⁉️ سوال 👇👇👇
میگن عدد ۱۳ نحسه آیا این حرف درست است ؟!!
✅ پاسخ 👇👇👇
1⃣ یکی از مسائلی که باعث ضربه زدن به ریشههای اعتقادی و فرهنگی ما میشود اعتقاد به مسائل خرافی است.
مثلاً درباره اعداد، از همه مظلوم تر عدد ۱۳ است.
این خرافه فقط مختص ملت ما هم نیست، ملت های به اصطلاح پیشرفته، اروپاییها و آمریکاییها بیشتر از ما به این عدد حمله کردهاند.
👈مثلاً سازمان ملل طبقه ۱۳ندارد! در ایتالیا پلاک خانهها را به جای سیزده، ۱۲+۱ مینویسند! مسیحیان هیچ وقت سیزده نفری سر یک میز غذا نمیخورند! مردم سوئد اگر تعطیلات آخر هفته شان به سیزدهم بیفتد میگویند هفته نحسی در راه دارند! در برخي كشورها درون هواپيماها جاي صندلي شماره ۱۳ را خالي مي گذارند! گويا اگر هواپيما خواست سقوط كند فقط صندلی شماره ۱۳ سقوط میكند! يا گاه ديده میشود كه برخي از ورزشكاران از پوشيدن لباس شماره ۱۳خودداری میكنند!
2⃣ اعداد و روزها چه جرم و جنایتی مرتکب شدهاند که آنها را نحس بدانیم!! ❓اصلاً اختیاری دارند؟!
ما نتیجهی بدِ افکار و کارهای اشتباه خود را به گردن روزها و اعداد بیگناه انداختهایم، به جای اینکه مسئولیت کار خود را بپذیریم.
✖️عطسه میکنیم میگوییم صبر آمد!
✖️خطای خود را به گردن گربه و کلاغ و جغد بی گناه میاندازیم!
✖️با سبزه عید گره زدن از نحسی خارج نخواهیم شد، ۱۳ چه گناهی دارد؟!
3⃣ اگر سیزده عدد نحسی بود 👇
✔️ هجرت پیامبر از مکه به مدینه در سال ۱۳ بعثت نبود،
✔️ اگر ۱۳ نحس بود خدا حضرت علی با آن همه عظمت را در خانه خدا روز سیزده رجب به دنیا نمیفرستاد.
4⃣ کلمه نحس در قرآن درباره نزول عذاب بر قوم عاد آمده است. آن روزی که مردم با عمل اشتباه، سرنوشت خود را به تباهی میکشاند، آن روز، روز نحس است.
5⃣ این حرفها که ایام را گناهکار بدانیم و برای آنها نحوست قائل شویم، نه تنها فایدهای به حالمان ندارد، بلکه خدا علیه ما اعلام جرم خواهد کرد و در قیامت از ما سوال خواهد کرد که چرا مخلوق بیگناه مرا مجرم دانستید؟
6⃣ اگر بخواهيم اين مسائل خرافی را ريشهيابي كنيم، میبينيم كه عدد ۱۳ بر میگردد به روز ولادت امير المومنين علي(ع).
یا مقدس بودن نعل اسب در برخي مناطق که ريشه آن بر میگردد به روز عاشورا كه اسبها توسط حرام زادگان يزيد بر پيكر مطهر امام حسين (ع) تاختند.
🔸یااستفاده از اسم امامان معصوم در ضرب المثل هاي منفي و...
مثلا: طرف خودش را زده به كوچه علي چپ!!
یا اسامیای كه در مورد چيزهاي بنجول به كار ميبرند، مثلاً فلان چيز جواده!
به نظر شما آيا اسم ديگري وجود نداشت كه از اسم امامان معصوم در چنين مواردي استفاده میشود؟
✍برگرفته از 📚📚کتاب ده گفتار شهید مطهری و 🗣سخنرانی دکتر غلامی
#سیزده_بدر
@ayeha313
❓متن سوال: 👇👇👇
آیا ماجرای کشتار ایرانیان توسط یهودیان در روز ۱۳ بدر و #جشن_پوریم رقص یهود در هولوکاست ایرانیان درست است؟؟
✅ پاسخ سوال: 👇👇👇
برای بررسی این داستان در ابتدا باید دید منبع آن کجاست؟ کسانی که آن را تعریف میکنند بدون شک خودشان در واقعه حضور نداشتهاند و آن را از منبع یا منابعی استخراج کردهاند. در تمامی این متونی که به شرح به اصطلاح «هولوکاست پوریم» میپردازند یک داستان مشابه نقل میشود که ادعا میکند برگرفته از منابع خود یهودیان است.
۱. داستانی با نام «استر و مُردخای» و ماجرای «پوریم» در کتاب عهد عتیق آمده است و صرف نظر از صحت یا نادرستی آن ، تمام تحلیلهایی که در مورد آن میشود، بر همین مبناست.
۲. این داستان تنها در منبع فوق آمده و مشخصا عهد عتیق متونی تحریف شده و عموما غیر قابل استناد است!
۳. در هیچ یک از آثار قدیمی و الواح به دست آمده از دوران هخامنشی، نامی از «استر» وجود ندارد و حتی تاریخ برگزاری جشن پوریم (سیزده ازار «اسفند ماه») با سیزده بدر (۱۳ فروردین) متفاوت است!
۴. «هرودوت» که از او به عنوان پدر علم تاریخ یاد میکنند و کتاب خود را در دوره هخامنشی به رشته تحریر در آورده، کوچکترین اشارهای به واقعه «پوریم» نکرده است!
۵. ماجرای «پوریم»، در کتاب «استر»، به قدری شبههآمیز و قابل تشکیک است که حتی مورخان صهیونیست از جمله «شائول شاکد» نیز نتوانستهاند آن را به طور کامل تأیید کنند!
۶. البته باید توجه داشت که یهودیان (خصوصا صهیونیستها) به این داستان جعلی اعتقاد کامل دارند و هر ساله جشن پوریم را به عنوان نماد کشتار ایرانیان با آداب عجیب و دور از دین و عقل، همچون خوردن مشروب تا جایی که دیگر توان تشخیص مطلبی را نداشته باشند، خوردن خون یا مایعات به رنگ آن و... گرامی میدارند!! که تحلیلها و گزارشات مختلفی در این خصوص در دسترس میباشد.
@ayeha313
احکاممسافردرماهمبارکرمضان:
🔴مواردی ڪه #مسافر حق افطار #ندارد🔻
❌ هنوز از #وطن خارج نشده است.
❌ هنوز به #حد_ترخص نرسیده است.
❌ بعد از ظهر #مسافرت ڪرده است.
❌ مسافری ڪه تا #وقت_ظهر به وطنش رسیده و هنوز افطار نڪرده است.
مسافری ڪه نمازش را #ڪامل می خواند مثل:🔻
🔸 ڪثیر السفر.
🔸 سفر معصیت.
🔸 در سفر قصد ده روز ڪرده باشد.
@ayeha313
#معرفی_کتاب
#نام_کتاب_ #اثر_مرکب
نویسنده: دارن هاردی
مترجم: اکبر عباسی،شاهین بیات
ناشر: انتشارات نسل نواندیش
سرنوشت چیزیست که خودتان آن را میسازید. اگر میخواهید جادهی موفقیت را برای خود هموار کنید، کتاب اثر مرکب به قلم دارن هاردی راهگشای شما در این مسیر پر پیچ و خم است. کتابی که در حال حاضر در گروه پرفروشترین آثار نیویورکتایمز و آمازون قرار دارد.
همهی ما میدانیم که رسیدن به موفقیت امری ناگهانی نیست و عوامل متعددی یک فرد عادی را تبدیل به یک انسان موفق میکند. کتاب اثر مرکب (The Compound Effect) برگرفته از تجربیات شخصی دارن هاردی (Darren Hardy) است. او سالها جزو سرآمدان صنعت موفقیت و پیشرفت شخصی بوده، صدها هزار دلار را صرف آزمودن ایدهها، منابع و فلسفههای مختلف کرده و در نهایت ماحصل آنها را در این کتاب گنجانده است.
ما در طول روز شاهد تبلیغات وسوسهانگیزی هستیم که ادعا میکنند با تلاش کم و هزینه ناچیز میتوانید جوانتر، پولدارتر، لاغرتر و... شوید. اما هیچ موفقیتی بدون تلاش و هیچ تلاشی بدون داشتن برنامهای منسجم به نتیجه نخواهد رسید. درواقع ما ناگهانی ثروتمند نمیشویم، اما میتوانیم راهکارهایی جهت ثروتمند شدن بیاموزیم و آنها را به طور مداوم و دقیق جهت افزایش درآمد خود به کار ببریم.
کتاب حاضر شما را از این سردرگمی رها و ذهنتان را بر روی اصول اساسی موفقیت متمرکز میکند و به شما یادآوری میکند که برای رسیدن به دستاوردهای بزرگ، لازم نیست اطلاعات جدیدی کسب کنید، بلکه باید برنامهای مدون و سازمان یافتهای داشته باشید تا در رسیدن به اهدافتان شما را یاری کند. دارن هاردی با بیان 6 اصل تکنیکال و ثمربخش، مسیر پرپیچ و خم موفقیت را برایتان هموار میکند.
البته منتظر معجزه نباشید. نه اثر مرکب و نه هیچ کتاب دیگری نمیتواند در یک روز یا حتی مدت زمان کم شما را به نتیجه دلخواه برساند. تنها میتواند چراغی در دل تاریکی برایتان روشن کند.
@ayeha313
🛑خدایا با ما با عدلت رفتار نکن!
✍آیت الله مجتهدی در تفسیر این حدیث میگویند:
خدا با فضلش با ما رفتار میکند، اگر بخواهد با عدلش با ما معامله کند، کار ما خراب است.
یک آدم عوامی میگفت: «خدایا، ما اینهمه نماز میخوانیم و روزه میگیریم، تازه منت هم سر ما میگذاری؟خدایا با عدلت با من رفتار کن، نمیخواهد با فضلت با من معامله کنی!»
❌ چند وقت بعد این شخص بخاطر جرمی که مرتکب شده بود، محکوم به اعدام شد. او را به پای چوبه دار بردند،
پیغمبر زمان به او گفت: «تو از خدا خواسته بودی و گفتی که خدایا با عدلت با من رفتار کن!
یادته روزی تو یک سوزن در چوبی کردی، بعد پای مگسی را بستی و با آن چوب سوزن دار، آن مگس را اعدام کردی، حالا هم باید اعدام شوی، چون که خودت از خدا خواستی تا با فضلش با تو معامله نکند!
💠آیه 30 سوره شوری میگوید: هر پیشامدی که برای شما میشود، محصول کارهای زشت خود شماست،ولی خدا خیلی از کارهای ما را ندیده میگیرد.
🌟اینکه خداوند خیلی از کارهای ما را ندیده میگیرد، فضل خداست. اگر بخواهد همه را مو به مو حساب کند، عدل است. پس نگویید که «اللهم عاملنا بعدلک»، اگر خداوند با عدلش با ما رفتار کند، کار ما زار است...