7.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ میدونم بخاطر حادثه شیراز حالت بده، این کلیپ رو ببین بعدش یه زیارت عاشورا بخون آروم میشی عزیزم❤️
از چی عصبانی شدین؟😡 از نیروهای تازه نفس لشگر حسین؟ از نیروهای انقلابی دهه هشتادی؟
یعنی فکر کردین می تونین با این حمله ناجوانمردانه ما رو نا امید کنین یا بترسونین، کوووور خوندین، اتفاقا این اوج ضعف دشمنان امام حسین ع و انقلاب که جرات روبرو شدن ندارین.
✅ یه چیز مسلم و ذره ای شک نداریم، ما به سمت ظهور در حرکتیم و این ما هستیم از نسل سلمان فارسی، که آماده ساز ظهور حضرت حجت هستیم، این شمایین که باید از ما بترسین، چون شما طاغوت و ظالم دنیا هستین و نا حق در دنیا حکمرانی کردین و جلو اسلام را گرفتین، حالا مردمانی از سرزمین پارس، این علم ظهور رو بلند کردن و دونه دونه کشورها رو بیدار کردن ، باید هم مثل ... از ما بترسید و هر روز این شمایین که ضعیف و ضعیف تر میشین
ما مثل هم نیستیم! می دونی چرا چون دهه هشتادی امروز ما عاشق شهادت عاشق یک پایان خوش و اما این شمایین که مانده این چکار کنید با این سیل جمعیت نیروهای تازه نفس امام حسینی انقلابی که سرعت پیشرفت اسلام رو در دنیا بالا میبرن
😏 هیییی ما رو بگو آرزو مون و عشقمون مبارزه با اسرائیل بود و خودمون رو آماده کردیم، از شانس ما خودش داره از درون فرو میریزه و دست و پا زدنش رو بوسیله داعش میزنه...
⭕️یک کلام بگم و تمام
ذره ای شک نکن و جا پاتو محکم کن و سرت رو بالا بگیر و بگو:
کل دنیا مال ماست، کل دنیا
و این خانه زمین مال امام زمان ماست
و بسوزید از این مسیر ما..
@shahidgiyahchin313
▪️🍃🌹🍃▪️
📝 #یادداشت_تحلیلی/ راهبرد «توافق کوچک با نتایج برابر»
🔹سیاست خارجی ایران در مواجهه با آمریکا دو دهه درگیر دو گزاره متناقض «هر توافقی بهتر از عدم توافق است» و «عدم توافق بهتر از توافق بد است» بوده است. توجه به هر یک از این گزارهها از سوی دستگاه سیاست خارجی مسیر مواجهه با غرب را بین یک نگاه حداقلی و دیدگاه حداکثری دچار تغییر کرده است.
🔺با شناختی که از دنیای غرب داریم، اگر در روی پاشنه گزاره اول که همان «رسیدن به توافق به هرقیمت ممکن» است بچرخد، آنگاه دادهها بر ستاندهها فزونی خواهد داشت و لاجرم کفه ترازو به نفع طرف مقابل سنگین خواهد شد و دقیقاً نتایج به دست آمده همان میشود که در دولت دوازدهم به دست آمد و اگر گزاره دوم که همان «یا هیچ یا آنچه ما میخواهیم» را دنبال کنیم، باید پاشنه در مذاکره را از جا درآوریم؛ چرا که نه میزی برای مذاکره چیده خواهد شد و عملاً نه دادهای و نه ستاندهای خواهد بود. این مدل را پیشتر در برههای از تاریخ آزمودهایم و حاصل آن نتایجی بود که هنوز با آنها گلاویز هستیم.
🔹واقعیت آن است که هیچ یک از این دو نگاه و گزاره صفر و صدی منافع ملی را تأمین نخواهد کرد و اینجاست که یک سیاستمدار هوشمند، آرمانخواه و واقعبین میطلبد تا از تألمات اقتصادی بکاهد و ترسی هم برای نشستن پشت میز مذاکره نداشته باشد؛ چرا که استخوان هویت و غرور ملی آنچنان محکم است که در مقابل زیادهخواهی بیگانگان تسلیم نمیشود.
✅اینجاست که نقش توازنگرای دیپلماسی دولت سیزدهم نمایان میشود؛ زیرا دولت سیزدهم سعی کرده است تا همزمان با ارتقای ارتباط با شرق همچنان بر سر میز مذاکره با غرب نیز بماند، چرا که مناسبات اقتصادی ما سالها از این مسیر دنبال شده است. بنابراین به ناچار باید راهی بینابین را جستوجو کرد، راهی که بتواند در حصول به توافق میان داده و ستانده تعادل نسبی برقرار کند.
👈🏻از آنجایی که رسیدن به یک «توافق بزرگ با نتایج برابر» حداقل در کوتاهمدت دور از دسترس به نظر میرسد، دستیابی به چندین «توافق کوچک با نتایج برابر» میتواند تا حدودی از بار تنشها بکاهد. توافق اخیر میان ایران و آمریکا را در این راستا میتوان ارزیابی کرد.
✍🏻حسین حسینینژاد
══•ஜ۩🥀۩ஜ•══
9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#نماهنگ | انتخابات تامین کننده امنیت
🍃🌹🍃
#ایران_قوی
9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#نماهنگ | انتخابات تامین کننده امنیت
🍃🌹🍃
#ایران_قوی
9.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ | انتخابات مظهر قدرت ملّی
🍃🌹🍃
#انتخابات_مجلس