عضویت در انجمنهای حرفهای
عضو مؤسس انجمن حسابداران خبره ایران (جزو گروه ۳۴ نفری بنیانگذاران این انجمن؛ در ۲ اسفند ۱۳۵۱)
عضو وابسته انجمن حسابداران خبره انگلستان و ولز (ICAEW) - از ۱۹۴۵ تا ۱۹۶۰
حسن سجادینژاد، ۱۹ شهریور ۱۳۶۷، در ۷۰ سالگی در تهران چشم از جهان فروبست. کنار تختش در بیمارستان پاستورنو عینکی و قلمی بود و کتابی که داشت آن را برای چاپ مجدد تصحیح میکرد.
همزمان با صدمین زادسال وی (سال ۱۳۹۶) "بنیاد استاد حسن سجادینژاد" توسط گروهی از همکاران، دانشجویان و علاقهمندان وی تحت نظارت پسرش (دکتر مجید سجادینژاد) در لندن، انگلستان تأسیس شد.
شامگاه روز سهشنبه، ۲۱ آذر ۱۳۹۶، مدیرکل پست استان اصفهان، از تمبر یادبود «۱۵ آذر روز حسابدار»، منقش به چهره زندهیاد استاد حسن سجادینژاد، با عنوان "پدر حسابداری نوین ایران" رونمایی کرد. این مراسم رسمی در حضور اصحاب رسانه حین برگزاری چهارمین همایش بزرگداشت روز حسابدار استان اصفهان در تالار همایشهای سیتی سنتر اصفهان برگزار شد
@ayeha313
✨به نام گشاینده کارها
🌸ز نامش شود سهل دشوارها
✨با توکل به نام الله
🌸سلام صبح شما بخیر
✨لطف خدا همیشه
🌸شامل حالتـان باد
✨ بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
🌸 الــهـــی بــه امــیــد تـــو
@ayeha313
امام علی ابن الحسین ؛ زین العابدین (ع) :
💐 مَن سَرَّهُ اَن یَمُدَّاللهُ فی عُمرِهِ وَ اَن یَبسُطَ لَهُ فی رِزقِهِ فَلیَصِل رَحِمَهُ
💐 هر کس خوش دارد که خداوند ، عمرش را طولانی و روزیاش را فراوان کند ،صلهی رحم کند.
منبع : 👇
کتاب حیاة الامام زین العابدین"ع" ص۳۳۹
@ayeha313
#مجردانه
❤️ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺗﺼﻤﻴﻢ مهمیست ﻛﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺮﺍﻯ ﺗﻤﺎﻡ#ﻋﻤﺮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﻮﺩ
👈ﻭﻗﺘﻰ ﺷﻤﺎ ﻓﺮﺩﻯ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻤﺴﺮﻯ ﻗﺒﻮﻝ ﻛﺮﺩﻳﺪ ﺍﺯ آﻥ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ ﺑﻪ ﻫﻴﭻ ﺯﻥ ﻭ ﻳﺎ ﻣﺮﺩﻯ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ " ﺍﺣﺴﺎﺳﻰ ﻭ ﺟﻨﺴﻰ " ﻧﺒﺎﻳﺪ ﻧﮕﺎﻩ ﻛﻨﻴﺪ و فکر کنید❌
👈ﻫﻤﺴﺮ ﺷﻤﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﺍﺯ ﺩﻳﺪ ﺷﻤﺎ#ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺑﺎﺷﺪ،
👈ﻣﺜﻞ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﺷﻤﺎ ﺑﺮﺍﻳﺘﺎﻥ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺍﻭ ﺑﻪ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺑﺮﻭﻳﺪ
👈❌ ﻫﺮﮔﺰ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﺩﻳﮕﺮﻯ ﺭﺍ ﭼﻮﻥ ﺧﻮﺷﮕﻠﺘﺮ ﻫﺴﺖ ﺑﻪ ﺟﺎﻯ ﺑﭽﻪ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺑﺮ ﻧﻤﻰ ﺩﺍﺭﻳﺪ.
#ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ_ﺗﻌﻬﺪ_ﺍﺳﺖ...
⭕️ﺍﮔﺮ ﻧﻤﻰ ﺗﻮﺍﻧﻴﺪ " ﻣﺘﻌﻬﺪ ﻭ ﻭﻓﺎﺩﺍﺭ " ﺑﺎﺷﻴﺪ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻧﻜﻨﻴﺪ.
#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
@ayeha313
💫۱۶ آذر
👨🎓روز دانشجو،
✍بر تمامی
👨🎓دانشجویان عزیـز مبارک 💐
👨🎓ترم زندگیتون بی مشروطی،
✍لحظاتتون همیشه پاس،
🌺معدل شادیتون ۲۰،
🌷سایه حذف از زندگیتون دور...
@ayeha313
#روز_دانشجو_مبارک
💢 آذر (مهدی) شریعت رضوی یکی از دانشجویانی بود که در ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ در پی اعتراض به سفر معاون رئیس جمهور آمریکا به تهران کشته شد.
او بردار خانم دکتر علی شریعتی بود. #شریعتی درباره او می نویسد:
اگر اجباری که به زنده ماندن دارم نبود، خود را در برابر دانشگاه آتش میزدم، همان جایی که بیست و دو سال پیش #آذرمان(مهدی) در آتش بیداد سوخت، او را در پیش پای نیکسون(معاون رئیس جمهور آمریکا) قربانی کردند.
بیمارستان #شریعت_رضوی در تهران به نام این دانشجو می باشد.
🌱آیه های زندگی🌱
#روز_دانشجو_مبارک 💢 آذر (مهدی) شریعت رضوی یکی از دانشجویانی بود که در ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ در پی اعتراض
علت اعتراض دانشجویان به سفر معاون رئیس جمهور آمریکا در آن سال چه بود؟
.
#نیکسون چهار ماه پس از کودتا علیه مصدق برای دیدار با شاه وارد تهران شده بود، مردم ایران، آمریکا را عامل سرنگونی مصدق و بازگرداندن شاه به قدرت می دانستند، در چهاردهم آذر هم دولت شاهنشاهی علیرغم تمامی رشادت های ملت در واقعه ملی شدن صنعت نفت عادی سازی ارتباط با #انگلستان را اعلام کرده بود. همه و همه بر خشم مردم بخصوص دانشجویان افزود
.
دانشجوی امروزی که می پرسد چرا با آمریکا دشمنی میکنیم؟ باید بداند شروع دشمنی آمریکا علیه ما ریشه در تاریخ دارد آن هم زمانیکه هنوز ده سال مانده بود به شروع نهضت اسلامی امام و درحالیکه معترضین سال ۳۲ گرایش دینی نداشتند. آمریکایی ها به ملی گرایان ایرانی رحم نکردند. ملی گرایانی که به آمریکا خوشبین بوده و رویکرد مثبت داشتند
.
این مطلب را برای دانشجویان بفرستید
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
علت اعتراض دانشجویان به سفر معاون رئیس جمهور آمریکا در آن سال چه بود؟ . #نیکسون چهار ماه پس از کودتا
نام ۳ دانشجوی شهید در ۱۶ آذر
مهدی شریعت رضوی
احمد قندچی
ومصطفی بزرگ نیا
روحشان شاد🌺
💬 کسی که قادر به پرداخت بدهی است؛ ولی برای فرار از طلبکار و بدون مهلت گرفتن و رضایت خواستن از او به سفر برود، باید نمازش را در سفر کامل بخواند.
❗️ فرض مسئله در صورتی است که وقت پرداخت بدهی رسیده و طلبکار هم مطالبه کرده و او قادر به پرداخت است؛ ولی در صورتی که میداند طلبکار، طلب خود را نمیخواهد و یا رضایت به این مقدار تأخیر دارد یا در سفر هم میتواند بدهی خود را به حساب او واریز کند، سفرش حرام محسوب نمیشود.
📗 منبع: احکام سفر عتبات عالیات (ویژه کاروانهای پیادهروی اربعین حسینی)- نویسنده: حجتالاسلام والمسلمین علیرضا محمدینژاد
📚فتوای آیات عظام(خامنهای، سیستانی و مکارم)
📚 #احکام_دین
@ayeha313
#شبهات_وهابیت
#فاطمیه
💢 در منابع اهل سنت رواياتي آمده است كه #ابوبكر بر بدن حضرت زهرا (س) نماز خوانده است. آيا اين روايات صحيح است؟
#پاسخ
✅اولا
در منابع اهل سنت #پنج روایت در این مورد وجود دارد.
بيانگر اين نكته هستند كه ابو بكر بر پيكر حضرت زهرا (س) نماز خوانده است.
اما اين روايات از نظر #سند ضعيف هستند و در نتيجه حجت نيستند.
✅ثانیا
از طرف ديگر در مقابل اين روايات، روايات صحيح بخاري و مسلم قرار دارند كه تصريح ميكنند، حضرت زهرا (س) تا آخر عمر با ابو بكر قهر بودند و با او صحبت نكردند:
فَغَضِبَتْ فَاطِمَةُ بِنْتُ رسول اللَّهِ فَهَجَرَتْ أَبَا بَكْرٍ فلم تَزَلْ مُهَاجِرَتَهُ حتى تُوُفِّيَتْ ، و هنگاميكه از دنيا رفتند، امير مؤمنان عليه السلام در مراسم تجهيز و تشييع دختر رسول خدا (ص) آنها را با خبر نكردند و خود آن حضرت بر بدنش نماز خواند و دفن كردند:
فلما تُوُفِّيَتْ دَفَنَهَا زَوْجُهَا عَلِيٌّ لَيْلًا ولم يُؤْذِنْ بها أَبَا بَكْرٍ وَصَلَّى عليها...
اين روايت صحيح بر روايات ضعيف ديگر مقدم است و ثابت ميشود كه ابو بكر بر بدن ايشان نماز نخوانده است و تا آخر عمر آن حضرت از دست وي ناراحت و ناراضي بوده اند.
✅ثالثا
بسياري از علماي بزرگ اهل سنت تصريح نموده اند كه ابو بكر بر بدن آن حضرت نماز نخوانده است.
صحيح البخاري، ج 4، ص1549
عبد الرزاق صاحب كتاب «المصنف» روايت معتبر ديگري را نقل كرده است كه اميرمؤمنان عليه السلام حضرت زهرا (س) را شبانه دفن كردند، تا ابو بكر بر آن حضرت نماز نخواند:
6554 عبد الرزاق عَنِ ابْنِ جُرَيْجٍ، وَعَمْرِو بْنِ دِينَارٍ، أَنَّ حَسَنَ بْنَ مُحَمَّدٍ أَخْبَرَهُ، أَنَّ فَاطِمَةَ بِنْتَ النَّبِيِّ صلى الله عليه وسلم دُفِنَتْ بِاللَّيْلِ، قَالَ: فَرَّ بِهَا عَلِيٌّ مِنْ أَبِي بَكْرٍ، أَنْ يُصَلِّيَ عَلَيْهَا، كَانَ بَيْنَهُمَا شَيْءٌ.
حسن بن محمد خبر داده است كه فاطمه دختر رسول خدا صلي الله عليه وآله شبانه دفن شد، رواي ميگويد: علي (ع)اين كار را انجام داد تا ابو بكر بر پيكر ايشان نماز نخواند؛ زيرا ميان ابو بكر و فاطمه چيزي (ناراحتي) بود.
الصنعاني، أبو بكر عبد الرزاق بن همام (متوفاي211هـ)، المصنف، ج 3، ص521،
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#معرفی_کتاب نام اثر: #ماه_خاتون نویسنده: #مجید_پور_ولی_کلشتری موضوع: داستانی
#درباره_ی_کتاب
🔻مجید پور ولی کلشتری در کتاب ماه خاتون داستان زندگی دختر حاکم اصفهان در زمان سلطنت صفویان را نوشته است. او به یک بیماری ناشناخته دچار شده است. در بستر بیماری افتاده است و پزشکان از درمان او عاجز ماندهاند. اما ناگهان طبیب حاذقی از کاشان سر میرسد. او که در حقیقت یکی از علما شیعه است، موفق میشود تا بیماری دختر حاکم را درمان کند. همین کار او باعث میشود تا مناظرههایی میان او و عالمان اهل سنت در بگیرد. مناظراتی که مانند نوری هدایت بخش و نجات دهنده دختر حاکم را آگاه میکند.
🔻داستان به شکل مناظره و گفتوگو بین یکی از علمای شیعه و فرزند یکی از امرای اهل سنت پیش میرود. در میان این گفتگوها فضائل اهلبیت تبیین میشود و راه را برای هدایت او باز میکند. این داستان به ما نشان میدهد که چطور در یک گفتوگوی مسالمتآمیزی که بین یک طبیب شیعه و اهل سنت روی میدهد، نورانیت اهلبیت (ع) مشخص و آشکار میشود.
@ayeha313
🔴آیا کسی که روز جمعه بمیره،عذاب قبر نداره؟!
✍️شاید شما هم شنیده باشید که اگر کسی روز #جمعه بمیره عذاب #قبر ازش برداشته میشه...
🛑عده ای فکر میکنن که منظور از این روایات،خاک سپاری در روز جمعه هست،به همین خاطر گاها دیده شده که #میت رو نگه میدارن که شب یا روز جمعه دفنش کنن تا #عذاب_قبر نداشته باشه!
🌑اما در واقع زمان خاک سپاری اصلا مهم نیست! اصل قضیه قبض #روح شدن هست اونم از ظهر پنج شنبه تا ظهر جمعه...
🌏اگر کسی که مومن هست در این فاصله از دنیا بره بله دیگه عذاب قبر به تفضل الهی ازش برداشته میشه..
✍️حالا شاید برای عده ای سوال بشه که ما مثلا فلانی و فلانی رو میشناختیم آدمهای خوبی نبودن! یعنی اینا میرن #بهشت به خاطر روز و ساعت #مرگ؟
جوابش اینه که: درسته که عذاب قبر خیلی وحشتناکه و مخوف و خیلی خوبه که برداشته بشه،اما این بشارتی برای بهشت رفتن میت محسوب نمیشه..
🌱فقط یه تخفیف حساب میشه برای میت اونم از نوع مومن، اگر خدا بخواد و مرگش توی این زمان اتفاق بیفته!
@ayeha313
#ایران_شناسی
نام: #برج_چهل_دختران
استان: سمنان
دورهٔ ساخت اثر
دوره سلجوقیان
اطلاعات ثبتی
شمارهٔ ثبت: ۳۰۳۵
تاریخ ثبت ملی
۳ بهمن ۱۳۷۹
برج چهل دختران مربوط به دوره سلجوقیان است و در سمنان، محله قدیمی کوش مغان، خیابان حکیم الهی واقع شده و این اثر در تاریخ ۳ بهمن ۱۳۷۹ با شمارهٔ ثبت ۳۰۳۵ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
در عقیده مردم سمنان، برج چهل دختر یکى از بناهایی است که جهت باز کردن بخت به آن مراجعه میکنند.
🌱آیه های زندگی🌱
برج چهل دختران مربوط به دوره سلجوقیان است و در سمنان، محله قدیمی کوش مغان، خیابان حکیم الهی واقع شده
بنای چهل دختر یا چهل دختران سمنان در خیابان حکیم الهی واقع در محلات ثلاث (کوشمغان، زاوغان و کدیور) و در محله کوشمغان واقع شدهاست. در وجه تسمیه این برج چنین آمدهاست که مردم سمنان معتقد هستند در زمانهای بسیار گذشته، برج مذکور را چهل دختر که دست از تعلقات دنیوی کشیده و تارک دنیا شده بودند، با گل و خشت ساختهاند. بهطور یقین تاریخ بنای برج یا آتشکده به زمان قبل از اسلام برمی گردد و همانطور که از نام «کوش مغان» (کوشک مغان) که نام محله مذکور است، برمی آید و با توجه به مقام مغ که پیشوای زرتشتیان میباشد؛ میتوان اطمینان داشت که برج مذکور زمانی آتشکده و یکی از اماکن متبرکه زرتشتیان بودهاست، اما طبق یافتههای باستانشناسی، قدمت آن را مربوط به دوران سلجوقیان دانستهاند. این بنا به صورت برج هشت ضلعی است که هر ضلع آن در خارج ۴/۵ متر و از داخل ۲/۸ متر میباشد. همچنین ضخامت دیوارها نیز تقریباً ۰/۵ تا ۰/۶ است. ارتفاع آن نیز در قسمتهای مختلف از ۱۰ تا ۱۲ متر متغیر است. هماکنون این برج داخل یک مدرسه قرار گرفته و همچنان ارزش تاریخی خود را حفظ نمودهاست.
@ayeha313