#پاسخ_شبهات
#وفات_حضرت_خدیجه
💢آيا حضرت خديجه (س) قبل از پيامبر(ص) با فرد ديگري #ازدواج كرده بود؟
✅اين سؤال در آثار و كتب بزرگان و انديشمندان #شيعي به فراواني وجود دارد
🔵برخي گفته اند:
رسول خدا همسر باكره اي غير از #عایشه نداشته است و در باره خديجه گفته اند: وي #قبل از رسول خدا با دو نفر به نامهاي عتيق بن عبد الله مخزومي و ابوهاله تميمي #ازدواج كرده بود و فرزنداني از آنان نيز داشته است.
اين سخن به اعتقاد برخي از بزرگان شيعه قابل #قبول نيست؛ زيرا بخش زيادي از اين قبيل سخنان را طراحان سياست با هدف زدودن هاله قداست و پاكي از رحم بانوي كه #ظرف وجود كوثر قرآن، فاطمه زهرا است ساخته اند و لذا دقت در اين موضوع و نقد سخنان موجود در منابع تاريخي و حديثي شك و شبهه را از بين مي برد.
✅ابو القاسم اسماعيل بن محمد اصفهاني از #دانشمندان اهل سنت تصريح مي كند كه حضرت خديجه سلام الله عليها، باكره بوده است.
1⃣حضرت #خديجه، زني باكره، داراي اعتبار و مال بسياري بود، كاروان تجاري اش را به سوي شام مي فرستاد و كاروان او به اندازه تمام كاروان قريش بود.
📚الأصبهاني،دلائل النبوة، ج 1 ص 178
✅دومین سند تاریخی
2⃣مورخان و محدثان شيعه و سني بر اين مطلب اتفاق دارند كه كسي از بزرگان، اشراف، رؤسا و #جوانمردان قريش باقي نماند؛ مگر اين كه از حضرت خديجه #خواستگاري كرد و ازدواج با ايشان را آرزو مي كرد؛ اما خديجه كبري دست رد بر سينه همه آن ها زد؛ ولي وقتي رسول خدا صلي الله عليه وآله با او ازدواج كرد، تمام زنان قريش از او فاصله گرفته و رفت و آمد با وي را ترك كردند و گفتند: تو پيشنهاد #سران قريش را رد كردي و تن به همسري كسي دادي كه فقير است و مال و ثروتي ندارد؟!
📚الكوفي،كتاب الاستغاثة، ج1، ص70
@ayeha313
10 فرمان طلایی برای کاهش مضرات تلفن همراه
1️⃣ مدت زمان مکالمه تان را کاهش دهید.
2️⃣ از هدست سیمدار استفاده کنید.
3️⃣ کودکان فقط در مواقع ضرورت از تلفن همراه استفاده کنند.
4️⃣ تلفن همراه را در جیب شلوارتان،روی کمربندتان و جیب روی قلب تان نگذارید.
5️⃣ وقتی شماره کسی را می گیرید،اول بگذارید ارتباط برقرار شود(به صفحه نگاه کنید) و سپس گوشی را روی گوش تان بگذارید.
6️⃣ تلفن همراه تان را داخل پوشش های فلزی قرار ندهید.(محفظه های فلزی مانند یک گیرنده عمل کرده و اثر امواج تلفن همراه را که به سمت بدن شما می آیند، تشدید و منعکس می کنند.)
7️⃣ تلفن همراهی با میزان اِس.اِی.آر پایین تر (جذب پایین اشعه برای بدن) بخرید.
هنگام خرید تلفن همراه به میزان اِس.اِی.آر آن توجه کنید. این عدد به طور معمول به وسیله شرکت سازنده تلفن همراه روی گوشی و یا کاتالوگ آن درج می شود و نشان می دهد که هنگام استفاده از تلفن همراه چه مقدار از امواج جذب بدن شما می شود.
هر چه این عدد در یک گوشی تلفن همراه پایین تر باشد، آن گوشی ایمن تر است.
8️⃣ از اسپیکر یا پخش صدا استفاده کنید.
9️⃣ از آنتی اکسیدان ها استفاده کنید.(امواج تلفن همراه آنتی اکسیدان های حیاتی بدن را از بین می برند. بنابراین مواد غذایی آنتی اکسیدان دار بیشتر بخورید.)
🔟 جلوی آنتن موبایلتان را نپوشانید.
مسدود کردن آنتن تلفن همراه هنگام استفاده از آن، مقدار پرتوهای جذب شده از طریق مغز را افزایش می دهد. این کار موجب می شود کارایی تلفن همراه کاهش یابد و موجب شود موبایل از نیروی بیشتری برای ایجاد کیفیت بیشتر استفاده کند و پرتوهای بیشتری را منتشر کند.
🙏 لطفا این پست را به همه کسانی که موبایل دارند بفرستید تا با کمک همدیگر، از آسیب های خطرناک تلفن همراه بکاهیم. سلامتی همه ما در خطر است.
🌺برای عضویت کلیک کنید👇👇👇👇
🌿 @ayeha313👈👈👈👈
امروزتان بروفق مراد
یک سلام گرم
با عطرگلهای زیبا
و به لطافت لبخندخدا
برایتان آورده ام
تا روزتان بخیر و
دلتان شاد و زندگیتان
هرلحظه زیباترشود
صبحتون بخیرونیکی
@ayeha313
«دعاى روز یازدهم مـ🌙ـاه مبارک رمضان»
بسم الله الرحمن الرحیم
اللَّهُمَّ حَبِّبْ إِلَيَّ فِيهِ الْإِحْسَانَ وَ كَرِّهْ إِلَيَّ فِيهِ الْفُسُوقَ وَ الْعِصْيَانَ وَ حَرِّمْ عَلَيَّ فِيهِ السَّخَطَ وَ النِّيرَانَ بِعَوْنِكَ يَا غِيَاثَ الْمُسْتَغِيثِينَ؛
خداى در اين ماه نيكى را پسنديده من گردان، و نادرستي ها و نافرماني ها را مورد كراهت من قرار ده، و خشم و آتش برافروخته را بر من حرام گردان به يارى ات اى فريادرس دادخواهان.
@ayeha313
11.mp3
13.86M
ترتیل جزء یازدهم قرآن
با صدای استاد عبدالباسط
#ماه_رمضان
@ayeha313
💢محبتت را همگانی کن
#ماه_مهربانی
✅حضرت محمد (ص):
به عموم مردم #نیکی کنید و خِیر و خوبی خود را به «اهل» و «نا اهل» برسانید.
شاید کسی باشد که #اهلیت خیر دیدن نداشته باشد، اما شما #شایسته خیر رساندن هستید.
📚عیون اخبارالرضا، ج۲، ص ۳۱
@ayeha313
💠 مواردی که قضا و کفاره عمد واجب است:
۱. هرگاه در ماه مبارک رمضان کارهایی که روزه را باطل میکند از روی عمد و اختیار و بدون عذر شرعی انجام شود، علاوه بر اینکه روزه باطل میشود و قضا دارد، کفارة عمد نیز بر انسان واجب میشود، چه بداند کفاره دارد و چه نداند.
۲. اگر کاری را که میداند حرام است ولی نمیداند روزه را باطل میکند انجام دهد، علاوه بر قضا، بنابر احتیاط واجب باید کفاره بدهد.
۳. اگر در ماه رمضان به گفتة کسی که میگوید مغرب شده و اعتمادی به گفتة او نیست، افطار کند، سپس متوجه شود مغرب نبوده، قضا و کفاره بر او واجب میشود.
---------------
📚 منبع:
پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
📚 #احکام_دین 👇