💑 تمرینی برای آمادگی پیش از ازدواج
🔸شما قبل از اینکه وارد رابطه جدی و ازدواج بشید میتونید در دوران نامزدی و آشنایی خانواده چند راهکار رو روی فرد مورد نظر امتحان کنید و به یک جمعبندی درست برسید.
🤔 شما میتونید یک برگه بردارید و چند ستون بکشید:
1⃣ ستون اول: سعی کنید تمام ویژگیهایی که از همسر آیندهتون میخواید دارا باشه رو بنویسید.
2⃣ در ستون بعدی میتونید ویژگیهایی که همسرتون نباید داشته باشه رو بنویسید.
3⃣ در این ستون هم ویژگیهایی که قطعی واستون مهم نیستند ولی ترجیح میدید باشه رو بنویسید.
💕 بعد از این مرحله شما با توجه به کلیتی که به دست آوردید و با برخوردهایی که انجام دادید شروع به ارزیابی فرد مورد نظرتون میکنید.
💕 شما در این مرحله حتی میتونید با خود شخص هم بعضی از موضوعات رو در میان بذارید تا ببینید چقدر خواسته و توقع شما واسش مهمه.
💕 البته که برای نتیجهگیری دقیقتر و طرح درست خواستهها صحبت با یک مشاور خیلی میتونه تاثیرگذار باشه.
@ayeha313
📣حکم گلکاری کردن ماشین عروس و بوق زدن در سطح شهر
🔸گلکاری کردن ماشین و بوق زدن در سطح شهر اگر موجب جلب نظر نامحرم به عروس یا دیگر خانمها و صورت زینت شده آنها شود و یا موجب اذیت و مزاحمت مردم شود حرام است.
📚امام خامنهای/احکام روابط/مسئله ۲۸۱
@ayeha313
💢خرمشهر ایران یا عراق!
صدام حسین در #سخنرانی معروف پیش از جنگ، خوزستان را "عربستان" و خرمشهر را "محمره" نامید و مدعی شد این بخشها متعلق به خاک عراق است.
عده ای امروز علت #جنگ عراق و ایران را تحریک انقلابیون ایرانی علیه صدام جلوه میدهند، گویی صدام دنبال بهانه برای حمله بود.
اما اولین بار در #تاریخ نزدیک به ما علیرضا پاشا حاکم بغداد به خرمشهر حمله کرد (دوره قاجار) و #خسارات به بار آورد آن زمان عراق ذیل امپراطوری عثمانی بود.
علیرضا پاشا نیز خرمشهر را "محمره" نامید و مدعی مالکیت این منطقه شد.
پس از لحاظ تاریخی و ادعای مالکیت جغرافیایی این مساله ریشه دارتر از تحلیل های امروزی زده است.
اما در خلال این چند سطر میخواهم شما را با هنرِ بزرگمرد تاریخ ایران آشنا کنم. حتی غایت از نوشتن سطور بالا رسیدن به اهمیت کار آن مرد شریف است.
پس از حمله به خرمشهر، ایران، عثمانی، روس و انگلیس در انجمنی بنام #ارزنه_الروم گرد هم آمدند تا با گفتگو مشکل را حل کنند.
انور افندی زیرک نماینده عثمانی مدعی "محمره" از ماست و ایران باید آن را تخلیه کند. انگلیسی ها هم طرف عثمانی را میگرفتند.
نماینده ایران با آرامش استدلال آورد که براساس نقشه و سابقه "سلیمانیه" "وان" "قارص" از توابع ایرانند و عثمانی باید آن را پس دهد و نامه سلطان محمود ثانی را در اجلاس بیرون آورد که شخصا خطاب به علیرضا پاشا نوشته بود: "محمره مال ایران است، فورا آن را به ایران بازگردانید"
النهایه با زیرکی و صبر نماینده ایران پس از سه سال مذاکره در این اجلاس حقوق ایران ثبیت شد.
#نماینده ایران در آن اجلاسیه مهم، کسی نبود جز امیرکبیر!
سالها بعد صدام مدعی و متعرض #خرمشهر شد، خاک را تصرف کرد و با رشادت بهترین جوانان این خاک به سرنوشت علیرضا پاشا دچار شد.
@ayeha313
❌ شبهه
مگه جنگ چیز خوبیه که براش هفته بزرگداشت میگیرین؟ جنگ طلبید مگه؟
✅ پاسخ
🔹مسلماً جنگ خوب نیست قرآن هم میفرماید: «والصلح خیر» یا میفرماید اگر دشمنان به صلح تمایل نشان دادند، شما هم به صلح تمایل نشان دهید (انفال ۶۱)
اما دفاع همه جای دنیا مقدس و لازم است؛ ما جنگ نکردیم، دفاع کردیم. و این گرامیداشت دارد.
همچنین جوانان ایران اسلامی نشان دادند که نیروی ایمان می تواند، ارتش تا بن دندان مسلح صدام که با پشتیبانی کشورهای قلدر دنیا همراه بود را شکست دهد و این نیز لازم است همواره در یاد و خاطره ما بماند تا راه را گم نکنیم.
🔹 سوم اینکه در این جنگ هیچ کدام از اهداف دشمن محقق نشد و ایران حتی یک وجب از خاک خود را از دست نداد در حالیکه در ۲۵۰ سال اخیر با جنگ و بدون جنگ قسمتهایی از کشور عزیزمان را از پاره تن وطن جدا کردند.
در این گزارش تلخ تأمل کنید تا اهمیت دفاع مقدس را دریابید👇
1️⃣ آذربایجان و گرجستان به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال۱۸۱۳ میلادی در زمان فتحعلیشاه قاجار از ایران جدا شد .(حدود ٢٠۵ سال پیش)
2️⃣ منطقه نخجوان و ارمنستان بموجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ۱۸۲۸ میلادی درزمان فتحعلیشاه از ایران جدا شد(یعنی حدود ١٩٠ سال پیش).
3️⃣ افغانستان و هرات به موجب معاهده پاریس در سال ۱۸۵۷ میلادی جدا شد (یعنی حدود ١۶١ سال پیش ).
4️⃣ ترکمنستان،ازبکستان و قرقیزستان بموجب قرار داد سال۱۸۸۳ میلادی در زمان ناصرالدین شاه قاجار از ایران جدا شد( یعنی حدود ١٣٧ سال پیش).
5️⃣ پاکستان و سیستان بموجب قرارداد ننگین حکمیت « ژنرال اسمیت » در زمان حکومت قاجار در دو مرحله که آخرین آن در سال ۱۹۰۵ میلادی از ایران جداشد ( یعنی حدود ١١٣ سال پیش).
6️⃣ مجمع الجزایر بحرین با ۳۳ جزیره ارزشمند در سال ۱۳۵۰ شمسی در زمان محمدرضا شاه پهلوی از ایران جدا شد( یعنی حدو۴٧سال پیش).
7️⃣ شهر بندری وزیبای فیروزه در شرق دریای مازندران،قبل از انقلاب در زمان محمدرضا پهلوی از ایران جدا شد و به شوروی واگذار گردید.
@ayeha313
🛑چه كار كنيم كه رزق و روزي ما زياد بشه؟
✍رزق، مثل آب خور مرغ های مرغداری هاست. اگر آب خوری آن ها را دیده باشید، این طور است که کمی بالاتر از لبه ظرفی را سوراخ کرده و آن را پر از آب می کنند و روی یک ظرف بشقاب مانند، برمی گردانند.
🔶هوا وارد می شود و آب توی بشقاب زیرین می آید.
وقتی آب در بشقاب جمع شد و مقابل سوراخ رسید متوفقف می شود.
✍ و جوجه ها می آیند از این آب ها می خوردند و سطح آب می آید پایین. همین که جلوی آن سوراخ باز شد دوباره آب جریان پیدا می کند.
💥یعنی وقتی مصرف شد تولید می شود نه این که تولید می شود تا مصرف شود.
📕روزی همیشه با مصرف هست نه تولید!
اگر ده جوجه آب خوردند آب بیشتر بیرون می آید پنج جوجه بخورند، کمتر بیرون می آید.
✅مساله روزی انسان هم این چنین است.اگر کسی هزینه چند خانواده را تامین کند، مصرف آنها موجب شدت جریان درآمد می شود و هرکس روزی خودش را می خورد.
🍃اگر انسان این معنی را بداند، وقتی کسی از او کمکی بخواهد؛ خوشحال می شود و می فهمد که بناست خدا به او روزی دهد که این ها چیزی از او میخواهند.
اما اگر سفره اش را بست و جلوی مصرف را گرفت، روزی هم بند می آید...
📕از بیانات آیت الله محی الدین حائری شیرازی
@ayeha313
دکتر لعبت گرانپایه، متخصص جراح عمومی بیمارستان سینا، سال هاست که با چهره ای متبسم مشغول ارائه خدمات آموزشی و درمانی است.
او متولد سال 1343 در شهرستان محلات است و از همان سال هایی که به دبستان ایراندخت شهرستان محلات می رفت دغدغه ای در ذهن می پروراند و با همین دغدغه راهی دبیرستان پروین اعتصامی شد.
با پایان یافتن تحصیلات متوسطه انگار هدف خود را به خوبی تعیین کرده بود و آن درمان و مددرسانی به بیماران نیازمند بود پس با همین هدف در سال 1361 تحصیلات عالی خود را در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز و بعد از کسب مدرک پزشکی عمومی، رشته جراحی عمومی را به عنوان شاخه تخصصی خود انتخاب کرد و در سال 1373 به عنوان متخصص جراحی عمومی مشغول فعالیتهای درمانی و آموزشی شد.
دکتر لعبت گرانپایه در سال ها فعالیت خود خدمات خیرخواهانه بی شماری را به ثمر رسانده و با سازمان ها، گروه ها و زنجیره های خیرین پزشکی و درمانی همکاری نزدیکی داشته، او اینک یکی از اعضای تیم مدد ( مجمع داوطلبان درمانگر) و رئیس انجمن سبا ( انجمن سلامت بانوان) است و با 54 هزار ویزیت و یک هزار و 500 جراحی رایگان در مناطق محروم کشور به عنوان جراح نیازمندان شناخته می شود.
او همچنین در سال 1395 عنوان بانو برگزیده جایزه گوهرشاد را از آن خود کرد، که در این مراسم به 4 نفر از بانوان برگزیده ایران و 4 نفر از بانوان برگزیده خارج از کشور این عنوان تعلق گرفت.
در پایان سال 1397 پویش انتخاب چهره شناخته شده مردمی سال 97 به همت شبکه 1 سیما راه اندازی شد که دکتر گرانپایه جزو 11 تن چهره فرهنگی، هنری، اجتماعی و علمی راه یافته به مرحله نهایی بود و بر اساس آرا مردمی، سومین رتبه را از میان این 11 تن به خود اختصاص داد
@ayeha313