💢خرمشهر ایران یا عراق!
صدام حسین در #سخنرانی معروف پیش از جنگ، خوزستان را "عربستان" و خرمشهر را "محمره" نامید و مدعی شد این بخشها متعلق به خاک عراق است.
عده ای امروز علت #جنگ عراق و ایران را تحریک انقلابیون ایرانی علیه صدام جلوه میدهند، گویی صدام دنبال بهانه برای حمله بود.
اما اولین بار در #تاریخ نزدیک به ما علیرضا پاشا حاکم بغداد به خرمشهر حمله کرد (دوره قاجار) و #خسارات به بار آورد آن زمان عراق ذیل امپراطوری عثمانی بود.
علیرضا پاشا نیز خرمشهر را "محمره" نامید و مدعی مالکیت این منطقه شد.
پس از لحاظ تاریخی و ادعای مالکیت جغرافیایی این مساله ریشه دارتر از تحلیل های امروزی زده است.
اما در خلال این چند سطر میخواهم شما را با هنرِ بزرگمرد تاریخ ایران آشنا کنم. حتی غایت از نوشتن سطور بالا رسیدن به اهمیت کار آن مرد شریف است.
پس از حمله به خرمشهر، ایران، عثمانی، روس و انگلیس در انجمنی بنام #ارزنه_الروم گرد هم آمدند تا با گفتگو مشکل را حل کنند.
انور افندی زیرک نماینده عثمانی مدعی "محمره" از ماست و ایران باید آن را تخلیه کند. انگلیسی ها هم طرف عثمانی را میگرفتند.
نماینده ایران با آرامش استدلال آورد که براساس نقشه و سابقه "سلیمانیه" "وان" "قارص" از توابع ایرانند و عثمانی باید آن را پس دهد و نامه سلطان محمود ثانی را در اجلاس بیرون آورد که شخصا خطاب به علیرضا پاشا نوشته بود: "محمره مال ایران است، فورا آن را به ایران بازگردانید"
النهایه با زیرکی و صبر نماینده ایران پس از سه سال مذاکره در این اجلاس حقوق ایران ثبیت شد.
#نماینده ایران در آن اجلاسیه مهم، کسی نبود جز امیرکبیر!
سالها بعد صدام مدعی و متعرض #خرمشهر شد، خاک را تصرف کرد و با رشادت بهترین جوانان این خاک به سرنوشت علیرضا پاشا دچار شد.
@ayeha313
❌ شبهه
مگه جنگ چیز خوبیه که براش هفته بزرگداشت میگیرین؟ جنگ طلبید مگه؟
✅ پاسخ
🔹مسلماً جنگ خوب نیست قرآن هم میفرماید: «والصلح خیر» یا میفرماید اگر دشمنان به صلح تمایل نشان دادند، شما هم به صلح تمایل نشان دهید (انفال ۶۱)
اما دفاع همه جای دنیا مقدس و لازم است؛ ما جنگ نکردیم، دفاع کردیم. و این گرامیداشت دارد.
همچنین جوانان ایران اسلامی نشان دادند که نیروی ایمان می تواند، ارتش تا بن دندان مسلح صدام که با پشتیبانی کشورهای قلدر دنیا همراه بود را شکست دهد و این نیز لازم است همواره در یاد و خاطره ما بماند تا راه را گم نکنیم.
🔹 سوم اینکه در این جنگ هیچ کدام از اهداف دشمن محقق نشد و ایران حتی یک وجب از خاک خود را از دست نداد در حالیکه در ۲۵۰ سال اخیر با جنگ و بدون جنگ قسمتهایی از کشور عزیزمان را از پاره تن وطن جدا کردند.
در این گزارش تلخ تأمل کنید تا اهمیت دفاع مقدس را دریابید👇
1️⃣ آذربایجان و گرجستان به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال۱۸۱۳ میلادی در زمان فتحعلیشاه قاجار از ایران جدا شد .(حدود ٢٠۵ سال پیش)
2️⃣ منطقه نخجوان و ارمنستان بموجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ۱۸۲۸ میلادی درزمان فتحعلیشاه از ایران جدا شد(یعنی حدود ١٩٠ سال پیش).
3️⃣ افغانستان و هرات به موجب معاهده پاریس در سال ۱۸۵۷ میلادی جدا شد (یعنی حدود ١۶١ سال پیش ).
4️⃣ ترکمنستان،ازبکستان و قرقیزستان بموجب قرار داد سال۱۸۸۳ میلادی در زمان ناصرالدین شاه قاجار از ایران جدا شد( یعنی حدود ١٣٧ سال پیش).
5️⃣ پاکستان و سیستان بموجب قرارداد ننگین حکمیت « ژنرال اسمیت » در زمان حکومت قاجار در دو مرحله که آخرین آن در سال ۱۹۰۵ میلادی از ایران جداشد ( یعنی حدود ١١٣ سال پیش).
6️⃣ مجمع الجزایر بحرین با ۳۳ جزیره ارزشمند در سال ۱۳۵۰ شمسی در زمان محمدرضا شاه پهلوی از ایران جدا شد( یعنی حدو۴٧سال پیش).
7️⃣ شهر بندری وزیبای فیروزه در شرق دریای مازندران،قبل از انقلاب در زمان محمدرضا پهلوی از ایران جدا شد و به شوروی واگذار گردید.
@ayeha313
🛑چه كار كنيم كه رزق و روزي ما زياد بشه؟
✍رزق، مثل آب خور مرغ های مرغداری هاست. اگر آب خوری آن ها را دیده باشید، این طور است که کمی بالاتر از لبه ظرفی را سوراخ کرده و آن را پر از آب می کنند و روی یک ظرف بشقاب مانند، برمی گردانند.
🔶هوا وارد می شود و آب توی بشقاب زیرین می آید.
وقتی آب در بشقاب جمع شد و مقابل سوراخ رسید متوفقف می شود.
✍ و جوجه ها می آیند از این آب ها می خوردند و سطح آب می آید پایین. همین که جلوی آن سوراخ باز شد دوباره آب جریان پیدا می کند.
💥یعنی وقتی مصرف شد تولید می شود نه این که تولید می شود تا مصرف شود.
📕روزی همیشه با مصرف هست نه تولید!
اگر ده جوجه آب خوردند آب بیشتر بیرون می آید پنج جوجه بخورند، کمتر بیرون می آید.
✅مساله روزی انسان هم این چنین است.اگر کسی هزینه چند خانواده را تامین کند، مصرف آنها موجب شدت جریان درآمد می شود و هرکس روزی خودش را می خورد.
🍃اگر انسان این معنی را بداند، وقتی کسی از او کمکی بخواهد؛ خوشحال می شود و می فهمد که بناست خدا به او روزی دهد که این ها چیزی از او میخواهند.
اما اگر سفره اش را بست و جلوی مصرف را گرفت، روزی هم بند می آید...
📕از بیانات آیت الله محی الدین حائری شیرازی
@ayeha313
دکتر لعبت گرانپایه، متخصص جراح عمومی بیمارستان سینا، سال هاست که با چهره ای متبسم مشغول ارائه خدمات آموزشی و درمانی است.
او متولد سال 1343 در شهرستان محلات است و از همان سال هایی که به دبستان ایراندخت شهرستان محلات می رفت دغدغه ای در ذهن می پروراند و با همین دغدغه راهی دبیرستان پروین اعتصامی شد.
با پایان یافتن تحصیلات متوسطه انگار هدف خود را به خوبی تعیین کرده بود و آن درمان و مددرسانی به بیماران نیازمند بود پس با همین هدف در سال 1361 تحصیلات عالی خود را در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز و بعد از کسب مدرک پزشکی عمومی، رشته جراحی عمومی را به عنوان شاخه تخصصی خود انتخاب کرد و در سال 1373 به عنوان متخصص جراحی عمومی مشغول فعالیتهای درمانی و آموزشی شد.
دکتر لعبت گرانپایه در سال ها فعالیت خود خدمات خیرخواهانه بی شماری را به ثمر رسانده و با سازمان ها، گروه ها و زنجیره های خیرین پزشکی و درمانی همکاری نزدیکی داشته، او اینک یکی از اعضای تیم مدد ( مجمع داوطلبان درمانگر) و رئیس انجمن سبا ( انجمن سلامت بانوان) است و با 54 هزار ویزیت و یک هزار و 500 جراحی رایگان در مناطق محروم کشور به عنوان جراح نیازمندان شناخته می شود.
او همچنین در سال 1395 عنوان بانو برگزیده جایزه گوهرشاد را از آن خود کرد، که در این مراسم به 4 نفر از بانوان برگزیده ایران و 4 نفر از بانوان برگزیده خارج از کشور این عنوان تعلق گرفت.
در پایان سال 1397 پویش انتخاب چهره شناخته شده مردمی سال 97 به همت شبکه 1 سیما راه اندازی شد که دکتر گرانپایه جزو 11 تن چهره فرهنگی، هنری، اجتماعی و علمی راه یافته به مرحله نهایی بود و بر اساس آرا مردمی، سومین رتبه را از میان این 11 تن به خود اختصاص داد
@ayeha313
خدایا🙏
در این صبح تابستانی 🌷
آرزویم برای همه دوستان
وعزیزانم این است که
عطر حضورت را بیشتر وبیشتر🌷🍃
درفضای خانههایشان پخش کن
ونام و یادت راهمیشه
بردل و زبانشان جاری گردان
و امروز را سراسر ☀️
خیر و برکت و تندرستی
براشون مقدر فرما 🙏
آمیـــن ای فرمانروای حق و آشكار 🙏
@ayeha313
🌸 امام حسین علیه السلام میفرمایند:
🍁 إنَّ حَوائِجَ النَّاسِ إلَیْکُم مِنْ نِعَمِ اللهِ عَلَیْکُمْ، فَلا تَمِلُّوا النِّعَمَ.
در خواستهای مردم از شما از نعمتهای خدا بر شماست، پس از این نعمتها خسته و ملول نشوید.
📚 بحار الأنوار، ج 74، ص 318
@ayeha313
✅ وقتی #جهیزیه معضل می شود...
متاسفانه تهیه جهیزیه یکی از بنیادی ترین مشکلات خانواده های ایرانی به هنگام #ازدواج دختر شده است.
😐 جوانان با چشم داشت های بی جا و درخواست وسائل غیرضروری، خانواده ها را زیر فشار می گذارند و از سوی دیگر، خانواده ها نیز با چشم وهمچشمی، بر درخواست های بی مورد جوانان دامن می زنند.
🍃 گاه بسیار پیش می آید که تهیه جهیزیه به اختلاف خانوادگی تبدیل می شود؛ که برآمده از نبود الگوی خرید جهیزیه است. به سخن دیگر، موردهای جهیزیه روشن نیست و هر خانواده برای خود الگویی جداگانه دارد.
👌حال آنکه ملاک باید تهیه وسائل غیراشرافی و بسیار ضروری باشد. مانند تهیه وسائلی که بدون آن نمی توان زندگی آسوده ای داشت.
📎امروز نداشتن تواناییِ مالی پدر عروس برای تهیه جهیزیه، مشکل بسیاری از خانواده های ایرانی است. این فرهنگ نادرست وجود دارد که تهیه همه وسائل زندگی، به دوش پدر عروس است؛ که چشم داشت های بی جا و خودخواهی ها به این مشکل دامن می زند و در صورت ناتوانی پدر، به کوچک شدن وی در میان فامیل می انجامد؛ و گاه زمینه ساز مشکلات پس از آن در زندگی خانوادگی می شود.
❓ چه باید کرد؟
قطعا اکثر جوانان علاقه دارند یک زندگی کامل و حتی مدرن را شروع کنند و در میان دوستان و هم دوره ای های خود بهترین ها را داشته باشند اما این خواسته چقدر با واقعیت تناسب دارد و آیا عادلانه هست یا خیر، موضوعی که باید در خانواده های ایرانی فرهنگ سازی جدی شود و هم خانواده دختر و هم خانواده #پسر این باور را در ذهن جوان خود تقویت کنند که شروع #زندگی_مشترک یعنی آغاز ساختن با یکدیگر.
💫 قرار نیست همه امکانات و تشریفات یک جا وارد یک خانواده نوپا شود و برای رضایت قلبی دختر و پسر یا ایجاد یک فضای رقابتی در میان جوانان همدوره، خانواده های دو طرف خصوصا خانواده دختر تا این حد متحمل مشکلات مالی گردد.
⚠️جوانان باید یاد بگیرند که حتی اگر توانایی مالی والدین خوب هم بود برای تامین مایحتاج زندگی حریص نباشند و به جای تمرکز بر تشریفات و تجملات، صرفا به ملزومات جهیزیه بسنده کنند.
✔️ جوانان می توانند دربارهِ لوازم ضروری زندگی مشترك زیاد سخت گیری نکنند و با مدلهای ساده تر زندگی را آغاز کنند. اما مشکل این است که جوانان می خواهند از همان آغاز، بهترین ها را داشته باشند؛ و از آن جایی که الگویی درست در خرید جهیزیه ندارند، خواستار وسائل گرانبها می شوند و خانواده شان را به دردسر می اندازند.
◽️▫️خردمندانه آن است که خانواده ها بر پایهِ توان مالی خود برای تهیه وسائل ضروری یک زندگی مشترک اقدام كنند و زیر فشار دیگران و خرید وسائل غیرضروری نروند و خود را بدهکار نکنند.
📢 به خانواده ها سفارش می شود که برای جوانان روشن کنند که آغاز یک زندگی نو با کمترین امکانات نیز شدنی است و نباید از همان آغاز، چشم داشت یک زندگی مرفه را داشته باشند.
@ayeha313
چرا اینهمه میدویم، باز هم هشتمان گرو نه مان تشریف دارد کماکان؟!
حقیقت را بشنویم از زینت عابدین؛⬇️
الإمام زين العابدين عليه السلام :الذُّنوبُ الَّتي تَدفَعُ القِسمَ :
إظهارُ الاِفتِقارِ ، وَالنَّومُ عَنِ العَتَمَةِ وعَن صَلاةِ الغَداةِ ، وَاستِحقارُ النِّعَمِ ، وشَكوَى المَعبودِ عز و جل🕊
🌴امام زین العابدین عليه السلام : گناهانى كه روزى را دور مى كنند :
1⃣ اظهار فقر كردن ؛
2⃣ خواب ديرهنگام در شب و پس از نماز صبح ؛
3⃣ كوچك شمردن نعمت ها ؛
4⃣ و از خدا شکایت و گلايه كردن؛
📚معاني الأخبار 2 / 27
⬆️ دقیقا همان عادت هایی است که این روزها تاریک نموده زندگی هایمان را؛ بیخود نیست همیشه گرفتاریم!
@ayeha313
ارتباط بین آلزایمر و گوش نکردن آهنگ🎧
▫️نظریههای پزشکی ثابت کرده 60% افرادی که دچار آلزایمر میشوند، در گذشته آهنگ زیادی گوش نمیکردند.
▫️گوش دادن به آهنگ اگر تا پیری دوام یابد شانس آلزایمر را به کمتر از 10% کاهش میدهد.
+ ۲۱ سپتامبر، روز جهانی آلزایمر
@ayeha313
💠مسأله
🔹 آیتالله خامنهای :
چیزی که بر اثر ادرار نجس شده است، پس از برطرف شدن عین نجاست، دو مرتبه با آب قلیل بریزد، پاک میشود.
🔹 آیتالله سیستانی :
چیز غیر ظرفی که با ادرار نجس شده باشد، با آب قلیل یکبار بر آن بریزند و از آن جدا شود، در صورتی که ادرار در آن چیز نمانده باشد، پاک میشود اما در لباس و بدن باید دو مرتبه بر روی آن آب بریزند تا پاک شوند. در هر حال در شستن لباس و فرش و مانند اینها با آب قلیل باید فشار دهند تا غساله آن، بیرون آید.
🔹 آیتالله مکارم :
برای تطهیر چیزی که با ادرار نجس شده است چه با آب کر و یا قلیل، با یکبار شستن پاک میشود اما با آب قلیل بهتر است، دو بار شسته شود.
📚 پی نوشت :
آموزش مصور احکام عبادات رهبر معظم انقلاب، صفحه ۷۲، توضیح المسائل جامع آیتالله سیستانی، جلد۱، مسئله ۱۷۷، توضیح المسائل آیتالله مکارم، مسئله ۱۸۱
#احکام
📚 #احکام_دین
@ayeha313
آغاز گر جنگ هشت ساله ایران بود یا عراق!
❌ شبهه
در سال های گذشته برخی به استناد بیانیه #امام_خمینی به مناسبت شهادت #آیت_الله_صدر که سربازان و افسران عراقی را به قیام علیه رژیم #صدام دعوت کرده بودند نتیجه می گیرند که جنگ هشت ساله نه از سوی صدام که ایران شروع شده بود.
✅ پاسخ
قبل از آغاز سال 1359 صدام سه شرط برای صلح با ایران مقرر کرده بود : « تخلیه جزایر ایرانی خلیج فارس که عراق آنها را عربی می داند ، بازگرداندن دنباله اروند رود به قبل از قرارداد 1975 و به رسمیت شناختن نام عربستان برای خوزستان ایران ! »
در ضمن از اولین روز پیروزی انقلاب اسلامی تا پایان شهریور 1359 رژیم عراق هر روز به روستاهای مرزی و شهرهای مرزی ایران حمله می کرد.
به موارد زیر که در روزنامه ها و بولتن های #خبرگزاری_پارس در سال 1359 منتشر شده است توجه کنید ؛
✅ 7فروردین : تاکید صدام بر حمایت از به اصطلاح مبارزه اقلیت های قومی ایران ضد جمهوری اسلامی !
✅ 12 فروردین : صدام رئیس جمهور وقت عراق آمادگی کشورش را برای جنگ با ایران اعلام کرد .
✅ 13 فروردین : ترور نافرجام طارق عزیز معاون نخست وزیر عراق در بغداد ؛ دولت عراق بدون ارائه سند ایران را به این اقدام متهم کرد.
✅ 18 فروردین : همزمان با قطع رابطه آمریکا و ایران، صدام خواهان واگذاری جزایر ایرانی تنب بزرگ و تنب کوچک و ابوموسی به عراق شد .
✅ 5 اردیبهشت 1359 : نخستین حمله عراق به تاسیسات نفتی ایران در دهلران ؛ تا آغاز رسمی جنگ 13 نوبت دیگر به تاسیسات مختلف نفتی ایران از سوی عراق حمله شد.
این اخبار به خوبی نشون می داد که #صدام از قبل آماده جنگ بود تا از ضعف پیش آمده و طبیعی پس از پیروزی انقلاب اسلامی نهایت استفاده را ببرد.
جالب آن که تحرکات مرزی رژیم عراق از همان روزهای ابتدایی پیروزی انقلاب اسلامی شروع شده و حتی در مواردی در بهار 1358 به بمباران روستاهای مرزی ایران منتهی شده بود.
این امر چنان بدیهی است که #رادیو_فردا در گزارشی تاکید می کند : « در واقع ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ که مصادف با بمباران فرودگاه مهرآباد و حملات هوایی و زمینی ارتش عراق به استان خوزستان بود نقطه ارتقای درگیری ایران و عراق از جنگ محدود مرزی و نقطه به نقطه به یک رویارویی نظامی تمام عیار است.»
در بخش دیگری از گزارش رادیو فردا می خوانیم : « درگیریهای مرزی ایران و عراق تقریباً از اسفند ۱۳۵۷ شروع میشود. البته در اواخر عمر رژیم شاه نیز درگیریهای پراکندهای در مرزهای غربی کشور وجود داشت.»
✅ آغاز حملات به نقاط مرزی از آبان 1357 !
#سیدمحمود_دعایی اولین سفیر ایران در عراق بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز میگوید عراق از آبان ۱۳۵۷ همزمان با آغاز شمارش معکوس برای سقوط حکومت محمدرضا شاه پهلوی حمله به نقاط مرزی ایران را با هدف الغای قرارداد ۱۹۷۵ الجزایر شروع کرد. او چنین میگوید: «حقیقت این است که جنگ ایران و عراق از آبان ۵۷ شروع شد. یعنی وقتی که صدام تشخیص داد رژیم شاه در حال فروپاشی و نهادهای امنیتی و نظامی شاه در حال فرو ریختن است و ساواک نیز در آستانه انحلال قرار دارد و به همین صورت ارتش نیز در حال تصفیه نیروهاست. صدام، عقده فروخوردهای را از زمان انعقاد قرارداد الجزایر در سینه داشت، به این سبب که این قرارداد به عراق تحمیل شده بود و عراق برخی مسائل در این قرارداد را از موضع ضعف پذیرفته بود و همیشه مترصد بود در یک فرصتی انتقام بگیرد و وقتی که شرایط کشور را در آن وضعیت مشاهده کرد، برای یک حمله انتقامجویانه برنامهریزی کرد. نیروهای ارتش بعث صدام قرارگاه خودشان را در بصره احداث کردند و عدنان تکریتی به عنوان فرمانده آن قرارگاه منصوب شد و در حقیقت میتوان گفت که آغاز جنگ از آبان ۵۷ یعنی چند ماه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بود.»
طبق گزارش وزارت خارجه کشورمان ، ارتش عراق در دوره ۱۹ ماهه قبل جنگ ۳۹۷ بار به مرزهای زمینی، هوایی و دریایی ایران حمله کرده بود.
⏹ منبع: وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران، تحلیلی بر جنگ تحمیلی، نقل از پارسا دوست، ما و عراق از گذشتههای دور تا امروز، همان، ص ۵۰۵)
با وجود همه این شواهد افرادی چون #شاهد_علوی از سر خیانت و گروهی دیگر از سر ساده اندیشی ایران اسلامی را دلیل و مسبب آغاز جنگ می دانند و می خوانند که مستندات خلاف آن را نشان می دهد
@ayeha313
#معرفی_کتاب
نام کتاب: #تقسیم
مولف / مترجم: حجت الاسلام #محمد رضا #حدادپور #جهرمی
ناشر: حداد
سال چاپ: 1402
🌱آیه های زندگی🌱
#معرفی_کتاب نام کتاب: #تقسیم مولف / مترجم: حجت الاسلام #محمد رضا #حدادپور #جهرمی ناشر: حداد سال
کتاب تقسیم اثری از محمدرضا حدادپورجهرمی کتابی دربارهی ماجراهای اغتشاشات «زن، زندگی، آزادی» و ماجراهای تروریستی آن دوره و تلاش های نیروهای امنیتی.
این کتاب می گوید که این ماجراها از پس یک جنگ ترکیبی از پیش تعیین شده به دست منافقان عملیاتی گشته بود
جنبش منحوس زن زندگی آزادی حاصل سالها جریان شناسی نفوذ و خیانت پنهان و آشکار در زمینه های فرهنگی و اجتماعی و سیاسی است .
این کتاب ضمن جریان شناسی و بیان رشادت های دستگاه های امنیتی در شناسایی و برخود با این عوامل را دارد.
@ayeha313
🔴چرا ما هرچقدر کار خیر و نیک انجام میدهیم ؛ به مقام و درجات بالا نمیرسیم؟
✳️ تا خودت پاک نباشی، پاک بهت نمی دهند.
ظرفی که برای آب خوردن انتخاب می کنی باید پاک باشد. اگر من ظرف باطنم آلوده باشد، این توقع درستی نیست که از خدا پاکیزه بخواهم.
🔵باید با خودت قرار بگذاری به کسی پرخاش نکنی. ما زیارت می رویم، نماز جماعت می خوانیم، ماه رمضان روزه می گیریم،
پس چه می شود که توفیق نداریم و پیشرفت نمی کنیم؟
💥وقتی بررسی کنیم می بینیم ریشه تمام مشکلات زبان است.
با حرف کسی را می زنیم یا غضب و پرخاش می کنیم.
🌹آیت الله بهاءالدینی می فرمودند: پرخاش، برکات زندگی را می برد.
📝کسی اول نامه خطاب به خواجه نصیر گفته بود:
یا ایها الکلب ابن کلب (ای سگ، پسر سگ) فلان مسأله علمی چه طور است؟
💠خواجه نصیر هم در جواب نوشته بود كه جواب مساله این است و در آخر نامه نوشت:
🔴اما صحبت تو درباره سگ؛
سگ حیوانی است که چهاردست و پا راه می رود و بدنش از پشم پوشیده است. من دوپا هستم و آن طور نیستم و... والسلام. تمام!
❗️نه پرخاشی نه غضبی! ما بودیم حداقل یه چیزی مینوشتیم در جوابش!
🌸 یک خشم فرو خوردن، آدم را از هزار رکعت نماز زودتر به خدا می رساند. خیلی حرف بزرگی است...
💠من مومنی را می شناختم که آقا انقدر این تلخ بود،می رفت تو مسجد تمام نوافل،تمام مستحبات انجام میداد.
✳️اما خانه که می آمد انگار اژدها وارد شده! چرا در این روغن باز است؟چرا اینجا اینجوری است و... فکر می کرد خودش ملائکه است، وقتی مُرد زن و بچه اش آرام شدند.
💥اینجوری که آدم به خدا نمی رسد !هی هزار رکعت نماز بخوان بعد هم برو داد بزن؛ به هیچ جا نمیرسی!
🌟پس باید اول باطنمان پاکیزه شود تا رشد کنیم...
🌻پیامبر صلی الله علیه و آله:
بدانيد كه خشم پاره آتشى🔥 در دل انسان است. مگر چشمان سرخش و رگ هاى گردنش را (هنگام خشم) نديده اند.
هر كس چنين احساسى پيدا كرد، روى زمين بنشيند.
📕منبع: پایگاه علاقمندان آیت الله فاطمی نیا
📘مفردات الفاظ قرآن ص 608
@ayeha313
#سوال_کاربر
سلام
اگر #سن دختر خانم در ازدواج ، #بیشتر از آقا باشد ، اشكالى دارد ؟
#پاسخ : ✅
با سلام و احترام ، اگر سن خانم در حد #قابل توجهى بالاتر از آقا باشد ، آفت ها و آسیب هايى دارد :
۱- #بلوغ جنسى زودتر دختر ؛
٢- بلوغ فكرى زودتر دختر ؛
٣- #كاهش شادابى دختر با زايمان ؛
٤- كاهش هورمون هاى جنسى زن در دوران #يائسگى ( منوپاز ) ؛
٥- پيشگيرى از اثبات اقتدار مرد به وسيله خانم ؛
٦- #عدم پذيرش خانواده آقا بويژه مادرشان ؛
٧- عدم پذيرش عرف .
براى توضيحات بيشتر در مورد اين آفت ها و آسيب ها ، به كتاب گلبرگ زندگى ١ مراجعه بفرماييد ؛ بنابراين ، با چنين ازدواجى بجز در موارد خاص و استثنائى موافق نيستیم
@ayeha313