نیایش صبحگاهی
❄️پـــــــروردگارا.....
دست نیاز را به درگاه تو دراز می کنم
و از کسی خواسته هایم را طلب می کنم
که هیچ گاه بر سرم منت نمی گذارد.
❄️بار الـــــــها...
آرزوهایم را به تو می گویم.
به تو که همیشه راز دار منی.
❄️ مهـــــــربانا
صمیمی تر از همیشه سر بر آستان ملکوتیت می گذارم و در دل دعا می کنم و از تو می خواهم که آرامش ، برکت و سلامتی را برای خودم ،
همه ی مردم ، عزیزان و همراهان بزرگوارم
و خانواده ام ارزانی داری..
🤍 آمیــن
@ayeha313
💠امیرالمؤمنین (ع) : يَسيرُ الهَوى يُفسِدُ العَقلَ.
💎امام علی (ع) : اندكى هوای نفس، عقل را تباه سازد.
📖منبع : غررالحكم حدیث ۱۰۹۸۵ ➖ پُست شماره ۳۷۲
@ayeha313
⚡پنج #افسانه رایج در #ازدواج
❌ تو من را کامل میکنی
❌ تو همسر ایده ال من هستی
❌ تو من را خوشبخت میکنی
❌تو نیمه گمشده من هستی
❌ من تو را تغییر می دهم
👈 اینها افسانه اند. اگر با این #تفکرات میخواهید ازدواج کنید، هیچ وقت ازدواج نکنید، چون وقتی #واقعیت با انتظارات شما جور در نمی آید دچار #سرخوردگی میشوید.
👈#عشق و #درد مثل دو روی یک سکه هستند.
عشق را یک #گلزار در نظر بگیرید، حالا که وارد این گلزار شدید دو انتخاب دارید :
👈شروع کنید با خارهای گلزار #گلاویز شدن که آنها را از بین ببرید (همسرم را درستش می کنم، تغییرش میدم) که قطعا نمیتوانید همه خارها را از بین ببرید و فقط خودتان را زخمی می کنید، ضمن اینکه از بودن در گلزار هم لذت نمی برید.
👈گلزار را با خارهایش #بپذیرید، شاید یک مقدار خارها اذیتتان کنند، اما در کل، بودن در گلزار میتواند تجربه لذت بخشی برایتان باشد
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
بشر سرگردان از عوارض مدرنیته و تمدن منهای خدا و مذهب در پیِاندیشهای است که تشنگی روح او را آبی گوار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای کی یوسان مبلغ عرفانهای نوظهور-
سخنرانی استاد حجت الاسلام علی قهرمانی در جمع اساتید دانشگاه علوم پزشکی تبریز
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
ای کی یوسان مبلغ عرفانهای نوظهور- سخنرانی استاد حجت الاسلام علی قهرمانی در جمع اساتید دانشگاه علوم پ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان رهبری :هدف عرفان های کاذب ضعیف کردن دینداری در جامعه است
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
سخنان رهبری :هدف عرفان های کاذب ضعیف کردن دینداری در جامعه است @ayeha313
🔰🔰 نتیجه گیری 🔰🔰 عرفان واقعی و دروغین
عرفان حقیقی، عرفانی است که از دینی حقیقی و واقعی برآمده است و در آموزههای سیر و سلوکی خود از مسیر شریعت میگذرد. اگر کسی خواهان طی کردن مسیر عرفان باشد، راه دیگری غیر از پیمودن جادة شریعت ندارد و تنها راه وصول او به منبع حقیقی هستی؛ یعنی خدای متعال، جلب رضایت او در قالب عمل به دستورات او است. هر نوع عرفانی غیر از این، در زمرة عرفانهای کاذب و دروغین خواهد بود. عرفانهای دروغین، تصویر و تصور درستی از خدا ندارند و اعتقاد برخی از آنان به انکار خدا میانجامد.
هر گروهی جنبهای از صفات انسانی را مورد توجه قرار میدهند؛ در صورتی که انسانها ساحتهای مختلفی دارند. عرفان اصیل به همه ابعاد انسانی توجه دارد و یکی را فدای دیگری نمیکند. اما در عرفانهای دروغین، دنیا، آخرت، اجتماع و قوای انسانی فدای یکدیگر میشوند. وجه مشترک دیگر عرفانهای کاذب این است که این دسته از عرفانها منکر الهی بودن ادیان هستند و یا برخی از ابعاد دین از جمله شریعت را قبول نمیکنند. در بعد معرفتشناسی، عقل و منطق را نمیپذیرند. این نوع عرفانها دیدگاه کثرت گرایانة ارزشی دارند و معتقدند راههای رسیدن به خدا زیاد است. ارزشهای دینی در نظر آنها متعدد و به سلایق افراد و جوامع مختلف بستگی دارد.
🌱آیه های زندگی🌱
🔰🔰 نتیجه گیری 🔰🔰
منابع تحقیقاتی: 1-سایت آپارت 2-سایت خبرگزاری مهر 3-سایت ویکی پدیا 4-سایت پرسمان دانشجویی 5-سایت مشرق نیوز 6-سایت خبرگزاری فارس 7-سایت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان تهران 8-سایت موسسه راهبردی دیده بان 9-پایگاه جامع فرق، ادیان و مذاهب 10-سایت فرهنگ نیوز 11-سایت موسسه بهداشت معنوی 12-سایت بلاغ و ...
@ayeha313
عوامل موثر در سفیدی زودرس مو
🔸عادت به دوش گرفتن با آب سرد
🔸خشک نکردن صحیح سر پس از استحمام
🔸 نپوشیدن لباس کافی در زمستان
🔸قرار دادن بدن در معرض باد سرد کولر در تابستان
✍🏻بدخوابی شبانه یا خواب زیاد روزانه هم با افزایش سردی یا رطوبت در بدن به ویژه سر در سفیدی زودرس موها نقشی موثر دارند، بنابراین افراد برای اینکه به این مشکل دچار نشوند، باید سبک زندگی خود را اصلاح کنند.
@ayeha313
#کلام_علما
💠 استاد شهید مرتضی مطهری (ره):
از کجا بفهمیم که عبادت ما، «عبادت» است نه «عادت»؟
اخلاق معنایش این است که انسان اراده خودش را بر عادات و بر طبایع خود غلبه بدهد؛ یعنی اراده را تقویت کند به طوری که اراده بر آنها حاکم باشد.
حتی اراده باید بر عادات خوب هم غالب باشد، چون کار خوب اگر کسی به آن عادت پیدا کرد خوب نیست.
مثلا ما باید نماز بخوانیم اما نباید نماز خواندن ما شکل عادت داشته باشد. از کجا بفهمیم که نماز خواندن ما عادت است یا نه؟ باید ببینیم آیا همه دستورات خدا را مثل نماز خواندن انجام میدهیم؟ اگر اینطور است، معلوم میشود که کار ما به خاطر امر خداست.
اما اگر ربا را میخوریم و در عین حال، نماز را هم با نافلههایش میخوانیم، یا اگر خیانت به امانت مردم میکنیم ولی زیارت عاشورایمان هم ترک نمیشود، میفهمیم که اینها عبادت نیست، عادت است.
📚 استاد مطهری، اسلام و نیازهای زمان، ج1، ص211
@ayeha313
#ملک_الشعرای_بهار
زاده۱۸ آذر ۱۲۶۵
۹ دسامبر ۱۸۸۶
مشهد، ایران
محل زندگی : تهران
درگذشته۱ اردیبهشت ۱۳۳۰
۲۲ آوریل ۱۹۵۱ (۶۴ سال)
تهران، ایران
بیماری: سل
آرامگاه : گورستان ظهیرالدوله
لقب: مَلِکالشعرا
تخلص :بهار
پیشه : شاعر، ادیب، تاریخنگار،روزنامهنگار و سیاستمدار
زمینه کاری : شاعر نویسنده و سیاستمدار
ملیت : ایرانی
تحصیلات : تحصیلات قدیم در زمان حکومت مظفرالدین شاه قاجار، محمد علی شاه قاجار، احمدشاه قاجار، رضاشاه پهلوی،محمدرضا شاه پهلوی بنیانگذارروزنامهٔ نوبهار، روزنامهٔتازهبهار، انجمن ادبی دانشکده،مجلهٔ دانشکدهکتابهاسبکشناسی، تاریخ احزاب سیاسی، دیوان اشعارشاگردپرویز ناتل خانلری، احسان یارشاطر، محمد معین،ذبیحالله صفا، عبدالحسین زرینکوب، محمد دبیرسیاقی،پروین اعتصامی
همسر(ها) : سودابه صفدری (۱۳۳۰–۱۲۹۸)
فرزند(ان):ملک هوشنگ، ماه ملک، ملک دخت، ملک پروانه، ملک مهرداد، ملک چهرزاد
پدر و مادر : میرزا محمدکاظم صبوری
محمدتقی بهار (۱۸ آذر ۱۲۶۵
۱ اردیبهشت ۱۳۳۰
ملقب بهملکالشعرا و متخلص به «بهار»، شاعر، ادیب، نویسنده،روزنامهنگار، تاریخنگار و سیاستمدار معاصر ایرانی بود. ناتل خانلری وی را آخرین ادیب بزرگ ایران مینامد.
محمدتقی بهار در پنجشنبه ۱۲ ربیعالاول ۱۳۰۴ هجری قمری، برابر با ۱۸ آذر ۱۲۶۵ هجری خورشیدی در مشهد زاده شد.
یحیی آرینپور در «از صبا تا نیما»، جلد دوم، صفحه ۱۲۳ در مورد ملکالشعرا بهار نوشتهاست: «میرزا محمدتقی متخلص بهبهار روز پنجشنبه ۱۲ ربیعالاول سال ۱۳۰۴ ه.ق در شهر مشهد به دنیا آمد. بهار ادبیات فارسی را نخست نزد پدرش آموخت و از هفت سالگی آغاز به سرودن شعر کرد. او از چهارده سالگی به اتفاق پدرش در مجامع آزادیخواهان حاضر شد و به واسطه انس و الفتی که با افکار جدید پیدا کرده بود به مشروطه و آزادی دل بست. دو سال پس از مرگ پدر در سال ۱۳۲۴ ه.ق که مشروطیت در کشور ایران مستقر شد، بهار بیست ساله به جمع مشروطهخواهان خراسان درآمد.
پدرش میرزا محمدکاظم صبوری، ملکالشعرای آستان قدس رضوی در زمان ناصرالدین شاه بود؛ مقامی که پس از درگذشت پدر، به فرمان مظفرالدین شاه، به بهار رسید. خاندان پدری بهارخود را از نسل میرزا احمد کاشانی (درگذشتهٔ ۱۲۲۹)،قصیدهسرای سرشناس عهد فتحعلیشاه میدانند و به همین جهت پدر بهار تخلص صبوری را برگزید. مادرش اهل گرجستان( از یک خانوادهٔ گرجی، که در دورهٔ عباس میرزا به ایران آمده بودند)بود.مادرش نیز مانند پدر اهل سواد ، شعر و دانش بود. میگوید که پدرش ترجمههای الکساندر دوما را که تازه منتشر شده بود به خانه میآورد و با صدای بلند برای افراد خانواده میخواند و چون خسته میشد، مادرش خواندن را ادامه میداد.
بهار در چهارسالگی به مکتب رفت و در ششسالگی فارسی وقرآن را به خوبی میخواند. از هفتسالگی نزد پدر شاهنامه را آموخت و اولین شعر خود را در همین دوره سرود. اصول ادبیات را نزد پدر فراگرفت و سپس تحصیلات خود را نزد میرزا عبدالجواد ادیب نیشابوری تکمیل کرد. وقتی پانزدهساله شد، اوضاع کشور یعنی مرگ ناصرالدین شاه و رویکارآمدنمظفرالدین شاه چنان بود که پدرش به این نتیجه رسید که با تغییر اوضاع، دیگر کسی به شاعران اعتنایی نخواهد کرد و تقریباً او را از شعر گفتن منع و تلاش کرد تا بهار را به تجارتوادارد.
اما این تلاش به دو دلیل به نتیجه نرسید، نخست اینکه وی چندان علاقهای به تجارت نداشت، دوم اینکه پدرش در هجدهسالگی او درگذشت و موفق نشد تا مانع شاعر شدن محمدتقی بهار شود.
فعالیت سیاسی
بهار در بیستسالگی به صف مشروطهطلبان خراسان پیوست و به «انجمن سعادت» خراسان راه یافت. اولین آثار ادبی-سیاسی او در روزنامه خراسان بدون امضا به چاپ میرسید که مشهورترین آنها مستزادی خطاب به محمدعلی شاه است.
بهار با دیگر شاعران روشنفکر عصر مشروطه به خصوصمیرزاده عشقی دوستی و روابط صمیمانه و نزدیکی داشت. آن دو در سال ۱۳۰۳، در دوره نخستوزیری رضاخان با همراهی و همکاری هم، مثنوی معروف «جمهوری نامه» را در مخالفت با جمهوری رضاخانی سرودند.
بهار در ۱۳۲۸ روزنامه نوبهار را که ناشر افکار حزب دموکراتبود، منتشر کرد و به عضویت کمیته ایالتی این حزب درآمد. این روزنامه پس از چندی به دلیل مخالفت با حضور قوایروسیه در ایران و مخاصمه با سیاست آن دولت، به امر کنسول روس تعطیل شد. او بلافاصله روزنامه تازهبهار را تأسیس کرد. این روزنامه در محرم ۱۳۳۰ به امر وثوقالدوله، وزیر خارجه، تعطیل و بهار نیز دستگیر و به تهران تبعید شد.
زندگی خصوصی
محمدتقی بهار بار نخست در مشهد ازدواج کرد. از این ازدواج صاحب فرزندی نیز شد. اما عمر همسر و فرزند وی بسیار کوتاه بود. بهار پس از آمدن به تهران، در سال ۱۲۹۸ خورشیدی، با شاهزاده خانم سودابه صفدری از نوادگان فتحعلی شاه قاجارازدواج کرد. آشنایی ایشان را آقای معتصمالسلطنه فرخ، دوست قدیمی بهار، فراهم کرد. فرخ همسری بنام منیژه، فرزند صفدر میرزای قاجار، از خاندان دولتشاهیهای کرمانشاه گرفته بود.
او بهار را از وجود دختری دیگر در این خانواده، به نام سودابه، آگاه کرد. بهار بقیهٔ عمر را با همین همسر به سر برد. سودابه صفدری را پس از ازدواج، به خواست ملکالشعراء، «بهار جون» صدا میکردند. وی زنی مدیر و مقتدر بود که اداره همه کارهای خانه و زندگی به عهده وی بود. حاصل این ازدواج فرزندانی به نامهای «هوشنگ ملک، ماه ملک، ملک دخت، پروانه، مهرداد و چهرزاد» شد. سودابه در تابستان ۱۳۵۸، در دهم مرداد ماه درگذشت و در بهشت زهرا دفن شد.
آثار منثور و منظوم بهار متنوع است و انواع شعر سنتی و اشعار به زبان محلی، تصنیف و ترانه، مقالهها و سخنرانیهای سیاسی و انتقادی، رسالههای تحقیقی، نمایشنامه، اخوانیات و مکتوبات، تصحیح انتقادی متون، ترجمههای متون پهلوی، سبکشناسی نظم و نثر، دستورزبان، تاریخ احزاب، مقدمه بر کتابها و حواشی بر متون به خصوص شاهنامهٔ فردوسی را دربرمیگیرد. جدیدترین کتابشناسی بهار کارِ علی میر انصاریاست که انجمن آثار و مفاخر فرهنگی در یک جلد به سال ۱۳۹۷ منتشر کردهاست.
ترانه و تصنیف
از تصنیفها و ترانههای سرودهی بهار «بهار دلکش»، «باد صبا بر گل گذر کن»، «ای شهنشه»، «ای شکستهدل»، «ای کبوتر»، «گر رقیب آید»، «ایران هنگام کار»، «ز من نگارم»، «پرده ز رخ برافکن»، «سرود پهلوی»، «عروس گل»، «به اصفهان رو» و «مرغ سحر» را میتوان نام برد.
نمایندگی مجلس
بهار در سال ۱۲۹۳ خورشیدی از حوزه انتخابیه درگَز، سرخس و کلات به نمایندگی مجلس سوم شورای ملی انتخاب شد. بهار در حالی که از جوانترین نمایندگان مجلس بود اما تصویب اعتبارنامهاش چهار ماه و نیم به طول انجامید. هنگام بررسی اعتبارنامهاش در مجلس (۳۱ فروردین ۱۲۹۴) شیخ محمدحسن گروسی در مخالفت با اعتبارنامه ملکالشعرا، مندرجات روزنامه نوبهار را «فساد ملتبس» توصیف کرد، یعنی امکان فساد عقیده در این مندرجات هست و باید برای تشخیص آن به خبره و کارشناس مراجعه شود. سیدحسن مدرس نیز ضمن اعلام مخالفت خود با اعتبارنامه ملکالشعرا گفت حاکم درگز که انتخابات درگز را برگزار کرده، یاغی بودهاست. سرانجام مجلس با ۴۴ رأی موافق در برابر ۲۵ رأی مخالف به اعتبارنامه ملکالشعرا رأی داد
مرگ
براساس سال شمار زندگی بهار به قلم محمد گلبن، محمد تقی بهار در سالهای آخر عمر به بیماری سل مبتلا شد و در سال ۱۳۲۶ برای مداوا از تهران به سوئیس رفت. وی سرانجام در روز اول اردیبهشت ماه سال ۱۳۳۰، در ساعت ۸ صبح، در منزلش در خیابان ملکالشعرا بهار، خیابان تخت جمشید فوت کرد و در دوم اردیبهشت ماه بعد از ظهر جنازه او را از مسجد سپهسالارتا چهار راه مخبرالدوله بر سر دست بردند و در ساعت ۴ بعد از ظهر همان روز او را در شمیران در باغ آرامگاه ظهیر الدوله، به خاک سپردند.
@ayeha313
#انرژی_مثبت_صبحگاهی ☀️
❄️امروز باید خودت را آماده کنی
برای تمام خوبیهایی که
شایستگیِ آن را داری ...
باید بهترینها مال تو باشد ...
آنهایی که سالها فقط در آسمان رویاهایت بوده ...
❄️رویاهایی که منتظر آمدن به
زندگیات هستند
ولی هیچوقت روی آنها تمرکز نداشتهای ...
شاید باید نحوه اندیشیدنت را تغییر دهی ...
و تمام این دکورهای زیبای رویا را
از ویترین اندیشهات خارج کرده و
وارد زندگیات کنی ...
نگاه کردن به رویاها کافی است،
باید آنها را زندگی کرد!
زندگی منتظر زیباترین هنرنماییهای توست ...
@ayeha313
.
💠امیرالمؤمنین (ع) : لَذَّةُ الكِرامِ في الإطعامِ، و لَذَّةُ اللِّئامِ في الطَّعامِ.
💎امام علی (ع) : لذّت كريمان در اطعام دیگران است و لذّت فرومایگان در خوردن است.
📖منبع : غررالحكم حدیث ۷۶۳۸ ➖ پُست شماره ۳۷۳
@ayeha313
✅ هشت نشانه همسر مناسب شما:
❣️ شکل و شمایل #ظاهریش برای شما مطلوب و مقبول باشه.
❣️ طرز، سبک و نوع #پوشش رو دوست داشته باشید.
❣️ #تحصیلاتش واستون پذیرفته شده باشه.
❣️ باورهای دینی، اعتقادی و #مذهبیش شبیه شما باشه.
❣️ #خصوصیات_اخلاقی مشابهی با هم داشته باشید.
❣️ دیدگاه و نحوه ارتباطش با #جنس_مخالف با شما مشابهت داشته باشه.
❣️ #شغل و حرفهاش واستون محترم باشه و از بیانش به دیگران #احساس_حقارت نکنید.
❣️ از لحاظ ارتباط با #خانواده و فامیل شبیه به شما رفتار باشد
@ayeha313