چرا خوردن «ماکارونی» زیاد برای زنان خطرناک است؟ 🍝⚠️
◽️کارشناسان ايتاليایی متخصص تغذيه به اين نتيجه رسيدند که خوردن زیاد ماکارونی موجب بروز بيماریهای قلبی و ايجاد اختلال در رگهای خونی زنان میشود
◽️ ماکارونی موجب افزايش تجمع اسيدهای چرب و پايين آمدن سطح کلسترول خوب خون میشود که اين موارد خود تحت تاثير ترشح هورمون زنانه استروژن فعال میشود
+ ماکارونی به دلیل داشتن آهن و روی برای کسانی که دچار کمخونی هستند، مفید است
@ayeha313
/ شبهه
❌ دائمأ در حال مسخره کردن عرب ها هستیم و آنان را تنبل خطاب میکنیم، بدون اینکه پیشرفت های آنها را ببینیم
به راستی به معماری مدرن و زیبای شهرهایشان دقت کردهایم؟
دائم در مجامع بینالمللی در مقابل لابیهای قدرتمند اعراب شکست میخوریم و از مدیریت جهانی صحبت میکنیم
امارات کوچک بخاطر داشتن سیستم حمل و نقل مناسب، هتلهای مجهز، ورزشگاههای پیشرفته، در رقابت با ما میزبانی جام ملتها را میگیرد و ما دائم از سازندگی، پیشرفت و بالندگی صحبت میکنیم.
قطر را نمیگویم که بزرگترین رویداد جهان را میزبانی خواهد کرد
❇️ پاسخ
🔺مسخره کردن هر قوم یا نژادی مطمئنا کار صحیحی نیست.
🔺بی شک اشکالاتی نیز در برخی بخش های کشور ما مانند حمل و نقل هوایی و .... وجود دارد.
❎ اما القاء پیشرفته تر بودن کشورهای عربی از ایران ما، از بی توجهی به یک نکته مهم ناشی می شود و آن عدم توجه به همه عناصر توسعه از جمله استقلال ملی است.
👈 همه زیبایی های ظاهری و جلوه های بادکنکی کشورهای عربی نه بر پایه قدرت بومی و ملی آن ها که بر پایه دلارهای نفتی آن هاست.
✅♦️اگر روزی نفت آنها تمام شود (که کاملا محتمل و قابل پیش بینی است) یا در اثر مناسبات سیاسی اجتماعی، خدمات کشورها و کمپانی های غربی به آن ها قطع گردد، تحمل آن بسیار مشکل و حاضر به هرگونه باج دادن خواهند شد. نمونه اخیر آن، باوجود کمبود بودجه عربستان، خرید چند صد میلیارد دلاری این کشور از امریکاست.
✅خلاصه اینکه عقل انسان خردمند و دوراندیش، در چشم 👀 او نیست و برای قضاوت واقع بینانه ملاکهای فرهنگی، سیاسی، نظامی و علمی را مدنظر قرار می دهد. توسعه در فن آوری هایی مختلف مانند، سلول های بنیادین، هسته ای، نانو، دفاعی و موشکی، فضایی، مردم سالاری و نیز استقلال ملی، امنیت ملی و ... حتما باید در نظر گرفته شود.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#معرفی_کتاب نام اثر؛ #ناباب_و_نایاب نویسنده: #عبدالعظیم_کریمی
📌در این گفتارهای « ناباب », بابی دیگر از تعلیم و تربیت « نایاب » گشوده می شود تا همه مولفه ها و عناصر « تربیت آسیب زا » به چالشی دردناک کشیده شود…
هدف تربیت نه تغییر دادن « صنعتی افراد» که تایید کردن فطری آنهاست و تربیت دینی نه فربه سازی ذهن از معلومات دینی بزک کردن رفتار به مناسک دینی , بلکه شعله ور ساختن شور دینی و برانگیختن حس دینی برای زیست مومنانه است. در این نگاه نامعمول , معلوم می شود که پیشرفت تحصیلی ,شتاب گرفتن دانش آموزان برای رقابت فرساینده در نمره و رتبه عالی نیست, بلکه یورش مشتاقانه به ناشناخته هایی است که بنیاد شناخته های آنها را به طوری مرموزانه, والایی می بخشد. این نگاه ناباب به تعلیم و تربیت نایاب در هیچ شرایطی جان نمی گیرد مگر آنکه شرایطی فراهم شود که جان تعلیم و تربیت جاری , با انقلاب در جان ها بدر شود !
@ayeha313
الهـی !🙏
ادای شکر تو
را هیچ زبان نیست و
دریای فضل تو
را هیچ کران نیست
و سرِّ حقیقت تو بر
هیچکس عیان نیست
هدایت کن بر ما رهی که
بهتـر از آن نیست🙏
خدایا🙏
امروزغم را از دل دوستانم دور کن
وبا رحمتت برکت را در زندگی همه
جاری بفرما 🙏
آمیـــن یا حَیُّ یا قَیّوم 🤲
ای زنده، ای پاینده 🙏
@ayeha313
امیرالمومنین امام علی علیه السلام؛
ناتوانترین مردم كسی است كه در دوستیابی ناتوان است ، و از او ناتوانتر آن كسی هست که دوستان خود را از دست بدهد
منبع : 👇
کتاب شریف نهج البلاغه حکمت۱۳
@ayeha313
#سوال
📌ساختن روی آب (خواستگاری که اهل نماز و روزه هست، امّا اهل حلال و حرام نیست!)
❓دختر ۳۲ سالهای هستم که هنوز ازدواج نکردهام. برای من، اعتقاداتم مهم است. خواستگارانم اهل نماز و روزه هستند؛ امّا اهل خمس و حلال و حرام نیستند و اعتقادی هم به این امور ندارند. اهل موسیقی و ماهواره هم هستند. با توجّه به سنّی که خواستگارانم دارند، این عقاید در آنها تثبیت شده است. دیگران میگویند: «همین اندازه که اهل نماز و روزه هستند، کافی است». آیا من بیش از اندازه حسّاس و سختگیرم یا دیگران خیلی راحت میگیرند؟
1⃣ انتخاب بر اساس معیارهای درجه یک
✳️ ما بارها گفتهایم که باید معیارها را درجهبندی کرد؛ معیارهای درجه یک و معیارهای درجه دو.
✅ درجهبندی معیارهای افراد، با توجّه به مسیر و اهدافی که برای زندگی خود انتخاب کردهاند، متفاوت است. ممکن است معیارهای درجه یکِ کسی، معیار درجه دوی دیگری باشد.
⚠️ با توجّه به این نکته، باید گفت: ببینید تقیّد و اعتقاد به حلال و حرام و موسیقی و ماهواره، برای شما معیار درجه یک است یا دو؛ یعنی اگر همسر شما به حلال و حرام بودنِ لقمهای که سر سفرۀ شما میگذارد، مقیّد نباشد، هر نوع موسیقیای را گوش دهد و پای هر فیلمی بنشیند، آیا در احساس خوشبختی شما، در احساس نزدیک شدن شما به هدف، مؤثّر است یا نه؟ اگر مؤثّر است و برای شما اهمّیت درجه یک دارد، حتماً باید آن را در نظر بگیرید.
⬅️ ادامه دارد .....
📚نیمه دیگرم، کتاب اول، ص ۲۰۱
@ayeha313