16.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
📌 فتک و ترور در اسلام
اسلام علوی بخلاف اسلام اموی، فَتک ندارد!
❌زدن #سلمان_رشدی پس از اعلام عمومی و زیر تامین دشمن بودنش، فتک نیست.
مسلم(ع) بههمین خاطر عبیدالله را در خانه هانی غافلگیرانه نزد!
• البته "فتک" غیر از "اغتیال" است. هردو غافلگیرانه است لکن در فتک نوعی امان و تامین هست بعکس اغتیال که در حالت جنگی و رفع امان است.
- زدن فرمانده جوخه ترور سردار دلها فتک نیست.
- اما خفت گیر کردن یک اهل ذمه، یک دگر اندیش زیر چتر تامین نظام و... فتک است و "الاسلام قیّدَ الفتک" اسلام فتک را در بند کرده است.
- عبیدالله مهمان هانی بود و مهمانی بمثابه تامین دادن است، غافلگیر زدنش فتکِ ممنوع در اسلام است.
📚 مستند معنای بیان شده از فتک:
۱- "الفتک هو القتل بعد الامان غدراً"(مکاتیب الرسول ج۳ص۴۰)
۲- در حاشیه بحار الانوار در معنای "الایمان قیّد الفتک" آمده: "الایمان یمنع من الفتک الذی هو القتل بعد الامان غدراً"(بحار ج۴۴ص۳۴۴)
۳- مرحوم مجلسی همین نکته را درباره قاتل زبیر که حضرت امیر(ع) درباره اش فرمود: بشّر قاتل ابن صفیه بالنار آورده: چون جنگ را رها کرده بود و پیامبر(ص) فرمود: الایمان قید الفتک(بحار ج۵۰ص۱۶۸)
حجتالاسلام قنبریان
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh🏴
8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆 کلیپ "چهار راهکار"
🏅پول اعتباری را به «پول کالایی» یعنی پولطلا و نقره تبدیل کنند.
هشدار :
⚠️درغیراینصورت، آیندۀ کشور بهتر از امروز نخواهد بود.
(حجت الاسلام حسین میرزایی - نمایندۀ مردم اصفهان)
#گروه_معیشت_و_اقتصاد_متا
🆔 @huseinmirzaie_ir
@MataNevesht BinesheTamadoni.ir
8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجتالاسلاموالمسلمین قنبریان:
🔹ما به شدت باید نسبت به ویروس اموی حساس باشیم.
ویروس اموی ویروسی است که امنیت و سیف و شمشیرش بر آزادی و مردم سالاری حکومت میکند. یعنی همه چیز زیر شمشیر است. همه چیز زیر غلبه است. زیر سلطه است.
این بسیار الگوی خطرناکی است.
🔹یعنی جایی که عدالت نقض شده، آزادیهای شهروندی نقض شده و شما یک آدمهای گرگی را اجازه میدهید (مسلط میکنید) که #کارگر_مستضعف نتواند حرف بزند، #جمعیتهای_بزرگ_معلّمین نتوانند حرف بزنند.
این خطرناک است.
و این یک امنیت ناپایداری است. امنیتی است که در ذیل خودش آشوب دارد و این همیشه ضرورت امنیت بیشتر و شمشیر آخته تر را بیشتر می کند.
#سیستم_اعتبار_اجتماعی_به_بهانه_کرونا
#واکسن_اجباری_بدون_تصویب_در_مجلس
📢 در فضای مجازی باید فعالیت کنیم، ولی فعالیت ما در این فضا نباید مصداق این شعر باشد که: «شُد غُلامی که آبِ جوی آرَد/ جویِ آب آمد و غُلام بِبُرْد»!
📢 دشمن در فضای مجازی یک طراحی بزرگ برای ایجاد استحاله فرهنگی انجام داده است. اگر با «انگیزۀ درگیری با دشمن»، وارد فضای مجازی نشوید، حذف یا مستحیل میشوید.
اگر نمیخواهید بروید با پرچمداران آنها و با طرحشان درگیر بشوید، حتماً شما را حذف میکنند. طرح شما باید طرح درگیری باشد و بهاندازه هم وارد شوید.
🔵 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«در فضای مجازی باید فعالیت کنیم ولی فعالیت ما در فضای مجازی نباید مصداق این شعر باشد که: «رفت غلامی که آبِ جوی آرد/ جویِ آب آمد و غلام بِبُرْد»!
واقعاً یک طراحی بزرگی کردهاند برای استحاله فرهنگی مخاطبان خودشان. اگر با انگیزۀ درگیری با دشمن وارد فضای مجازی نشوید حذف میشوید. یعنی اگر نمیخواهید بروید که با پرچمداران آنها و با طرحشان درگیر بشوید، حتماً شما را حذف میکنند. باید طرح شما طرح درگیری باشد و به اندازه هم بروید. خدا رحمت استاد ما سید منیرالدین حسینی را. یکی از شاگردانشان نقل میکردند که: در اول انقلاب، یکی از مجلات زنان را، که تصاویر مبتذلی هم داشت، به ما داده بودند که ارزیابی کنیم و گزارش تهیه کنیم. ایشان به شاگردان سفارش کرده بودند: "اینگونه نگاه کنید که اینجور مجلات پر از مار و عقربِ جهنمی است. مراقب باشید که شما را نیش نزنند! تصویری را یکبار که دیدید، روی آن را با کاغذی بپوشانید و چسب بزنید (تا دوباره آن تصویر را نبینید) و نکاتتان را روی آن کاغذ بنویسید و هیچوقت بدون وضو وارد این کار نشوید و...".
انسان باید دائم توجه داشته باشد و با یک برنامهای، به فضای مجازی ورود و خروج کند. فقط بحث ابتذالها نیست، بعضی اخبارش که از سمت دشمن ارسال میشود، خطرناکتر از ابتذال است.، مجموعه فضایی که برای ذهن آدم ایجاد میکنند و درکی که از شرایط ایجاد میکنند درکی است که بیم و امید افراد را به هم میریزد. الآن شما خیال میکنید چرا بعضی از حزباللهیهای ما شرمندگی از انقلاب دارند؟ به خاطر اینکه جنگ روانی دشمن با همین رسانه اتفاق میافتد و نقطهقوتهای ما را به تبدیل به نقطهضعف کرده و نقطهضعفهای خودشان را تبدل به نقطه قوت کردهاند.
آنها تدریجاً یک مجموعه اطلاعاتی به مخاطبان میدهند که تحلیل آنها و افق آنها را عوض میکند. این خیلی خطرناکتر از ابتذال است، ما در مقابل یک چنین چیزی هستیم. در چنین فضایی باید دائم توکل و توسل داشته باشیم و توجه داشته باشیم و آنجایی که به بنبست میخوریم برگردیم و نظام فکری خودمان و اطلاعات خودمان را تقویت کنیم. نه اینکه پنج سال در این فضا باشیم و بعد آرامآرام خدایناکرده انحراف فرهنگی و فکری و اعتقادی پیدا کنیم و سرباز آن طرف بشویم! برای دفع این خطر، مراقبه و دقت لازم است. این خیلی نکتۀ مهمی است.»
☑️ @mirbaqeri_ir
13.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 حاج آقا قدرتی، محرم ۱۴۰۱ شمسی
برکت اشک بر #امام_حسین (ع)
#مؤسسه_رهروان_راه_قرآن_مبارکه
@rahrovanraheqoran
🔸پیروی محض از ولایت 🔹 💠مفهومی از واژه بصیرت 💠 👈ایستادن در برابر گرگ، شجاعت و بصیرت میخواهد . 👈"بصیرت" سواد نیست "بینش" است. 👈 بصیرت، یعنی اینکه نگاهت به "شخصیت"ها نباشد، بلکه همواره به "شاخص"ها چشم باشد. 👈 بصیرت، یعنی اینکه بدانی حتی مسجد میتواند "مسجد ضِرار" باشد ،و پیامبر آن را خراب کند. 👈بصیرت، یعنی اینکه بدانی جانباز صفین می تواند قاتل حسین در کربلا باشد! 👈ملاک حال فعلی افراد است. 👈 بصیرت، یعنی اینکه بدانی در جنگ با فتنه نمی توانی آغازگر باشی اما وقتی شروع کردید باید آن را از ریشه بدر آورید. 👈بصیرت، یعنی اینکه" مالک اشتر"ها را به تندروی و "ابوموسی اشعری"ها را به اعتدال نشناسی! 👈بصیرت، یعنی اینکه بدانی معاویه ها، به سست عنصر های سپاهِ علی(ع ) دل بستهاند!.. 👈بصیرت یعنی اینکه بدانی: تاریخ تکرار می شود، نه با جزئیاتش، بلکه با خطوط کلی اش. @EqtedareVelaeii🇮🇷
✳️ چرا امام، سلمان رشدی را مهدورالدم دانست؟ 🔻 وقتی #سلمان_رشدی در کتاب #آيات_شيطانی به #رسول_خدا(ص) توهين کرد و امام او را مهدورالدم دانستند، عدهای گفتند اين کار در جهان مدرن با هيچ عرفی از مديريت جهانی هماهنگی ندارد، شايد هم راست می گفتند ولی امام خوب میدانند که اقتضای رجوع به فرهنگ اسلام اين است که مديريت جهان استکباری چنين عكس العملی را نشان دهد اما اينکه وظيفهی امام آن است که چنين حکمی را بدهند برايشان يک فرهنگ است تحت عنوان انجام #وظيفه_شرعی و اين #دنيای_مدرن است که بايد خود را با آن وظيفهی شرعی هماهنگ کند. معنی ارادهی معطوف به فرهنگ و وظيفهی شرعی همين معنا است و اصولگرايی واقعی بر آن تکيه دارد. 🔺 فرهنگ امام، فرهنگ ارادهی معطوف به قدرت و منصب نيست. اين فرهنگ مدرنيته است که به قول نيچه ارادهاش معطوف به قدرت و استکبار منشی است. هدف ارادهی معطوف به فرهنگ آن است كه ملت را به اهداف متعالیاش نزديك كند و مسير رسيدن به آن اهداف را در امور فرهنگی ريل گذاری کند و از حركت در سطح زدوبندهای سياسی حذر نمايد. در ارادهی معطوف به فرهنگ، حرف اصلی را قدرت نرم میزند و شما در حرکات و برنامههای امام آن را بهخوبی لمس میکنيد ولی در ارادهی معطوف به قدرت، حرف اصلی را پول و تکنولوژی و عوامل فريب مردم میزنند و البته هميشه با ناکامی روبهرو بودهاند. #استاد_اصغر_طاهرزاده 📚 از کتاب «سلوک ذیل شخصیت امام خمینی»