❌ شبهه
جوانهایی که تو جنگ شهید شده بودند تو رژیم شاه تربیت شدند، جوانهای حالا چی؟ اهل فلان و فلان...
✅ پاسخ
🔹 نادرشاه در یکی از جنگها دید پیرمردی با رشادت و شجاعت زیادی میجنگد، او را صدا زد و گفت:
زمانی که افغانها به ایران حمله کردند جوانهایی مثل تو اصفهان نبودند که جلوی آنها بایستند؟
پیرمرد گفت:
ما بودیم، اما فرماندهی مانند نادرشاه نبود!
بله! این نفس امام راحل بود که نه فقط جوانان بلکه تمام ایران را احیاء کرد وگرنه قبل از انقلاب به مردم ما «نمیتوانیم» القاء میشد.
اگر استدلال شبهه ناک فوق صحیح باشد، پس رشادتهای امیرالمومنین، حمزه، سعد و... در جنگهای صدر اسلام هم حاصل تربیت دوران جاهلیت بوده است!! نخیر این پیامبر بود که آنها را با ایمان، شهادت و زندگی جاوید اخروی آشنا کرد.
این از جوانهای صدر انقلاب، اما جوانهای امروز هم اگر از آن جوانها رشیدتر و مقاوم تر نباشند، کمتر نیستند. امروز حججی ها، احمدی روشن ها و... در شرایطی که الگو و اسطورهی ایمان و ایثار شدند که شور و هیجان ابتدای انقلاب هم در کار نیست.
🔹امروز میدانهای جهاد و خودسازی چنان پیچیده شده که حفظ ایمان و اعتقادات دختران و پسران ایرانی در این بمباران فکری و فرهنگی که در فضای مجازی و رسانهای بیداد میکند، کمتر از معجزه نیست.
@ayeha313
1 ساعت طناب زدن 1000کالری می سوزاند !
▫️تقویت عضلات شکم
▫️بهبود ضربان قلب و فشار خون
▫️انعطاف پذیری بدن
▫️تقویت عضلات سرشانه
▫️تقویت مفاصل
طناب زدن یکی از بهترین تمرینات هوازی و HIIT (تمرین متناوب با شدت بالا) است
@ayeha313
#نام_آوران_ایران
نام: #سادات_سید_باقر_مداح (مادر پرستاری نوین ایران)
زادهٔ: ۱۳۱۱ تهران
تحصیلات:
دکتری تخصصی آموزش پرستاری
پیشه:
هیئت علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی
سادات سید باقر مداح به عنوان مادر پرستاری نوین ایران متولد ۱۳۱۱ در تهران دارای دکتری آموزش پرستاری از دانشگاه پرتوریا آفریقای جنوبی میباشد.
ایشان در بهمن ۱۳۳۰ نام نویسی پرستاری را انجام و در سن ۱۸ سالگی کار پرستاری را آغاز کرد
۱۴ فروردین سال ۱۳۳۱ کلاس های پرستاری را آغاز و در خرداد ۱۳۳۴ فارغ التحصیل و از همان زمان کار مربی گری پرستاری را بر عهده گرفت
سال ۱۳۳۱ در رشته پرستاری وارد دانشگاه تهران شد و سال ۱۳۳۴ فار غ الاتحصیل شد، او گواهی نامه رشته آموزش پرستاری را نیز از دانشگاه تورنتو را از سال ۱۳۳۹ تا ۱۳۴۰ اخذ کرد
سپس لیسانس دوم خود را در رشته آموزش پرستاری از سال ۱۳۴۳ تا ۱۳۴۵ را از دانشگاه تورنتو کانادا گرفت و در سال ۱۳۴۹ در رشته علوم تربیتی فارغ التحصیل فوق لیسانس شد
او در نهایت دکتری آموزش پرستاری را سال ۷۶ از دانشگاه آفریقای جنوبی گرفت
خانوم دکتر مدرس تمام وقت مقاطع مختلف دانشگاهی از لیسانس تا دکتری است، او عضو هئیت علمی و استاد یار مراکز اموزش عالی پرستاری از سال ۱۳۳۴ تا کنون می باشد
معاونت آموزشی و ریاست انستیتو عالی پرستاری فیروزگر و ریاست دانشکده پرستاری و مامایی علوم پزشکی از دیگر عنواین شغلی ایشان می باشد
خانوم دکتر مداح سالها پیش ازدواج کرده فرزندشان حمید رضا موسوی در دی ماه ۱۳۹۴ نیز فوت کرده است
او قائم مقام و مشاور ریاست دانشگاه علوم بهزیتسی و توانبخش نیز بوده، ایشان همچنین عضو پانل مشورتی پرستاری سازمان جهانی بهداشت، منطقه مدیترانه شرقی می باشد
فعالیت های فعلی
● سرپرست برنامهریزی و نظارت و ارزشیابی رشته پرستاری ۱۳۷۱ تا کنون
● سرپرست کمیته تحقیقات پرستاری ۱۳۸۰ تا کنون
● عضو شواری پرستاری وزارت متبوع
● عضو شواری عالی نظام پرستاری از سال ۱۳۸۱ تا کنون
● عضو هیئت مؤسس انجمن علمی پرستاران
● عضو انجمن پرستاری
● رئیس هیئت ممتحنه و ارزشیابی پرستاری وزارت بهداشت
● عضو شورای سیاست گذاری پرستاری وزارت بهداشت، درمان
● عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری ایران
● مسئول کمیته آموزشی و پژوهشی سازمان و معاونت پرستاری وزارت بهداشت
● هیئت علمی بازنشسته دانشگاه علوم بهزیستی
نشانهای ملی
مدال درجه یک فرهنگ، وزارت فرهنگ سال ۱۳۳۸
استاد نمونه در جشنواره فرهنگی تحقیقاتی رازی سال ۱۳۷۵
پرستار نمونه در چهار نوبت سالهای ۱۳۸۷-۱۳۷۰-۱۳۵۲-۱۳۵۰
استاد نمونه دانشگاه تربیت مدرس سال ۱۳۸۴
تالیفات
تألیف کتاب مبانی نظری پرستاری توانبخشی ۱۳۸۵
مشارکت در تألیف کتاب سلامت در جمهوری اسلامی ایران
نظارت بر تألیف کتاب «اصول طراحی سیستمهای خدمات بهداشتی اجتماعی مبتنی بر جامعه ویژه سالمندان» ۱۳۸۶
نظارت بر تألیف کتاب «راهنمای مراقبتهای بهداشتی کودکان در منزل» ۱۳۷۶
مقاله «طراحی مدل ارائه مراقبت در بیماران سکته مغزی» ۲۰۰۸
ارائه مقاله در قالب پانل در دهمین کنگره پرستاری، مادرید اسپانیا ۱۹۹۳
@ayeha313
🔴در اولین پنجشنبه پاییز
💓امیدوارم نگاه پرمهرخدا
🌷همراه لحظههاتون
💞سلامتی ونیکبختی
🌷گوارای وجـودتـون
💓بارش برکت ونعمت
🌷جاری در زندگیتون
💞پائیز بر شما مبارک
@ayeha313
- برکتاز چهخانهاییمیرود⁉️
🔹 حضرت امیرالمومنین،علی..
{علیهالصلاةوالسلام} فرمودنـــد :
ملائکه بهخانهاییکهدر آن : شراب ،
آلاتقمار و ساز باشد داخلنمیشوند
و دعایاهلآنخانهمستجابنمیشود ؛
برکت از آنها برداشتــه می شود.
•تلخیصاز گناهانکبیره،ج۱/۲۵۹
@ayeha313
💑 در تحقیـق باید به سـراغ چند دسـته رفت:
🕵🏻♂ همسایهها: اگر خانوادهٔ طرف مقابل، به تازگی محلهشان را عوض کردهاند، به سراغ همسایههای قدیمی هم بروید. گاهی همسایههای قدیمی، چیزهایی میدانند که همسایه جدید از آن بیخبرند. برخی از خانوادهها به جهت آبروریزیِ غیرقابل تحملی که یکی از اعضایشان به وجودآورده، محلهشان را تغییر میدهند.
🕵🏻♂ رفقا: باید به سراغ مختلف رفت؛ رفقای مدرسه، دانشگاه و رفقای محله. رفقا از مسائل بسیاری باخبرند که خانواده هم از آن اطلاعی ندارد. البته شاید رفقا به این راحتی حرف نزنند؛ اما اگر همان شیوهای را که در گفتگوی خواستگاری گفتیم، در اینجا هم پیاده کنید، جواب های مطمئنتری خواهید گرفت.
شناخت رفقا، خود، راهی برای شناخت افراد است.
🕵🏻♂ معلمان و استاد: معلمان به جهت ارتباط دائمی با شاگردانشان-که معمولا همراه با تجربه و پختگی است-خیلی خوب میتوانند در راه شناخت طرف مقابل، کمکمان کنند.
🕵🏻♂ مدیریت مدرسه و دانشگاه: بد نیست که در مسیر تحقیق، خانوادهٔ در طرف، سری به کمیتهٔ انضباطی هم بزنند. شاید در پروندهٔ انضباطی این دختر یا پسر، چیزی باشد که نظر شما را به کلی دربارهٔ او تغییر دهد.
🕵🏻♂ هم اتاق: افرادی که مدتی در حجرههای طلبگی یا اتاقهای دانشجویی زندگی کردهاند، میتوان از طریق هم اتاق هایشان، به خوبی شناخت. این فرصت مناسب را به راحتی از دست ندهیم.
🕵🏻♂ همکار: رئیس اداره، همکار، هم سایهٔ کاری(برای مغازهدار یا کسی که دفتر کار دارد)، حتی آبدارچی اداره، افرادی هستنـد که با پرس و جو از آنان، میتوان به برخی از روحیات طرف مقابل دست یافت.
@ayeha313
مرگ سالانه ۱۰ تا ۲۰ نفر ایرانی بر اثر هاری !
▫️وزارت بهداشت:هاری یک بیماری ویروسی است که سیستم اعصاب مرکزی شامل مغز و نخاع را درگیر میکند.
▫️متأسفانه سالانه حدود ۱۰تا ۲۰ نفر به دلیل عدم مراجعه به موقع به مراکز مراقبت هاری، مبتلا به هاری و دچار علائم بیماری میشوند و فوت می کنند.
+ ۲۸ سپتامبر، روز جهانی هاری
@ayeha313
💠 خنديدن با صداى بلند
💬سؤال: خنديدن زنان و دختران با صداى بلند در خيابان و يا انجام برخى حركات ديگر كه موجب جلب توجه نامحرمان مىشود چگونه است؟
✅ پاسخ:
🔹 همه مراجع: از هر كارى كه موجب جلب توجه نامحرمان مىشود بايد پرهيز نمود و اگر كسى به شكلى جلب توجه نامحرمان كند، مرتكب گناه شده است. (1)
📚 پی نوشت:
1. حجابشناسى، حسين زاده، ص 169.
#احکام
📚 #احکام_دین
@ayeha313
👇👇👇
♨️ سوال:
🔰 خواستم ببينم اينکه ميگويند اموات مانند کبوتري به منزل نزديکان مي آيند حقيقي است؟ و سؤال ديگر اينکه وقتي ما خواب اموات را ميبينيم آيا واقعا روح ايشان به خواب ما مي آيد؟ يا ممکن است خوابِ ما نتيجه ي فکر کردنِ زياد به آن ميت باشد؟
✍️پاسخ:
✅انسان پس از مرگ دارای حیات برزخی است و روح او در برزخ زندگی مخصوص به خود و متناسب با شرایط برزخ را دارد. در آن عالم انسان مطلقا ارتباط فیزیکی با این دنیا ندارد اما طبق شرایط و احوالی میتواند از وضعیت برخی وابستگان در این دنیا مطلع و آگاه شود. این مسئله صرفا با توجه به این دنیا رخ میدهد نه حضور فیزیکی در قالب موجودی در این عالم.
روایاتی داریم که در آنها امام معصوم میفرماید: انسانهای برزخی، در شکل پرنده ای لطیف به دیوار خانه هایشان فرود می آیند... معنای این روایات با توجه به مبانی شیعی و روایت دیگر در این زمینه همان توجه به احوالات این دنیا از برزخ است و قالب و شکل پرنده که به آن تصریح شده استعاری است.
اما در مورد خواب اساسا معیار عمومی و واضحی برای تشخیص خواب و رویای صادقه از آشفته و پریشان در دست نداریم. این مسئله به معبر و علمی که در اختیار اوست بازمیگردد که خواب صادق از پریشان رو تشخیص بده.
اما خوابهایی که انسان در مورد اموات میبینید حتی اگر صادق هم باشد الزاما به معنای این نیست که مواجهه با روح او در برزخ داشتهاند یا روح او به خواب انسان آمده است.
دو توصیه عمومی در مورد همه خوابها در روایات داریم. یکی اینکه برای هرکسی تعریف نکنیم. دوم اینکه تعبیر به خیر کنیم و به اصطلاح بگوییم انشاءالله خیره.
@ayeha313
چرا جنگ پس از فتح خرمشهر ادامه پیدا کرد؟
✅ پاسخ
🔹 شبههافکنان در این موضوع دانسته یا نادانسته چنین القاء میکنند که پس از فتح خرمشهر، امکان بدون هزینه و شرافتمندانه پایان دادن به جنگ وجود داشته اما ایران نپذیرفته است!! درحالیکه پس از فتح خرمشهر هنوز اوضاع به وضع قبل از تجاوز بازنگشته بود و عراق پنج هزار کیلومتر مربع از خاک ایران را در اشغال داشت. عراق همچنان نه تنها تهدیدی برای ایران بود، بلکه صدها میلیارد دلار خسارت جبران نشده و بدون تضمین جبران به ایران وارد کرده بود. حال در چنین وضعیتی برای حل مسائل چگونه باید تصمیم گرفت؟
🔹 راهحل اول:
👈اول آتشبس کنید، تا ببینیم بعداً چی میشود!
فرمانده وقت سپاه در سخنانی میگوید: «اینکه گفته میشود بعد از آزادی خرمشهر چرا صلح نکردید، باید بگویم که هیچ پیشنهاد صلحی تا چهار سال بعد از آزادی خرمشهر به ایران نشد و فقط چند طرح آتشبس ارائه شد که اگر قبول میکردیم جنگ پنجاه سال به درازا میکشید.»
👈چند نفری که آمدند و مذاکره کردند؛ اما رفتند و نیامدند:
وزیر خارجه وقت نیز در این باره میگوید: «نفر اول آقای حبیب شطی، دبیرکل کنفرانس اسلامی بود که برای مذاکره آمد، یک رقمی را ایشان گفت و ما هم یک رقمی مطرح کردیم قرار شد ایشان جواب بیاورند؛ ولی دیگر خبری نشد. نفر دوم، معاون وزیر خارجه هند بود که تلاش زیادی کرد و با ایشان هم روی رقم بحث کردیم؛ ولی رفت و خبری نشد.»
درباره غرامت، نقل قولهای مختلفی وجود دارد و آمار و ارقام ذکر شده از ۲۵ میلیارد تا ۱۵۰ میلیارد دلار متغیر است، ولی تاکنون هیچ گونه سند معتبر و مشخصی مشاهده نشده است. آقای هاشمی در کتاب «حقیقتها و مصلحتها» این موضوع را شایعات میداند و میگوید: «وقتی خرمشهر فتح شد، شایعاتی در مورد پیغام صلح یا دادن پول در کشور مطرح بود، ولی ما که مسؤول بودیم، میدانستیم این شایعات دروغ است.»
🔹 راهحل دوم:
ترک مخاصمه بدون اتمام جنگ راه حل دیگری بود که فراروی ایران قرار داشت؛ بدین معنا که ایران راه حل اول را نمیپذیرفت، در عین حال از ورود به داخل خاک عراق خودداری میکرد و در مرز خود مستقر میشد. انتخاب این گزینه با توجه به اینکه عراق «نفتشهر» را در اختیار داشت و روی ارتفاعات و مناطق سرکوب مستقر شده و در عین حال به دنبال فرصت برای بازسازی و تجدید قوا بود چه معنایی داشت؟ آیا با این روش جنگ به پایان میرسید یا اینکه عراق پس از تجدید قوا مجددا حملات خود را از سر میگرفت؟ ضمن اینکه از نظر حقوقی هیچ گونه آتشبسی میان دو طرف برقرار نشده بود و بهانههای لازم برای از سرگیری مجدد تجاوزات عراق وجود داشت.
🔹راهحل سوم
تنبیه متجاوز با هدف تأمین صلح شرافتمندانه راه حل دیگری بود که ایران انتخاب کرد. امام خمینی بر این نظر بودند: «امروز که ما قدرت داریم، اگر مجرم را رها کنیم این به معنای آتشبس و صلح نیست» «ضمن اینکه منطق حکم میکند، دشمن عقب رانده شده را باید به نحوی مجازات کرد که برای سالهای سال خیال تهاجم مجدد را از سر بیرون کند.»
#دفاع_مقدس
@ayeha313