🍁الهی! بهترین آغازها آنست که،
💫با تکیه بر نام و حضور تو باشد ...
🍁با توکل به اسم اعظمت،
💫آغاز میکنیم روزمان را،
🍁الهی! هر جا که تو باشی،
💫نگاه ها مهربان،
🍁کلامها محبت آمیز،
💫رفتارها سرشار از مهر میشوند ..
🍁الهی!
💫تو باش تا همه چیز سامان یاید!
🍁 بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
💫 الــهـــی بــه امــیــد تـــو
@ayeha313
پیامبر مهربانیها فرمودند:
خدا سه چیز را دوست دارد:
کم گویی
کم خوابی
کم خوری
😴 یکی از بدترین چیزهایی که درباره امتم هراس دارم پرخوابی است.
📜 (تنبیه الخواطر و نزهة النواظر، ج ۲_ ۱۲۱ الجامع الصغیر ج۱،ص ۴۹)
@ayeha313
🔰اگرچه پول شرط کافی برای ازدواج نیست اما شرط لازم است.
🔸داشتن پشتوانه مالی در ازدواج در کنار سایر فاکتورهای مهم مانند عشق و علاقه، سلامت جسم و روح و خانواده با آبرو تا حد زیادی استحکام ازدواج را تضمین میکنند.
🔹البته باید این نکته را نیز مد نظر داشت که بیشتر از پول، توانایی پول درآوردن از راه سالم است که نقش اصلی را بازی میکند.
🔸اگر خواستگاری دارید که از لحاظ مالی در شرایط خوبی نیست قبل از اینکه به او جواب مثبت و یا منفی بدهید به این نکات توجه کنید:
🔸آیا او پشتکار دارد و در دشواریها سخت کوش است؟
🔹شرایط مالی خانواده او چطور است؟
🔸اختلاف سطح مالی دو خانواده چقدر است؟
🔹با توجه به شغل و درامد فعلی و میزان تلاش او به آینده او میتوان امیدوار بود؟
🔸خودتان چقدر تحمل چالشهای مالی را دارید؟
🔹انتظاراتتان از زندگی آینده چیست؟
🔸برای پیشرفت در زمینه مالی در زندگی مشترک چقدر روی خودتان میتواند حساب کنید؟
@ayeha313
#مادر_آگاه
به کودک احساس گناه ندید!
😔 ما اجازه نداریم اشتباههای ساده و تجربههای ارزشمند کودک رو تا حد گناه بزرگ کنیم. اگه کودک اشتباهی کرد این احساس که کار او غیرقابل بخشش و یا جبرانه واسش ایجاد نکنید. بیان جملههایی مثل «خدا تو رو نمیبخشه»، «به بهشت نمیری»، «دل مامان رو شکستی»، «بابا دیگه تو رو دوس نداره» و... باعث میشه تا کودک احساس گناهکاری کنه.
🔸بهتره کار کودک رو توصیف کنیم و احساس خودمون رو بیان کنیم و راهنمای عملی اون برای روش درست باشیم
@ayeha313
#فرزندداری
رابطه بین اسباببازی گرونقیمت و شادی بچهها
🔸خیلی از مامانا این روزها به دلیل بیحوصلگی و غرق شدن خودشون تو فضای مجازی، بچهشون رو با تبلت و اینترنت و بازیهای رایانهای تنها میذارن و تصور میکنن که راه و روش صحیح تفریح بچهها همینه!
🔸در حالیکه غرق شدن تو فضای مجازی انواع چالشها رو برای اونها ایجاد میکنه.بچهها باید در فضای باز باشن،تو پارکها بازی کنن با انواع وسایل مختلف خودشون رو سرگرم کنن، حتی همراه والدینشون خرید برن و اجتماعی بشن،حالا تو این شرایط کرونایی همه این اتفاقات میتونه با مدیریت بیشتر و رعایت پروتکلها صورت بگیره اما نه اینکه بطور کامل بچهها تو چهاردیواری خونه وبا اینترنت حبس باشن.
👶🏻به گفته روانشناسها بهترین بازیها از نوع ساختن وخراب کردن مثل پازلها،شن بازی،خونهسازی،طناب بازی، مسابقات پریدن،رنگآمیزی،پاره کردن روزنامهها،گوله کردن،پرتاب کردن،آب بازی،توپ بازی،گرگم به هوا،قایق موشک،بازیهای نمایشی و عروسکی و خلاصه انواع خلاقیتها هست که نیاز به تحرک بچهها داره،اگه دقت کنیم خیلی ازاین بازیها رو میشه تو خونه یاحتی حیاط با بچهها انجام داد.
ادامه داره...
@ayeha313
❌ شبهه
زمانی که اعراب شهرها را تصرف میکردند و دختران ایرانی را اموال خود می دانستند قبل از آنکه به شهر فهرج یزد هجوم آوردند دختران این شهر تصمیم گرفتند جان دهند داد تا دست اعراب به آنها نرسد این روی خود را یکی پس از دیگری داخل این چاه انداختن این است حکایت چاه چهل دختران فهرج یزد
✅ پاسخ
🔻 شبهه پردازان قبلاً ابتکار به خرج میدادند و تاریخ جعل میکردند اما اخیراً و بر اساس پروژه عوض کردن جای شهید و جلاد، حقایق تاریخ را وارونه کرده و پخش میکنند.
اتفاقا چاه مذکور محل شهادت مسلمانان (از جمله خواهر زاده امیرالمومنین علیه السلام) است که توسط زرتشتیان قتل عام شدهاند.
🔹 تفصیل مطلب طبق نقل تاریخ از این قرار است:
«قبل از آنکه خلافت به سیدنا علی رضی الله عنه برسد، حسب الصلاح مهاجرین و انصار، سعد بن ابی وقاص رضی الله عنه را امیر سپاه کردند و به جنگ یزدگرد سوم که از سلاطین عجم بود فرستادند. یزدگرد شکست خورد و از راه یزد به جانب دیار خراسان انعطاف داد و سپاه اسلام نیز به تعاقب او بودند. بخشی از سپاه اسلام شامل جمعی از صحابه و تابعین در بیابان طبس راه گم کرده و به حوالی فهرج رسیدند. چون اهالی آنجا را به دین مجوس دیدند، آنها را به اسلام دعوت فرمودند...... اهالی فهرج در مقابل دعوت سپاه اسلام مهلت خواستند که ما قبایل و عشایر و دوستان را احضار کنیم تا کمر به اطاعت فرمان خدا و رسولش صلی الله علیه و سلم ببندیم. به این اراده، مردم خویدک و فرافتر را که با آنها هم کیش بودند طلب کردند. آن بد دینان که از دانش، مایه و از سعادت، پیرایه نداشتند، دین اسلام را نپذیرفتند و سر به طغیان و عصیان گذاشتند و گفتند که ما از دین آباء و اجداد دست نمی کشیم و این طایفه قلیل(مسلمین) را نیز نگذاریم که به سلامت از دیار ما بیرون روند و با یکدیگر عهد و پیمان بستند و چون روز به آخر رسید و شب شد بر سپاه اسلام شبیخون زدند و به تیغ بی رحمی اکثری را بی جان ساختند. گبران مجوسی به مسلمانان هجوم آوردند و لشکر اسلام نیز به جوش و خروش آمده و دست به انداختن تیر گشادند. سرانجام تمامی مسلمانان در آن معرکه از جمله حویطب بن هانی خواهر زاده سیدنا علی اسد الله الغالب و عبدالله تمیمی و... به شهادت رسیدند. زنان و فرزندان مسلمان، سراسیمه روی به وادی گریز آورده و گبران از عقب ایشان می شتافتند. چون کار بر آن ناتوانان تنگ شد و گبران سنگدل نزدیک رسیدند، چاهی در نظر زنان و اطفال مومنان درآمد، همگی خود را در درون آن چاه انداختند (تا بدست گبران مجوسی اسیر نشوند)».
📚منبع:
جامع مفیدی، محمدمفید مستوفی بافقی، به کوشش ایرج افشار، ص 634 تا 636
@ayeha313