🔴حق الناس های نابخشودنی!
✳️حقالناس یعنی حساب و کتابی که در آن با مردم طرفیم. بدهی که به مردم داریم.
⛔️در روز قیامت حقالناس را خداوند نمیبخشد
بلکه باید با خود شخص مسئله را حل کنیم.
اونم با بخشیدن کارهای خوب و حسناتمون و در برخی مواقع با به دوش کشیدن بار گناهان شخص شاکی...
❎اما چیزی که این وسط خیلی از ماها نمیدونیم این هست که فکر میکنیم حق الناس یعنی فقط دزدی و بالا رفتن از دیوار مردم!
💠 در حالیکه بر خلاف تصور عوام حق الناس فقط زدن جیب مردم نیست!
💠حق الناس فقط کلاهبرداری و اختلاس نیست!!
🔻گرفتن آرامش روان،
🔻گرفتن پاکی چشم و قلب مردان،
🔻گرفتن آرامش خاطر زنان و نابودی تعهد و عشق بین همسران،
🔻سرد شدن گرمای خانه ها و تنوع طلب کردن مردان،
🔻افزایش نرخ طلاق و....
⚫️اینها همه حق الناس هایی است که به واسطه بی حجابی و دلبری های خیابانی بر گردنِ ماست!!...
🔷اگر یک جوان با دیدن سر و وضع ما به گناه بیفتد گناه آن شخص را هم پای ما مینویسند،
اگر یک زندگی به هم خورد گناه و تاوانش به عهده ماست،با خودمان نگوییم نه گناه اون به ما مربوط نیست!خودش مواظب باشه گناه نکنه من دلم میخواد هرجوری دوست دارم بگردم!
⛔️نه ما همچین حقی نداریم در ملاعام هرجوری دوست داریم باشیم، باید اون جوری باشیم که خدا دستور داده نه هرچی دلمان خواست!
⛔️همه ی این نافرمانیها تاوان داره
⛔️به ما هم مربوطه و برای ما هم نوشته میشه.
🔵خداوند هرگز حق الناس را نمی بخشد.
فراموش نکنیم!
📘قسمتهایی از سخنان آیت الله مجتهدی ره
@ayeha313
دعای امروز 🌷❤️🌷
🌷خدایا🙏
🧡دراین یکشنبه زیباتون
🌷سرنوشت دوستان و
🧡عزیزانم را زیبا بنویس
🌷همه خوشحال
🧡همه مهربان
🌷همه خوشبخت
🧡همه سلامت
🌷همه پر روزی
🧡همه عاقبت بخیر
🌷ان شاءالله
آمیـــن یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام 🙏
ای صاحب جلال و بزرگواری🙏
@ayeha313
🌹امام رضا علیه السلام:
✨مابین طلوع سپیده صبح تا طلوع خورشید
ملائكه الهى ارزاق انسان ها را سهمیه بندى مى نمایند.
🚫هركس دراین زمان بخوابد غافل ومحروم خواهد شد.
📙تهذیب الأحكام,ج 2،ص 242
@ayeha313
👇👇👇
♨️سوال:
🔰 چرا خداوند يکي رو ثروتمند و يکي رو فقير کرده ؟،چرا بايد يک ثروتمند ( باايمان، نه بي دين و حرامخور)هم تو اين دنيا بخاطر ثروتش لذت ببردو هرچي بخواد بتونه به راحتي فراهم کند و حتي با ثروتش کار هاي خوبي انجام دهد(يعني آخرتش را با پولش بسازد) و هم اون دنيا بخاطر کارهاي خوبي که انجام داده ؟
ولي يک فقير (مومن)فقط در دنياي آخرت بخاطر اعمال نيکش شاد باشد و در اين دنيا چون خداوند او را در خانواده ي فقيري قرار داده زجر بکشد؟
✍️پاسخ:
✅ اولا: عدل الهي هرگز به معناي اين نيست كه خداوند مي بايست همه انسانها را در شرايط مساوي قرار دهد و به همه توانايي هاي يكسان دهد ، بلكه يه اين معناست كه از هر كسي به اندازه توانايي هاي او بازخواست كند و شرايط و زمان و مكان و نوع توانايي آنها را در هنگام سنجش اعمال و داوري در اعمال آنها لحاظ كند و از هر كسي به اندازه توانايي هاي او تكليف بخواهد؛ قرآن نيز به اين اصل اشاره كرده و مي فرمايد :" لَا تُكلَّفُ نَفْسٌ إِلَّا وُسْعَهَا؛
هيچ كس موظّف به بيش از مقدار توانايى خود نيست!"(1) پس اگر خداوند حكيم شخصي را غني و شخص ديگر را فقير قرار دهد هيچ مانعي ندارد. البته در صورتي كه تكليف اين دو در هنگام باز خواست يكي نباشد.
ثانيا: مي توان گفت اين فقر مي تواند امتحاني از جانب خداوند متعال باشد و اينكه او در آن شرايط چگونه عمل مي كند، آيا گناهي مرتكب مي شود يا خير؛ كما اينكه همين فقر مي تواند جلوه اي از رحمت الهي باشد چرا كه خداوند ظرفقيت انسان ها را خوب مي داند و چه بسا غني شدن آدمي سبب طغيان او گرديده و او را نسبت به پروردگار عاصي وطغيان گر كند و به گناه و معصبت بكشاند؛ در اين صورت هم اين فقر با عدالت الهي منافاتي ندارد.
ثالثا: ريشه بسياري از فقرها اعمال انسانها و گناهان آنها است چراكه در رواياتي كه از معصومين (عليهم السلام ) وارد شده است به اين موضوع اشاره شده است و بيان كرده اند بعضي از گناهان روزي آدمي را كم مي كند و باعث فقر مي شود؛
از طرفي در بعضي از موارد ديده شده آدمي بر اثر ندانم كاري و اشتباه خود فقير مي شود، لذا در اين دو مورد هم اين فقر اصلا با عدالت الهي منافات ندارد، چرا كه مسبب آنها خود انسان است.
حضرت علي(ع) مي فرمايد: هر کس بر رنج(ناشي از کار) بردباري نورزد، بايد فقر را تحمل کند. همچنين مي فرمايند: آن گاه که اشياء جفت شوند تنبلي و کم کاري با هم جفت گردند و فقر تولد يابد(2). همچنين بي برنامگي يا برنامه ريزي نادرست به پيدايش فقر در سطح افراد و جوامع مي انجامد. به همين جهت امام علي(ع) نداشتن برنامه در زندگي و سوء تدبير را عامل فقر دانسته است.
برخي از روايات نيز اسراف را سبب زوال نعمت دانسته اند که در واقع نوعي بي برنامگي و عدم رعايت اعتدال در مصرف است. البته در سطح کلان اسراف گستره يي فراتر مي يابد و هر نوع تضييع اموال کشور(اموال عمومي يا خصوصي) يا عدم بهره برداري بهينه از آن ها اسراف تلقي مي شود.
پي نوشت:
1. بقره (2) آيه233.
2- ميزان الحکمه 251
@ayeha313
#بهبود_تربیت_فرزند
والدین گرامی به یاد داشته باشید که وقتی شما برای آرامشِ کودکِ آسیب دیده، دیوار یا اسباب بازی را می زنید و می گویید: " اینو زَدمش، دیگه گریه نکن" کودک، انتقام گیری را می آموزد.
@ayeha313
⁉️متن شبهه: 👇👇👇
بعد از این همه بدبختی و گرانی و تحریم و... که همه رکوردهای دنیا رو جابجا کردیم هیچ فکر کردین چرا هنوز #امام_زمان برای ملت ایران کاری نمیکنه؟؟!
خیلیا قبل از #کرونا میگفتن فلانی و بهمانی و... با امام زمان در ارتباطند پس چی شد؟! تو خوشیا نیست! تو سختیها هم نیست! از خود پرسیدهاید پس بود و نبودش چه فرقی داره؟؟!!
من که امام دارم چه سودی بردم نسبت به اون چینی که امام نداره؟!
✅پاسخ شبهه: 👇👇👇
1️⃣ اول باید به این سوال که وظیفه امام چیست پاسخ داد:
✅ وظیفه امام هدایت جامعه به سمت امورات معنوی و خداوند متعال است نه پرداختن به امورات مادی مردم مثل درمان بیماریها. (امام پزشک نیست)
🔸همانطور که امام علی(ع) میفرمایند
از جمله حقوق شما بر من این است که... به شما تعلیم دهم تا نادان نمانید و شما را ادب کنم و تربیت نمایم تا (آداب لازم را) فراگیرید
🔹اما بعضی وقتها برای اثبات امامت خود و درخواستهای مومنان کمکهایی نیز میکردند.
🔸روایات ما تصریح دارند که امام زمان(عج) در دروان غیبت کارهای فراوانی انجام میدهند. ازجمله روایات که به کارهای مخفیانه امام اشاره میکند خطبه ۱۵۰ نهج لبلاغه است. امام علی(ع) در این خطبه اشاره میکنند به کسی از اهل بیت (ع) که دوران غیبت را درک میکند و آن امام غایب است که در جامعه حرکت میکند، امام در جامعه اسیری را آزاد میکند، گرفتاری را رها میکند و بندهای را آزاد میکند، امام جمعهایی را متفرق میکند، توطئهها را متفرق میکند و گروهی را دور هم جمع میکند و همه این کارها را همه در پردهای پوشیده از مردم انجام میدهد، حتی اگر کسی بخواهد بررسی کند که چه کسی است، نمیتواند متوجه شود.
🔹امام عصر(عج) در مورد آثار کارهایشان میفرمایند: ما هرگز رعایت حال شما را وا نمیگذاریم و شما را فراموش نمیکنیم اگر این طور نبود شدت سختی و گرفتاریهای زندگی، شما را از پا درمیآورد و دشمنان شما شیعه را ریشهکن میکردند.
2️⃣ خداوند متعال اراده کرده که جهان طبق اسباب و سبب پیش برود و اگر قرار باشد با معجزات کارها انجام بگیرد نظم جهانی از بین میرود.
▪️لذا در حدیث آمده:
«أَبَی اَللَّهُ أَنْ یُجْرِیَ اَلْأَشْیَاءَ إِلاَّ بِأَسْبَابٍ فَجَعَلَ لِکُلِّ شَیْءٍ سَبَباً»
«خدا خودداری و امتناع فرموده که کارها را بدون اسباب فراهم آورد پس برای هر چیزی سبب و وسیلهای قرار داد»، این حدیث به این معناست که در غالب موارد، خداوند متعال اجازه میدهد امور عالم به صورت طبیعی و بر مسیر اسباب و مسببات پیش رود و جلوی آن را نمیگیرد.
🔹کما اینکه اهل بیت وقتی دچار بیماری میشدند با وجودی که میتوانستند خود را درمان کنند اما به پزشک مراجعه میکردند
3️⃣ بابد در نظر داشته باشیم که شاید علت برخی مشکلات و بیماریها(مثل کرونا و خیلی بیماری تازه کشف شده) غضب الهی از گناهان ما باشد
🔺لذا امام رضا(ع) میفرمایند:
«کُلَّمَا أَحْدَثَ الْعِبَادُ مِنَ الذُّنُوبِ مَا لَمْ یَکُونُوا یَعْمَلُونَ أَحْدَثَ اللَّهُ لَهُمْ مِنَ الْبَلَاءِ مَا لَمْ یَکُونُوا یَعْرِفُونَ/ هرچه بندگان، گناهان تازه و ناکرده انجام دهند خداوند هم برایشان بلاهای تازه و ناشناخته به وجود خواهد آورد»
4️⃣ اما در مورد اینکه امام چه فایده برای ما دارند:
امام دقیقا مثل خورشید هستند که پشت ابر هست با وجودی که ما او را نمیبینیم اما باز هم به ما نور میرسانند
🔹در مقابل باران هر چه سطل ما بزرگتر باشد میتوانیم آب بیشتری دریافت کنیم و سود امام نسبت به شیعیان نیز همینطور هست هر چه معرفت بیشتر باشد سود بیشتری دریافت میکند.
@ayeha313
تو زمستون گردو بخورید تا کلیههاتون رو گرم نگه داره !❌
اگر کلیهها آسیب ببینند مواد زائد در بدن تجمع یافته و فرد دچار
▫️کمخونی
▫️فشار خون
▫️تنگی نفس
▫️و ضعف میشود !
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
💢عملیات فروغ جاویدان شش روز پس از قبول قطعنامهٔ آتشبس توسط ایران و در شرایطی که نیروهای عراقی با ب
💢انقلاب ایدئولوژیک
پس از شکست سنگین نظامی سازمان در عرصه جنگ با ایران ؛ و کشته شدن تعداد زیادی از عناصر سازمان و خسارات شدید مالی و روحی ؛ مسعود رجوی دستور انقلاب ایدئولوژیک را صادر کرد.
در انقلاب ایدئولوژیک جدید رجوی ؛ جدایی اجباری اعضای متأهل ، فرستادن فرزندان این افراد به اروپا و برگزاری جلسات اعتراف به گناهان در حضور جمع به اعضای سازمان تحمیل شد.
در این فرایند به اعضای سازمان گفته میشده که آنها در صورت تبعیت از رجوی مسئولیتی در برابر خدا نخواهند داشت زیرا رجوی مسئولیت پیروانش را بر عهده خواهد گرفت.
یرواند آبراهامیان بر این عقیده است که در اوایل سال ۱۳۶۷(۱۹۸۷ میلادی) سازمان مجاهدین خلق؛ همه ویژگیهای اصلی یک فرقه مذهبی - سیاسی را دارا بود با یک تفکر جدید یعنی رهبری ستایش شده که عنوان رسمی رهبر یا مسئول اول و بهطور غیررسمی امام نامیده میشد و بقیه افراد مطیع محض.
لقب امام حال شباهت زیادی به لقب امام زمان منجی مورد انتظار شیعیان دارد.
رجوی با اشاره قلم ؛ شورای مرکزی سازمان مجاهدین خلق را منحل کرد و شورایی پانصد نفره را جایگزین آن کرد.
در ساختار ج دید ؛ مجاهدین سلسله مراتبی خشک و انظباطی خلق کرد که در آن دستورات از بالا میِآمد و افراد رده پایین سازمان وظیفهای جز اطاعت کردن بدون پرسش زیاد ندارند و اگر احیانا" کسی مخالفت میکرد در بدترین شغل مثل تمیز کردن سرویس بهداشتی و استراحت و خواب در همان مکان و در صورت تکرار اعدام انقلابی میشد.
سازمان کتابچههای راهنمای خاص خودش، فهرست سانسور و البته یک ایدائولوژی منقرض قرون وسطایی را تولید کرد.
ایدائولوژی سازمان به رغم اینکه این موضوع را تکذیب میکرد عبارت بود از ترکیب پیامهای مذهب تشیع با علوم اجتماعی مارکسیستی و در قالب بنیاد میلیتاریستی جدید.
شاید برای جوانها خنده دار باشه اما رجوی در شکل یک الهه و در اباس یک میلیتار شکاک و بی رحم...
ادامه دارد
@ayeha313
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برهنگی رو آزادکنید!
ما باید باهرچندنفری که دوست داریم رابطه داشته باشیم!
اگه باردار شدیم باید سقط جنین کنیم!
...
آیا اسلام بهترین مدافع حقوق زن هست یا غربی که به اسم آزادی به دنبال برگردوندن زن به زمان اعراب جاهلیته؟
#زن_زندگی_آگاهی
@ayeha313
#کلام_علما
💠 استاد شهید مرتضی مطهری (ره):
از کجا بفهمیم که عبادت ما، «عبادت» است نه «عادت»؟
اخلاق معنایش این است که انسان اراده خودش را بر عادات و بر طبایع خود غلبه بدهد؛ یعنی اراده را تقویت کند به طوری که اراده بر آنها حاکم باشد.
حتی اراده باید بر عادات خوب هم غالب باشد، چون کار خوب اگر کسی به آن عادت پیدا کرد خوب نیست.
مثلا ما باید نماز بخوانیم اما نباید نماز خواندن ما شکل عادت داشته باشد. از کجا بفهمیم که نماز خواندن ما عادت است یا نه؟ باید ببینیم آیا همه دستورات خدا را مثل نماز خواندن انجام میدهیم؟ اگر اینطور است، معلوم میشود که کار ما به خاطر امر خداست.
اما اگر ربا را میخوریم و در عین حال، نماز را هم با نافلههایش میخوانیم، یا اگر خیانت به امانت مردم میکنیم ولی زیارت عاشورایمان هم ترک نمیشود، میفهمیم که اینها عبادت نیست، عادت است.
📚 استاد مطهری، اسلام و نیازهای زمان، ج1، ص211
@ayeha313