۱۵ خرداد ۱۳۹۷
💠برکت قیام 15 خرداد
🔹بررسی همه جانبه رخدادهای انقلاب اسلامی ایران نشان می دهد که انقلاب سال 1357 و پیروزی مردم بر رژیم شاه به راستی مدیون قیام 15 خرداد بوده است.
🔹 در خلال اصلاحات شاه و اوج گیری مخالفت روحانیان با آن، شرق و غرب اختلاف ها را کنار گذاشتند و هر دو با این نهضت مذهبی به مخالفت پرداختند. این امر و تبلیغات غربی ها سبب شد جهانیان از شناخت چهره واقعی اسلام محروم بمانند.
🔹با قاطعیت می توان گفت اگر 15 خرداد رخ نمی داد، آگاهی و تفکر انقلابی در مردم آن گونه رشد نمی کرد و همراه با تشکیل سازمان ها و گردهمایی های اسلامی، چهره واقعی شاه و دست نشاندگان او برای مردم آشکار نمی شد.
🔹اکنون برخی نتیجه های به دست آمده از این قیام بزرگ را برمی شماریم:
1. الگو قرار گرفتن مذهب برای مبارزه و جهاد؛
2. رشد آگاهی سیاسی توده های مردم؛
3. افشای ماهیت ریاکارانه رژیم شاه برای توده های مردم؛
4. بی اعتباری شرق و غرب در میان مردم و پایه گذاری اصل نه شرقی، نه غربی به دلیل موضع گیری های منفی امریکا و شوروی در مقابل قیام مردم؛
5. تثبیت مرجعیت و رهبری امام خمینی(ره) با تأیید مراجع و علما و پشتیبانی مردم؛
6. روشن شدن ماهیت گروه های سیاسی وابسته و لیبرال و محو شدن جاذبه گروه های سیاسی وغیرمذهبی
@ayeha313
۱۵ خرداد ۱۳۹۷
🌱آیه های زندگی🌱
❓نمیتوانم همسرم را انتخاب کنم. چه کار باید بکنم؟ 🔻#دلایل_ناتوانی_در_انتخاب_همسر ✍برای پاسخ به ای
#چهارم: بدبینی
برخی از افراد به دلایل مختلف نسبت به انسانها بدبینند. یکی از دلایل عمده، ارتباط اینها با اقشار مختلف جامعه و تجربههای ناموفّقی است که در ازدواجهای گوناگون دیدهاند. وقتی چند طلاق در فامیل خود مشاهده میکنند که اتّفاقاً ازدواجشان زبانزد فامیل بوده، وقتی دختران و پسرانی را میبینند که قبل از ازدواج تعهّد زیادی به رعایت حریم میان خود و جنس مخالف ندارند، وقتی ...، همة اینها موجب میشود تمام دختران و پسران را با یک چوب رانده و به این راحتی به کسی به عنوان همسر دل نبندد.
در ازدواج، میان بدبینی افراطی و خوش بینی ساده لوحانه، حدّ وسطی وجود دارد که نامش را «انتخاب عاقلانه» میگذاریم. اگر در مسیر انتخاب همسر، مهارتهای لازم را فرا گرفته و آن را به کار ببندید، میتوانید همسری را انتخاب کنید که بدیهایی که شما از آن گریزان هستید نداشته باشد.
#پنجم: مقایسه
با تأسّف باید گفت مقایسه، نقش قابل توجّهی در کم شدن قدرت انتخاب افراد؛ به ویژه آقایان دارد. برخی از افراد در انتخاب خود دچار مقایسههای شدید هستند. اینها در زندگی عادی خود چندان توجّهی به عفّت چشم نداشته و وقتی به خواستگاری میروند، طرف مقابل را با تمام کسانی که در کوچه و خیابان و اداره دیدهاند مقایسه میکنند. اینها به راحتی نمیتوانند مورد مناسبی برای ازدواج انتخاب کنند؛ زیرا معمولاً سراغ هر کسی که میروند، زیباترش را در خیابان دیدهاند. مسئلة حفظ نگاه که این اندازه در دین به آن توصیه شده، واقعاً در این جا کارساز است. پدر شهید مطهری به همسرش گفته بود: «من بالأخره نفهمیدم تو زیبایی یا نه؟» آخر تا به حال چشم ایشان به زنان دیگر نخورده بود که همسرش را با آنان مقایسه کند. ما در دنیای کنونی به شدّت نیازمند حفظ حریم نگاه هستیم که یکی از فواید آن سهولت در امر انتخاب است.
@ayeha313
۱۵ خرداد ۱۳۹۷
۱۵ خرداد ۱۳۹۷
✅ در شب قدر از خداوند چه بخواهیم؟
از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله پرسیدند در شب قدر چه بخواهیم؟
ایشان فرمودند: «عافیت بخواهید»
👈 بیماری ضد عافیت است،
👈 داشتن فرزند نا صالح ضد عافیت است،
👈 همسایه بد ضد عافیت است،
👈 قرض و گرفتاری ضدعافیت است،
👈 بی آبرویی ضد عافیت است،
👈 هر چیز بدی ضد عافیت است،
پس در عافیت خواستن همه هست.
بنابراين بهترین دعا برای خود و دیگران در شب های قدر طلب عافیت است.
همه دعاها را به همراه عافیت بخواهید.
🔹 این دعا را اول صبح به فارسی یا عربی بگویید:
"اللهم عافنا فی جمیع الامور
خدایا در همه کارها به ما عافیت بده."
@ayeha313
۱۵ خرداد ۱۳۹۷
۱۵ خرداد ۱۳۹۷
#شب_قدر
✅پیامبر گفتهاند با #دعا میشود #تقدیر را عوض کرد. اتفاقات بد را از آن حذف کرد. اتفاقات خوب را اضافه کرد.
اما بعضی #دعاهای ما اجابت نمیشه.
شخصی از امام صادق پرسید که چرا دعاهامون #مستجاب نمیشه؟
امام بهش گفت: تو راه دعا را گم کردی. اگر از راه دعا از خدا درخواست کنی، اگرچه گناهکار هم باشی، جوابت را میدهد.
این روایت آموزش میدهد که چطور باید دعا کرد، بخشی از این روایت میگوید: «ثُمَّ تَعْتَرِفُ بِذُنُوبِکَ ذَنْبٍ ذَنْبٍ»؛ امام به او میفرماید که: پیش خدا به یکایک گناهانت اعتراف کن و بعد از خداوند درخواست کن که چشمپوشی کند..
@ayeha313
۱۵ خرداد ۱۳۹۷
۱۵ خرداد ۱۳۹۷
#شب_قدر
💢 امشب چگونه دعا کنیم؟
باید اول بگوییم خدایا از ما #بگیر نه اینکه از ابتدا بگوییم به ما #بده!
#شهید_مطهری
یکی از بزرگان میگفت ما همیشه وقتی دعا میکنیم به خدا میگوییم #خدایا به ما بده، هیچ وقت دعا نمیکنیم خدایا از ما بگیر، در صورتی که ما به این دعا بیشتر احتیاج داریم؛ ما به آن چیزهایی که خدا باید از ما بگیرد بیشتر #احتیاج داریم تا آن چیزهایی که بخواهد به ما بدهد. تا اینهایی که از ما باید بگیرد از ما نگیرد هیچ چیز قابل دادن نیست. ما باید بگوییم خدایا این حب جاه و مال را از ما بگیر، این حسادتها را از ما بگیر، این کینهها و عقدهها را از ما #بگیر، این کدورتهای قلبی را از ما بگیر، این پردهها را از جلو چشم ما بردار؛ این غَلها، این غِشها، این حِقدها، این ضِغْنها، این #شکها، این شرکها، این کبرها، این حسدها را از ما بگیر. به این«بگیر» ها بیشتر احتیاج داریم تا به اینکه چه را به ما بده.
📚آشنایی باقرآن ص56
@ayeha313
۱۵ خرداد ۱۳۹۷
۱۵ خرداد ۱۳۹۷
۱۵ خرداد ۱۳۹۷