🌱آیه های زندگی🌱
ورود پارلمان انگليس به جريان «تشيع انگليسي» چندي پيش پارلمان انگليس طرح تأسيس يک کميته چند حزبي را آ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تشیع انگلیسی - در کلام رهبری :تشیعی که بر پایه ایجاد اختلاف و جاده صاف کردن برای حضور دشمنان اسلام است؛ این تشیع نیست ؛ این انحراف است. تشیع مظهر تام اسلام ناب است.-
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
تشیع انگلیسی - در کلام رهبری :تشیعی که بر پایه ایجاد اختلاف و جاده صاف کردن برای حضور دشمنان اسلام ا
رسانههاي تفرقهافکن «تشيع انگليسي»
طبق بررسيها و پيگيريهاي صورت گرفته، تا پايان سال ۲۰۱۴ ميلادي، ۱۴ شبکه ماهوارهاي وابسته به مکتب لندني مورد اشاره، فعاليت ميکردند که قرار است در سال جديد ميلادي، ۲ شبکه ديگر به آن اضافه شود. هدف از تأسيس اين شبکهها، تحقق رؤياي مرجعيت لندننشين براي ترويج تفکر مورد نظر به دورترين مناطق و با زبانهاي مختلف است. اين شبکهها مابين سالهاي ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۳ راهاندازي شدهاند. اين شبکههاي ماهوارهاي در حالي آزادانه به تبليغ مشغول هستندراهبرد اصلي کسب درآمد و هزينههاي اين شبکهها جمع کردن پول از خود مخاطبان و بينندگان اين شبکهها قرار داده و اعلام شده است و براي اين منظور، دفاتر و حسابهاي بانکي در سراسر جهان راهاندازي شدهاند.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
رسانههاي تفرقهافکن «تشيع انگليسي» طبق بررسيها و پيگيريهاي صورت گرفته، تا پايان سال ۲۰۱۴ ميلادي،
شبکههاي ماهوارهاي نزديک و وابسته به «تشيع انگليسي»
۱-شبکه مرجعيت: به زبانهاي فارسي، عربي و انگليسي برنامههاي مختلفي از جمله پاسخگويي به سؤالات شرعي، تبليغ ساير مراکز مرتبط با حلقه انحرافي شيعه پخش ميکند. ۲- شبکه جهاني امام حسين(ع)
۲: اين شبکه به زبان فارسي برنامههايي با محوريت "احياء امر اهل بيت (عليهم السلام) و مديريت افکار عمومي راهاندازي شد. دفتر مرکزي آن در کربلاي معلا و کنار بارگاه ملکوتي سيدالشهداء قرار دارد و در ساعات زيادي از روز، بصورت زنده تصاوير دوربينهاي حرم حسيني (ع) را پخش ميکند.
۳- شبکه جهاني امام حسين (ع) ۲: اين شبکه برنامههاي فوق را به زبان عربي پخش ميکند.
۴- شبکه جهاني امام حسين (ع) ۳: شبکه امام حسين ۳ نيز نسخه انگليسي دو شبکه فوق است. مجموعه شبکههاي جهاني امام حسين (ع) عموما به نشر عقايد و شعائر امام حسين (ع) اهتمام ميورزد. جهت کلي عقايد نشرشده، همان جهتي است که از لندن حمايت و هدايت ميشود.
۵- شبکه سلام: اين شبکه که از سال ۲۰۰۵ فعاليت خود را آغاز کرده است، مدعي است به هيچ حزب سياسي و جرياني وابسته نيست. مدير اين شبکه "محمد هدايتي" ساکن آمريکاست و از مخالفان سرسخت جمهوري اسلامي و ولايت فقيه محسوب ميشود. در جريان حوادث پس از انتخابات سال ۸۸ ايران، شبکه سلام به حمايت از معترضان و اغتشاشگران پرداخت که مورد اعتراض برخي از خطيبان اين شبکه و جدايي آنهااز اين مجموعه شد.
۶- شبکه جهاني اازهراء (س) و شبکه المهدي (عج): شبکه الزهرا هم بر روي ماهواره هاتبرد و به زبانهاي فارسي، عربي، انگليسي و ترکي برنامه توليد ميکنند.
۷- شبکه ماهوارهاي فورتين: اين شبکه هم بصورت شبانهروزي، بدون درخواست هرگونه کمک مالي درحال پخش برنامه براي مردم عربزبان است. از جمله مواردي که در اين شبکه بصورت ويژه تبليغ ميشود، قمهزني براي امام حسين (ع) است که از سوي کارشناسان اين شبکه امري مستحب شمرده شده است.
۸- شبکه الأنوار: اين شبکه هم از سال ۲۰۰۴ بر روي سه ماهواره فعاليت خود را آغاز کرد. برنامههاي اين شبکه از لندن پخش ميشود اما دفتر مرکزي آن در کويت است. الأنوار يکي از شبکههاي مذهبي مهم در عراق محسوب ميشود و افکار شيعه لندني را ترويج ميکند.
۹- شبکه بقيع: اين شبکه دو سال پيش تبليغ دين و رساندن صداي شيعه در سراسر دنيا، دفاع از مظلوميت ائمه و...
۱۰- شبکه العقيله
۱۱- شبکه امام صادق (ع)
۱۲- شبکه جهاني حضرت خديج (ع): پخش برنامههاي مذهبي به زبان اردو و زبانهاي جنوب آسيا...
۱۳- شبکه سلام
۱۴- شبکه فدک: «ياسر يحيي عبدالله الحبيب» مدير اين شبکه متولد ۱۹۷۷ ميلادي (۱۳۵۵ شمسي) و فارغالتّحصيل رشته علوم سياسي از دانشگاه کويت، فقط بيست و پنج سال داشت و تنها سه سال از از راهاندازي «هيئت خدّامالمهدي» در کويت ميگذشت که تندرويهايش، دولت کويت را مجبور کرد هيئت را پلمپ و او را روانه زندان کند.
۱۵- شبکه اهل بيت: اين شبکه با مديريت فردي افغاني به نام «حسن اللهياري» ابتدا در قم تاسيس شد و عوامل آن با انتخاب اين نام مقدس، سعي داشتند در فضاي فرهنگي قم، موقعيتي براي خود کسب کنند. اهل بيت، در دوره فعاليت خود در راستاي برجسته ساختن اختلافات مذاهب اسلامي تلاش ميکرد. تاکيد بر سوگواري ايام فاطميه به نام «محسنيه» و برگزاري جشني موسوم به «عيدالزهرا» و به مناسبت مرگ خليفه دوم و اهانت مکرر به همسر پيامبر اسلام (ص) از مهمترين اقدامات اين شبکه بود.
اين شبکه لندني، در يکي از اقدامات خود، با اعلام «ما امشب عليه عايشه اعلام جنگ ميکنيم(!)» بهعنوان اسم رمز، جمعيتي کوچک در لندن را گردهم آورد و عليه همسر پيامبر اسلام (ص) به توهين پرداختند. انتشار گسترده اين مراسم در شبکههاي خبري و اجتماعي در عراق، عربستان، لبنان، پاکستان و... موجب تشديد فشارها بر شيعيان و درگيري ميان اهل سنت و شيعيان در کشورهاي مختلف شد. اين اختلافات به حدي بالا گرفت که مراجع نيز به آن واکنش نشان دادند.
@ayeha313
👩🏻خانم خونه!
🔸 یه نکته ای که خیلی از مردها بدشون
میاد اینه که خانمشون رازهای خونه رو
به بیرون از خونه ببره .
👈 هیچ وقت عیب های شوهرتون یا مشکلات
بینتون رو پیش خانواده همسر تون مثلا مادر
شوهرتون نبرین. بدتر از بردن مشکلات پیش
اونها اینه که از اونا بخواین پادرمیونی کنن
و مثلا نکته ای رو به شوهرتون تذکر بدن ...
👌 این چیزها رو نباید فامیل ها بخصوص
فامیل های نزدیک بدونن . چون روی احترام
خود شما و دیدشون نسبت به شما تاثیر داره
@ayeha313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا دعای من مستجاب نمیشود???دعای من کجا رفت
#پیشنهاد_دانلود
@ayeha313
✨آنچه مجردان باید بدانند.✨
این ذهنیت که
اگر من را خواستند
من خوبم
و اگر من را نخواستند
من بدم
ذهنیتِ کاملاً غلط و نادرستی است
اینکه یک نفر به خواستگاری شما بیاید
و شما بگویید " نه "
این " نه "
نه نشانه خوبیِ شماست
و نه نشانه بدیِ اوست
تنها نشاندهنده این موضوع است که
شما و او برای هم مناسب نیستید.
مثلاً فرض بفرمایید
شما خانمِ 30 ساله ای هستید
و یک پسر 18 ساله به شما می گوید
من می خواهم با تو ازدواج کنم
و شما می گویید " نه "
اما این " نه "
به این خاطر نیست که
سنِ او یا خودش ایرادی دارد
یا شما حُسنی دارید
فقط نشاندهنده این است که
شما به هم نمی خورید.
ماجرایِ زن و شوهری
و ماجرایِ عشق یا ازدواج
ماجرایِ مکمل و متممِ هم بودن است
و به همین جهت است که
یک شباهت هایی
برای گره خوردن ها
باید وجود داشته باشد.
@ayeha313
رئیسعلی دلواری در سال ۱۲۶۱ خورشیدی برابر با ۱۸۸۲ میلادی (۱۲۹۹ قمری) در روستای دلوار از توابع تنگستان متولد شد. دلوار امروزه شهری در شهرستان تنگستان از توابع استان بوشهراست. براساس مصاحبه که با خواهرزاده رئیسعلی صورت گرفت ذکر شد که اصالتا از لرهای ممسنی هستند. مادر رئیسعلی بنام شهین اهل تنگستان و پدرش زائر محمّد ازکدخدایان اهل دلوار بود که بعدها به «معینالاسلام» ملقب شد. با شروع نهضت مشروطیت، رئیسعلی در حالی که ۲۴ سال بیشتر نداشت از جمله پیشگامان مشروطهخواه در جنوب ایران شد و همکاری نزدیکی با محافل انقلابی و عناصر مشروطهطلب در بوشهر، تنگستان و دشتی آغاز کرد.
دوران جوانی او همزمان با حضور گسترده استعمار انگلیس درخلیج فارس بود. وی نقشی کلیدی در قیام جنوب داشت. قیام مردم تنگستان به رهبری وی روی هم هفت سال طول کشید و در این مدت دلیران تنگستانی دو هدف عمده را دنبال میکردند، پاسداری از بوشهر، دشتستان و تنگستان به عنوان منطقه سکونت خود و جلوگیری از حرکت قوای بیگانه به درون مرزهای ایران و دفاع از استقلال وطن
رئیسعلی با همراهی دیگر مشروطهخواهان بوشهر را از حاکمیت استبداد محمدعلی شاه قاجار خارج کرد. در سال ۱۲۸۷ خورشیدی/ ۱۹۰۸ میلادی به درخواست ملاعلی تنگستانی وسید مرتضی مجتهداهرمی که مخالف استبداد محمدعلی شاه بود، بوشهر را تصرف کرد و حدود ۹ ماه شهر را در کنترل داشت.