🔺موضوع: دوستی قبل از ازدواج
🔹سؤال: ❓
آیا دوستیهای قبل از ازدواج برای شناخت بیشتر یکدیگر اشکال دارد؟
پاسخ:✅
دوستیهای پیش از ازدواج، افزون بر مشکلاتی که برای دختر و پسر ایجاد میکند و سبب اختلال در نظام زندگی آنان میشود، اشکالات دیگری را نیز دارد:
۱) خطرهایی را بهویژه برای دختر پدید میآورد. با توجه به اینکه دو جوان، سرشار از عواطفند و در اوج غرایز جنسی قرار دارند (به گونهای که وقتی کنار هم قرار میگیرند، فعل و انفعالات هورمونی در وجودشان شکل میگیرد و کشش فراوانی در آنها ایجاد میشود)، احتمال بسیاری وجود دارد که به هم نزدیک شوند و گوهر عفت دختر در معرض خطر قرار گیرد.
۲) موضع تهمت است؛ زیرا دیگران در صورت مشاهده دختر و پسر با هم نمیدانند که ارتباط آن دو برای شناخت ازدواج است و گمان میکنند رابطهای نامشروع دارند و این مطلب بر ازدواج آنان بهویژه دختر (در صورت منتهی نشدن رابطه به ازدواج) اثر منفی خواهد داشت.
۳) در اینگونه ارتباطات، شناخت جدی امکانپذیر نیست؛ زیرا دو طرف مراقب خود هستند و طبیعی است که فهرستی از معایب خود را در اختیار دیگری قرار نمیدهند.
۴) اگر این دوستیها به ازدواج بینجامد، با توجه به ویژگی غیرت در مرد، ممکن است سؤالاتی در ذهن او شکل گیرد که چرا همسرم پیش از محرمیت با من رابطه برقرار کرد و نکند مشابه این رابطه را با دیگران نیز داشته است و اعتمادش از وی سلب میشود و هرقدر رابطه دوستی تنگاتنگتر بوده باشد، میزان این سؤالات و سلب اعتماد نیز افزونتر خواهد شد.
۵) در صورتی که این دوستیها به ازدواج منتهی نشود که در موارد بسیاری هم به دلیل تغییر شرایط طرفین یا مخالفت خانوادهها چنین میشود، آثار منفی بسیاری بهویژه بر دختر خواهد داشت که احساس سرخوردگی و شکست روحی، افسردگی، نفرت از جنس مخالف و ازدواجگریزی و در مورد دختران، از دست دادن خواستگاران، برخی از این آثار است؛ پس توصیه میشود برای دوری از این مشکلات و پیامدهای منفی، همسر آینده خود را در فرآیند خواستگاری بشناسید.
@ayeha313
🔸برجهای دوگانه خَرَقان (قاراقان) دو برج آجری دوره سلجوقی هستند که با فاصله ۲۹ متری از یکدیگر و در فاصله یک کیلومتری روستای حصار از توابع دهستان خرقان غربی در شهرستان آوج استان قزوین قرار دارند. این بنا در ۲۳ خرداد ۱۳۵۶ به شماره ۱۳۹۵ در آثار ملی ایرانبه ثبت رسیدهاست.
🔹جزئیات بناها
این مجموعه شامل ۲ برج است که برج شرقی از برج غربی قدیمیتر است. برج قدیمی که هشتضلعی است، حدود ۱۵ متر ارتفاع و ۱۱ متر قطر دارد.
🧱آجرکاری
گرهچینی و نقوش هندسی آجرکاری دوره سلجوقی، در این بنا به کمال رسیدهاست. اجرای آجرکاری این برجها حاکی از مهارت بالای سازندگان آن است و این بنا را یکی از چشمگیرترین بناهای قرن پنجم قمری بدل کردهاست. در آجرکاری این بنا، شیوهای تازه به کار گرفته شدهاست که بعداً در ساخت بناهای دیگری چون گنبد سرخ مراغه نیز استفاده شدهاست.
تمامی بنا به ضخامت ۶۰ سانتیمتر با آجرهای ساده به ابعاد ۵×۱۹×۱۹ یا ۵×۲۰×۲۰ سانتیمتری ساخته شده که روی آن به ضخامت ۲۱ سانتیمتری آجرکاری تزئینی انجام شدهاست. در برجها حدود ۲۵ نوع آجرکاری تزئینی با طرحهای مختلف وجود دارد که حصیری، جناغی، خفتهراسته، گره مربع سرمهدان، مربع پای باریک و چهارترنجی از آن جمله هستند.
🟤گنبد
نخستین نمونه گنبدهای نار (پیازی و نیمکره) و گنبدهای دو پوسته گسسته (میانتهی) در این برجها دیده میشود و آن را از نظر پیشتازی در این عرصه مهم میکند. از ویژگیهای بنا حدس زدهمیشود که پوسته دوم آنمخروطیشکل نیست و دو پوسته آن کاملاً در نیمرخ هم قرار ندارند.
از پوسته خارجی گنبد برج قدیمی چیزی باقینماندهاست اما پوسته داخلی آن سالم است و با انحنا به کمک طاقنماها و کاربندی شانزده گانهای بالای هشتضلعی بنا قرار گرفتهاست.
📜کتیبه ها
در سردر ورودی برجها در کتیبههایی که در بالای ساقه گنبد قرار دارد اطلاعاتی در مورد سال ساخت و معمار نوشته شدهاست. در کتیبه دوخطی برج قدیمی چنین نوشته شدهاست:
به تاریخ سنه ستین و اربعمائه عمل محمد بن مکی الزنجانی القبه.
که نشان از ساخت بنا در سال ۴۶۰ (قمری) توسط محمد بن مکی زنجانی دارد. کتیبه برج جدید سال ساخت ۴۸۶ به معماری ابوالمعالی بن مکی زنجانی را نشان میدهد اما احتمالاً معمار هر دو برج یک نفر بودهاست. معمار برج شرقی فرد فوق الاشاره بوده ولی معمار برج غربی ابوالمعالی بن محمد مکی الزنجانی القبه بوده که برج غربی در سال 486 هجری توسط برادر یا پسر معمار برج شرقی ساخته شده است برج قدیمی در زمان سلطان عضدالدین آلپ ارسلان سلجوقی و برج غربی در دوره سلطنت ابوالمظفر برکیارق سلجوقی احداث شده است
⚰دفنشدگان
تا اوایل دهه ۱۳۴۰، بر اساس نوشتههای کتیبههای روی ضریحهای چوبی تصور میشد که این دو بنا آرامگاه دو امامزاده به نامهای حدیدهخاتون و محمد از فرزندان موسیبنجعفر هستند اما با بررسیهای بعدی مشخص شد که دو ترک سلجوقی به نامهای «ابوسعید بیجار پسر سعد» و «ابومنصور ایلتایتی پسر تکین» در این بناها دفن شدهاند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨پروردگارا !
🌸بر هر چه بنگرم...
✨تـو پدیـدار بودهای
🌸مبارک است
✨روزی که با نام تو
🌸و توکل بر اسم اعظمت...
✨آغاز گردد ....
🌸 بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
✨ الــهـــی بــه امــیــد تـــو
@ayeha313
#مجردانه
📌شیوه های درست#جواب_منفی دادن به#خواستگار :
✅« مشاور بگیرید! »:
🔸️در صورت پافشاری خواستگار و نپذیرفتن حرف شما، نه گفتن را به مشاور بسپارید!
✅« توهین نکنید! »:
🔸️برای دادن جواب منفی ،به شخصیت و ویژگی های ظاهری طرف مقابل توهین نکنید!
✅« پاسخ واضح بدهید! »:
🔸️منتظر گذاشتن و جواب های سربالا شیوه خوبی برای جواب دادن به خواستگار نیست!
✅« موضوع را به آینده موکول نکنید! »:
🔸️اگر به طرف مقابل علاقه ندارید صریح جواب رد بدهید.با موکول کردن جوابتان به زمانی دیگر ،او را منتظر نگه ندارید!
✅« ویژگی های مثبت را بیان کنید! »:
🔸️برای دادن جواب منفی ،ابتدا خصوصیات مثبت طرف را بیان،سپس سپس با یک جمله مناسب جواب دهید! »
✅« اصرارها را نادیده بگیرید! »:
🔸️اگر به خوبی در مورد خواستگارتان تحقیق کردید و نظرتان منفی است،روی نظرتان بمانید!
✅«رابطه را ادامه ندهید! »:
🔸️اگر در مواجهات اولیه علاقه ای به خواستگارتان پیدا نکرده اید ،صرفا براساس منطق و به امید تغییر نظرتان رابطه را ادامه ندهید!
#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
@ayeha313
🌹گرامیباد ١٣ آبان،روز مبارزه با استكبار جهاني و تسخير لانه جاسوسي آمريكا
مرگ بر آمریکا 👊
مرگ بر اسرائیل صهیونیست کودک کش👊
@ayeha313
آمریکا در برابر مردم
سه حادثه تاریخی در سیزده آبان؛
🔺 سال ۴۳ ⬅️ تبعید امام خمینی (ره)
🔺 سال ۵۷ ⬅️ کشتار دانشآموزان نوجوان
🔺 سال ۵۸ ⬅️ تسخیر لانه جاسوسی
#سیزده_ابان
@ayeha313