eitaa logo
آذرباخیش
6هزار دنبال‌کننده
36هزار عکس
13.3هزار ویدیو
35 فایل
به پایگاه تحلیلی خبری آذرباخیش خوش آمدید👇 Www.AzarBakhish.ir ⏺ارتباط با ما👇 @Azarbakhish ⏺پیج اینستاگرام👇 instagram.com/AzarBakhish_Net کانال ما در سروش👇 Sapp.ir/AzarBakhish_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
💥حادثه تلخ در تبریز؛ گرگ جان کودک هشت ساله را گرفت 🔸ساعاتی پیش گرگ گرسنه از ناحیه گلو به کودک ٨ساله در بخش باسمنج تبریز حمله کرد و گلوی وی را درید و باعث مرگ وی شد. 🔸احتمال ورود حیوانات وحشی به مناطق مسکونی با توجه به تغییرات جوی و تشدید برودت هوا وجود دارد، مراقب خود و اعضای خانوادتون باشید.
💥اژه‌ای: هر مصوبه و یا وعده‌ای که به مردم می‌دهیم، باید عملیاتی کنیم رئیس قوه قضاییه: 🔹نباید موضوعی را به تصویب برسانیم که می‌دانیم «نمی‌خواهیم» و یا «نمی‌شود» به آن عمل کرد. 🔹باید هر امری را که تصویب می‌کنیم و هر وعده‌ای را که به مردم می‌دهیم، عملیاتی کنیم.
برنامه بازی‌های آخرین روز دور گروهی جام ملت‌های آسیا
💥آماده باش ۱۰ استان در پی هشدار هواشناسی 🔹رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از آماده‌باش امدادگران در پی اعلام هشدار هواشناسی در ۱۰ استان کشور خبر داد.
26.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥به دختر پسرها یه قرارداد میلیاردی پیشنهاد دادیم ، همشون از تعجب شاخ درآورده‌بودن!
یک تصویر از خوی با دوقاب ویژه!
💥اختلاف دما بین گرم‌ترین و سردترین نقطه کشور به 50 درجه رسید 🔹در ۲۴ ساعت گذشته دمای ورزقان در شب به ۲۰ درجه زیر صفر رسید اما مردم زرآباد و راسک سیستان و بلوجستان هوای بهاری (۳۰ درجه بالای صفر) را تجربه کردند
20.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 صحبت های جالب مجری تلویزیون به مناسبت روز پدر: همه ما از کودکی تا بزرگسالی به پدرمان گفتیم این را می‌خواهم و آنرا می‌خواهم شده یکبار بگوییم پدر تو چی می‌خواهی؟
آذرباخیش
💥دکتر مؤیدنیا و کریم پور به لیست ۲۰ نفره تأیید صلاحیت شدگان داوطلب نمایندگی مجلس دوازدهم از حوزه انت
💥تعداد نامزدهای تایید صلاحیت شده حوزه خوی و چایپاره به ۳۴ نفر رسید 🔹شنیده ها حاکی است که ۱۴ نفر دیگر از نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی از شهرستانهای خوی و چایپاره توسط شورای نگهبان تایید صلاحت شدند و تعداد نامزدهای تایید صلاحیت شده این حوزه انتخابیه به ۳۴ نفر رسید. 🔹گفته می شود، بررسی صلاحیت انتخابات که به عدم تایید صلاحیت خود اعتراض کرده بودند، ادامه دارد و طی روزهای آینده لیست نهایی اعلام خواهد شد.
💥چرا برخی ها نوشتند که مدعوین جشنواره موسیقی شمس و مولانا فقط مسوولین بودند؟! 🔹با برگزاری جشنواره ملی موسیقی شمس و مولانا و بعد از انتشار اولین عکس ها از این جشنواره، در فضای مجازی بحث هایی مطرح شد و حتی اعتراض هایی صورت گرفت مبنی بر اینکه مدعوین این جشنواره فقط مسوولین بودند و از مردم دعوت به عمل نیامده بود. 🔹این اعتراض ها و بحث ها در حالی صورت گرفت که در سالن همایش حتی دو برابر گنجایش سالن، مدعوین حضور داشتند و بسیاری ایستاده نظاره گر جشنواره در طول سه روز برگزاری آن بودند! 🔹باید یادآور شوم که عکس های منتشر شده، علت اصلی این بحث ها و اعتراض ها بود چرا که عکس ها فقط شامل عکس های تکی مسوولین و برخی افراد مشهور و نماهای کلی از جشنواره بود و از مردم عادی از نوجوانان و جوانان و زنان و مردان پا به سن گذاشته و غیره که در سالن بودند اصلا عکسی نبود. 🔹وقتی عکاسی از یک جشنواره انحصاری و اختصاصی می شود و به دیگران اجازه عکاسی نمی دهند و خود نیز چندان ذوقی نشان نمی دهند که بجای سوژه های سر راست، از سوژه های بکر و جالب و مردمی عکس بگیرند و منتشر کنند، نتیجه آیا جز این می شود؟! در حالی که قدری و فقط قدری خوش ذوقی می توانست عکس های بسیار جالب و چشم نواز از جشنواره و حضور مردم در کنار همین مسوولین ثبت نماید. محض اطلاع عرض شد.../یاردانقلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واریز ۲ میلیون به خانواده‌های دارای کودک زیر ۵ سال 🔹معاون وزیر رفاه: حساب سرپرستان دارای کودک زیر ۵ سال که نیازمند تغذیه مضاعف هستند، به میزان ۲ میلیون تومان شارژ می‌شود.
آذرباخیش
💥تعداد نامزدهای تایید صلاحیت شده حوزه خوی و چایپاره به ۳۴ نفر رسید 🔹شنیده ها حاکی است که ۱۴ نفر دیگ
💥تائید صلاحیت ۱۴ نفر داوطلب دیگر از حوزه انتخابیه خوی و چایپاره 🔹فرماندار خوی گفت : ساعاتی پیش نتایج بررسی مجدد صلاحیت کاندیداهایی که از حوزه انتخابیه خوی و چایپاره در مرحله قبل اعتراض کرده بودند به فرمانداری ویژه شهرستان خوی ابلاغ شد. 🔹کریم علی نژادافزود: پس از بررسی صلاحیت‌ها توسط شورای محترم نگهبان در این مرحله ۱۴ داوطلب دیگر تایید صلاحیت شدند که جمع داوطلبان تایید صلاحیت شده مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه خوی و چایپاره به ۳۴ نفر رسید. 🔹وی در پایان با اشاره به اینکه مهلت ۳۰ روزه شورای نگهبان برای رسیدگی به اعتراض داوطلبان تا ۱۹ بهمن ادامه دارد گفت: احتمال دارد تا آن زمان، افراد دیگر به فهرست تایید صلاحیت شدگان اضافه یا از لیست افراد تایید صلاحیت شده کم شوند.