🌹اگر چه با همه گفتی کنیز زهرایی
🌹به چشم آل پیمبر عزیز زهرایی...
🏴وفات #حضرت_ام_البنین(علیهاالسلام) مادر علمدار کربلا
اسوه صبر و ادب...
برآقا #امام_زمان عج🌹 و همه شیعیان تسلیت باد..◾️🏴
🟡 چرا حماس سقوط بشار اسد را تبریک گفت؟
🟢 پاسخ
حماس هم مثل سایر جنبش های اجتماعی لایه به لایه هست و به طور کلی از دو لایه نظامی و سیاسی تشکیل شده که هر یک از آنها نیز لایه های دیگری دارد مثلاً شاخه سیاسی حماس هم خودش چند لایه هست:
گروه اول که متشکل از خالد مشعل و موسی ابو مرزوق بودند که به محور قطر و ترکیه متمایل شدند. با توجه به فضای پیش آمده و فشارهایی که قطر وارد کرد و پیشنهاد هایی که برای بازسازی غزه ارائه داد و همچنین گرایش های اخوانی حاکم بر این طیف، آنها به سمت قطر و ترکیه متمایل شدند.
گروه دوم که متشکل از محمود الزهار و یحیی السنوار بودند در جهت مخالف گروه اول بودند. آنها تصریح می کردند که مخالف خروج از دمشق بوده و هم پیمان ایران هستیم. گروه سومی نیز وجود دارد که با هر دو طیف به نوعی همراهی می کند.
اما شاخه نظامی داخل اساسا مستقل از شاخه سیاسی هست، هر چند که پول از شاخه سیاسی می گیرد ولی برنامه های خودش را دارد اما حرف نهایی بر روی زمین را این ها می زنند . این شاخه یکپارچه به حمایت از ایران و بشار اسد ایستادند . این گروه دو نامه منتشر کردند؛ یکی خطاب به خالد مشعل با عنوان" تحریر فلسطین یاتی بالصلاح ولیس بالمال" در نامه دوم که علنی بود و در آن اعلام همسوئی با ایران و حزب الله کردند و اعلام نمودند که فلسطین با پول آزاد نمی شود بلکه با سلاح آزاد خواهد شد که ایران در اختیار ما قرار می دهد. نامه ای هم به شهید سلیمانی نوشتند در حمایت از مقاومت و ایران و سوریه آن هم در سال 2012 یا 2013 اوج بحران سوریه که صراحتا اعلام موضع کردند.
خلاصه اینکه دیدگاه های مختلفی در این جنبش وجود دارد. اما نکته جالب اینکه برخلاف دور قبل بحران در سوریه، این بار هیچ یک از لایه های این جنبش تا قبل از سقوط اسد، موضع گیری خاصی نداشتند و تنها پس از تسلط کامل معارضان و گروه های مسلح تروریستی، خالد مشعل که در بحران قبل هم با بشار مخالف بود، در مصاحبه با العربیه پیروزی مخالفان را تبریک گفت.
@ayeha313
👇👇👇
♨️سوال:
🔰چرا ام البنین (س) در حادثه عاشورا حضور نداشت؟ اما حضرت زینب (س) و رباب (س)با فرزند شش ماهه اش بودند ؟در حالیکه ام البنین (س) هم مانند آنها در مدینه حضور داشت چرا امام حسین (ع)را همراهی نکرد؟
✍️پاسخ:
✅همراه امام حسین (ع)بودن بستگی به چند امر دارد:
۱ - توان جسمی و روحی:
بدیهی است که طی سفرهای طولانی به خصوص در آن عصر نیاز به توانایی دارد. نمی دانیم که ام البنین در آن عصر از نظر توانایی در چه وضعی بوده است.
۲ - رضایت و تمایل خود طرف روشن است که اگر امام حسین (ع) مصلحت می دانست، قطعا وی همراه امام به کربلا می آمد.
۳ - موافقت و مصلحت دانستن امام حسین (ع) :
چون حضور زنان و مردان همراه حضرت نیاز به رضایت و صلاحدید امام داشت، ممکن است حضرت صلاح ندانسته که در این سفر همراهش باشد یا از نظر جسمی توانی نداشته است.
اما حضور زینب (س) که قطعا با صلاحدید امام بوده، برای پیام رسانی خون شهیدان و آگاهی بخشی به مردم کوفه و شام بود. اگر حضرت نبود،قیام امام حسین (ع) کامل نمی شد. رباب چون همسر امام بود و حضرت مصلحت می دانست او را همراه خود ببرد، فرزند شش ماهه به این جهت برده شد که رباب مادرش همراه امام حسین (ع)بود .البته شاید حکمت های دیگری نیز باشد.
روشن است که همراهی زنان با امام واجب نبود. کسانی که رفته اند،جزء همسران شهدا کربلا بوده یا مانند حضرت زینب با دلایل خاصی رفته اند.
@ayeha313
بسم الله
قبلاز شروع داستان باید یک مقدّمه برایتان بگویم تا قشنگ توی باغ بیایید و گیج نباشید!
پس بسمالله بگویید و با صبر ، دقّت و حوصله شروع کنید:
دیگر این روزها پیدا کردن آدرس جایی، خیلی کار سختی نیست. کافیست یک خطّ و ربط ساده از آنجا داشته باشی تا بتوانی دنبالش بروی و با کمی پرس و جو بفهمی کجاست و آمارش را بیرون بیاوری.
تا حدود ده سال قبل، بیرون آوردن آمار بعضـی از زندانهای بزرگ دنیا کار بسیار مشکلی بود. زندانهای بد نام و بد آوازهای که یک هزارم رنج انسانهای در بند آنجا را در فیلمهای هالیوودی نمیبینید.
بعداز حدوداً دو ماه تحقیق، توانستیم با یکی از فعّالان حقوق بشر در دنیا در یکی از روستاهای اطراف لندن قرار بگذاریم و چند دقیقه با او صحبت کنیم؛ این شخص که خواست نامش فاش نشود، پساز تحقیقات متوجّه شدیم به خاطر روشنگریهایی که علیه دولتهای استکباری دنیا داشته، تحت پیگرد است و برای جنازهاش هم جایزه تعیین کردهاند.
صحبتهای بسیار خوب و مفیدی مطرح شد، امّا مهمترین چیزی که مورد گفتگو قرار گرفت این بود:
در بررسی بدترین زندانهای دنیا، نام زندان «آلکاتراز» در آمریکا مطرح است و گفته میشود خطرناکترین زندانیها در آنجا به سر میبرند. جزیره آلکاتراز در مرکز خلیج سانفرانسیسکو در کالیفرنیا واقع شده است. این زندان تا سالها قبل بهعنوان یک محدوده نظامی شناخته شده بود و پساز آن نیز امنترین زندان در جهان به شمار میرفت.
این زندان به گونهای طرّاحی و مراقبت میشد که در طول ۲۹ سال، هیچ فرار موفّقی در این تبعیدگاه ثبت نشد و در تمام تلاشهایی که انجام شد یا زندانیان هدف شلّیک گلوله قرار گرفتند و یا در آبهای خلیج غرق شدند. از بین ۳۶ نفر زندانی که اقدام به فرار کردند، ۷ نفر با شلّیک گلوله به قتل رسیدند، ۲ نفر غرق شدند، ۵ نفر مفقودالاثر شدند و بقیّه مجدّداً توسّط مأموران زندان دستگیر شدند.
در آمریکا داستانهای بسیاری درباره این زندان نقل میشود. بعضـی از اتّفاقات عجیب و نامعلوم، طرفداران این فرضیه را که روحِ زندانیها در این زندان سرگردان هستند، بیشتر میکند. بهعنوان مثال مأموران موزه آلکاتراز همگی از درِ بخشـی از زندان سخن میگویند که هر روز سر ساعت مشخّصـی بسته میشود؛ این قسمت اتّفاقاً همانجایی است که در سال ۱۹۴۶ سه نفر از زندانیهای در حال فرار کشته شدند. شنیدن صدای جیغ و فریاد، راه رفتن و دویدن در طبقات بالا هم برای مأموران کاملاً طبیعی شده است. آنها میگویند هر بار فکر میکنند شاید یکی از بازدیدکنندهها جایی پنهان شده است و صدا بیرون میآورد، امّا بعداز جستجوی همه سلّولها، هیچ آدم زندهای پیدا نمیکنند.
پساز آلکاتراز، «پایگاه سیاسی 22 در کره شمالی» است که یک اردوگاه یا زندان نظامی است و زندانیان سیاسی در آنجا نگهداری میشوند. این کمپ در سال 1965 میلادی در مکانی کاملاً دور افتاده تأسیس شده و در حدّ فاصل سالهای 1980 تا 1990 میلادی گسترش یافته است و 225 کیلومتر مربع وسعت دارد.
کمپ 22 کره شمالی دارای حدّاکثر شرایط امنیّتی و حفاظتی است. این کمپ با استفاده از سگهای تربیت شده، سیم خاردارهای بیرونی، تلههای امنیّتی ویژه و اتّصال دیوارهای آن به برق با ولتاژ 3300 ولت کنترل میشود تا هر گونه تلاش زندانیان برای فرار ناکام بماند. چند روز پیش با یکی از محقّقان کرهای صحبت میکردم؛ میگفت طبق جستجوهای او، تا کنون کسـی را نیافته است که کمتر از بیست سال از این زندان آزاد شده یا فرار کرده باشد.
زندان «سن کوئنتین» آمریکا یکی دیگر از زندانهای مخوف دنیاست که در ایالت کالیفرنیا قرار دارد. عکّاس روزنامه دیلی میل جزء اوّلین کسانی است که در سالهای اخیر اجازه یافته است به این زندان قدیمی و مخوف وارد شود. این زندان، قدیمیترین محلّ نگهداری زندانیان در کالیفرنیاست و صدها محکوم به اعدام در آن نگهداری میشوند.
ادامه...👇
🌱آیه های زندگی🌱
بسم الله قبلاز شروع داستان باید یک مقدّمه برایتان بگویم تا قشنگ توی باغ بیایید و گیج نباشید! پس ب
سن کوئنتین - که چندین فیلم نیز در آنجا ساخته شده- محلّ نگهداری قاتلان و متجاوزان خطرناک آمریکاست. گفته میشود که از سال 2008 به بعد کسـی در این زندان اعدام نشده است؛ چون مقامات ایالت، مجازات اعدام را فعلاً به حالت تعلیق درآوردهاند، امّا برخی شواهد بسیار حسّاس و کم رنگ، خلاف این ادّعا را اثبات میکند.
زندان «گوانتانامو» که جرج بـوش رئیس جمهور پیشین آمریکا آن را در جریان جنگ عراق و افغانستان بنا کرد، یکی دیگر از زندانهایی است که نام آن بسیار شنیده میشود و به شکنجه زندانیان معروف است.
زندان «نایروبی» در کنیا نیز پر از زندانی است و به غذاهای بد و شیوع بیماری شهرت دارد. معمولاً زندانیهایی که شانس آزادی از زندان را پیدا میکنند به دلیل بیماریهای واگیردارِ زندانها، نمیتوانند به حیات عادّی خودشان ادامه دهند.
زندان «فلورانس» از دیگر زندانهای معروف است که در آمریکا قرار دارد. این زندان برای مهار آشوب طلبترین زندانیان بنا شده است و به سلّولهای انفرادی شهرت دارد، سلّولهای انفرادی که نتیجهای جز روانی کردن زندانیها نخواهد داشت.
زندان «سنت» در فرانسه که در سال 1867 میلادی ساخته شد، یکی از سه زندان مهمّ فرانسه به شمار میآید. این زندان در جریان جنگ جهانی دوّم استفاده میشد و زندانیان در آن با موشها و ازدحام بازداشت شدگان کنار میآمدند.
زندان «مینتوزا» در آرژانتین به کثرت زندانیان، بوی نامطبوع و شیوع بیماری معروف است؛ همچنین فاقد نظارت پزشکی بوده و در آنجا از سلاحهای گرم استفاده میشده است.
بنا به شهادت شاهدان عینی و تحقیقات فوق محرمانه در سی سال گذشته، تمام شرایط بدترین زندانهای دنیا، یک جا در «زندانهای اسرائیل» جمع شده است.
زندانهای اسرائیل تمام شرایط بسیار بد و نامساعد این زندانها را که بدترین زندانهای دنیا به شمار میآیند، در خود جای داده است. به عبارت دیگر، شرایط بسیار بد زندانهای رژیم اشغالگر اسرائیلی شامل بازجویی، شکنجه و کشتن اسیران با استفاده از سلاحهای گرم، ارائه غذاهای فاقد کیفیّت، شلوغی بندهای زندان، عریان کردن زندانیان برای بازرسی آنان، حملات شبانه و بی توجّهی به وضعیّت بهداشتی و پزشکی آنان است. همچنین وجود حشرات سمّی به ویژه در بازداشتگاهها و زندانهای صحرای نقب، دیوارهای بلند و استفاده از سگ در بازرسیها را نیز باید به این شرایط دشوار افزود.
امّا معمولاً همه زنـدانها آدرس دارنـد و بـه مـرور زمـان، آدرسـشان لـو رفـت و توانسـتند خطّ و ربط مشخّصتری از آنها و کیفیّت و کمّیّتشان رصد و ثبت کنند.
در بین تمام این اماکن بدِ دنیا، شواهد بسیار دردناکی وجود دارد که فقط دو یا سه مکان هست که اصلاً نه جایی ثبت شده است و نه کسی از آن اطّلاع خاصّی دارد؛ اطّلاع که چه عرض کنم؟! حتّی اسم هم ندارند! خب طبیعی است که وقتی اسم نداشته باشند، دقیقاً نمیتوانی بگویی دنبال کجایی!
قصّهای که قرار است برایتان تعریف کنم حاصل 15 سال تحقیقات بچّههای جان برکف و مظلومی است که اطّلاعات و شواهدشان را بهصورت پراکنده ثبت کردند. بچّههایی که بعضی از آنها حتّی مفقود شدند، بعضی فعّال خاموش هسـتند و بعضی دیگر هم در رنج و لطمات آن روزها زندگی میکنند و به سختی حرف میزنند. ما به سختی توانستیم این اطّلاعات را جمعوجور کنیم و به سوژه اصلی برسیم.
ادامه دارد
@ayeha313
" سلام علیکم و رحمه الله...؛"
" یا ذوالجلال والاکرام "
عرض تسلیت ویژه رحلت جانسوز جناب ام البنین"س"
روزتون بخیر و شادی و وجودتون بسلامت و عافیت. سایه لطف و سخاوت قائم آل محمد"ص" سایه سار و دستگیر زندگیتان...؛
الهی هیچ وقت احساس تنهائی و رنج و غربت نداشته و همواره سایه حمایت و اعتصام آل الله"ع" را احساس کنید...؛
🏴🌸الهی آمین🌸🏴
@ayeha313
#وفات_ام_البنین
💢 وفات مادر حضرت علمدار
✅ آیت الله العظمي حاج سيد محمد حسيني ميفرمود:
شخصي در #عالم مکاشفه، حضرت ابالفضل العباس را ديد و عرض کرد: آقا جان! حاجتي دارم و نميدانم براي روا شدن آن به چه کسي متوسل شوم؟
قمر بنيهاشم فرموده بود: به مادرم ام البنين #متوسل شوید.
📚ستاره درخشان مدینه حضرت ام البنین(س) ، ص ۱۴۲
@ayeha313
#مجردانه
🚫چه افرادی برای ازدواج مناسب نیستند
📌#قسمت_اول
.
۱. افرادی که مسئولیت پذیر نیستند:
✏یکی از مفاهیم ازدواج، توانایی اداره یک خانواده مستقل بدون تکیه به دیگران می باشد.
🔸️یک جوان ممکن است از نظر جسمی، سن و سال و تمکن مالی امکان ازدواج داشته باشد ولی تا زمانی که نسبت به مسائل خانوادگی احساس مسئولیت نکند مناسب ازدواج نیست و عدم مسئولیت پذیری باعث مشکل در زندگی می شود.
🔸️افرادی که مسئولیت پذیر نیستند معمولا همیشه در حال گله و شکایت هستند و همیشه به حال خود تأسف می خورند.
🔸️به جای قبول شکست ها، دیگران را مقصر جلوه می دهند و به توجیه شکست می پردازند و تلاشی برای جبران ناکامی ها انجام نمی دهند. این افراد به وظایفی که برعهده شان قرار دارد، اهمیت نمی دهند.
#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
@ayeha313