✨شناخت خواستگار با این سه روش!👌 👇👇👇
❇️-هر کدام از ما برای #ازدواج معیارها و ملاک هایی داریم که سعی می کنیم انها را در وجود فرد مقابل جستجو کنیم. فهمیدن این که کسی واجد شرایط ما هست یا نقش بازی می کند، کار دشواری است. اما با دقت و تلاش و تحقیق، مشورت گرفتن و بررسی عمیق می توانید تا حد زیادی طرف مقابل را بشناسید.
❇️-چطور می توانیم به وجود معیارهایمان در طرف مقابل پی ببریم؟
-از این سه روش:
🌟۱. ~گفت وگوها~
باید چند جلسه در منزل یكدیگر (بیشتر در خانه دختر) و چند جلسه در مكان های عمومی، بیرون از خانه های آنها صورت گیرد. درباره آینده، شغل، روابط با والدین، استقلال از #خانواده ها و حساسیت های كاری و اجتماعی گفت وگو كنید و سعی کنید احساسات را در این آشنایی و شناخت دخالت ندهید.
در جلسات #خواستگاری تنها به آخرین اخبار زندگی فرد مقابل بسنده نکنید. در مواردی فردی که شما را پسندیده است، ممکن است تحت تأثیر هیجانات و احساسات عاشقانه و دوست داشتن، تغییراتی در خود احساس کند که با دیدگاه شما همسو است، اما این یک امر پایدار نیست.
بنابراین شما باید از ویژگی های ثابت شخصیت فرد آگاهی پیدا کنید که بخشی از آن در گفت و گوهای دو نفره مشخص می شود و بخشی در تحقیقاتی که باید انجام دهید. از فرد بخواهید خودش را توصیف کند. از زبان خودش ویژگی هایش را بشنوید و در تحقیقات بعدی در پی این باشید که صحت ادعای او را کشف کنید.
🌟۲. ~آزمون های روان شناختی~
برخی ویژگی ها برای تشکیل #زندگی_مشترک اهمیت زیادی دارد در حالی که برخی دیگر تنها به این بستگی دارد که خود شما چه روحیه ای دارید. شناخت این ویژگی ها و قضاوت کردن درباره این ها، کار یک آدم آگاه، با تجربه و بی طرف است. یعنی یک مشاور یا روانشناس.
یك روان شناس بالینی باتجربه با آزمون های شخصیتی(حداقل سه آزمون معتبر) و همگرایی نتایج آنها می توانید خودتان و طرف مقابل را بهتر بشناسید و در عین حال، چشم اندازی از زندگی مشترکتان به دست بیاورید که مشکلات شما در آینده چه خواهد بود و آیا ازدواج شما به صلاح هست یا نه.
🌟۳. ~ تحقیق از افراد آگاه~
باید درباره خانواده، رفتار، اخلاق، اعتقادات، فعالیت ها و روابط اجتماعی فرد تحقیق کنید. از او بخواهید دوستانش را به شما معرفی کند. هر کسی با افرادی دوستی می کند که به آن ها شبیه است و از سوی دیگر دوستان تأثیر زیادی بر شخصیت فرد می گذارند؛ بر این اساس شناخت دوستان طرف مقابل، اطلاعات خوبی در اختیار شما می گذارد.
معمولا بهتر است حوادث زندگی فرد را از نوجوانی به بعد بررسی کرده و از خویشاوندان، معلمان، استادان، دوستان، همكاران و همسایه ها با حوصله و دقت اطلاعات لازم را جویا شوید. پیشنهاد می کنیم یافته های تحقیق ، گفت وگو و هر نوع تردید و نگرانی را با مشاور ازدواج در میان بگذارید تا او كه فردی آگاه، باتجربه و بی نظر است با تطبیق یافته های هر سه منبع (گفت وگوها، آزمون ها و تحقیقات) به ارزیابی آنها بپردازد.
@ayeha313
💠#کجا_نماز_واجب_نیست؟
#برداشت_های_نادرست_از_احکام
🔹 بعضی از مردم وقتی توی شرایط سخت، مثل مریضی، سفر، سرما، خطر، جو نامناسب، جنابت و... قرار میگیرن، دیگه نماز نمیخونن.
درحالیکه اصلاً این درست نیست.
🔹 از وقتی به سن تکلیف رسیدیم تا وقتی عقل و هوش به کله داریم، نماز بههیچوجه تعطیل نمیشه. کم میشه، سبک میشه، آسون میشه؛ اما حذف نمیشه.
〽️ مگر اینکه خانم باشی و دوره عادت ماهیانه یا نفاس باشه.
🔺 ویکی فقه.
📚 #احکام_دین
@ayeha313
💢منطق شیعه درباره واقعه غدیر
#شهید_مطهری
یا أَیهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ ما أُنْزِلَ إِلَیک مِنْ رَبِّک وَ إِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَما بَلَّغْتَ رِسالَتَهُ (مائده/ 67)
اینجا لحن، خیلی شدید است.ای پیامبر! آنچه را که بر تو نازل شد، تبلیغ کن و اگر تبلیغ نکنی رسالت الهی را تبلیغ نکرده ای...
اجمالًا خود آیه نشان می دهد که موضوع آنچنان مهم است که اگر پیغمبر آن را تبلیغ نکند، اصلًا رسالتش را ابلاغ نکرده است.
سوره مائده به اتفاق شیعه و سنی آخرین سوره ای است که بر پیغمبر نازل شده و این آیات جزء آخرین آیاتی است که بر پیغمبر نازل شده است...
شیعه سؤال می کند این دستوری که جزء آخرین دستورهاست و آنقدر مهم است که اگر پیغمبر آن را ابلاغ نکند همه گذشته ها کأن لم یکن است، چیست؟
شما نمی توانید موضوعی نشان بدهید که مربوط به سالهای آخر عمر پیغمبر و اهمیتش در آن درجه باشد که اگر ابلاغ نشود هیچ چیز ابلاغ نشده است.
ولی ما می گوییم آن موضوع، مسأله امامت است که اگر نباشد، همه چیز کأن لم یکن است، یعنی شیرازه اسلام از هم می پاشد. به علاوه، شیعه از کلمات و روایات خود اهل تسنن دلیل می آورد که این آیه در غدیر خم نازل شده است
📚کتاب امامت و رهبری، ص39
@ayeha313
مراقب افکارت باش که گفتارت میشود
مراقب گفتارت باش که رفتارت میشود
مراقب رفتارت باش که عادت میشود
مراقب عادتت باش که شخصیت میشود
مراقب شخصیتت باش که سرنوشت میشود
«امام علی علیه السلام»
@ayeha313
❌ شبهه
[شایان مصلح بازیکن فوتبال] : آنچه برای خود می پسندیم برای دیگران هم بپسندیم، وقتی در قرآن به مشرکین و منافقین و ... لعن میکنه دیگران نیز این حق را دارند که از ما و عقاید و مقدسات ما بیزار باشند البته ما این اهانتشون (قرآن سوزی) را محکوم می کنیم اما نمی تونیم بگیم چرا اونا این باور را دارند ....
✅ پاسخ
متاسفانه این سلبریتی نسبتا محترم خودش هم نمی فهمه چی داره میگه !!! میگه ما اهانتشون را محکوم می کنیم اما نمی تونیم بگیم چرا باور را دارند؟ مگه سوزاندن قرآن فقط باوره؟؟؟ باور در ذهن است و قرآن سوزی یک عمل است. یک رفتار است نه یک باور.
بله تا جایی که یک موضوع مربوط به باور است، نمی توان چندان به آن خرده ای گرفت مگر از طریق بحث و استدلال علمی، اما سوزاندن و اهانت به مقدسات تنها یک باور نیست. به نظر می رسد این موضوع ساده است که هرکسی آن را می فهمد اما خب از آنجایی که امیرمومنان فرموده است جاهل همواره یا در حال افراط است یا تفریط، این فوتبالیست نه چندان مطرح باید در مقابل افراط های گذشته خود، این تفریط را نیز ابراز کند تا فرمایش امیرمومنان تحقق پیدا کند.
اما اینکه میگوید: در قرآن و روایات ما مشرکین و منافقان لعن شده اند، نیز ناشی از کج فهمی وی از مفاهیم دینی و قرآنی است. «لعن» در اصل هیچ نسبتی با اهانت ندارد. قرآن کریم اهانت نمی کند، بلکه آنچه در قرآن هست اولاً مربوط است به آن دسته از مشرکین و منافقینی که فعالیت های تخریبی بر علیه اسلام داشته اند، ثانیا خبر از یک واقعیت است نه اهانت. یعنی قرآن کریم به وسیله لعن برخی گروه ها این واقعیت که عبارت است از «دوری آنها از رحمت خدا» را تبیین میکند. توضیح اینکه «لعنت خدا» در برابر «رحمت خدا» است. وقتی در قرآن آمده است که لعنت خدا بر فلان گروه است، یعنی آنها از رحمت خدا به دور بوده و مشمول عذاب خدا خواهند شد. این معنای لعن است. نه آنچنان که برخی از عوام (از جمله همین فوتبالیستی که تحت تأثیر تفکرات افراطی شیعهی انگلیسی است) گمان می کنند و آن را با فحش دادن و ناسزاگویی اشتباه می گیرند و در مجالس خود زور در صدا انداخته و رگ های گردنشان را باد می کنند و بر این و آن لعن می فرستند و به اسم دین عقدههای خود را ارضاء میکنند.
پس لعن از سوی خدا بیان عاقبت برخی افراد و گروه ها و تفکرات است، همانگونه که از جانب ما بندگان خدا، یک نوع مرزبندی فکری و رفتاری با دشمنان خدا است، همین و بس. وگرنه قرآن کریم در آیه ۱۰۸ سوره انعام با صراحت از هرگونه اهانتی حتی به بت ها منع می کند. نیز امیرمومنان در جنگ صفین آن دسته از یارانش را که به معاویه ناسزا می گفتند نهی می کردند (کافی ج 2 ص 359)
متاسفانه این بازیکن فوتبال علی رغم اینکه از تفکرات مذهبی برخوردار است، از دردی که دامنگیر سلبریتیها است، یعنی اظهار نظر در آنچه نمی دانند، مستثنی نیست و بر اساس عقاید عوامانه خود چیزی می گوید که از اساس غلط است و باعث گمراهی جوانان دیگر هم می شود.
♦️ هیچ وقت فراموش نکنیم: «آب را از سرچشمه باید خورد» در امور دینی و معنوی به کارشناسان دین مراجعه کنیم و البته در خصوص مسائل فنی فوتبال به فوتبالیست ها و...
@ayeha313
عمریست به عشق تو اسیریم علی
مست از خم باده غدیریم علی
داریم تمنا ز خداوند علی
با حب ولای تو بمیریم علی
#عید_غدیر✨🌺
#بر_شیعیان_جهان
#مبارڪ_باد✨🌺
@ayeha313