نظرسنجی👆
#نکته_مهم
بطور قطع بهترین ایام انقلاب اسلامی دوره هشت ساله ریاست جمهوری احمدی نژاد است.
هم از دیدگاه امام جامعه و ولی الامر مسلمین امام خامنه ای که فرمودند احمدی نژاد هشت سال انقلاب عمل کرد و آرمان های امام را زنده کرد؛
و هم عموم مردم آن دوره را بهترین دوره می دانند.
بماند که با بی سابقه ترین تبلیغات دشمنان داخلی و خارجی سعی کردند او را ترور شخصیتی کنند اما با تمام آن همه تبلیغات گسترده او هنوز محبوب دل هاست چون مردم او را در خط ولایت و غمخوار کشور می دانند.
آن هایی که با بی انصافی تمام این بهترین دوره انقلاب و این بهترین رئیس جمهور نظام را تخریب می کنند باید بدانند که با اره شاخه زیر پای خود را می برند و با این تخریب ناجوانمردانه فقط مردم را نسبت به بهترین دوره انقلاب بدبین می کنند و مردم را از کل انقلاب سرد می کنند بنابراین ندانسته در زمین دشمن بازی می کنند.
اگر خدایی نکرده مردم به این نتیجه برسند که تمام دوره ها بد بود، آیا امیدی به ادامه انقلاب خواهند داشت؟! پس بهترین دوره انقلاب را با تکرار دروغ های هدفمند دشمن، در اذهان نباید خراب کنند بلکه برای اثبات حقانیت انقلاب آن دوره را باید بدستور آقا در یادها زنده نگه داشت و از دست آوردهای عظیم آن دوره با افتخار یاد کرد.
طعم شیرین #انتخاب_صحیح مردم را با تکرار فریب های رسانه ای دشمن اگر تلخ کنید مردم نا امید از کل #انتخابات ها می شوند.
🌹🌹🌹
47.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔦🔍درخواست #تحقیق و #تفحص از فعالیتهای مشکوک و غیرشفاف ستاد کرونا
با توجه به
1⃣دستورات و تصمیمات متناقض در ستاد مبارزه با کرونا
2⃣انتقاد مجامع علمی و نخبگان کشور و طیف گسترده مردم نسبت به آن
3⃣عدم توجه به فرامین رهبری در عدم خرید واکسن آمریکایی و انگلیسی
4⃣عدم استفاده از افراد ذیصلاح برای تصمیمگیری در ستاد کرونا
5⃣اتخاذ تصمیمات آنی و تغییرات لحظهای دستورات گذشته
6⃣تناقضهای گسترده در اظهار نظر مقامات با مصوبات ستاد مبارزه با کرونا
7⃣عدم توجه به تجربیات و روشهای دیگر درمانی مانند طب اسلامی و سنتی
8⃣عدم التزام به روشهای علمی در اتخاذ پروتکلهای بهداشتی عمومی
9⃣عدم توضیح و تطبیق بین مجوزهای سفر به کشورهای تفریحی یا زیارتی و همچنین اجتماعهای تفریحی یا مذهبی
🔴با عنایت به اینکه تصمیمات ستاد مبارزه با کرونا بصورت مستقیم با جنبههای مختلف زندگی انسانی از جمله اقتصاد، معیشت، سلامت بویژه روحی و معنوی افراد مرتبط است لازم است تا با ایجاد گروه #تحقیق و #تفحص در مجامع ذی صلاح، این مطالبه عمومی از سوی نخبگان و مردم مورد بررسی قرار بگیرد تا در آینده شاهد پیامدهایی که گاهی #خطرناکتر و #پایدارتر از خود کرونا هستند، نباشیم.
✅با مراجعه به لینک زیر👇👇
درخواست👇👇👇
لزوم تحقیق و تفحص از ستاد ملی کرونا
را داشته باشیم👇👇👇
https://www.farsnews.ir/my/c/56900
#کرونا_هراسی
#دروغ_بزرگنمایی_کرونا
🌹🌹🌹
▪️آخوندی: اگر ما نبودیم، قحطی کل ایران را فراگرفته بود!
پینوشت: تصاویر تزئینی است که مربوط به مریخ بوده و ربطی به کارآمدی و دستاوردهای دولت بنفش ندارد...
علیرضا گرائی
#سرطاناصلاحات
#دشمنشناسباشیم
#دولتجوانحزباللهی
🌹🌹🌹