جانشین فرمانده کل ارتش:
🔸تجهیزاتی داریم که در دوردست میتواند دشمن را از کرده خود پشیمان کند.
🔸بسیاری از تجهیزات کارآمد دفاعی ما به جهت رعایت ملاحظات امنیتی، آشکار نیست و هر زمان که لازم شود، با این تجهیزات ضربه نهایی را بر پیکره دشمن وارد میکنیم.
🔸استکبار جهانی زمینه حضور خود را در منطقه با ناامنی و جنگ فراهم میکند.
🔸امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران دارای توانمندیهای بیمانندی شده است و در همه عرصهها متناسب با تهدیدات، آماده پاسخگویی است.
🔸کسی که بصیرت دارد، میداند که برای حرکت در دنیای امروز نیازمند پیاده کردن قواعد الهی و داشتن شناخت صحیح است.
🔸زمانی تشخیص حق از باطل ساده و صف دشمن از صف خودی جدا بود و دشمن در همان هیبت دشمن ظاهر میشد، اما امروز دشمنان ما در پشت الفاظ و شعارها و بیانهای زیبا پنهان شدهاند و به همین خاطر تشخیص حق و باطل سخت و متفاوت از گذشته است؛ لذا در چنین شرایطی داشتن بصیرت یک ضرورت است.
گام بعدی قوه قضائیه محاکمه مدیران ناکارآمد باشد
حجتالاسلام پناهیان:
🔸اگر قوه قضائیه مدیرانی را که با تصمیم نگرفتن یا بد تصمیم گرفتن کشور را میخوابانند مواخذه کند، دیگر دعوای سیاسی نخواهیم داشت و بیعرضهها روی کار نمیآیند.
🔸وقتی برای کارآفرینی سنگ تراشی میکنند باید دو برابر فریاد زد.
🔸آداب و رسوم غلط را به چالش بکشید، امروز هدف و اصل زندگی زیر بار سنگین آداب و رسوم غلط و تشریفات، به فراموشی سپرده شده است.
🔸زودتر ازدواج کنید و قناعت داشته باشید؛ زندگی جهادی را تجربه کنید و نگذارید خانوادهها با توجیهات بیپایه مانع ازدواج سادهتان شوند.
🔸هنوز درک نکردهایم که جهاد با مال، بر جهاد با جان مقدم است، استکبار وقتی نابود میشود که استضعاف نباشد.
🔴 آیتالله سید ابراهیم رييسى، ذوالقرنین است
📝 #حسين_شريعتمدارى در #كيهان نوشت:
🔹در سوره مبارکه کهف به داستان ذوالقرنین اشاره شده است، او اگرچه به روایت معصومین علیهمالسلام پیامبر نبود ولی شخصیتی مومن و دادگستر و محبوب خدا بود. برخی از مفسران، از جمله مرحوم علامه طباطبائي او را کوروش کبیر یعنی همان پادشاه هخامنشی میدانند. ذوالقرنین سپاه عظیم و سلحشوری در اختیار داشت.
🔸در کلام خدا از سفرهای سهگانه او یاد شده است، سفر به مشرق و مغرب و سفر به منطقهای که در پس تنگهای (برآمده از دو کوه) قرار داشت، « حَتَّى إِذَا بَلَغَ بَيْنَ السَّدَّيْنِ وَجَدَ مِن دُونِهِمَا قَوْمًا لَّا يَكَادُونَ يَفْقَهُونَ قَوْلًا …. ذوالقرنین در سفر سوم خود به میان دو کوه میرسد و در پس آن دو کوه مردمی را میبیند که از ظلم و ستم جماعت ستمگری بهنام «یأجوج و مأجوج» به تنگ آمدهاند و از او میخواهند که میان آنها و یأجوج و مأجوج دیواری بنا کند تا از تاخت و تاز آن ستمگران در امان باشند و ذوالقرنین با آهن و مس گداخته میان آن دو کوه، سد محکمیبنا میکند که یأجوج و مأجوج توان نفوذ و عبور از آن را نداشتهاند. « فَمَا اسْطَاعُوا أَن يَظْهَرُوهُ وَمَا اسْتَطَاعُوا لَهُ نَقْبًا- نه میتوانستند از آن بالا بروند و نه در آن نقبی بزنند».
🔻اردیبهشت ماه سال ۹۶ و در گرماگرم تبلیغات انتخاباتی، آقای رئیسی را که یکی از نامزد های ریاست جمهوری بود ، متهم کردند اگر انتخاب شود، در پیاده رو ها دیوار می کشدو گفتند؛ «اگر شما جوانان در خانه بنشينيد، بدانيد كه در پيادهروهاي ما هم ديوار خواهد بود، شما آنها را نميشناسيد. من آنها را ميشناسم. آنها روزي در جلسهاي تصميم گرفتند كه در تهران و در پيادهرو ديوار بكشند. آنها ميخواستند، پيادهرو زنانه و مردانه ايجاد كنند.»!
✅ بعدها اگرچه آقای رئیسی به ریاست جمهوری انتخاب نشد اما، نیمیاز آنچه درباره دیوارکشی ایشان گفته بودند به حقیقت پیوست! و ایشان که به ریاست قوه قضائیه انتخاب شده بود، دیوارکشی را آغاز کرد، ولی آنگونه که ایشان را متهم کرده بودند، در پیادهروها دیوار نکشید! رئیسی در برخورد قاطع و هوشمندانه با مفسدان اقتصادی و دستگیری و محاکمه آنها ، میان یاجوج و ماجوج های عصر حاضر و مردم مظلوم و ستمدیده ایران ، دیوار بلندی کشید و دست غارتگر آنها را از جان و مال ملت کوتاه کرد. هزاران میلیارد از اموال به غارت رفته مردم را به بیتالمال باز گرداند و غارتگران را به دست عدالت سپرد...
💢 این گردونه- که با استجازه معروف آیتالله آملی لاریجانی از حضرت آقا به گردش درآمده بود- کماکان به چرخش خود ادامه داد و این روزها با هر چرخی که میزند، ارتفاع آن دیوار بلند و بلندتر میشود و مردم را به اجرای بیچون و چرای عدالت امیدوارتر میکند... کاری کارستان و همسو با برخوردی که جناب ذوالقرنین با جماعت بیدادگر یأجوج و مأجوج کرده بود... از این روی باید گفت: آیت الله سید ابراهیم ذوالقرنین، دست مریزاد و خدا قوت
کانال «ضد اسلام آمریکایی»
✅👉 @Antiamericanislam
May 11
KayhanNews759797104121495448101305.pdf
11.81M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز یکشنبه ۱۰ شهریور ۹۸
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🏴 فلسفه و حکمت عزاداری بر اهلبیت عصمت و طهارت(ع)
۱- ابزار محبت و دوستی
قرآن و روایات، دوستی خاندان رسول اکرم و اهل بیت را بر مسلمانان واجب کرده است.
روشن است که دوستی لوازمی دارد و محب صادق، کسی است که شرط دوستی را - چنان که باید و شاید- بجا آورد. یکی از مهمترین لوازم دوستی، همدردی و همدلی با دوستان در مواقع سوگ یا شادی آنان است.
از این رو در احادیث، بر برپایی جشن و سرور در ایام شادی اهلبیت و ابراز حزن و اندوه در مواقع سوگ آنان، تاکید فراوان شده است.
امام صادق(ع) در روایتی میفرماید: یفرحون لفرحنا و یحزنون لحزننا
شیعه و پیروان ما در شادی و حزن ما شریکاند. (بحارالانوار، ج۵ ص۲۲۵)
امام صادق نیز فرمودند: «شیعتنا جزء منا خلقوا من فضل طینتنا یسوؤهم ما یسؤنا و یسرهم ما یسرنا». شیعیان ما پارهای از خود ما بوده و از زیادی گل ما خلق شدهاند؛ آنچه که ما را بدحال یا خوشحال میسازد، آنان را بدحال و خوشحال میگرداند. (ارشادالقلوب، ج۲ ص۲۵۷)
این وظیفه عقلانی و شرعی، ایجاب میکند که در ایام عزاداری اهل بیت، حزن و اندوه خود را به «زبان حال»؛ یعنی، با اشک، آه و ناله و زاری، از نظر خوراک، با کم خوردن و کم آشامیدن مانند افراد غمزده و از نظر پوشاک، با پوشیدن لباسی که از حیث جنس و رنگ و نحوه پوشش در عرف، حکایتگر اندوه و ناراحتی است، آشکار سازیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼 حدیث قدسی بسیار زیبا درباره رزق و روزی
✔️در این روزها که وضعیت اقتصادی مردم به هم ریخته، شنیدن این حدیث بسیار آرامش بخش و قابل توجه است.
✔️ ما در دنیا واقعاً نقطۀ رهایی از محدودیتها نداریم!
🔸خداوند هیچوقت انسان را با محدودیتهای فراوان، محاصره نمیکند بهطوری که انسان در یک دایرۀ بسته، گرفتار شود و جایی برای فرار، رهایی و رشد نداشته باشد. خداوند یک جاهایی را محدود میکند و بعد، یک مسیری را باز میکند.
🔸دنیا خیلی از سختیها را به ما تحمیل میکند و این سختیها دائماً در قرآن کریم برای ما توضیح داده میشوند؛ اما در کنار همۀ این محدودیتها یک نقطۀ رهایی هست که خیال ما میتواند به آن نقطۀ رهایی متوجه بشود، همانطور که أمیرالمؤمنین(ع) فرمودند: با چشم قلبت نگاه کن به عالم آخرت و زیباییها و شکوه عالم آخرت
🔸خیلیها دنبال این هستند که یک خیالِ خام و درواقع «توهمِ رهایی» در دنیا برای خودشان یا برای دیگران درست کنند؛ مثلاً در برخی فیلمها نشان میدهند که قهرمان داستان به آن نقطۀ مطلوبش میرسد و همۀ مشکلاتش حل میشود و همه خوشحال از پای فیلم بلند میشوند! درحالیکه ما در دنیا واقعاً نقطۀ رهایی نداریم.
🔸تنها جایی که ما میتوانیم به رهایی بیندیشیم-در مرحلۀ اول- خود وجود پروردگار عالم و ملاقات خود خدا است، ولی در دنیا، هرچه در اطراف خودمان میبینیم، درگیری و سختی است و این سختیها را نباید انکار کنیم، بلکه باید بپذیریم که این سختیها وجود دارد و الا اگر نپذیریم، خسته و افسرده میشویم. باید با این سختیها بجنگیم؛ اگر با این سختیها مبارزه کنیم، قوی میشویم و اگر نجنگیم، ضعیفتر میشویم. همچنین باید برای برداشتن این سختیها تلاش کنیم، ولی از همان اول هم باید بدانیم که صرفاً یک بخشی از این سختیها و محدودیتها را میتوانیم برداریم نه همۀ آنها را.
#گناه_و_توبه 42
علیرضا پناهیان ۹۸.۲.۳۱