مخاطبین و همراهان همیشگی
#کانال_آیه_های_زندگی
درپانزدهمین سحر ماه مبارک رمضان از همه شما روزه داران مومن التماس دعا داریم.
برای هم دعا کنیم🙏
زیارتنامه امام حسن مجتبی (ع)
┈┉┅━❀🔸❀━┅┉┈
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَا بْنَ رَسُولِ رَبِّ الْعالَمينَ * اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَا بْنَ اَميرِ الْمُؤْمِنينَ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَا بْنَ فاطِمَةَ الزَّهْراَّءِ * اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا حَبيبَ اللّهِ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا صِفْوَةَ اللّهِ * اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَمينَ اللّهِ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا حُجَّةَ اللّهِ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا نُورَ اللّهِ * السَّلامُ عَلَيْكَ يا صِراطَ اللّهِ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا بَيانَ حُكْمِ اللّهِ * اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا ناصِرَ دينِ اللّهِ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا السَّيِدُ الزَّكِىُّ * اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْبَرُّ الْوَفِىُّ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْقاَّئِمُ الاْمينُ * اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْعالِمُ بِالتَّأويلِ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْهادِى الْمَهْدِىُّ * اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الطّاهِرُ الزَّكِىُّ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا التَّقِیُّ النَّقِىُّ * السَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْحَقُّ الْحَقيقُ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الشَّهيدُ الصِّدّيقُ * اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِي وَ رَحْمَةُ اللّهِ وَ بَرَكاتُهُ
#زیارتنامه
#ولادت_امام_حسن
┈┉┅━❀🔸❀━┅┉┈
💠 #جنب_شدن_بعد_نماز
💬اگه کسی بعد از نماز صبح جنب بشه و تا غروب غسل نكنه، روزهش اشكالى پیدا میکنه؟
🔹 همه مراجع: نه. روزهش درسته؛ اما برای نماز ظهر و عصرش حتماً باید غسل کنه، وگرنه نمیتونه نماز بخونه.
✅ راستی منظورمون جنبشدن در خوابه؛ وگرنه جنبشدن عمدی (استمنا) یا با رابطه جنسی، روزه رو باطل میکنه.
⭕️ نکته: جنابت، یعنی حالتی که بعد از رابطه جنسی یا خارجشدن آب منی برای انسان بهوجود میاد. بعد از جنبشدن، حتماً باید غسل جنابت کرد.
📚توضيحالمسائل مراجع، م۱۶۳۲.
📚 #احکام_دین
🌱آیه های زندگی🌱
#تندخوانی_جز_پانزدهم
🔴لطفا دقت کنید
🍃اگر در حال ختم قرآن هستید
🌿جزء15 آیه19سوره کهف که رسیدید
کلمه *ولیتلطف* میزان قرآن است
و
جای استجابت دعا...
✨یعنی در این جا قران به دوکف مساوی تقسیم می شود.
قرآن را قطع کنید وشروع به دعا کنید و
اولین دعا برای *فرج* باشد...
⭐درقرآن های قدیمی خطی یا درشت نوشته می شد یا قرمز تا مردم جای استجابت را گم نکنند.
💐توضیح مختصر: عبارت *وَلْیَتَلَطَّفْ*
وسط قرآن کریم قرار دارد که به معنای
مدارا و هوشیاری همراه با مهربانی
است و این خود لطفی است که کلمه ی وسط قرآن را لطف و تلطف و مهربانی تشکیل داده است...
التماس دعا...🌺
#حدیث_امروز
💢سزاوارترین مردم
✅امام حسن مجتبی(ع):
#سزاوارترین مردم به قرآن، کسی است که به آن عمل کند، هر چند حافظ آن نباشد.
و دورترین مردم از #قرآن، کسی است که به قرآن عمل نکند، هر چند آن را #قرائت کند.
📚حیاة الامام الحسن ،ج ۱،ص ۳۴۶
@ayeha313
🔴راحت ترین راه تربیت اسلامی فرزندان!
💎راحتترین راه #تربیت این است که پدر، دست خانواده را بگیرد و به مسجد بیاورد.
🍀همه آنها در مسجد چیزهایی میبینند که آنها را تربیت میکند.
💥بچه میبیند مردم نماز میخوانند؛ لذا نماز خواندن بر او چاپ میخورد.
💥 میبیند در ماه رمضان همه روزه میگیرند، چاپ میخورد.
💥میبیند عدهای منبر میروند و از #ولایت_امیرالمؤمنین میگویند، چاپ میخورد.
💥میبیند روضه میخوانند و گریه میکنند، چاپ میخورد.
💠خلاصه همهی اینها #مربی است. بدون زحمت، خود به خود بچهها بار میآیند.
🍀انسان میبیند بعد از مدتی بچه نماز میخواند و حمد و سورهاش هم درست شده است.
🔰اما اگر بخواهی آنها را به مسجد نیاوری و خودت آنها را درست کنی، حتی اگر بیست و چهار ساعت هم بنشینی، درست نمیشود.
📘از بیانات عارف بزرگ،آیت الله خوشوقت
@ayeha313
🚫پاسخ به شبهات
🔹آیا بدحجاب تر شدیم؟
🔹آیا بدحجابی مساوی است با بی دینی؟
🔹آیا بدحجابی ها سیاسی است؟
شبهه ای که وجود دارد اینست که آیا رشد بدحجابی در ایران نشانه بیدینی است؟ آیا بدحجابی بدتر شده است؟ آیا بانوان ما نسبت به سال 57 بی تقواترشدند؟ آیا بدحجابی سیاسی است؟ پس چرا می گوئید جامعه معنوی ترست؟
به نظر می رسد بدحجابی در جامعه ما بد روایت شده است. این روایت نادرست باعث شده واکنش ها به بدحجابی عجیب و غریب باشد. یکی فکر می کند بدحجابی در ایران سیاسی است و تلاش میکند آن را به براندازی نزدیک کند و دیگری فکر می کند بدحجابی در ایران ناشی از کاهش دین ورزی است و تلاش می کند اصلا اهمیت حجاب را منکر شود.
اما واقعا ریشه بدحجابی در جامعه ماچیست؟ ماجرا را از منظری متفاوت ببینید.
🔹بدحجاب تر؟
گزارش اخیر مرکز پژوهشهای مجلس نشان میدهد حدود 30 تا 40 درصد جامعه حجاب شرعی دارند. اما بقیه که حجاب شرعی ندارند اعتقادشان به حجاب چیست؟ نتایج 3 پژوهش رسمی سازمان تبلیغات و ارزشها و گرایش ایرانیان وزارت ارشاد و کتاب وضعیتسنجی پوشش و آرایش ایرانیان، نشان می دهد 90درصد جامعه به حجاب شرعی اعتقاد و آن را ضروری می دانند و 85 درصد آن را مانع ارتکاب گناه در جامعه می دانند. اما اشکال این است که اما در مصداق حجاب تابع عرف، راحت طلبی و زیباپسندی هایی هستند که منشاء غربی دارد.
این آمار یعنی جامعه نسبت به ضرورت حجاب و جنبه دینی و شرعی آن، کاملا معتقد عمل میکند اما در مصداق دچار غفلت است. یعنی بین قرائت شرعی حجاب و قرائت عرفی آن از سر غفلت تفاوت قائل شده است. مضافا اینکه هرچند پوشش رکن اصیل حجاب است اما حقیقت حجاب حیا و عفت است. امری که در قاطبه¬ی زنان جامعه ی ما وجود دارد.
بنابراین بدحجابی در جامعه نه منشا سیاسی دارد و نه نشانه¬ی بی دینی.
حضور پرشور زنان با پوشش های مختلف در صحنه های انقلابی مانند راهپیمایی ها، تشییع شهدا، انتخابات، راهیان نور و همینطور مجالس مذهبی مانند اعتکاف، اربعین، شبهای قدر و مجالس سیدالشهدا نیز اینکه بدحجابی سیاسی است یا نشانه ی بی دینی است را کاملاً رد می کند.
🔹خطای تحلیل ایستا
تحلیل نقطه ای یعنی مقایسه زنان در سال 97 با زنان در سال 57 بدون اینکه شرایط جامعه تحلیل شود. اساسا تقوای جامعه را باید در حرکت تحلیل کرد. برای اینکه تقوا را تحلیل کنیم باید شرایط و هجمه دشمن و قدرت شیطان را هم در نظر گرفت. همجه ی سنگین رسانه های شیطانی در این سالها به هیچ وجه با وضعیت سال 57 و قبل از آن قابل مقایسه نیست. تقوا در مسیر حرکت و اجتماعی شدن شکل میگیرد نه سر سجاده و در خلوت و انزوا. با این سخن باید سوال کرد خانم بدحجاب در جامعه امروز با این حجم از هجمههای شیطانی چه میزان جلوتر از زنان سال 57 است؟ از این گذشته زن در جامعه امروز در سطوح مختلف علمی و خدمت رسانی حضور دارد. امری که در گذشته هیچ نشانه ای از آن نبوده است.
🔹حجاب پرقدرت
نکته مهمتر از همه رشد کیفی حجاب است. حجاب پرقدرت، حجابی است که از سر جهل و #میراث_خانواده و... نیست، بلکه امروزه حجاب ابعاد انقلابی پیدا کرده است و #نشانه یک اعتقاد راستین به مبارزه و #جهاد است. چنین حجابی را در کدام برهه از تاریخ سراغ داریم؟
@ayeha313
🍃دراین لحظات
براےچشم هاےمنتظرے
دعاکنیم که چشم براه
عزیزےهستند
خدایا🙏
هیچ چشم منتظرے
را نا امیدنفرما
آمین🙏
طاعات وعباداتتون قبول
اللَّهُمَّ لَکَ صُمْنَا وَ عَلَی رِزْقِکَ أَفْطَرْنَا
فَتَقَبَّلْ [فَتَقَبَّلْهُ] مِنَّا إِنَّکَ أَنْتَ السَّمِیعُ الْعَلِیمُ.
خدایا برای تو روزه گرفتیم وبا روزی تو افطارکنیم پس از ما بپذیر که براستی توشنوا و دانایی.
#دعای_افطار
📚برشی از کتاب
بسیاری از ما زمانی طولانی در پی نور گشتهایم، اما هر بار با تاریکی بیشتری روبرو شدهایم.
یونگ میگوید: شخص با تجسم اشکال نورانی به روشنایی دست نمییابد بلکه با آگاه شدن به تاریکی به روشنایی میرسد.
📓اثر:#نیمهی_تاریک_وجود
✍نویسنده:#دبی_فورد
@ayeha313
👇👇👇
♨️سوال:
🔰چرا امام علی (ع)، امام حسن (ع) و امام حسین (ع) را به این نام ها نامگذاری کردند؟
✍️پاسخ:
✅ در فلسفه نامگذاری ائمه(ع) به اسمهای خاص، مطالبی در برخی روایات آمده است که به مناسبت پرسش، به برخی از آنها اشاره میکنیم:
از پیامبر اسلام(ص) در وجه نامگذاری آنحضرت و اهل بیت(ع) چنین میخوانیم: «پس خداوند متعال، محمود و مورد ستایش است و من «محمد» هستم، و او على و بلند مقام است و این پسر عمویم «على» نامیده شده است. خداوند فاطر و شکافنده و جداکننده حق از باطل و نور از ظلمت است و دخترم «فاطمه» قطع کننده و جدا سازنده است. خداوند متعال صاحب خوبى و نیکوییها و احسان است و فرزندم یکی «حسن» است و دیگرى «حسین» است».[۱]
دلیل نامگذاری امام علی(ع)
در مورد اسم امام علی(ع) در برخی روایات چنین آمده است:
۱. عدهای میگویند: امیر المؤمنین به خاطر آن موسوم به «على» شد که بر هر کسى که با او مبارزه نمود غالب گشت و علوّ پیدا نمود.
۲. گروهى دیگر میگویند: امیر المؤمنین(ع) را از آنرو على نامیدند که منزل حضرت در بهشت به حدّى رفیع و عالى است که همطراز منازل پیامبران میباشد.
۳. برخى دیگر مىگویند: امیر المؤمنین(ع) را به خاطر این على نامیدند که به منظور اطاعت خدا بالاى دوش رسول خدا(ص) رفت تا بتها را از وسط خانه خدا به زیر آورد و هیچکسی غیر از آنحضرت بالاى دوش نبىّ اکرم(ص) نرفت.
۴. جماعتى دیگر میگویند: امیر المؤمنین(ع) را به این جهت على خواندهاند که در اعلا و بالاترین طبقات آسمان تزویج فرموده و احدى غیر از آنحضرت در آن مکان ازدواج ننموده است.
۵. طائفه دیگر گفتهاند: علی(ع) را به این خاطر على میگویند که از نظر علم بعد از رسول خدا(ص) اعلا و برتر از همه مردم است.[۲]
دلیل نامگذاری امام حسن و امام حسین(ع)
۱. «جبرئیل نام امام حسن(ع) را در حالیکه در پارچهای از حریر بهشتی بود، برای پیامبر(ص) هدیه آورد و اسم امام حسین(ع) نیز از اسم امام حسن(ع) مشتق شده است».[۳]
۲. در روایت دیگری که با تفصیل بیشتری به داستان نامگذاری امام حسن(ع) و امام حسین(ع) پرداخته شد، چنین میخوانیم: «هنگامى که امام حسن(ع) متولد شد، حضرت فاطمه(س) به امام على(ع) گفت: اسمی براى این نوزاد بگذارید. حضرت فرمودند:
من در اسم گذاردن بر این نوزاد از رسول خدا پیشى نمیگیرم. رسول خدا(ص) وارد شدند، نوزاد را در پارچهاى زرد پیچیده محضر مبارکش آوردند. حضرت فرمودند: مگر من سفارش نکردم که نوزاد را در پارچه زرد نپیچید؟ سپس پارچه را از او باز کرده و او را در پارچهاى سفید پیچیدند؛ آنگاه به على(ع) فرمودند: آیا نام برایش گذاردهاید؟ على(ع) فرمود: من در گذاردن نام بر شما سبقت نخواهم گرفت. پیامبر(ص) فرمودند: من نیز در نامگذاردن این طفل بر پروردگار عزّ و جلّ پیشى نخواهم گرفت.
پس حقّ تعالى به جبرئیل فرمود: فرزندى به محمّد(ص) داده شد، محضرش مشرّف شو و سلام و تهنیت مرا به او برسان و بگو: على(ع) نسبت به تو به منزله هارون(ع) نسبت به موسى(ع) است، پس این نوزاد را به نام فرزند هارون اسم بگذار. جبرئیل به زمین آمد، تهنیت خداى تعالى را به پیامبر رساند، سپس گفت:
حقّ جلّ جلاله تو را امر میکند که این نوزاد را به اسم فرزند هارون نامگذارى. پیامبر(ص) میفرماید: نام فرزند هارون چیست؟
جبرئیل گفت: شبّر. حضرت فرمودند: زبان من عربى است نه عبرى! جبرئیل گفت: نامش را حسن بگذار، پس پیامبر او را حسن نامید. در مورد نامگذاری امام حسین(ع) نیز همین داستان تکرار شد.[۴]
پی نوشت:
[۱]. منسوب به امام جعفربن محمد ع، مصباح الشریعة، ص ۶۴، بیروت، اعلمى، چاپ اول، ۱۴۰۰ق. شبیه آن در روایت دیگری آمده است: ر. ک: حسن بن على العسکری(ع)، التفسیر المنسوب، ص ۲۲۰، قم، مدرسة الإمام المهدی (عج)، چاپ اول، ۱۴۰۹ق.
[۲]. ابن بابویه، محمد بن على، علل الشرائع، ج ۱، ص ۱۳۶ و ۱۳۷، قم، کتاب فروشى داورى، چاپ اول، ۱۳۸۵ش.
[۳]. بروجردى، آقا حسین، جامع أحادیث الشیعة، ج ۲۶، ص۷۲۲، تهران، فرهنگ سبز، چاپ اول، ۱۳۸۶ش.
[۴]. علل الشرائع، ج ۱، ص ۱۳۸.
@ayeha313
#مجردانه
تو آشنایی قبل از ازدواج
دونستن اینکه رنگ، آهنگ، فیلم، ماه تولد و غذای مورد علاقهاش چیه دوزار ارزش نداره(۱)
تو باید بدونی...
1) هدفش از ازدواج چیه!؟
2) خط قرمزهاش کدومن!؟
3) رفتاراش تو جمع چطوریه!؟
4) انتظارش از همسر ایده آل چیه!؟
5) نقطه ضعف و قوتش رو چی میدونه!؟
6) برنامهاش برای چند سال اول زندگی چیه!؟
7) برنامهاش برای آینده زندگی مشترک چیه!؟
محل زندگی مشترک! میمونیم! میریم! هدف مشترک چیه! چه پلنی با هم خواهیم داشت!
8) هیجاناتش رو چطور هندل میکنه!
وقتی عصبیه! وقتی حقش رو خوردن! وقتی خوشحاله! وقتی ناراحته! …
9) تو موقعیتهای بحرانی، حل مسئلهاش چه شکلیه و چطور قضایا رو حل و فصل میکنه!؟
10) مسئولیتپذیریش در چه وضعیته و تا الان چقدر رو حرفها و قولهایی که داده مونده!
#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
@ayeha313
«دعاى روز شانزدهم مـ🌙ـاه مبارک رمضان»
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ وَفّقْنی فیهِ لِموافَقَةِ الأبْرارِ وجَنّبْنی فیهِ مُرافَقَةِ الأشْرارِ وأوِنی فیهِ بِرَحْمَتِكَ الى دارِ القَرارِبالهِیّتَكِ یا إلَهَ العالَمین؛
خدایا توفیقم ده در آن به سازش كردن نیكان و دورم دار در آن از رفاقت بدان و جایم ده در آن با مهرت به سوى خانه آرامش به خدایى خودت اى معبـود جهانیان.
مخاطبین و همراهان همیشگی
#کانال_آیه_های_زندگی
درشانزدهمین سحر ماه مبارک رمضان از همه شما روزه داران مومن التماس دعا داریم.
برای هم دعا کنیم🙏
با هر کسی که از در وارد شد، نمیشه ازدواج کرد.
💢 زندگی زیر یک سقف، شرایطی میطلبه که فقدان هر یک از اونها، عرصه رو برای طرفین اونقدر تنگ میکنه که بعد از یک مدت سایه همدیگر رو با تیر میزنن.
💥با آدمی که کمبودهای زیر را دارد ازدواج نکنید تا به اسلحه برای زدن سایه او احتیاج نداشته باشید.
👇👇👇
❌- افرادی که فاقد توانایی در برقراری ارتباط اجتماعی هستند
❌- کسانی که عقب ماندگی ذهنی دارند.
❌- کسانی که استقلال مالی ندارند.
❌- کسانی که اختلالات جنسی دارند.
❌- آنهایی که احساس شدید خود بزرگ بینی دارند.
❌- آنهایی که مسئولیت پذیر و متعهد نیستند.
❌- افراد تحمیلی (افرادی که از قبل توسط خانواده در نظر گرفته شده اند ).
❌- افرادی که احساسات و عواطف خود را بیان نمی کنند چون تا آخر عمر دلتان لک می زند برای شنیدن جمله دوستت دارم.
❌- کسانی سابقه طلاق (نامناسب) دارند.
❌- افرادی که تفاوت سنی قابل توجهی با شما دارند.
❌- افرادی باتفاوت شخصیتی و تیپ های ناهمخوان.
❌- افرادی با فاصله طبقاتی زیاد.
❌- افرادی که تفاوت فرهنگی، اجتماعی و تحصیلی زیاد دارند.
❌- اختلاف مشهود در چهره،اندام و...
❌- افراد معتاد به مواد مخدر،الکل و دارو.
❌- افرادی که زود عصبانی می شوند.
❌- افراد غیر مسئول و وابسته شدید به دیگران ( به خصوص والدین )
❌- افرادی که دیگران را کنترل می کنند، درخواست کمک نمی کنند و به تنهایی تصمیم می گیرند.
❌- افرادی که هنوز زخم دلشان به دلیل روابط ناموفق قبلی جوش نخورده ست.
#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
@ayeha313
💠 استفاده از رُژ لب و پماد لب در حال روزه
💬 سؤال:
استفاده از رُژ لب و پمادهایی مانند «ویتامین آ» روی لبها برای روزهدار چه حکمی دارد؟
✅ پاسخ:
🔹 استفاده از رُژ لب هنگام روزهداری، آن را باطل نمیکند، مگر آن که وارد دهان شده و فرو داده شود.
🔸 همچنین استفاده از پماد، چنانچه با آب دهان مخلوط نشود و از گلو پایین نرود، اشکال ندارد.
📚 پینوشت:
آموزش مصوّر احکام آیتالله خامنهای، ص 360.
📚 #احکام_دین
#پیشمانی_از_انتخاب_همسر_در_بعد_از_ازدواج_چه_کنیم؟
✅با پشیمانی از انتخاب همسر در بعد از ازدواج چه کنیم؟
1⃣ گذشته و اشتباه بودن انتخابتان را فراموش کنید. بپذیرید که زندگی شما با همین شخصی است که انتخاب کرده اید.
2⃣ در مواجه با مشکلاتی که در زندگی تان پیش می آید، زود ناامید نشوید.
3⃣ هر اندازه که ایمان همسرتان ضعیف باشد، امید به اصلاح او وجود دارد.
4⃣ توجه کنید که تذکر دادن و نصیحت کردن درباره رفتارها و عقاید اشتباه همسر، تاثیر کوتاه مدت دارد. از آن بپرهیزید.
5⃣ به هیچ وجه، حرفی که نشان از پشیمانی شما از ازدواجتان باشد، بر زبان نیاورید و از هر رفتاری که این حالت را به همسرتان منتقل می کند، پرهیز کنید.
@ayeha313
💢 چرا #برکت از زندگی می رود ؟
#استاد_فاطمی_نیا
✅مشاجره ها و نزاع ها، نور باطن را خاموش میکند.
بسیاری از بی حالی ها و عدم نشاط ها به جهت مشاجرات است.
کم منزلی داریم که درآن پرخاش و تندی نباشد!
روزی چندتا پرخاش باشد، برکات را از منزل میبرد.
حتی اگر حق هم با تو بود ، در امور جزیی وشخصی مشاجره نکن ، چون کدورت می آورد.
مرحوم علامه جعفری از صاحب دلی نقل کرد:
در موضوعی که گمان میکردم حق با من است ،داشتم با همسرم مشاجره میکردم؛ ناگهان صورت باطنی غضبم را نشانم دادند ! بسیار کریه وزشت بود! آن صورت نزدیکم آمد و گفت : کثیف! ساکت شو!
همین که متنبه شدم فورا "دست همسرم را بوسیدم و عذرخواهی" کردم.
@ayeha313