فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌شاهنشاه آریامهر:
معمولا عقل زنان کمتر است....
👈کسی را مسئول امور مملکت در نبود خودش کرده که حتی به دروغ هم نمی تواند به توانایی های او اعتراف کند !
......................................
@azhozortazohor
*اگر با فرزند نوجوانتان رابطه خوبی ندارید، توجه کنید :*
زمانی را به او اختصاص دهید
گروهی از والدین تصور می کنند که اگر فرزند نوجوانشان توجه خاصی نسبت به دوستان هم سن و سالش دارد، به این معناست که او دیگر به خانواده اش اهمیتی نمی دهد.
به همین دلیل برخی از آنها برای جلب توجه او به سوی خود، مدام از دوستان وی بدگویی می کنند؛ تحقیقات انجام شده نشان می دهد که اغلب نوجوانان نه تنها تمایل دارند بیشتر اوقات خود را در کنار والدینشان بگذرانند، بلکه از آن نیز لذت می برند.
با نوجوانان رابطه دوستانه برقرار کنید
اگر می خواهید رابطه خوبی با او داشته باشید، باید او را بیشتر بشناسید و از علایق و خواسته ها و حتی مشکلاتی که او را از درون رنج می دهند، آگاه شوید. باید به او ثابت کنید که برایش ارزش قائلید و به آراء و نظراتش توجه دارید. در این صورت نوجوان شروع به درد دل خواهد کرد و خواسته ها و مسائل دیگرش را با شما در میان خواهد گذاشت.
اما اگر قرار باشد صحبت های شما با او همیشه حول محور خاصی مانند مسائل روزمره زندگی و گله و شکایات شما از او دور بزند، هرگز نمی توانید توجه واقعی او را جلب کنید. متأسفانه اغلب گفت و گوهای بین والدین و نوجوانان، پیرامون امر و نهی آنان و کارهای لازم الاجرا است:
” این قدر سر به سر برادرت نذار” ” برو موهاتو کوتاه کن” ، ” این قدر با جوش های صورتت ورنرو” و.
اینها موضوعات مناسبی برای ایجاد یک ارتباط مثبت و خوب با نوجوانتان نیستند.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻
🔴 هر از گاهی اَبلهی میگوید کاش مستعمره آمریکا و اروپا بودیم اما وضع زندگیمان این نبود.
♦️ نارضایتیشان از زندگی به مبارزه با خرد و عقل سلیم تبدیل شده. انسانیتشان از دست رفته و روانشان مختل شده.
♦️ مرور تاریخ بیفایده است. کاش یک کشور غربی مدتی در یک سیرک انسانی استخدامشان میکرد.
#غربگرایان_بیسواد
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎞 #موشن_گرافی| چرا انقلاب کردیم؟
🍃🌹🍃
@azhozortazohor
26.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نماهنگ «من مینویسم» به مناسبت دهه فجر منتشر شد
🔷رهبر انقلاب: آمریکا امروز از جایی ضربه میخورد که هرگز آن را محاسبه نکرده است
🔻 تو دهنی جالب روزنامهنگار چینی به نماینده مجلس نمایندگان آمریکا که گفته بود «اول آمریکا، چین آخر»
🔹«چن ویهوا» در پاسخ به این نماینده آمریکایی نوشت: «اول در چه؟ ابتلا به کرونا و مرگهای ناشی از آن؟ خشونت مسلحانه؟ جمعیت افراد زندانی؟ تعداد افراد بیخانمان؟ بمبهای انداخته شده بر سر کشورهای دیگر؟ بدهی ملی ۳۰ تریلیون دلاری؟ تعداد سیاستمداران احمقی مانند شما؟ ...»
برهوت تیوی
#افول_آمریکا
#تمدن_نکبت
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
🇮🇷 ۲۲ بهمن، عید حقیقى براى ملت ماست.
🔹۲۲ بهمن، براى ملت ما در حکم عید فطرى است که ملت در آن، از یک دوران روزه سخت خارج شد؛ دورانى که محرومیت از تغذیه معنوى و مادّى را بر ملت ما تحمیل کرده بودند. ۲۲ بهمن، در حکم عید قربان است؛ زیرا در آن روز و به آن مناسبت بود که ملت ما اسماعیلهاى خودش را قربانى کرد. ۲۲ بهمن، در حکم عید غدیر است؛ زیرا در آن روز بود که نعمت ولایت، اتمام نعمت و تکمیل نعمت الهى، براى ملت ایران صورت عملى و تحقق خارجى گرفت».
۱۳۶۸/۱۱/۴
#عید_حقیقی 🇮🇷
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج قاسم:
کل #جمهوري_اسلامی حرم است، وجوب دفاع از جمهوری اسلامی کمتر از حرم امام حسین نیست.
#جمهوری_اسلامی
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری