#پاسخ_شبهات
💢معنای این روایت چیست: «هر کس #زنا کند با او زنا خواهد شد، اگر چه در نسلهای بعد از او باشد»؟!
این #روایت در بعضی از منابع روایی شیعه آمده است. منتهی این روایت از دو نگاه قابل دقت و بررسی است. یکی از جهت سند، دیگری از جنبه دلالت. اما از جهت سند این روایت به دلیل وجود «ابی المقدام ثابت بن هرمز» در سلسله روات آن؛ ضعیف ارزیابی میشود.
✅بر فرض پذیرش #روایت، این روایت از دو جهت قابل توجیه است:
1. طبق آنچه که ابن ابی الحدید میگوید: انسان اگر مرتکب زنا شود، بر اثر تکرار قبحش از بین میرود و برای شخص زناکار عادی میشود، اینجا است که #غیرت این فرد از بین میرود و دیگر نسبت به عیال و خانواده، آن حمیت و غیرت را ندارد؛ از اینرو، عمل ناشایست زنا در میان آنان رواج پیدا میکند.
2. روایت اشاره دارد به اینکه گناه اگر در جامعه فراگیر شود در #نهایت دامنگیر خود انسان گناهکار هم خواهد شد. برای نمونه؛ اگر فرض کنیم کسی را که مواد مخدر در جامعه پخش میکند، به طور طبیعی آثار آن دامن توزیع کننده را نیز خواهد گرفت، این گونه است دیگر مفاسد اجتماعی؛ نظیر #فحشا، پس کسی که فحشا را ترویج کند، سرانجام دامن او و خانواده و فرزندانش را خواهد گرفت.
@ayeha313
🌒
🌙 پيامک ويژه سحرهای ماه مبارک رمضان
💠 یک ماه روزه گرفتید و با توجه نماز خواندید و دعا کردید. این را حفظ کنید.
🔻رهبرانقلاب: یک ماه روزه گرفتید و با توجه نماز خواندید و دعا کردید. این را حفظ کنید.
🔹 نماز و روزه باتوجه، ما را به سمت اهداف اسلام پیش می برد.
🔺اگر می بینید در جوامعی مسلمانان به اهداف اسلام نزدیک نشده اند، یکی از عیوبشان این است که به روح عبادت توجه نداشتند. ۱۳۶۹/۲/۶
👇👇👇
@ayeha313
#حدیث_امروز
💢فحاشی ممنوع، حتی به کُفار حَربی
#مسلمان_بد_دهن
✅پیامبر اسلام(ص):
در جنگ بدر، بعد از #پیروزی مسلمانان بر سپاه کفر، بعضی از مسلمین به مشرکانی که در این #جنگ کشته شده بودند، #دشنام می دادند.
حضرت محمد (ص) وقتی شنیدند، #مانع از این کار شدند، و فرمودند:
به این #جماعت دشنام ندهید، زیرا نه تنها دشنام دادن شما به آنها ضرر و زیانی نمی رساند؛ بلکه باعث #رنجش و ناراحتی بازماندگان ایشان خواهد شد.
بدانید، پلیدی و #هرزگی زبان، گوهر بدی است.
📚محجة البیضاء، ج ۵ ص ۲۱۵
@ayeha313
🔹آداب عید فطر در روایات
🔺اگر هنوز فکر می کنیم که نتوانستیم از این ایام مبارک استفاده کنیم باز هم اندک زمانی برای جبران، وقت داریم، احیا شب عید فطر بهترین فرصت برای جبران قصوراتمان است با این امید که خداوند منان از گناهانمان بگذرد و این عید، عید ما هم باشد. اعمالی که باید در عید فطر انجام داد را در لینک زیر بخوانید:
1) پرداخت زکات فطره
امام على (علیه السلام) فرمود: "مَن أدّى زكاةَ الفِطرَةِ تَمَّمَ اللَّهُ لَهُ بها ما نَقَصَ مِن زكاةِ مالِهِ "؛ هر كه زكات فطره را بدهد، خداوند به سبب آن، زكاتى را كه از مالش كم شده است جبران كند.(6)
2) گفتن تکبیر
رسول خدا صلى الله علیه و آله در روزهاى عید فطر و قربان از خانه بیرون مىآمد و با صداى بلند "لا اله الا اللَّه" و "اللَّه اكبر" مىگفت.
3) احیا شب عید فطر
هر كس شب عید (فطر و قربان) و شب نیمه شعبان را إحیا كند ، در آن روزى كه دلها مىمیرند، دل او نمیرد .
@ayeha313