فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆 اینجا خیابانهای #ریاض پایتخت عربستان که روزانه ۱۱ میلیون بشکه نفت خام میفروشد و سالانه میلیارد ها دلار درآمد از حج دارد و هیچ #تحریم_اقتصادی هم تا امروز تجربه نکرده است.
❗️قابل توجه افرادی که در توهم به سر میبردند و می گفتند دولت سعودی به هر فرد از ابتدای تولدش ماهانه ده میلیون تومان پرداخت میکند !
🌼 از عبادت در تنهایی و در میان خانواده غفلت نکنید
رهبر معظم انقلاب: در غیاب جلسات عمومی ماه رمضان -که این جلسات عمومی، جلسات دعا و سخنرانی، بسیار مغتنم بود و امسال علیالقاعده محرومیم از این جلسات- از عبادت و تضرّع و خشوع در تنهایی غفلت نشود؛ ما میتوانیم در اتاق خودمان، در خلوت خودمان، در میان خانواده و فرزندان خودمان، همین خشوع و خضوع را به وجود بیاوریم. ۹۹/۱/۲۱
🌙 خطبه رسول اکرم(ص) در فضیلت و اهمیت ماه مبارک رمضان
بخش دوم
دراين ماه با گرسنگي و تشنگيتان، گرسنگي و تشنگي روز قيامت را به ياد آوريد؛ به فقيران و درماندگان كمك و تصدق كنيد؛ به پيران و كهنسالان احترام و ارج بنهيد؛ به كودكانتان ملاطفت و مهرباني كنيد؛ با خويشاوندان ارتباط داشته باشيد؛ زبان خود را از گفتار ناشايست نگاه داريد؛ ديدگان خود را از ديدن ناروا و حرام بپوشانيد و گوشهای خود را از شنيدن آنچه نادرست است، بازداريد؛ با يتيمان مردم مهرباني كنيد تا بعداز شما با يتيمان شما مهرباني كنند؛ از گناهان خود به سوي خدا توبه و بازگشت كنيد؛ در اوقات نماز، دستهای خود را به دعا برداريد، زيرا كه وقت نماز، بهترين ساعتهاست و در اين اوقات، حق تعالي با رحمت، به بندگانش مينگرد و اگر با او مناجات كنند، پاسخشان دهد و چنانچه او را ندا كنند لبيكشان گويد و اگر از او بخواهند عطا كند و چون او را بخوانند مستجابشان گرداند.
📗 بخشی از خطبه پیامبر(ص) در آستانه ماه رمضان - عیون اخبارالرضا ج۱ ص۲۹۵/کیهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بازنشر کلیپ جالب استاد رائفی پور
☑️ نابودی اسرائیل توسط ایرانیها در پیشگوییهای ۲۰۰۰ سال پیش
4_5776259743538479716.mp3
3.75M
💫 فضیلت و پاداش روزهی روز هفتم ماه مبارک رمضان در بیان پیامبر اسلام(ص)
🎙 استاد بسیطی
﷽ ان شاء الله تصمیم داریم ختم صلواتی که هر شب جمعه قرار داده میشود را به توفیق الهی و همت شما عزیزان تا زمان ظهور امام زمان(عج) که بسیار نزدیک است ادامه دهیم تا ان شاء الله بتوانیم با فرستادن این صلوات ها با نیتی که گفته شده به سهم خودمون باعث تعجیل در فرج و همچنین عاقبت به خیر شدنمون شویم و بتوانیم به توفیق تبعیت و اطاعت کامل از حضرت برسیم و هر چه زودتر به توفیق حضور و بهره مندی از دوران فوق العاده بعد از ظهور نائل شویم.
هفته پیش الحمدلله به همت شما عزیزان بر اساس گزینه ای که انتخاب کردید از بین چندین کانال و گروه در تلگرام و ایتا که ختم در آن قرار داده شده بود، مجموعا ۸۸۲ نفر شرکت کردند و حدود ۵۳۳هزار صلوات فرستاده شد.
طبق گفتهی بزرگان دین ، صلوات برترین ذکر است و در رسیدن به حاجت بسیار سودمند و موثر است و این ذکر در تقرب پیدا کردن به خدا و آمرزش گناهان و صفای باطن تاثیر بسیار زیادی دارد.
ان شاء الله که همگی ما بتوانیم در این سُنت حسنه و پُر خیر و برکت ختم صلوات هر هفته شرکت کنیم و ان شاء الله خدا ما را از تمام ثوابها و آثار و برکات فوق العاده این صلوات ها بهره مند فرماید و تک تک این صلوات ها را به عدد ما احاط به علمک(به تعداد بالاترین عددی که در احاطه ی علم خداست) از ما قبول فرماید. سعی کنیم صلوات ها را با آرامش و با توجه فرستیم.
ختم صلوات به نیت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان(عج) و رسیدن به توفیق یاری و اطاعت کامل از حضرت وعاقبت به خیر شدنمان به بهترین شکل و رسیدن به حاجاتی که به صلاحمون است ان شاء الله و نصرت الهی امام زمان(عج) و جبهه حق و ان شاء الله هر چه زودتر غلبه حق بر باطل و نابودی کامل منافقین و دشمنان اسلام
برای شرکت در این ختم صلوات ، روی لینک زیر کلیک کرده و سپس گزینه مورد نظر را انتخاب کنید
EitaaBot.ir/poll/l0y
❓منظور از روزه قلب و زبان در این حدیث از امیرالمؤمنین چیست؟
🔸#روزه مراتبی دارد كه ابتدايیترين مراتب روزه همان روزه افراد عادی يعنی همان #روزه_شكم است كه تنها از خوردن و آشاميدن و در اصطلاح فقه، هر آنچه ظاهر روزه را باطل میكند اجتناب مینمايند و ايشان به حقيقت روزه توجهی ندارند و حاصلشان از روزه جز تحمل تشنگی و گرسنگی نيست.
حضرت علی عليه السلام در نهج البلاغه میفرمایند:
چه بسا روزهدارى كه بهره او از روزهاش گرسنگى است.
🔸مرتبهای بالاتر از اين مرتبه، #روزه_زبان است و آن عبارت از كنترل زبان از بيان كردن مطالب ناشايست است، لذا اجتناب از گناهانی چون سخن چيني، غيبت كردن، تهمت زدن، دروغ گفتن، علاوه بر پرهيز از خوردن و آشاميدن در زمان روزه داری، انسان را به مرتبهای بالاتر از مرتبه روزه شكم میرساند.
🔸بالاتر از اين مرتبه از روزه روزه تمامي اعضا و جوارح از جمله دست و پا و چشم و گوش است. اين مرتبه از روزه كه فقط نصيب خواص میشود انجام هر فعل ناشايست و حرامی را از روزه دار مانع میشود. در حقيقت خواص در اين مرتبه میبايست از هر گناهي چون نگاه حرام، صوت حرام و فعل حرام خود را حفظ كند. امام علی (عليه السلام) میفرمايند: «روزه تن عبارت است از خوددارى با اراده و اختيار از خوردن غذاها به انگيزه ترس از كيفر. رغبت به ثواب و روزه نفس عبارت است از نگهداشتن حواس پنجگانه از ديگر گناهان و خالى كردن دل از همه عوامل بدى.»
حضرت زهرا (سلام الله عليها) میفرمايند: اگر روزه دار زبان و گوش و چشم و اعضا و جوارح خود را نگه ندارد، روزه به چه كار او مىآيد؟»
🔸اما بالاتر از همه اين مراتب روزه، #روزه_قلب است كه اوج نورانيت روزه و جزء بالاترين مراتب تقواست.
و آن مواظبت خود از فكر و انديشه گناه است. امير مومنان علی عليه السلام میفرمايند: روزه دل از انديشه گناهان، برتر از روزه شكم از خوردن و آشاميدن است.
🔸امام صادق علیه السلام در روايتی میفرمايند: موسى بن عمران به شما امر كرد كه زنا نكنيد و من شما امر میكنم كه فكر زنا را در خاطر نياوريد چه رسد بعمل زنا زيرا آنكه فكر زنا كند مانند كسى است كه در عمارت زيبایی آتش روشن كند دودهاى تيره آتش زيبائيهاى عمارت را خراب میكند اگر چه عمارت آتش نگيرد يعنى فكر گناه خواه ناخواه در قلب مردم تيرگى ايجاد میكند و به صفا و پاكى دل آنها ضربه میزند و لو عملا مرتكب آن گناه نشوند.
4_5796162802376771139.pdf
270K
📋 فایل #پی_دی_اف
#خلاصه_مکتوب و پیاده سازی شده سخنرانیِ استاد #پناهیان
با موضوع: #ضرورت_امید_برای_ظهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸زندگی پس از زندگی
هرروز در ایام ماه مبارک رمضان
🕖 ساعت ۱۹
🕑 بازپخش ساعت ۲ بامداد
📺شبکه چهار سیما
💫 برنامه ای دیدنی، از بیان تجربیات مرگ موقت افرادی که در شرایط خروج موقت روح از جسم قرار گرفته اند.
☑️در این برنامه با تجربهگران مختلف از شهرها و روستاهای متعدد ایران طی ۴ سال پژوهش، مصاحبه حضوری انجام شده است.
👈 این برنامه در ۳۰ قسمت ۵۵ تا ۶۰ دقیقه ای تولید شده است.
✅ تا میتونید این برنامه رو به دوستان و آشنایان معرفی کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓ #روزهگرفتن چطور باعث #افزایش_مقاومت_بدن در مقابل بیماریها میشود؟!
🔊 از زبان حکیم حسین خیراندیش
✅ برخی فواید روزه
۱. استقامت بدن
۲.اعتدال مزاج
۳. نزدیکی به خداوند عزوجل
۴.بی نیاز شدن از طب
۵.حکمت آمیز شدن بیان
۶.تقویت و سلامت قلب
۷.درمان قساوت قلب
۸.کاهش شهوت
۹.غذای روح
۱۰.پیشگیری از تمام بیماری ها
۱۱.افزایش عزت نفس
۱۲.استمراء غذا (جذب مواد غذایی در بدن)
۱۳.تقویت معده
۱۴.تیزهوشی و تقویت عقل
۱۵.تقویت حافظه
۱۶.سبکی و راحتی بدن
۱۷.ضعیف شدن شیطان
۱۸.افزایش رزق
۱۹.آسانی روز قیامت
۲۰.درمان وسواس
۲۱.نورانی شدن قلب
۲۲.صاف شدن طبع
۲۳.پاک شدن روح
۲۴.تقویت ذهن
۲۵.سلامت دین و ایمان
۲۶.دوری از گناه
۲۷.پیشگیری از لک و پیس
۲۸.پیشگیری از تمام بیماری های پوستی
۲۹.حضور قلب بیشتر در نماز
۳۰.تازگی و شاداب شدن رخسار
۳۱.پاک شدن قلب( از بیماری های روحی مثل حسادت، تکبر، عجب، نفاق و...)
۳۲.نشاط در عبادت
۳۳.پاک شدن نفس
۳۴.خوش بو شدن بدن
۳۵.لذت از خوردن غذا
۳۶.سپر بلاهای دنیَوی و اُخرَوی
۳۷.ایمنی از وحشت قیامت
۳۸.تقویت اراده
۳۹.بهترین روش پاکسازی بدن از اخلاط زائد
۴۰.پاک شدن گناهان
۴۱.خواب روزه دار عبادت
۴۲.نفس کشیدنش تسبیح
۴۳.زکات بدن
۴۴.درمان افسردگی
۴۵.شادی آور
۴۶.شفای حدیث نفس(حرف زدن با خود)
۴۷.آسان شدن سکرات مرگ
۴۸.امان از آتش جهنم
۴۹.جذب نیروی ملائکه
۵۰.استجابت دعا
4_5778511543352165327.mp3
3.45M
💫 فضیلت و پاداش روزهی روز هشتم ماه مبارک رمضان در بیان پیامبر اسلام(ص)
🎙 استاد بسیطی
KayhanNews75979710412149505135106.pdf
10.78M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز شنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۹
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🌷 پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
ماه رمضان، ماه خداست؛ ماهى كه خداوند، حسنات را در آن، دو برابر مى كند و سيّئات را محو مى كند، ماه بركت، ماه بازگشت به سوى خدا، ماه توبه، ماه آمرزش، ماه آزاد شدن از آتش و دست يافتن به بهشت. پس، در اين ماه از هر حرامى بپرهيزيد و در آن، زياد قرآن تلاوت كنيد و در آن، حاجت هاى خويش را بخواهيد و در آن، به ذكر پروردگارتان بپردازيد و مبادا ماه رمضان نزد شما، مانند ماه هاى ديگر باشد؛ چرا كه آن نزد خداوند، نسبت به ماه هاى ديگر، حرمت و برترى دارد.
📗فضائل الأشهر الثلاثة، صفحه ۹۵
4_5868540156729886511.mp3
1.96M
❗️حواسمون نیست!!!
✅ چقدر قدر راحت میتونیم برا ظهور مولامون تاثیر گذار باشیم...
✅ چقدر راحت میتونیم زندگیمون رو امام زمانی کنیم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓ چه #میوههایی برای #کرونا مفید است؟
🔊از زبان متخصص طب ایرانیاسلامی دکتر رضا منتظر
✅ عوامل و راهکارهای کسب سعادت دنیا و آخرت از منظر آموزههای وحیانی
🔸جامعیت آموزههای اسلام، انسان را از جنبههای مادی و معنوی مورد توجه قرار داده است و سعادت او را در برخورداری از کمالات روحی و استفاده صحیح از تمایلات مادی میداند. از این رو عوامل و راهکارهای مادی و معنوی را در کنار یکدیگر در تحصیل سعادت و رستگاری او مؤثر میداند. اینک اهم عوامل موثر در تحصیل سعادت و رستگاری انسان براساس آموزههای وحیانی را ذیلا مطرح میکنیم:
1️⃣ ایمان به خدا
قرآن کریم در سوره «العصر» افرادی را از خسران همیشگی مستثنی کرده است و آنها افراد مومن و صالحاند که به فلاح و رستگاری نائل میشوند.
2️⃣ خودسازی و تهذیب نفس
قرآن مجید پس از یازده سوگند به صراحت میفرماید: سعادت و رستگاری برای کسی است که روح و جان خود را از پلیدیها تطهیر کند و بدبخت کسی است که به ناپاکیها بگراید(شمس-۹)
3️⃣ یاد خدا
قرآن کریم مهمترین عامل و وسیله اطمینان و آرامش روح را یاد خدا میداند و میفرماید:
« با یاد خدا دلها آرام میگیرد»( رعد- ۲۸) و اعراض از یاد خدا را عامل بدبختی و سیهروزی انسان میداند و میفرماید: هر کس از یاد من روی گرداند، زندگیاش سخت (تباه) میشود(طه-۱۲۴)
4️⃣ عمل صالح
قرآن مجید اموری همانند: جهاد در راه خدا با مال و جان، امر به معروف و نهی از منکر، شکر نعمتهای الهی، توبه و... را مایه حیات و سعادت انسان میداند.
5️⃣ همنشینی با بزرگان و کریمان
پیامبر گرامی اسلام(ص) میفرماید: «اسعدالناس من خالط کرام الناس» سعادتمندترین مردم کسی است که با افراد بزرگوار و کریم همنشین باشد.(بحارالانوار ج۷۴ ص۱۸۵)
6️⃣ پند و عبرتپذیری
امام علی(ع) میفرماید: السعید من وعظ بغیره» سعادتمند کسی است که از سرنوشت دیگران پند و عبرت گیرد.(نهجالبلاغه، خطبه ۸۵)
7️⃣ عاقبت به خیری
امام صادق(ع) از امام علی(ع) نقل میکند: «حقیقت سعادت این است که آخرین مرحله زندگی انسان با عمل سعادتمندانهای پایان پذیرد و حقیقت شقاوت این است که آخرین مرحله عمر با عمل شقاوتمندانهای خاتمه یابد»(تفسیر نمونه ج۹ ص۲۵۰)
8️⃣ آخرتگرایی از بستر دنیا
انسان عاقل، سعاتمندی را در امور فانی و متغیر نمیجوید، و متاع قلیل، لذت زودگذر و ناپایدار در این دنیا نمیتواند تضمین کننده سعادت انسان باشد.
امام علی(ع) میفرماید:«سعادتمندترین فرد کسی است که لذت فانی (دنیا) را برای لذت باقی (آخرت) رها کند»(غرورالحکم، ج۲ ص۴۴) کیهان