15.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 کارشناس اسرائیلی: ایرانیان به فرش بافی پرآوازهاند، فرش بافی به یک شکیبایی بی پایان نیازمند است، به همین دلیل کشتی آنها همیشه به پیش میرود و اگر درب را به روی آنها ببندی از پنجره وارد میشوند...
#پرسه_در_فضای_مجازی
🔸از «فروش طلای المپیک برای المپیک بعد» تا «جنون دشمن از صبر ایران!»
این سلمان؟!
🔰 کارمندان شرکت نفت و گاز اروندان، در گرمای بالای ۵۰ درجه خوزستان مشغول تعمیر خط لوله انتقال نفت.
🔰کارکنانی که با صورت سیاه از نفت داغ، روسفید شدند
🔸سید احسان حسینی در کانال تلگرامی «خط انرژی» نوشت:
🔺اگر چه صورتشان از نفت سیاه شده؛ اما با تعمیر خط لوله نفت در دمای ۵۰ درجه روسفید شدهاند.
🔺این قاب فقط یک لحظه از تلاش نفتیها برای حفظ جریان نفت از میدان مشترک آزادگان جنوبی است. اما ماجرای این تصویر ماندگار به دوشنبه ۲۲ مرداد ساعت ۱۱ ظهر برمیگردد؛ جاییکه نشتی نفت گزارش میشود.
🔺این نشتی در خط لوله ۱۲ اینچ واحد فرآورش جنوبی اتفاق میفتد که نفت رو به کارخانه غرب کارون منتقل میکند.
🔺سه مرد غیور از پرسنل نفت، وارد میدان میشوند و با کلمپ زدن روی خط، جلوی نشتی رو میگیرند. اینطور بدون وقفه در تولید نفت از میدان مشترک با عراق، این عملیات ظرف ۲ ساعت جمع میشود.
🔺دمای ۵۰ درجه و نفت داغ و بدبو هر چند طاقتفرسا بود اما اراده پولادین نفتیها فراتر از این حرفاست.
🔺کارکنانی که در مقابل تحریم ایستاده و برای امنیت انرژی و برای ایران فداکاری میکنند تا تولیدمون از عراق عقب نیفتد، و اینگونه تولید غرب کارون از ۲۱۰ به ۴۶۰ هزار بشکه افزایش یافت.
🔰روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت: ایران به ترس ما میخندد
🔸روزنامۀ یدیعوت آحارونوت نوشته است:
🔸اگر یک گروه واتساپ مخفیانه برای هماهنگی میان حماس، حزبالله و ایران وجود میداشت اعضای آن گروه بلاشک درحال مالیدن کف دستهایشان به هم از سر رضایت بودند.
🔸بدین طریق، پیروزیشان در دستیابی به هدف دیگری که ایران در آغاز حمله تروریستی[!] علیه اسرائیل برای حزبالله تعیین کرده بود را با خندیدن به ما جشن میگرفتند: هدفی به نام فرسایش و صبوری.
18.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 چرا عقب نشینی در مقابل جنگ روانی دشمن در عرصه های مختلف ،خشم و غضب الهی را بدنبال دارد؟منظور از عقب نشینی تاکتیکی و غیر تاکتیکی چیست؟ رهبر انقلاب به آیه ۱۶ سوره اَنفال استناد می کنند.
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای مُهرهایی که مدیران شرکت دبش به یک واحد اداری در شهرری منتقل و در دفتر را قفل کردند
🔸بازپرسیِ تخصصی رئیس قوۀ قضائیه در پروندۀ چای دبش و تناقضی که اژهای از حرفهای متهم درآورد.
سالگرد کودتای ۲۸ مرداد
🔰 شاه نمیخواست برگردد
«...اینجا لندن است، رادیوی BBC، اکنون دقیقا نیمه شب است...»
🔻این جمله رمز کودتایی بود که سرویسهای اطلاعاتی آمریکا و انگلیس بنا داشتند روز ۲۵ مرداد ۱۳۳۲ علیه دولت محمد مصدق صورت داده و شاه را به تخت باز گردانند.
🔸قرار بود که صبح همان روز ۲۵ مرداد، شاه به اتفاق همسر دومش یعنی ثریا اسفندیاری از طریق نوشهر از ایران فرار کنند و حکم برکناری مصدق که از سوی شاه صادر شده بود، توسط سرهنگ نعمتالله نصیری (که بعدا با درجه ارتشبدی سالهای رئیس سازمان مخوف ساواک بود) به نخستوزیر تسلیم گردد.
🔸اما شاه به این طرح و نقشه باور و اعتماد نداشت و میخواست که این برنامه به نحوی از سوی آمریکا یا انگلیس تایید شود. او میترسید که از کشور خارج شده و مصدق و یا تودهایها، حکومت را از چنگش درآورند. شاه یک نشانه و علامت یا کد و یا رمزی میخواست که مستقیما از سوی اربابان غربیاش صادر گردد.
🔸مارک گازیوروسکی استاد علوم سیاسی دانشگاه لوییزیانای آمریکا که کتابها و مطالب متعددی درباره سیاست خارجی آمریکا و روابط این کشور با کشورهای جهان سوم تالیف کرده، در کتاب خود تحت عنوان «کودتای سال ۱۳۳۲ علیه مصدق» در این باره نوشته است:
🔻«اسدالله رشیدیان (جاسوس رسمی انگلیس که در هنگام انجام کودتا همراه برادرانش به خدمت سفارت آمریکا گرفته شد) در روزهای 30و31 ژوییه (۸ و ۹ مرداد) با شاه ملاقات کرد. وی برای اثبات این امر که از جانب انگلستان سخن میگوید ترتیبی داد که یکی از عبارتهای انتخاب شده شاه از رادیو BBC پخش شود»
🔸در اجرای عملیات کودتا، سرهنگ نصیری و افسرانش با دو حکم برکناری مصدق و نصب سرلشکر زاهدی از سوی شاه، ابتدا برای دستگیری سرلشکر ریاحی، رئیس ستاد ارتش راهی منزل ایشان شده اما به دلیل عدم حضور ریاحی، موفق به دستگیری وی نگردیدند. پس در ساعت یک نیمه شب با چهار کامیون نظامی مسلح و دو جیپ ارتش و یک زرهپوش به منزل مصدق مراجعه کرده و حکم عزل ایشان را ابلاغ نمودند.
🔻در همین حال با گروه سرهنگ ممتاز مواجه شده و به دلیل اینکه تعداد افرادشان از نیروهای سرهنگ ممتاز کمتر بود، نصیری دستگیر شد و در واقع در همین جا کودتای طراحی شده ابتر ماند!
🔻یعنی برخورد نیروهای سرهنگ ممتاز با نیروهای نصیری كه ظاهراً رئیس ستاد هیچ خبری از جریان كودتا نداشت، کاملا تصادفی بود و تنها نخستوزیر، از یک كودتای احتمالی آگاهی داشت.
🔸کریستوفر مونتاگ وودهاوس، مسئول عملیات چکمه در MI6 که در سالهای۱۹۵۱ ۱۹۵۲ در تهران بود و بعدها رئیس انستیتوی سلطنتی امور بینالمللی، نماینده مجلس عوام از حزب محافظهکار و رئیس مؤسسه انتشاراتی پنگوئن شد، نیز به نقش اصلی شاپور ریپورتر در وقایع اواخر دهه ۲۰ و اوایل دهه ۳۰ شمسی در ایران پرداخته است. کریستوفر وودهاوس در خاطراتش نوشته است:
🔻«زینر (مامور MI6 در ایران) همچنین یک پارسی اهل بمبئی را که همشاگردی شاه بود، به من معرفی کرد، اگرچه در آن موقع او آدم مهمی نبود ولی بعدها به واسطه خدماتی که برای ما انجام داد، به لقب سر شاپور ریپورتر مفتخر شد."