ازاوبگو
ذخایر حضرت ولی عصر عجلاللهتعالیفرجهالشریف 4⃣ بخش چهارم 4- مجموعهاى دیگر از آثار انبیا امام ص
ذخایر حضرت ولی عصر عجلاللهتعالیفرجهالشریف
5⃣ بخش پنجم
5- کتابهاى آسمانى
تمام #کتابهاى آسمانى که روزى در دست پیامبران مرسل واولو العزم بود. و به وسیله آن مردم را هدایت و ارشادمىکردند. توسط پیامبر به اهل بیت انتقال یافت. و امروز همهآنها در اختیار آخرین ذخیره الهى است. روزى که حضرت #بقیهاللهبه فرمان پروردگار از پرده غیبتبرون آید، تمام آنها را باخود مىآورد. امام صادق(ع) فرمود: خداوند هیچ چیز به پیامبراننداد، مگر اینکه آن را به محمد(ص) نیز عطا کرد. آن صحفى کهقرآن دربارهاش فرمود: «#صحف ابراهیم و موسى» نزدماست... .
بصائرالدرجات، ص 135.
https://eitaa.com/az_o_bego
🌷اعمال روز آخر ماه نورانی رجب
1️⃣ انجام #غسل.
2️⃣ گرفتن #روزه. { روزه روز آخر ماه رجب سبب آموزش گناهان گذشته و آینده می شود}
3️⃣ خواندن #نماز حضرت سلمان.
پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) این نماز را نشانه و فرق میان مؤمنان و منافقان دانسته و معتقداست، منافقان این نماز را نمیخوانند.
🌷طرز خواندن نماز سلمان فارسی در روز آخر ماه رجب
نماز سلمان به اين صورت كه ده ركعت نماز گذارد، بعد از هر دو ركعت سلام دهد و در هر ركعت يك مرتبه سوره «حمد»، سه مرتبه «توحيد» و سه مرتبه «قل يا ايّها الكافرون» را خوانده و پس از هر سلام دستها را بلند كند و بگويد:
«لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ وَحْدَهُ لا شَرِيكَ لَهُ لَهُ الْمُلْكُ وَ لَهُ الْحَمْد، يُحْيِي وَ يُمِيتُ وَ هُوَ حَيٌّ لا يَمُوتُ بِيَدِهِ الْخَيْرُ وَ هُوَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ»
سپس بگوید:
«وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ وَ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إِلا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ.»
پس دستها را بر روى خود كشد و حاجات خود را بطلبد و از فواید این نماز نباید غفلت نمود که بسیار است.
https://eitaa.com/az_o_bego
#یادتوآرامشجانمناست
#نامتوذکرسحرگاهمناست
و از حضرت امام صادق(عليه السّلام) روايت است كه فرمود: اين آيه در حقّ مفقود شوندگان و اصحاب قائم(عليه السّلام) نازل شده است كه:
أَيْنَ مٰا تَكُونُوا يَأْتِ بِكُمُ اَللّٰهُ جَمِيعاً
آنان از رختخوابشان مفقود مىشوند پس در مكّه صبح مىكنند و بعضى از ايشان در روز بر ابر مىنشينند، درحالىكه آنان به نامشان و به نام پدرشان و حسب و نسبشان شناخته مىشوند.
مفضّل پرسيد: فدايت شوم! كداميك از آنها ايمانشان محكمتر است؟ فرمود: آنكه در روز بر ابر بنشيند.
و از حضرت ابو الحسن موسى بن جعفر(عليه السّلام) روايت است كه فرمود: به خدا قسم وقتى قائم ما بپاخيزد، خداوند از همۀ شهرها و بلاد، شيعيان ما را به سوى او جمع مىنمايد.
تفسیرالبرهان، جلد ۱، صفحه ۱۶۴
مکیالالمکارم جلد ۱،صفحه ۱۱۷
#اللّٰھُمَعجلْلِّوَلیڪَالفرَج
#اَللّٰهُمَّالْعَنِالْجِبْتَوَالطّٰاغُوتَوَالنَعثل
https://eitaa.com/az_o_bego
#یادتوآرامشجانمناست
#نامتوذکرسحرگاهمناست
از حضرت امام صادق(عليه السّلام) روايت است كه فرمودند:
بر او سى هزار فرشته و سيصد و سيزده فرشته فرود مىآيند.
ابان بن تغلب عرضه داشت: تمام اين فرشتگان؟
فرمودند: آرى فرشتگانى كه با نوح در كشتى بودند و فرشتگانى كه با ابراهيم بودند هنگامى كه به آتش افكنده شد، و آنهايى كه با موسى بودند هنگامى كه دريا را براى بنى اسرائيل شكافت، و آنهايى كه با عيسى بودند هنگامى كه خداوند وى را به سوى خود بالا برد، و چهار هزار فرشتۀ نشاندارى كه با پيغمبر اكرم(صلّى اللّٰه عليه و آله) بودند، و هزار فرشتهاى كه پىدرپى فرود آمدند و سيصد و سيزده فرشتهاى كه در بدر بودند و چهار هزار ملائكه كه فرود آمدند تا به همراه حسين بن على(عليهمالسّلام) با دشمنان نبرد كنند، ولى به آنها اجازه داده نشد، آنها كنار قبر آن حضرت پريشان و غبارآلود و گريان هستند تا روز قيامت. رئيس آنان فرشتهاى است كه منصور خوانده مىشود، هيچكس آن حضرت را زيارت نكند مگر اينكه اينها به استقبال او مىروند و يا هنگام وداع او را مشايعت مىكنند، و هيچ بيمارى نيست مگر اينكه به عيادتش مىروند، و هيچكس از دنيا نرود مگر آنكه بر بدنش نماز مىگزارند و پس از مرگ براى او طلب مغفرت مىكنند و همه اينها در زمين منتظر قيام قائم - عجّل اللّه فرجه الشريف - هستند تا هنگام ظهورش فرارسد.
بحارالانوار، جلد ۵۲، صفحه ۳۲۸
مکیالالمکارم، جلد ۱، صفحه ۱۱۸
#اللّٰھُمَعجلْلِّوَلیڪَالفرَج
#اَللّٰهُمَّالْعَنِالْجِبْتَوَالطّٰاغُوتَوَالنَعثل
https://eitaa.com/az_o_bego
🍀پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
🌸در ماه شعبان بسیار بر پیامبرتان و اهلبیتش صلوات بفرستید،
شعبان، ماه شفاعت نام دارد؛
زیرا پیامبرتان شفاعت میکند برای هرکس که در این ماه بر او صلوات بفرستد.✨️
🔹️و أَكْثِرُوا فِي شَعْبَانَ مِنَ الصَّلَاةِ عَلَى نَبِيِّكُمْ وَ أَهْلِه ... وَ إِنَّمَا سُمِّيَ شَعْبَانُ شَهْرَ الشَّفَاعَةِ لِأَنَّ رَسُولَكُمْ يَشْفَعُ لِكُلِّ مَنْ يُصَلِّي عَلَيْهِ فِيه
📚 النوادر (للاشعری)، ص۱۷.
📚 وسایل الشیعة، ج۱۰، ص۵۱۱.
https://eitaa.com/az_o_bego