس از وفات آن بانو به کار برده اند ودلالت بر این نکته دارد که آن بانو دارای مقام عصمت می باشند.
@ayeha313
در کودکی نظام باور های کودک شکل می گیرد و والدین تاثیر فوق العاده ای در رشد افکار منفی و مثبت فرزندشان دارند... موقع صحبت کردن با آنها مدام از بی پولی سخن نگوییم، تو چه قدر تنبل هستی آخرش هیچی نمی شوی و امثال اینها
ذهن آنها را با با برکت و فراوانی دنیا یا اینکه چقدر فوقالعاده و دوست داشتنی هستند و اینکه آینده درخشانی در انتظار شان هست آشنا کنید تا واقعا قدرتمند شوند و با دید مثبتی زندگی کنند
+ ۱ ژوئن روز جهانی والدین
@ayeha313
👇👇👇
♨️سوال:
🔰دلیل مقام بالای حضرت فاطمه معصومه(س) چیست؟
✍پاسخ:
✅دو نكته پيام آور درباره حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها)
۱. آن همه مقام چرا؟
مي پرسند: آن همه مقام چرا؟ با اين كه حضرت معصومه(س) چندين خواهر داشت، چرا بر آنها برتري داشت؟
پاسخ: اين سؤال در مورد حضرت زهرا(س) نيز مطرح است، كه بايد در پاسخ گفت: اين دو بانو علاوه بر شرافت خانوادگي و ذاتي، در عرصه ها و ميدان هاي ايمان و عمل، ممتاز بودند و در اين راستا با گزينش خود، درجات عالي ارزش هاي والاي انساني را پيمودند، و با عرفان و عمل خود آن گونه درخشيدند.
حضرت معصومه(س) در صحنه هاي علم، عرفان، ايمان، سياست، و حمايت از مقام رهبري، بسيار ممتاز بود و سرانجام در اين راستا به شهادت رسيد.
او در اقامت هفده روزه خود در قم، به عبادت و راز و نياز با خدا اشتغال داشت، چنان كه عبادتگاه او كه آن را"بيت النور" گويند و اكنون در مدرسه ستيه قم در محله ميدان مير قرار گرفته، گواه نورانيت و صفاي ممتاز او در ارتباط با خداست.
"از پرباري عمر مبارك ۲۸ ساله حضرت معصومه(ع) همان بس كه در اقامت هفده روزه اش در قم، حوزه علميه قم را بقاي جادوانه بخشيد، و ده ها هزار فرهيخته و دانش پژوه را به جهان تشيع ارزاني داشت، بزرگاني بسان زكريا بن آدم از اصحاب امام رضا(ع) و احمد بن اسحاق وكيل امام حسن عسكري(ع) در قم تا وجود مراجع تقليد و انديشمندان متفكري چون:
ميرزاي قمي، آيت الله شيخ ابوالقاسم قمي، آيه الله حائري، آيه الله صدر، آيه الله سيد محمد تقي خوانساري، آيه الله حجت، آيه الله بروجردي، آيه الله سيد احمد خوانساري، آيه الله گلپايگاني، آيه الله مرعشي نجفي، آيه الله اراكي، علامه طباطبائي، استاد شهيد مرتضي مطهري و حضرت امام خميني(اعلي الله مقامهم الشريف) همه از بركت وجود عالمه آل عبا حضرت معصومه(ع) است كه به حوزه علميه مركزيت داه، و با پرتو افشاني خويش، آن را به مدينه فاضله اسلامي تبديل نموده است... انقلاب اسلامي ايران در حقيقت فرزند پاك اين سرزمين مطهر و فيضيه(فيض گرفته از درگاه بي بي فاطمه معصومه(ع)) است، كه اينكه با رهبري هاي حكيمانه ولي امر مسلمين، حضرت آيه الله خامنه اي مد ظله العالي، به مسير خود ادامه مي دهد.
رحمت خداي بزرگ و درود خالصانه همه پيامبران، امامان، اولياي خدا و مجاهدان راستين بر اين بانوي بزرگ باد، كه هماره مي درخشد و نور افشاني مي كند. و كوثر هميشه جوشان ولايت است.
كوتاه سخن اينكه: آنچه انسان را به مقامات ارجمند مي رساند، ايمان و عمل است، چنان كه امام باقر(ع) فرمود:
"فَوَ اللهِ ما شِيعَتُنا اِلا مَنْ اِتَقَي اللهَ وَ اَطاعَهُ؛ سوگند به خدا شيعه ما نيست مگر كسي كه پرهيزكار بوده و از خدا اطاعت كند."
نيز فرمود:
"لا تُنالُ وِلا يَتُنا اِلا بِالْعَمَلِ وَالْوَرَعِ؛ به ولايت و دوستي ما جز از راه انجام عمل نيك و پرهيزكاري نمي توان رسيد.
۲ـ توجه اسلام و مسلمانان به
ارزش زن
در همه تاريخ و در تمام اديان، با افراط و تفريط، به زنان ظلم شده است؛ ولي اسلام حقوق زن را به طور كامل و عادلانه به آنها داده است، و آنها را از هر گونه انحطاط هاي ساختگي رهايي بخشيده است. يكي از نمونه هاي اين حقيقت اين كه: مسلمانان بانواني همچون: حضرت خديجه، حضرت فاطمه، حضرت زينب، حضرت معصومه ـ عليهن السلام ـ را به عنوان اينكه آنها داراي عالي ترين مقام ها هستند مي ستايند، و با بهترين و عميق ترين روش، از آنها تجليل و احترام و نسبت به آنها ابراز احساسات مي نمايند، و با اين روش خود اعلام مي دارند كه ميزان در رسيدن به مقامات عالي، تقوا و عمل است، نه زن و مرد، سياه و سفيد و ...
و اين عظمت و احترام كه در بارگاه نوراني حضرت فاطمه معصومه(ع) كه همچون نگين در شهر قم، جلوه دارد بهترين دليل و گواه به احترام اسلام به شخصيت زنان والامقام است، و همين نمونه عملي مي تواند جواب كوبنده اي باشد براي آنهايي كه مي گويند اسلام براي زن چندان ارزشي قائل نيست.
منبع: کتاب حضرت معصومه (س) فاطمه دوم – به قلم محمد محمدى اشتهاردى
@ayeha313
#بهبود_تربیت_فرزند
فرزندان به آنچه والدین شان فکر می کنند، اهمیت زیادی می دهند. اگر شما به فرزندتان بگویید که دختر یا پسر می خواسته اید، حتی اگر این حرف را به شوخی بزنید، به کودک احساس بدی منتقل کرده اید و او احساس بی ارزشی میکند.
@ayeha313
🌺 راهکارهای تشخیص صداقت طرف در خواستگاری:
🔸اول صحبت، با جدیت یه مقدار در مورد این موضوع حرف بزنید که صداقت خصوصا تو خواستگاری خیلی براتون مهمه، هرچند ممکنه خودتون همیشه صادق نباشید.
🔸 برای اینکه موضوع قبل رو اثبات کنید، یه نقطه ضعف از خودتون بگید و بگید که اون رو حتی به پدر و مادرش هم نگه... بعد از اون هم بخواهید که یه نقطه ضعف از خودش بگه.
🔸یه سوالی که تو تحقیقاتتون جوابشو گرفتید، از طرف مقابل بپرسید، اگه راستشو گفت، یعنی صداقت داره.
🔸صداقت شما و خانوادتون در رفتار و گفتار میتونه طرف مقابل رو هم به صداقت تشویق کنه.
🔸 صداقت خودتون رو با کلمات و جملات معمولی و نه قلمبه-سلمبه! بیان کنید.
@ayeha313
🛑اگر خدا گفته زنهای خبیث برای مردان خبیث و پاکها برای پاکها هستن،پس چرا اطرافمون اینجوری نمیبینیم؟
✍به زبان ساده مینویسم تا راحت قابل فهم باشه.
در واقع اصلا اینجوری نیست! ما فکر میکنیم هرجا اسم زن و مرد میاد، قضیه ازدواج و این چیزاست!
در حالیکه ممکنه آیه،در اصل مربوط به متهم کردن دیگران به بدگویی، فحش و ... باشه!
چون دقت کنید آخر آیه اشاره میکنه که: مردان و زنان طیب و پاک، از این تهمتها و اتهاماتی که به آنان میزنند مبرا هستند. أُوْلَئِكَ مُبَرَّؤُونَ مِمَّا يَقُولُونَ
🌏پس در اصل منظور آیه، یعنی کلمه الْخَبِيثَاتُ به یک زن خبیثه اختصاص ندارد، بلکه به سخن خبیث مثل اتهام، فحش و ... اشاره دارد که متعلق به افراد خبیث (للْخَبِيثِينَ) هست
🌟 میفرماید: گفتار خبیث یا همون بد متعلق به افراد بد هست.مثلا دیدید ما به کسی که میگیم فحاشی در شان تو نیست! چون اون آدم،آدم پاکیه و ازش انتظار گفتار زننده و زشت نداریم.
ولی از افراد بد،انتظار هر فحاشی و بی ادبی رو داریم.
پس خدا اینجا میگه گفتار خبیث مال آدمای خبیث هست و گفتار طیب و پاک هم برای زنان و مردان پاک.
♨️از کوزه همان تراود که در اوست خودمون میشه. پس ربطی نداره به ازدواج زن و مرد پاک و ناپاک!
احتمال بعدی اینجوریه که ما اصلا در نظر میگیریم خدا منظورش ازدواج افراد پاک با پاک و ناپاک با ناپاکه!
حتی اگر منظور این باشه دلیل نمیشه ما فکر کنیم خدا جلوی ازدواج ناپاک با پاک رو میگیره که!! بلکه خدا داره راهنمایی میکنه میگه پاک ها با پاک ها ازدواج کنن ناپاک ها با هم.افراد هم کفو با هم ازدواج کنن.پس این یه راهنماییه!
💥خب اگر بخوایم قبول کنیم که منظور آیه راهنمایی برای ازدواجه یه سوال مهم پیش میاد!
💮مسأله پاکی یا بد بودن زن یا مردی فقط در مورد رعایت روابط محرم نامحرم و روابط جنسی خلاصه شده؟
❄نه! ممکنه مثلاً دختری باشه که در بحث جنسی و ارتباطات با نامحرم خیلی رعایت کرده.
اما مثلاً آدم بداخلاقی هست یا اصلاً نمیتونه جلوی زبونشو بگیره و فحش میده و غیبت میکنه و ...
✨خب این آدم درسته از بُعد جنسی آدم طیبی هست اما در بعد زبان و اخلاق خیلی هم آدم خبیثی هست!
پس ممکنه گیر انسانی بیفته که اخلاقش خوبه زبانش هم خوبه،اما در بحث جنسی خیلی طیب نبوده.
خب اینجا شاید نشه اشکال گرفت که چرا این دختر که آفتاب مهتاب ندیده بوده گیر آدمی افتاده که 10 تا دوست دختر داشته !چون هر کدوم از این دختر و پسر از بعدی خبیث هستند و بعدی دیگر طیب و پاک!
🌐حالا اگر دختر همه جوره خوبه ولی گیر نامرد افتاده،ممکن امتحان الهی باشه..
توصیههای غذایی در خصوص دختر شدن جنین !👧🏻
▫️میوههای مزاج سرد، زیاد
▫️میوههای مزاج گرم، کم
▫️مصرف گوشت سفید
▫️مصرف تخمه کدو
▫️مصرف لبنیات
+ روز عزیزِدلِ باباها مبارک😍
@ayeha313