🔴علت وضو گرفتن قبل از نماز چیست؟
رسول صلی الله عليه و آله و سلم فرمودند:
خداوند وقتی نماز را واجب کرد، ديد که بندگانش آلودهاند لذا دستور داد که بندگان قبل از ورود به نماز، اوّل روشن گردند و سپس وارد منطقه روشنايی «صلوة» شوند.
چون نماز پاک است و حقيقت آن تماماً طهارت است کسی که وضو ندارد وجودش تاريک است و کسی که تاريک باشد حق ملاقات با نماز را که نور است نخواهد داشت.
✨نتيجه اينکه انسان با وضو گرفتن خود را آماده ميسازد برای ورود در منطقه نورانی ديگری به نام نماز.
🌹امام هشتم علیه السلام درباره ی فلسفه و اسرار وضو میفرماید:
✨1-وضو ادب در برابر خداوند است تا بنده هنگام نماز وقتی در برابر او میایستد پاک باشد.
✨2-همچنین از آلودگیها و پلیدیها پاکیزه شود.
✨3-بعلاوه (فایده) وضو ،از بین رفتن کسالت و خواب آلودگی و ایجاد نشاط است.
✨4-دل و روح را آماده ایستادن در برابر پروردگار میکند.
✨5-در وضو شستن صورت و مسح سر و پاها واجب است،زیرا این اعضا در نماز به کار گرفته میشود.
📗از سخنان استاد صمدی آملی
📗وسائل الشیعه جلد 11 ، ص 257
@ayeha313
🌕معنی رزق و روزی واقعی
آیا می دانی نمازت، رزقی است از سوی خداوند؟
چون خیلی از انسان ها اصلا نماز نمی خوانند!
یا زمانی که خواب هستی سپس ناگهان بدون زنگ زدن ساعت بیدار می شوی و نماز می خوانی رزق است.
چون بعضی ها بیدار نمی شوند.
زمانی که با مشکلی رو به رو می شوی ، خداوند صبری به تو می دهد که چشمانت را از آن بپوشی،این صبر،رزق است.
زمانی که در خانه لیوانی آب به دست پدرت می دهی. این فرصت نیکی کردن ، رزق است.
گاهی اتفاق می افتد که در نماز حواست نباشد ، ناگهان به خود می آیی و نمازت را با خشوع می خوانی. این تلنگر ، رزق است.
یکباره یاد امام زمانت می افتی و سلامی به ایشان هدیه می کنی و دلت حسابی تنگ می شود ...
🌺رزق واقعی این است... نه ماشین ،نه خونه و نه درآمد!
چون درآمد و ماشین و امثالهم رزق مال است که خداوند به همه ی بندگانش می دهد.
اما رزق خوبی ها را فقط به دوستدارانش می دهد...
📙از سخنان آیت الله مجتهدی ره
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🌹🌹🌹 🌹🌹 🌹 2⃣2⃣ ابزار استعمار ✨ ... شايد هم وطنان عزيز ما گمان كنند كه مردم اروپا و به خصوص اهالی ام
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
2⃣2⃣ ابزار استعمار
✨ ... از آمريكا كشورهای ديگری كه مبالغ زيادی صرف خريد اين داروها میكنند به نسبت جمعيتشان بدين قرارند:
سوئيس، انگلستان فرانسه؛ بلژيک، آلمان، ايتاليا، آرژانتين، ژاپن، اسپانيا، سوئد، هلند، يونان و هندوستان...
خوانندگان، اين آمار در دنيايی است كه مردم توجه دقيقی به بهداشت دارند و بسياری خود را بيمه عمر مینمايند و هر چه در كشورهای متمدن تحقيق شود اين آمار بيشتر میگردد.
نكته بسيار دقيقی كه در آمار بالا يادآور میشويم اين است كه در امريكا و بيشتر نقاطی كه آثار تمدن جديد در آنجا به مرتبه ی اعلی رسيده است؛ بيماران روحی روز به روز بيشتر میشوند، فكر میكنند، آثار تمدن جديد در دنيا كه سبب اينگونه شدت در امراض روحی اهالی جهان گرديده است، چيست؟
آيا تحصيل دانش يا پيشرفت علوم و صنايع، يا درستی؛ راستی، امانت، پاكدامنی، عفت، تقوی؛ خدمت به اجتماع و امثال اين صفات است كه سبب شده است روز به روز به آمار ديوانگان و بيماران روحی و عصبی مردم بيفزايد.
(#تاثیر_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
#ادامه_دارد
🌹
🌹🌹
🌹🌹🌹
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🌹🌹🌹 🌹🌹 🌹 2⃣2⃣ ابزار استعمار ✨ ... از آمريكا كشورهای ديگری كه مبالغ زيادی صرف خريد اين داروها میك
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
2⃣2⃣ ابزار استعمار
✨ ... يا آثار تمدن جديد:
تشكيل مجالس كنسرت، دانس،نمايش فيلمهای مهيج سينما، كاباره؛ شب نشينی های ممتد تفريحی، باده نوشی و غيره است كه اتفاقاً همه بستگی و خويشاوندی بسيار نزديک با موسيقی داشته و اغلب با موسيقی شروع شده و با موسيقی پايان میيابد؟ و آيا كداميک از اين دو موضوع است كه روز به روز در آمريكا و ساير كشورها بر تعداد ديوانگان و گرفتاران امراض روحی و عصبی میافزايد؟ خوانندگان باز هم شما را به آمار ديگری متوجه میكنيم.
دكتر آلكسيس كارل دانشمند زيست شناس معروف و نامی در كتاب «انسان موجود ناشناخته» مینويسد:
«در سراسر اتازونی تعداد افراد ناقص عقل و ديوانه تقريباً هشت برابر بيشتر از مسلولين در بيمارستانها است و هر سال قريب ۶۸۰۰۰ نفر بيمار جديد در مؤسساتی كه براي نگهداری ديوانگان تخصيص يافته پذيرفته میشود و اگر وضع به همين منوال و با اين سرعت پيش رود عن قريب بيش از يک ميليون از كودكان و جوانانی كه در مدارس و دانشگاهها تحصيل میكنند دير يا زود بايد در يكی از بيمارستانهای خاص امراض روحی بستری شوند، در سال ۱۹۳۲ تيمارستانهای دولتی تقريباً ۳۴۰۰۰۰ هزار ديوانه در خود داشته است و باين رقم بايد ۸۱۲۸۹ ابله و مصروع بستری و ۱۰۹۵۱ تن غير بستری را افزود؛ اين آمار شماره ديوانگانی را كه در بيمارستانهای خصوصی مداوا می شوند شامل نمی گردد.
در سراسر كشور قريب ۵۰۰۰۰۰ ناقص عقل نيز وجود دارد؛ علاوه بر اين بازرسیها و مطالعاتی كه به وسيله (كميته ملی بهداشت روانی) به عمل آمده نشان داده است كه لااقل ۴۰۰۰۰۰ تن از كودكانی كه در مدارس عمومی تحصيل می كنند خيلی كم هوش تر از آنند كه بتوانند تمام دوره تحصيلی خود را ادامه دهند.
در حقيقت تعداد كسانی كه به اختلالات روانی گرفتارند خيلی بيشتر از اين ارقام است؛ و متجاوز از چندين صد هزار افراد عادی به عوارض عصبی و روانی مبتلا هستند. بيماری های روانی آينده انسانيت را تهديد میكند و خيلی خطرناک تر از سل و سرطان و بيماری های قلبی و كليوی و حتی تيفوس و وبا و طاعونست وفور بيماریهای روانی نقص بزرگی را در تمدن حاضر آشكار میكند و جای شک نيست كه طرز زندگی و تمدن جديد دنيای ما، اختلالات دِماغی را موجب گرديده است. »
(#تاثیر_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
#ادامه_دارد
🌹
🌹🌹
🌹🌹🌹
@ayeha313
صبح یعنی:
امید برای یه شروع قشنگ
صبح یعنی:
یه معجزه !
یعنی: 🍃🌼
یه ایمان دوباره به قدرت خدای با سلیقمون
که چقدر زیبا به هستی نظم داده
درود عزیزان روزتون عالی
@ayeha313
💠امیرالمؤمنین (ع) : حَصِّنُوا أموالَكُم بالزَّكاةِ.
💎 امام علی (ع) : دارايی هايى خود را با زكات دادن حفظ كنيد.
📖منبع : ميزان الحكمه ج ۵ ص ۱۷ ➖ پُست شماره ۲۱۱
@ayeha313
رهبر معظم انقلاب اسلامی :
💠کسی که قلم به دست میگیرد، باید تقوا، صداقت عفاف و انصاف نسبت به دیگران جزو طبیعت ثانویه اش بشود.
📌هفدهم مرداد روز خبرنگار بر طلایه داران عرصه آگاهی بخشی و اطلاع رسانی مبارک باد
@ayeha313
🔹 یه سوال از اینایی که میگن «تو مجلس امام حسین علیهالسلام کرونا وارد نمیشه»، فرق کرونا و بمب چیست؟
🔹 اینایی که میگن کرونا تو مجلس امام حسین و حرم ائمه نمیاد، میشه به این سوال جواب بدن که، بمبی که تو حرم امام رضا منفجر شد یا بمبی که تو حسینیه شهدای شیراز تو همین ایام محرم منفجر شد، چطور تو حرم و روضه اومد و منفجر شد و به دهها زائر و عزادار امام حسین و امام رضا آسیب زد و بدنشون را تیکه تیکه کرد؟ چه فرقی است بین کرونا و بمب؟ بمب حرم امام رضا را منفجر میکنه و شیعیان را به خاک و خون میکِشه، اما کرونا نمیاد تو حرم امام رضا یا مجلس امام حسین؟
🔹 بعضیشون که به ظاهر عاقل ترن میگن میدونیم کرونا میاد اما چه افتخاری بهتر از اینکه مجلس امام حسین کرونا بگیریم جانباز حرم و شهید مدافع حرم بشیم؟
باز دوباره من از اینا میپرسم، اگه تو حرم امام رضا بودن یا تو جلسه حسینیه شهدای شیراز بودند و متوجه میشدند که کسی بمب گذاشته، آیا تلاش نمیکردند که این بمب رو خنثی کنند؟ یا صبر میکردند منفجر بشه و بگن ما افتخار میکنیم تو حرم امام رضا شهید بشیم؟ قطعاً تلاش میکردید خنثیش کنن، خب شما تو حرم امام رضا تو مجلس امام حسین علیهالسلام هم تلاش کنید کرونا را خنثی کنید، چطوری؟ با رعایت توصیههای بهداشت و سلامت. لطفاً بهانه دست مخالفان ندید و زبانشون را دراز نکنید.
@ayeha313
⚫اثرات برپایی روضه در خانه و یا هیئت!
🌹ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﻗﺎﺿﯽرحمه الله علیه:
ﺩﺭ ﻋﺰﺍﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺯﯾﺎﺭﺕ ﺣﻀﺮﺕ ﺳﯿﺪﺍﻟﺸﻬﺪﺍ علیه السلام کوتاهی ﻧﻨﻤﺎﯾﯿﺪ ، ﺭﻭﺿﻪ ﻫﻔﺘﮕﯽ ﻭﻟﻮ ﺩﻭ ﺳﻪ ﻧﻔﺮ ﺑﺎﺷﺪ، ﺍﺳﺒﺎﺏ ﮔﺸﺎﯾﺶ ﺍﻣﻮﺭ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﮔﺮ ﻫﻔﺘﮕﯽ ﻫﻢ ﻧﺸﺪ ﺩﻫﻪ ﺍﻭﻝ ﻣﺤﺮﻡ ﺗﺮﮎ ﻧﺸﻮﺩ.
🌹ﺁﯾﺖ الله ﺑﻬﺠﺖ رحمه الله علیه: ﮔﺮﯾﻪ ﺑﺮ ﺳﯿﺪ ﺍﻟﺸﻬﺪﺍ علیه السلام ﺍﺯ ﻧﻤﺎﺯ ﺷﺐ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺳﺖ.
🌹ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻼﻣﻪ ﻃﺒﺎﻃﺒﺎﯾﯽ:
برای رسیدن به عرفان کامل دو راه و دو مکان بیشتر وجود ندارد:
یا در حرم اباعبدالله یا در مجلس ابا عبدالله…
🌹آیت الله آشیخ عبدالکریم حائری:
روضه خوانی و گریه بر سیدالشهدا علیه السلام عمل مستحبی است که هزار واجب در آن است.
🌹حاج میرزا اسماعیل دولابی:
محبت و عزاداری برای امام حسین علیه السلام انسان را زود به مقصد می رساند همه اهلبیت کشتی نجاتن ولی کشتی امام حسین علیه السلام سریعتر است..
🌹علامه طباطبایی: «این کتیبه های سیاه که بر در و دیوار حسینیه و محل عزاداری نصب کرده اند، ما را شفاعت میکنند».
🌹آیت الله بروجردی :
به مقداری که امام حسین علیه السلام ، بزرگ و واجب الاحترام است، منسوبین (سادات)به آن حضرت هم لازم الاحترام می باشند.
🌹ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﮐﻤﭙﺎﻧﯽ : ﺩﺭ ﻣﺠﻠﺲ ﺭﻭﺿﻪ ﺧﻮﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ، ﻣﻘﯿﺪ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﭘﺎﯼ ﺳﻤﺎﻭﺭ ﺑﻨﺸﯿﻨﻨﺪ ﻭ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﻫﻤﻪ ﮐﻔﺶ ﻫﺎﺭﺍ ﺟﻔﺖ ﮐﻨﻨﺪ.
@ayeha313
محمود صارمی خبرنگارومسئول دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران در مزارشریف بود که در ۱۷مرداد۱۳۷۷ درکشتار دیپلماتهای ایرانی در افغانستان شهید شد. به همین مناسبت ۱۷مرداد را #روزخبرنگار نامیدند
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
محمود صارمی خبرنگارومسئول دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران در مزارشریف بود که در ۱۷مرداد۱۳۷۷ درکشتا
روز ۱۷ مرداد ۱۳۷۷ تعداد ۸ یا ۱۰ دیپلمات ایرانی و یک خبرنگار در کنسولگری ایران در مزار شریف به دست طالبان کشته شدند. در آن زمان علاءالدین بروجردی نماینده ویژه دولت در افغانستان بود. او اجازه خروج دیپلماتها و محمود صارمی (خبرنگار) را از مزار شریف نداد. همسر محمود صارمی میگوید: «همه دولتها به اتباع خود گفته بودند به کشورشان برگردند اما به محمود دستور دادند به افغانستان جنگ زده برگردد، آقای بروجردی به او گفت باید به افغانستان برگردد و بعدها خودش با هواپیمایی که محمود با آن به مزارشریف رفته بود، به ایران بازگشت.
آخرین پیام خبرنگار محمود صارمی: «مزار شریف سقوط کرد. هفدهم مرداد ماه ۱۳۷۷، اینجا محل کنسولگری ایران در مزار شریف است، من محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران هستم، گروه طالبان چند ساعت پیش وارد مزار شریف شدند. خبر فوری، فوری .مزار شریف به دست طالبان سقوط کرد، عدهای از افراد طالبان در محوطه کنسولگری دیده میشوند به من بگویید که چه وظیفهای...
پایان پیام.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🌹🌹🌹 🌹🌹 🌹 2⃣2⃣ ابزار استعمار ✨ ... يا آثار تمدن جديد: تشكيل مجالس كنسرت، دانس،نمايش فيلمهای مهيج
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
2⃣2⃣ ابزار استعمار
✨ ... اما در ايران ما، خوانندگان به خوبی مطلعند كه در بهمن ماه ۱۳۳۵ پروفسور كروس كارشناس بين المللی بهداشت روحی وابسته به سازمان ملل كه بازرسی وضع سلامتی فكر در خاور ميانه به ايران آمده بود بعد از مطالعات دقيق نسبت به حالات روحی مردم ايران در گزارش خود به طرز وحشتناكی اشاره كرده و نوشت:
«اگر تدبير عاقلانه ای برای جلوگيری از عدم تعادل روحی مردم ايران اتخاذ نشود وضع خطرناكی پيش میآيد و در آينده عواقب بسيار وخيمی برای ايران خواهد داشت و خلاصه نظريه پروفسور كروس و ساير متخصصين روانی طهران در روزنامه اطلاعات شماره ۹۱۴۱ و شماره ۹۱۴۲ مورخ ۱۹ و ۲۰ بهمن ماه ۱۳۳۵ اين طور منتشر گرديد كه از هر صد نفر اهالی ايران ۹۵ نفر گرفتار امراض روحی و عصبی هستند، يعنی از بيست ميليون جمعيت اين كشور ۱۹ ميليون آنها دچار امراض روحی و عصبی و عدم تعادل روانی هستند.
بايد دقت بيشتری كرد كه ۱۹ ميليون از جمعيت يک كشور بيست ميليونی از صبح تا شام اغلب ساعات شبانه روز، مغز و اعصاب شان با چه چيز بيشتر سر و كار دارد و گوش آنها كه سرويس اطلاعات و انتقال صدا است، با چه عوامل و تحريكات خارجی روبرو است، كه آثار آن روی سلولهای مغز و اعصاب سمپاتيک و پاراسمپاتيک منعكس گرديده و آنها را تا اين حد به امراض عصبی و روانی و عدم تعادل روحی مبتلا ساخته است...
(#تاثیر_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
#ادامه_دارد
🌹
🌹🌹
🌹🌹🌹
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🌹🌹🌹 🌹🌹 🌹 2⃣2⃣ ابزار استعمار ✨ ... اما در ايران ما، خوانندگان به خوبی مطلعند كه در بهمن ماه ۱۳۳۵ پر
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
2⃣2⃣ ابزار استعمار
✨ ... البته چنانچه اشاره كرديم غير از موسيقی، عوامل ديگری نيز در پيشرفت بيماریهای روانی و عصبی مدخليت دارد، امّا طبق آنچه مشاهده می كنيم چيزی كه بيشتر در دسترس مردم قرار دارد امروز سر و صدای موسيقی به وسيله راديوها، [MP۳] و … است كه در راه پديداری بيماریهای عصبی و روحی رل جالبتری را بازی میكند.
اين مطلب نيز مورد تأييد كليه پزشكان و متخصصين بيماری های عصبی و روانی است كه موسيقی و هر نوع صدا برای مبتلايان به ضعف اعصاب زيانبخش است و وقتی طبق گزارش كارشناسان بهداشتی از بيست ميليون، نوزده ميليون آنها دچار امراض عصبی و روحی باشند طبق همين آمار برای ما ديگر جای هيچگونه ترديدی باقی نيست كه موسيقی برای ۱۹ ميليون از افراد اين كشور به طور مسلم زيانبخش است و برای بقيه افراد ديگر كه بايد گفت حتماً در مناطق دوردست هستند و از اين سر و صداها و بلاهای تمدن امروز دورند تا موقعی كه با موسيقی و هر نوع صدای ديگر سر و كار نداشته باشند، لااقل در حفظ بهداشت و سلامت اعصاب و روان آنها به طور مسلم مدخليت دارد.
ای كاش بشر میفهميد كه استعمارگران به منظور تسلط بر اعصاب و نيروی فكری ملتها، چگونه از راه موسيقی و الكل در تخدير و ضعف اعصاب و ايجاد اغتشاشات فكری و بيماری های روانی و انواع امراض فعاليت می كنند و به چه وسايل مؤثری متشبث گرديده اند! و ای كاش انسان عصر اتم به خود میآمد كه برای ساعتی كيف و عيش و نوش چگونه انرژی خلاق خود را با دست خودش در اختيار دشمنان گذاشته است!! …»
(#تاثیر_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
#ادامه_دارد
🌹
🌹🌹
🌹🌹🌹
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🌹🌹🌹 🌹🌹 🌹 2⃣2⃣ ابزار استعمار ✨ ... البته چنانچه اشاره كرديم غير از موسيقی، عوامل ديگری نيز در پيشرف
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
3⃣2⃣ ديدگاه دانشمندان و متفكّران بزرگ جهان درباره موسيقی
دكتر ولف آدلر (استاد دانشگاه كلمبيا):
با اينكه علمای قرن اخير كم و بيش فهميده اند كه موسيقی بر اعصاب انسان تأثيرات سويی دارد ولی عده ای از دانشمندان از اهميت آن غافل بودند تا اينكه چند سال قبل دكتر ولف آدلر ثابت كرد كه بهترين و دلكش ترين نواهای موسيقی شوم ترين آثار را روی سلسله اعصاب انسان میبخشد مخصوصاً اگر هوا گرم باشد، اين تأثير مخرب خيلی بيشتر میشود و در مناطق حارّه چون عربستان و برخی نقاط ايران منتهای سوء اثر را دارد پروفسور ولف آدلر زيان موسيقی را بيشتر تشريح كرده و مینويسد:
«موسيقی علاوه بر اينكه سلسله اعصاب ما را در اثر جلب دقت غير طبيعی آن سخت خسته میكند، عمل ارتعاش صوتی كه در موسيقی انجام میشود توليد عرقی خارج از حد طبيعی در پوست مینمايد كه بسيار زيانبخش است و ممكن است مبدء امراض ديگری قرار گيرد. »
(#تاثیر_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
#ادامه_دارد
🌹
🌹🌹
🌹🌹🌹
@ayeha313
💓ســــلام
🌸صبحتون بخیر
💓روزتان ختم به زیباترین خیرها
🌸امید آن دارم امروز حاجت
💓دل پاک و مهربان تون
🌸با زیباترین و مهربانترین
💓حکمتهای خدا یکی گردد
🌸صبح دوشنبه تون
💓سرشاراز شادی و آرامش☕️
@ayeha313
💎 امام علی (ع) :
خردمندِ خوش گذران، از رُشد ، باز مى مانَد و اهل كوشش و تلاش ، به رشد مى رسند.
📖منبع : عیونالحکموالمواعظ ص ۴۰۶ ➖ پُست شماره ۲۱۲
@ayeha313
❌پاسخ به شبهات
مگه امام حسین و یارانش تو جنگ پیروز نشدن؟
خب پس چرا عزاداری میکنیم
باید جشن بگیریم
🔹 البته که شهادت موفقیت است نه شکست. مگر نه این است که على علیه السلام همواره آرزوى شهادت مىکرد و مىگفت: «لالْفُ ضَرْبَةٍ بِالسَّیْفِ اهْوَنُ عَلَىَّ مِنْ میتَةٍ عَلى فِراشٍ ...»
و مگر خود سیدالشهداء علیه السلام نگفت: «لا ارَى الْمَوْتَ الّا سَعادَةً وَ لَا الْحَیاةَ مَعَ الظّالِمینَ الّا بَرَماً»؟!
🔹ولی این واقعه را با مقیاسهای دیگرى هم باید سنجید؛
یکی عواطف انسانی و دیگری مقیاس اجتماعى است.
در بُعد عاطفی، به هر حال انسان از دیدن رنج محبوب خود متأثر میشود. یک مثال بسیار ساده شاید بتواند مقصود را بیان کند؛
مادری که مشاهده می کند فرزندش به خاطر یک موفقیت مثلاً قبولی در بهترین رشته کنکور یا قهرمانی در المپیک رنج و مشقت میبیند و از خواب و تفریح و... محروم شده است، خودبخود متأثر می شود، اما در مقابل از موفقیت او هم احساس سربلندی می کند.
🔹واقعه عاشورا هم همینطور است، یعنی دو رو دارد: یک روی آن عظمت است و زیبایی و روی دیگر آن رذالت است و شقاوت.
همانقدر که تمرکزِ صرف بر بُعد حزن آلود، اشتباه است، عدم توجه به این بُعد نیز اشتباه است.
🔹 اما در مقیاس اجتماعى نیز آنچه تأثر برانگیز است، شکست جامعه است.
باید بر حال آن جامعه ای گریست که چنان دچار انحطاط اخلاقی و واژگونی ارزشها شده که شخصیتی مانند حسین بن علی علیهماالسلام را که نه تنها فرزند رسول خدا ص بود، بلکه یک مصلح خیرخواه بود را اینطور به مسلخ برده و بدون هیچ جرم و گناهی به شهادت میرسانند.
آری باید بر حال چنین جامعهای گریست تا مبادا خود نیز به چنین سرنوشتی دچار گردیم!
@ayeha313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۸مرداد؛ روز بزرگداشت شهدای مدافع حرم و چهارمین سالگرد پرواز شهید محسن حججی گرامی باد
@ayeha313
#انچه_مجردان _باید_بدانند
🔰 ازدواج با مهرطلب ها مجاز است؟
#مهرطلبی یک تیپ شخصیت است که اگر شدید باشد، می تواند به #اختلالات شخصیتی نزدیک شود. اما این تیپ حتی اگر شدید هم نباشد باز برای #ازدواج دردسرهای زیادی درست می کند.
ازدواج با مهرطلب ها، یعنی همیشه #بدهکار بودن، همیشه منبع تغذیه روانی فرد دیگر بودن و البته از #دست دادن استقلال کامل!
یک رابطه فرسایشی
مهرطلبی یکی از انواع تیپ های شخصیتی است که متاسفانه در #فرهنگ ما به عنوان نوعی رفتار پسندیده شناخته می شود. در ابتدای آشنایی با یک مهرطلب، ممکن است خیلی #تحت تاثیر #محبت بی حد و مرز او قرار گیرید اما همین که وارد یک رابطه جدی و ازدواج با او شوید، می بینید که همه چیز بسیار #طاقت فرساست. کم کم همه خونتان، انرژی، فردیت، هویت، آرامش و #امنیت تان مکیده می شود ولی چون همه چیز در قالب #مهربانی اتفاق می افتد، نمی توانید به راحتی از فرد مهر طلب #فاصله بگیرید.
تیپ های مهرطلب یا کمک کننده آنهایی هستند که مرتب به #فکر دیگران اند. خودشان را به #آب و آتش می زنند تا به دیگران کمک کنند. توانایی #نه گفتن ندارند و همین موضوع سبب می شود که همیشه #گوش به فرمان دیگران باشند. در نهایت #احساسات تخریبی و بسیار بدی را تجربه می کنند.
نیاز بسیاری به محبت و توجه #دیگران دارند.از #طرد شدن و تنها ماندن به شدت می ترسند.وابستگی و #اتکای بیش از اندازه به دیگران دارند.
مهرطلب ها در بعضی مواقع بسیار #پرتوقع می شوند و از دیگران انتظار دارند که کارهای #خاصی را برایشان انجام دهند. بنابراین در ازدواج با افراد مهرطلب باید #احتیاط کرد.
در پایان لازم به ذکر است هر تیپ شخصیتی #تله هایی دارد که با شناخت و آگاهی از آنها فرد میتواند شخصیت خودتعدیل کند
@ayeha313