🌷 برگزیده ای از بیانات روشنگرانه مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان
۱۳۹۷/۰۲/۱۹
✅ حتما بخونید به نکاتی مهمی اشاره شده که در خیلی از کانال و سایت ها منتشر نشده است.
بخش اول از دو
🔸 بسم الله الرّحمن الرّحیم
ما خوشبختانه در محیط زندگی خودمان امروز الگوهای برجستهای داریم. ما دیگر امروز دچار فَقدِ الگو نیستیم که برویم سراغ فلان آدم تاریخی بیگانه. شهدای هستهای ما یکی از الگوهای بزرگند؛ شهید چمران یک الگو است؛شهید آوینی یک الگو است؛ شهید حججی یک الگو است. بله، از این الگوها ما داریم؛ با شجاعت، با شهامت، با احساس مسئولیّت، با قدرت، با عزّت در مقابل دشمن میایستد برای اینکه به اهداف والای بزرگ جامعهی خود و نظام خود کمک کند؛
🔸مسئلهی علم نافع است.یکی از موادّ مهمّ اصلاحی، همین است که دانشی که در اینجا تعلیم داده میشود، دانش سودمند باشد؛ این جوان بتواند از این دانش، برای بهبود زندگی خود و جامعهاش و پیرامونیانِ خود استفاده کند.آن چیزهایی که در ما روحیهی حرکت ایجاد میکند، ما را شکوفا میکند، ظرفیّتهای ما را به فعلیّت میرساند، اینها علم نافع است. البتّه یکی از علوم نافع، آگاهی از تجربههای ملّی و افتخارات کشور و عبرتها و درسهای تاریخ است که این هم جزو علوم نافع است.
🔸خب، آموزش و پرورش یک فرصتی در اختیار دارد که هیچ دستگاه دیگری این فرصت را ندارد؛ این فرصت عبارت است از آن دوازده سال.
این فرصت، بهترین فرصت برای انتقال ارزشها و انتقال درست و جامع آرمانهای انقلابی و ملّی ما است؛ این فرصت، برای نهادینه کردن هویّت ملّی در کودکان ما و مردان و زنان آیندهی ما، یک فرصت بینظیری است.
🔸خب، دستگاه آموزش و پرورش احتیاج به نوسازی دارد.وسیلهی این تحوّل، در درجهی اوّل عبارت است از «سند تحوّل»( سند تحوّل بنیادین آموزش و پرورش، در سال۱۳۹۰ به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید) این سند تحوّل آماده است.
🔸مسئلهی آمریکا یک مسئلهی جدّی است. آمریکا با ما دشمن است؛ این دشمنی هم با شخص این حقیر یا با شخص سردمداران نظام نیست، با مجموعهی نظام اسلامی است که امروز ملّت ایران، این نظام را پذیرفته و در راه او دارد حرکت میکند.این دشمنی مخصوص این شخص[ترامپ] هم نیست؛ دولت آمریکا و نظام آمریکایی، از آغاز پیدایش جمهوری اسلامی با او دشمن بود و بد بود و در صدد براندازی بود. مسئلهی برجام و این حرفها بهانه است.
🔸مسئلهی هستهای، نیاز کشور است؛ این را من بارها گفتهام؛ ما تا چند سال دیگر احتیاج داریم بیست هزار مگاوات برق هستهای داشته باشیم؛ این محاسبهی مسئولان ذیربطِ کشور است؛ خب از کجا [بیاوریم]؟میگویند شما امروز نفت دارید؛ خب این نفت ابدی که نیست.نسلهای آن روز، ما را لعنت نخواهند کرد که آن وقتی که شما باید شروع میکردید، شروع نکردید؟
این حرف غلط بود که «ما چه احتیاجی داریم» بنده به آنها میگفتم مسئلهی ایرادگیری آمریکا و تحریمهایی که علیه ما اعمال میکنند و دشمنیای که با ما میکنند، مربوط به انرژی هستهای نیست، این بهانه است؛ این را اگر گذاشتیم کنار، یک بهانهی دیگر پیدا میکنند و همین دشمنی را میکنند. میگفتند «نه آقا اینجوری نیست»؛ حالا ملاحظه کردید که اینجوری است. مسئلهی انرژی هستهای را ما در برجام به شکلی که مخالفین ما میخواستند، زیر بار رفتیم و قبول کردیم امّا دشمنیها تمام نشد؛ مسئلهی حضور ما در مناطق خاورمیانه را مطرح میکنند، مسئلهی موشک را مطرح میکنند. شما اگر فردا اعلام کنید که ما دیگر موشک درست نمیکنیم یا بیشتر از فلان مقدار بُرد، موشک تولید نمیکنیم، این قضیّه [هم] تمام خواهد شد امّا یک موضوع دیگر را مطرح میکنند. دعوا، دعوای بنیادی است؛ با نظام جمهوری اسلامی مخالفند.
🔸علّت مخالفت با نظام جمهوری اسلامی این است که جمهوری اسلامی آمد دستِ سلطهی آمریکایی را از کشور کوتاه کرد.
آمریکاییها بر یک کشوری با ثروت، با امکانات و در موقعیّت راهبردی حسّاس جغرافیایی مثل ایران، بهطورکامل مسلّط بودند؛ انقلاب و جمهوری اسلامی آمدند دست اینها را کوتاه کردند؛ اینها میخواهند انقلاب و جمهوری اسلامی را نابود کنند بهخاطر این؛ میخواهند تسلّط داشته باشند؛ همچنانکه بر بسیاری از کشورهای منطقه متأسّفانه تسلّط دارند. آنها میخواهند دستور بدهند «باید این کار را بکنید» و حاکم فلان کشورِ این منطقهی حسّاس، «بایدِ» آنها را روی چشم بگذارد و قبول بکند! آنها این را میخواهند.
مسئله، مسئلهی اساسی و ریشهای است؛ اینها نوکر لازم دارند؛ جمهوری اسلامی عزّت خود را به رخ اینها کشیده و اینها نمیتوانند تحمّل کنند.
👈کانال «ضد اسلام آمریکایی🇺🇸»
🌹👉 @Antiamericanislam
🌷 برگزیده ای از بیانات روشنگرانه مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان
۱۳۹۷/۰۲/۱۹
بخش دوم از دو (آخر)
🔸همین دو سه روز قبل از این، ترامپ یک نامهای نوشته است به رؤسای کشورهای خلیجفارس -که به این نامه ما توانستیم دست پیدا کنیم- و در این نامه به اینها میگوید که باید همهتان متّفق بشوید، باید این کار را بکنید، باید آن کار را بکنید، من هفت تریلیون دلار اینجا خرج کردهام برای شما.
مردک! هفت تریلیون دلار شما برای اینها خرج کردی! هفت تریلیون دلار خرج کردی برای اینکه بر عراق مسلّط بشوی، بر سوریه مسلّط بشوی؛ خب نتوانستی؛ به درک! میگوید باید این کار را بکنید در جملاتش «باید» دارد! به همهی این رؤسا هم این نامه را نوشته و فرستاده. اینها میخواهند به جمهوری اسلامی هم «باید» بگویند؛ چون نمیتوانند، [لذا] دشمنند و میخواهند آن را بردارند؛ دعوا [سرِ] این است. ملّت ایران، یک ملّت مستقلّی است، ملّت عزیزی است. حکّام گذشتهی این ملّت -پادشاهان دوران قاجار و پادشاهان پهلوی- عزّت این ملّت را گرفتند، این ملّت را ذلیل کردند، عقب نگه داشتند، زیر بار تحمیل قدرتها بردند، [لذا] اینها عادت کردند و دلشان میخواهد که همین قضیّه اتّفاق افتاده باشد. حالا اسلام -جمهوری اسلامی، نظام اسلامی، انقلاب اسلامی- آمده این ملّت را به عزّت خودش برگردانده، این ملّت ایستادهاند، اینها نمیتوانند تحمّل کنند؛ دعوا سرِ این است. اینجوری خیال نکنند که «آقا شما چه اصراری دارید که سرِ فلان قضیّه میایستید»! که میآمدند بعضیها به ما میگفتند؛ خدا از سر تقصیراتشان بگذرد.
🔸امّا راجع به برجام؛ خب، بنده از روز اوّل بارها و بارها گفتم به آمریکا اعتماد نکنید! هم در جلسات خصوصی این را گفتم، هم در جلسات عمومیِ مردمی گفتم.
گفتم به اینها اعتماد نکنید؛ اگر میخواهید قرارداد ببندید، تضمینهای لازم را فراهم بکنید، بعد صحبت کنید، بعد قرارداد ببندید، بعد امضا کنید؛ به حرفِ اینها اعتماد نکنید. یکی از چیزهایی که بنده آنوقت، بخصوص روی آن تصریح کرده بودم این بود که گفتم ما این قرارداد را قبول میکنیم به این شروط -چند شرط بود- یکی از شرطها این بود که گفتیم رئیسجمهورِ وقتِ آمریکا بنویسد و امضا کند که تحریمها برداشته شد؛ این جزو شرایط ما بود، جزو شرایط بنده بود؛ خب، مسئولین محترم زحمت کشیدند، تلاش کردند، [ولی] نتوانستند و این نشد و نتیجهاش این است که دارید مشاهده میکنید: دو سالونیم گذشته است، ما به همهی تعهّدات عمل کردهایم، این مردک میآید بیرون و میگوید که من قبول ندارم و خارج میشوم و چنین میکنم و چنان میکنم.
🔸حالا گفته میشود که برجام را میخواهیم با این سه کشور اروپایی ادامه بدهیم؛ من به این سه کشور هم اعتماد ندارم. من میگویم به اینها هم اعتماد نکنید؛ [اگر] میخواهید قرارداد بگذارید، تضمین به دست بیاورید -تضمین واقعی، تضمین عملی- وَالّا فردا اینها هم همان کاری را خواهند کرد که آمریکا کرد [امّا] به یک شیوهی دیگر. روشهای سیاسی و دیپلماسی، روشهای ویژهای است؛ گاهی لبخند میزنند و در حال لبخند، خنجر را تا دسته در سینهی انسان فرو میکنند؛ دیپلماسی این است دیگر؛ با اخلاق خوش، با تعریف و تمجید که «بله شما خیلی خوبید، شما آقایید، ما میدانیم شما قرارداد را به هم نمیزنید،»! اگر چنانچه توانستید تضمین از آنها بگیرید بهطوری که بشود اعتماد کرد، خب اشکالی ندارد، حرکتتان را ادامه بدهید؛ اگر نتوانید چنین تضمین قطعیای را بگیرید -که بنده هم بسیار بعید میدانم که بتوانید تضمین بگیرید- آنوقت دیگر نمیشود اینجوری حرکت کرد و اینجوری ادامه داد.
🔸مسئله بسیار حسّاس است. امروز مسئولین کشور در معرض یک آزمون بزرگند؛ آیا حفظِ عزّت و اقتدارِ این ملّت عزیز را خواهند کرد یا نه؟ باید عزّت این ملّت تأمین بشود، منافع ملّت باید تأمین بشود، منتها برای تأمین منافع، به حرفِ فلان رئیس و فلان نخستوزیر و فلان صدراعظم اعتماد نکنید؛ حرف اینها اعتباری ندارد؛ امروز یک چیزی میگویند، فردا یکجور دیگری عمل میکنند؛ هیچ رودربایستی هم ندارند، خجالت هم اصلاً نمیکشند. متأسّفانه در عالم دیپلماسی چیزی که وجود ندارد اخلاق انسانی است؛ بخصوص این غربیها، اروپاییها که هیچ اصلاً اخلاق را در ارتباطات گوناگون دیپلماسی و امثال اینها، بو نکردهاند؛ فقط صرفاً بر طبق منافع خودشان فکر میکنند و حرکت میکنند و نقشه میکشند. با اینها باید با دقّت رفتار کرد، عاقلانه باید رفتار کرد. بنابراین عزّت ملّت باید حفظ بشود، منافع ملّت باید حفظ بشود؛ به معنای واقعی هم حفظ بشود، اعتماد هم نشود.
🔸و من به شما عرض بکنم: عزیزان من، جوانان، فرزندان من! من آینده را متعلّق به شما میبینم؛ من تردید ندارم آیندهی این کشور از امروز بمراتب بهتر خواهد بود، در جهت نظام اسلامی و در جهت اسلام و ارزشهای اسلامی. انشاءالله که خداوند این آمادگی را در شماها حفظ کند، به شما و ما ثبات قدم بدهد و انشاءالله عاقبت همهی ما را خیر کند و ما را با کسانیکه دوستشان داریم -شهدای عزیزمان، امام بزرگوارمان- در دنیا و آخرت محشور کند و قلب مقدّس ولیّعصر را از ما راضی کند.
والسّلام علیکم و رحمةالله و برکاته
👈کانال «ضد اسلام آمریکایی🇺🇸»
🌹👉 @Antiamericanislam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ #انقلاب_جنسی در جامعه غرب با کمک ادوارد برنایز پدر روابط عمومی و فروید پدر روانشناسی و به کارگیری #سلبریتی_های_لیبرال نهادینه شد.
#روشنگری
👈کانال «ضد اسلام آمریکایی🇺🇸»
🌹👉 @Antiamericanislam
#معرفی_برنامه_های_ارزشی_صدا_و_سیما
#بخش_دوم
تنها مسیر
شرح ناب دعای افتتاح
استاد پناهیان
(این برنامه را پیشنهاد میکنم حتما ببینید)
از شبکه افق (مدت زمان هر قسمت حدود 14 دقیقه)
هر روز ساعت 3:30 بامداد
تکرار ساعت 13:30
ملازمان حرم
گفت وگو با مادران شهدای مدافع حرم
از شبکه افق
هر روز ساعت 19:30
تکرار روز بعد(جمعه) 3:00 - 11:00
برنامه جهان آرا
در این برنامه سعی میشود به موضوعها و مسائل روز با نگاه و خاستگاه گفتمان انقلاب اسلامی بهصورت صریحتر و شفافتر پرداخته شود.
شنبه تا دوشنبه از شبکه افق
ساعت 22 تکرار روز بعد ساعت 15:30
برای از دست ندادن این برنامه های بسیار ارزشی میتوانید هشدار(آلارم) موبایل را در ساعت مورد نظر تنظیم کنید تا فراموش نکنید.
👈کانال «ضد اسلام آمریکایی🇺🇸»
🌹👉 @Antiamericanislam
✍🏼آیا استیفن هاوکینگ پیش از مرگ موضع خدا را تقویت کرد؟
⏰زمان مطالعه: 5Min
▪️در مقاله اخیر خود درباره فرضیه جهان های چندگانه، خداناباور معروف جهان، وجود خالقی فراطبیعی را قابل قبول تر کرده است.
دانشمندان طی 40 سال گذشته حقیقتی شگفت آور را درباره جهان ما دریافته اند: به نحوی ظریف، اعداد موجود در فیزیک پایه دقیقا همان مقداری هستند که با امکان [ظهور] حیات مطابقت دارند. اگر گرانش اندکی ضعیف تر بود، ستاره ها در قالب ابرنواختر (سوپرنووا) متلاشی نمی شدند. ابرنواختران منشا مهم بسیاری از عناصر سنگین دخیل در حیات هستند. برعکس، اگر اندکی قوی تر بود ستاره ها به جای میلیون ها سال، هزاران سال عمر می کردند و به این ترتیب مهلت کافی را برای وقوع تکامل زیست شناختی نمی یافتند. این تنها یک نمونه از مثال های بسیار "تنظیم ظریف" قوانین فیزیک برای حیات است.
🔻برخی فلاسفه این طور فکر می کنند که تنظیم ظریف مدرک قدرتمندی دال بر وجود خداست. به هر حال سال 2010 در کتاب "طرح بزرگ"، استیفن هاوکینگ (در همکاری با لئونارد ملودینو) از تبیینی طبیعت گرایانه برای تنظیم ظریف به نام فرضیه جهان های چندگانه دفاع می کند. طبق این ایده، جهانی که ما زندگی می کنیم تنها یکی از پرشمار و شاید بی شمار جهان است. اگر به اندازه کافی جهان وجود داشته باشد، نامحتمل نخواهد بود که دست کم یکی از آن ها شانس برخورداری از قوانین مناسب برای حیات را داشته باشد.
در نسخه قدیمی هاوکینگ از جهان های چندگانه، تنوعی شگرف بین قوانین هر جهان وجود دارد. در برخی گرانش قوی تر و در برخی ضعیف تر است و... به هر حال، فیزیکدانان مشکلاتی را سر راه این چند جهانی ناهمگون دیده اند، به ویژه اگر تعداد جهان ها بی شمار باشد. ما پیش بینی های یک فرضیه چند جهانی معین را با پرسیدن این که جهان ما طبق این فرضیه تا چه حد محتمل است، استنتاج کردیم. اما اگر بی نهایت جهان وجود داشته باشد، این سوال بی معنا می شود. بنابراین در مقاله اخیر خود به نام "خروجی ملایم از تورم ابدی؟"، هاوکینگ و همکارش توماس هرتوگ، محدودیت های حاکم بر هر یک از جهان های چندگانه صورت بندی کرده اند.
↩️ مسئله این است که هر چه تنوع کمتری بین جهان ها وجود داشته باشد، فرضیه جهان های چندگانه کمتر از ظرفیت تبیین تنظیم ظریف برخوردار است. اگر تفاوت عظیمی در قوانین حاکم بر جهان ها وجود داشته باشد، تعجب آور نیست که یکی از جهان ها امکان برخورداری از قوانین تنظیم یافته را داشته باشد. اما اگر همه جهان ها قوانینی دقیقا یکسان داشته باشند - چنانچه در پیشنهاد اخیر هاوکینگ و هرتوگ آمده - مسئله به قوت خود باقی است، به این صورت که چرا یگانه مجموعه قوانین حاکم بر جهان های چندگانه، تنظیم شده اند.
🔹هرتوگ با گفتن آن که "این مقاله گامی رو به جلو در راستای تبیین تنظیم ظریف اسرار آمیز است... جهان های چندگانه را به مجموعه قابل کنترلی از جهان ها که همگی شبیه به نظر می رسند، تقلیل می دهد"، موافق به نظر نمی رسد. به هر حال، این صرفا طفره رفتن از تبیین تنظیم ظریف است، زیرا نتیجه آن می گوید قوانین زمینه ساز تولید جهان های چندگانه، خود تنظیم شده است. ما اکنون نه تنها نیاز داریم توضیح بدهیم چرا جهان ما تنظیم شده است، بلکه چرایی تنظیم شدگی هر جهان را هم باید توضیح دهیم! در راستای توجیه تنظیم ظریف، این اکتشاف گامی به جلو نیست بلکه گامی به عقب است.
☑️البته همه چیز از دست نرفته است. هاوکینگ مدل های چند جهانی مبتنی بر کیهان شناسی تورمی را کاوش می کرد و مقاله وی امکان تبیین تنظیم ظریف را توسط این نوع از چند جهانی مورد تردید قرار می دهد. اما منبع دیگری جهت پشتیبانی علمی از نظریه جهان های چندگانه وجود دارد: تعبیر "جهان های بسیار" از مکانیک کوانتومی. در حالی که فیزیکدانان تاکنون تبیین های مبتنی بر تورم را کاویده اند، فیلسوف های فیزیک به بررسی راه های توجیه تنظیم ظریف از طریق مکانیک کوانتومی پرداخته اند. اگر در زمان های آغازین، قوانین جهان ما به وسیله نوعی فرایند کاملا احتمالاتی شکل گرفته باشند، نظریه جهان های بسیار می تواند تنوعی کافی از قوانین حاکم را در اختیار بگذارد تا تنظیم شدگی یک جهان را تییین کند. ما شواهدی در اختیار نداریم که نشان دهد قوانین با چنین فرایندی شکل گرفته اند. اما اگر بدیل آن خالقی فراطبیعی باشد باشد، به نظر می آید پیشنهادی قابل قبول تر باشد.
▫️هنوز امیدی برای توجیه علمی تنظیم ظریف وجود دارد. به هر حال هاوکینگ و هرتوگ با کنار گذاشتن یکی از دو گزینه پذیرفتنی از لحاظ علمی، تبیین بدیل مبتنی بر وجود خدا را تقویت کرده اند. خنده دار است که هاوکینگ خداناباور باید در آخرین مشارکت خود در علم، وجود خدا را محتمل تر سازد.
↩️منبع:
🔖گاردین.
https://www.theguardian.com/commentisfree/2018/may/07/stephen-hawking-god-multiverse-cosmology
➖➖➖➖➖
🌹👉 @Antimericanislam
⚠آخرین تیر اصلاح طلبان آزادی #سران_فتنه است...تا با طبل و شادی از آزادی آن ها و موج سواری روی این مسئله ،دوباره آتش زیر خاکستر فتنه را روشن کنند و به نیروهای سرخورده اشان جانی دوباره دهند و باز هم آن ها را در این شرایط بحرانی به میدان بیاورند.....مراقب آن هایی که دم از آزادی سران فتنه میزنند، باشید...این ها نفوذی اند....
#محاکمه_سران_فتنه #اعدام_فتنه_گران
✅👉 @Antiamericanislam
منت خداي را که بار ديگر، ما را شايسته اين دانست که در نجواهاي عاشقانه سحر و در لحظات سِحر انگيز افطار، دلهايمان را به ياد او به سمت آسمان بريم و از باران رحمت بي کرانش بيايان هاي خشک قلبمان را آبياري کنيم.
و اما بعد، همه ي ما توصيه هاي زيادي در مورد خوراکي هاي مفيد براي سالم ماندن و تعالي جسم در اين ماه شنيده ايم، حال بياييد اين بار با خود مرور کنيم که چه غذايي هايي مي تواند روح ما را در اين ماه به اوج قدرت و تعالي برساند؟
1- مهرباني:
فراموش نکنيم که ماه رمضان، ماه برکت و رحمت است، بياييد در اين ماه مهربان، ما هم مهرباني را سرلوحه امورمان قرار دهيم و از صميم قلب اين وديعه دوست دانشتني را به ديگران نثار کنيم، اول از همه هم خانواده خودمان! اين مهرباني هاست که اين ماه مهربان را به ياد ماندني ميکند.
2- انفاق:
خداوند گرسنگي و تشنگي را بر بنده اش امر کرد، تا از احوال گرسنگان غافل نشود. مبادا در اين ماه دوست داشتني، همسايه اي ، دوستي ، آشنايي يا همشهري ، سر گرسنه بر بالين بگذارد و ما غافل باشيم! بياييد بر مرکب بخشش و سخاوت سوار شويم، و به سمت آن يکتاترين محبوب اوج بگيريم.
3- تواضع:
غرور، همان شجره ي نحسي است که شيطان مقرب را از درگاه پروردگار راند. تواضع و فروتني، اول در برابر خدا و بعد در برابر بندگان، دُرِّ نايابي است که بايد قدر آن را بيش از هر زمان در اين روزهاي مقدس بدانيم!
4- شکرگذاري:
هنگامي که شکم هايمان گرسنه و لب هايمان تشنه است، فراموش نکنيم که آن مهربان ترين معبود چه بي کران نعمت هايي که به ما ارزاني نداشته و ما از آن غافل هستيم! پس بياييد در اين ماه، بيش از هر ماه ديگري، سر سجده به آستان حضرت دوست بگذاريم و او را به واسطه الطاف بي کرانش شکر گوييم.
التماس دعا
شهريار شکروي گروه مجلات آموزشي نبات
👈کانال «ضد اسلام آمریکایی🇺🇸»
🌹👉 @Antiamericanislam
🔴جلسه ظریف با نمایندگان مجلس پشت درهای بسته
🔺جلسه غیرعلنی مجلس برای بررسی موضوع برجام بعد از خروج آمریکا و لوایح مرتبط با FATF با حضور ظریف برگزار شد.
🔺عراقچی معاون وزیر خارجه، کرباسیان وزیر اقتصاد و امیری معاون پارلمانی رئیسجمهوری نیز در این جلسه حضور دارند.
✅👉 @Antiamericanislam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چگونه با #برجام سایه جنگ را بر سر کشور انداختند؟
📌 کاخ سفید: پس از توافق، گزینه نظامی تقویت خواهد شد، چرا که به لطف #بازرسیهای برجام، اطلاعات ما از برنامه هستهای بیشتر خواهد شد.
#برجامچای
#سایه_جنگ
✅👉 @Antiamericanislam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اخراج نماینده کالیفرنیا به خاطر پایمال کردن و تف کردن روی پرچم رژیم صهیونیستی، پاتریک لیتل: من میخواهم به کالیفرنیا و کشورم خدمت کنم نه این دولت لعنتی اسرائیل!
✅👉 @Antiamericanislam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سخنرانی جنجالی و افشاگرانه حجت الاسلام نبویان در راستای مطالبه عمومی
این نمایندگان باید عوض بشوند !
اینها یا جاهل اند یا خائن !
👉 @Antiamericanislam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ازدواج عجیب و نجومی نوه ملکه درکشوری که یک سوم مردم آن در فقر زندگی میکنند.
👈کانال «ضد اسلام آمریکایی🇺🇸»
🌹👉 @Antiamericanislam
آزاده باش
✅ ازدواج عجیب و نجومی نوه ملکه درکشوری که یک سوم مردم آن در فقر زندگی میکنند. 👈کانال «ضد اسلام آمر
👆👆
✅ ازدواج عجیب و نجومی نوه ملکه درکشوری که یک سوم مردم آن در فقر زندگی میکنند.
🔹 این ازدواج به کنار... حال تصور کنید که کشوری با این حجم فقر تمام هزینه های شبکه های ماهواره ای و هزینه نگهداری فرقه ضاله #شیرازی (شیعه انگلیسی) را متقبل میشود اما به فقرای شهر و کشور خود نمیرسد!
#کمی_تامل
#تشیع_انگلیسی
#شیرازیها
#یاسرالحبیب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ وقتی شهردار جدید تهران سوگندنامه ش رو با تغییر بخشی از آیه 58 سوره نسا می خونه!
((إِنَّ اللَّهَ يَأْمُرُكُمْ أَنْ تُؤَدُّوا الْأَمَانَاتِ إِلَى أَهْلِهَا...)
🔺"خدا به شما فرمان می دهد که امانت ها را بازگردانید"، به جز به صاحبانشان!!
🔷استاد رحیم پور گفته بودند؛ خیلی از مسئولین نمیتوانند حتی یک صفحه قرآن بخوانند..
✅👉 @Antiamericanislam
#معرفی_برنامه_های_ارزشی_صدا_و_سیما
#بخش_سوم
از آنجا که وقت ما بسیار ارزشمند است و از طرفی وارد ماه مبارک رمضان شده ایم بهتر است سعی کنیم وقت مان را با کارهای بافضیلت و ارزشی و معنوی که ما را به خدا نزدیک میکند و معرفت ما را زیاد تر میکند و آخرت مان را آباد میکند بگذرانیم.
به همین دلیل ما سعی میکنیم برنامه هایی که ارزشی هستند را به شما معرفی کنیم.
#سخنرانی_مذهبی
شبکه 3
ویژه ایام ماه مبارک رمضان
*پخش سخنرانی های مذهبی حجج اسلام سید حمید میر باقری،سید مهدی میر باقری ، رضا محمدی و سید حسین مومنی در 30 قسمت 30 دقیقه ای هر روز از 6:10 بامداد روی آنتن می رود.
*همچنین سخنرانی حجه الاسلام والمسلمین دکتر رفیعی در 30 قسمت 30 دقیقه ای هر روز از ساعت 12:00(ظهر) به تفسیر سوره احزاب از حرم حضرت معصومه (س) پخش می شود .
*سخنرانی مرحوم حجه الاسلام والمسلمین مجتهدی تهرانی با محوریت اخلاق نیز در 30 قسمت 30 دقیقه ای هر روز ساعت 9:20 روانه آنتن خواهد شد
* سخنان و رهنمودهای اخلاقی - اعتقادی حضرت آیت الله مکارم شیرازی در 30 قسمت 15 دقیقه ای هر شب بعد از اذان مغرب از شبکه سه پخش می شود.
👈کانال «ضد اسلام آمریکایی🇺🇸»
🌹👉 @Antiamericanislam
⚡️ اهمیت توجه به معانی و مفاهیم عبارات قرآن و تدبر در آن ها
قرآن به پيامبرصلى الله عليه وآله میفرمايد:
✨«قُلْ هذِهِ سَبِيلِي أَدْعُوا إِلَى اللَّهِ عَلى بَصِيرَةٍ أَنَا وَ مَنِ اتَّبَعَنِي»؛ يوسف(12)، آيه 108.؛
« بگو: این راه من است که من و هر کس که پیرو من است با بصیرت و بینایی به سوی خدا دعوت می کنیم.».
اما تدّبر در قرآن عبارت است از تأمل در عواقب يك امر.
آيات قرآن، از معارف و دستورهايى سخن میگويد؛ از مسئوليتهاى انسان و نظام پاداش و جزا میگويد و عواقب مثبت و منفى رفتارش را متذكر میشود.
تدبر در آيات قرآن؛ يعنى این كه دل و قلب انسان راه بیفتد و از بشارتهاى قرآن بهره مىگيرد و تهديدهايش در او مؤثر باشد.
قرآن در اين زمينه میفرمايد:
✨«أَ فَلا يَتَدَبَّرُونَ الْقُرْآنَ أَمْ عَلى قُلُوبٍ أَقْفالُها»؛ محمد (47)، آيه 24
« پس آیا در این قرآن تدبر و اندیشه نمی کنند یا بر دل هایی قفل های ( عناد و قساوت و شقاوت ) نهاده شده است؟!»
پس تفكر و تدبر در قرآن، به ايجاد روح بصيرت و روشن بينى و زنده شدن و فعال شدن قدرت درك قلب و جان آدمى است.
در روايات نيز ثواب تدبّر در آيات قرآن، از قرائت آن بيشتر معرفى شده است:
💠«لا خير فى قرائة ليس فيها تدبر»؛
خيرى در تلاوت قرآن بدون تفكّر و ارزيابى آن وجود ندارد
بحارالانوار، ج 92، ص 211.
✅اصولاً از مقايسه آيه 121 سوره بقره «الذين آتينا هم الكتاب يتلونه حق تلاوته اولئك يؤمنون به» و آيه 29 سوره «جن» - كه هدف از نزول قرآن را بهره مندى و تدبر در آن میداند در می یابيم كه «تلاوت راستين» در جريان تدبر در آيات است. در اين باره توجه به چند نكته، لازم است:
1. الهى بودن قرآن بدون «تدبر در آن» معلوم نخواهد شد: «أَ فَلا يَتَدَبَّرُونَ الْقُرْآنَ وَ لَوْ كانَ مِنْ عِنْدِ غَيْرِ اللَّهِ لَوَجَدُوا فِيهِ اخْتِلافاً كَثِيراً»؛ نساء (4)، آيه 82..
2. بدون تدبر در قرآن، نمیتوان از ذخاير بیكران و پر خير و بركت كلام خدا بهره اى جست.
3. بدون تدبر نمیتوان از ظلمت شك و ترديد و سرگردانى نفاق، خود را رهانيد و به ايمانى راسخ و استوار، دست يافت.
4. بدون تدبّر عمق و مغز آيات را نمیتوان دريافت و به حقايق شگفت و حيرت آورش پى برد.
5. تدبّر كننده در قرآن با تمام وجود، در جاى جاى قرآن، حضور خدا را حس میكند و دل و جانش را از نور خدا سرشار مینمايد.
🔶همچنین برای افزایش عمق تدبر در مفاهیم قرآنی پیشنهاد میکنیم در مرحله اول به ترجمه آیات هم توجه کنید و در مرحله دوم از قرآن هایی استفاده کنید که شرح آیات منتخب دارد که با آوردن احادیثی از معصومین و چکیده ای از تفسیر های مختلف، مفهوم بعضی آیات را که بیشتر نیاز به توضیح دارد را شرح داده و شبهات موجود را برطرف میکند و میزان فهم مان را نسبت به آیات قرآنی افزایش میدهد.
📚منابع:
تقى پور، ولی اللَّه، پژوهشى پيرامون تدبر بر قرآن، قم انتشارات اسوه، 1371، چاپ اول، ص 31
سایت پرسمان دانشجویی
👈کانال «ضد اسلام آمریکایی🇺🇸»
🌹👉 @Antiamericanislam