13.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 #پادکست #شام_غریبان
♨️صبح قیامت را شبی است امشب است آن شب!
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎙حجت الاسلام #عالی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🔸دعای حضرت زهرا سلام الله علیها در روز شنبه:
«اَللّهُمَّ افْتَحْ لَنا خَزَائِنَ رَحْمَتِکَ، وَهَبْ لَنا، اَللّهُمَّ رَحْمَةً لا تُعَذِّبُنا بَعْدَها فِی الدُّنیا وَالآخِرَةِ، وَارْزُقْنا مِنْ فَضْلِکَ الْواسِعِ رِزْقاً حَلالَاً طَیِّبَاً، وَلا تُحْوِجْنا وَلا تُفْقِرْنا إِلی أَحَدٍ سِواکَ، وَزِدْنا لَکَ شُکْرَاً وَ إِلَیْکَ فَقْراً وَفاقَةً وَبِکَ عَمَّنْ سِواکَ غِناً وَ تَعَفُّفَاً اََللّهُمَّ وَسِّعْ عَلَیْنا فِی الدُّنیا، اَللّهُمَّ إِنّا نَعُوذُ بِکَ أَنْ تَزْوِیَ وَجْهَکَ عَنّا فِی حالٍ وَ نَحْنُ نَرْغَبُ إِلَیْکَ فِیهِ اََللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَأَعْطِنا مَا تُحِبُّ وَاجْعَلْهُ لَنا قُوَّةً فِیما تُحِبُّ یَا أَرْحَمَ الرّاحِمینَ»
خداوندا، گنجینه های رحمتت را برای ما بگشا، و رحمتی بر ما ارزانی دار که پس از آن، در دنیا و آخرت، ما را مجازات ننمایی، و از الطاف بیکران خویش، روزی حلال و پاکیزه به ما عطا فرما، و غیر از خویش ما را نیازمند کسی نگردان، و حالت سپاسگزاری را در وجود ما نسبت به خویش، فزونی ببخش، و ما را فقط نیازمند الطاف خویش قرار ده به گونهای که بواسطه ی عنایت تو، از همگان بی نیاز گردیم، و آبرومندانه در این جهان زندگی کنیم، خداوندا ما را از سخاوت های خویش در این دنیا بهره مند گردان، خداوندا به درگاه تو پناه می آوریم از این که چهره خویش را از ما بپوشانی، در حالی که ما آرزومند آن هستیم، خدایا بر محمد و خاندان او درود بفرست، و از آنچه که محبوب توست بر ما ارزانی دار، و ما را در انجام آن، نیرومند گردان.
📚 بحارالانوار ج ۸۷ ص۳۳۸
هدایت شده از اذکار گرهگشا
﷽
#سلام_به_14_معصوم_ع
🌞 اولین روز هفته را بـا
✋🏼 ســلام به ⑭ معصـوم علیهمالسلام شـروع کنیم.
بِسْمِ ٱݪلّٰـهِ ٱݪرَّحْمٰنِ ٱݪرَّحیٖمِ
〖 اَݪـسّـَلٰامُ عَـلَـیْـکَ 〗
🌸 یـٰا ﺭَﺳُـﻮﻝَ ٱݪلّٰـهِ
〖 اَݪـسّـَلٰامُ عَـلَـیْـکَ 〗
🍃یـٰا ﺍَﻣـیٖـﺮَٱلْـﻤُـﺆْﻣِـﻨـیٖـﻦَ
🌹『 اَݪـسَّـلٰامُ عَـلَـیْــکِ⇘』
🌹 یـٰا فـٰاطِـمَـةَ ٱݪـزَّهْـرٰاءُ
〖 اَݪـسّـَلٰامُ عَـلَـیْـکَ 〗
🌼 یـٰا ﺣَـﺴَـﻦَ بْـنَ ﻋَـﻠـیِِٖ ٱلْـمُـجْـتَـبـیٰ
〖 اَݪـسّـَلٰامُ عَـلَـیْـکَ 〗
🍃 یـٰا حُـسَـیْـﻦَ بْـنَ ﻋَـﻠـیِِٖ ﺳَـﯿّـِﺪَ ٱݪـﺸّـُهَـدٰاﺀِ
〖 اَݪـسّـَلٰامُ عَـلَـیْـکَ 〗
🌻 یـٰا ﻋَـﻠـیَّٖ بْـنَ ٱلْـﺤُـﺴَـیْـﻦِ ﺯَیْـﻦَ ٱلْـعـٰاﺑِـﺪیٖـنَ
〖 اَݪـسّـَلٰامُ عَـلَـیْـکَ 〗
🍃یـٰا ﻣُـﺤَـﻤَّـﺪَ بْـنَ ﻋَـﻠـیِِٖ ٱلْـبـٰاﻗِـﺮُ
〖 اَݪـسّـَلٰامُ عَـلَـیْـکَ 〗
💐 یـٰا جَـعْـفَـرِِ بْـنَ ﻣُـﺤَـﻤَّـﺪِِ ٱݪـصّـٰاﺩﻕُ
〖 اَݪـسّـَلٰامُ عَـلَـیْـکَ 〗
🍃 یـٰا ﻣُـﻮﺳـَۍ بْـنَ جَـعْـفَـرِِ ٱلْـکـٰاﻇِـﻢُ
〖 اَݪـسّـَلٰامُ عَـلَـیْـکَ 〗
🌺 یـٰا ﻋَـﻠـیَّٖ بْـنَ ﻣُـﻮﺳـَۍٱݪـﺮِّضـَٱ ٱلْـمُـرْتَـضـیٰ
〖 اَݪـسّـَلٰامُ عَـلَـیْـکَ 〗
🍃 یـٰا ﻣُـﺤَـﻤَّـﺪَ بْـنَ ﻋَـﻠـیِِٖ ٱلْـجَـوٰاﺩُ
〖 اَݪـسّـَلٰامُ عَـلَـیْـکَ 〗
🌷 یـٰا ﻋَـﻠـیَّٖ بْـنَ ﻣُـﺤَـﻤَّـﺪِِ ٱلْـهـٰاﺩیٖ
〖 اَݪـسّـَلٰامُ عَـلَـیْـکَ 〗
🍃یـٰا ﺣَـﺴَـﻦَ بْـنَ ﻋَـﻠـیِِٖ ٱلْـعَـسْـکَـریٖ
🌴 〖 اَݪـسّـَلٰامُ عَـلَـیْـکَ 〗
┊یـٰا ﺑَـﻘـیّٖـَﺔَ ٱݪلّٰـهِ
┊یـٰا صـٰاﺣِـﺐَٱݪـﺰَّمـٰاﻥِ
┊ﻭَ ﺭَحْـمَـةُ ٱݪلّٰـهِ ﻭَ ﺑَـﺮَکـٰاﺗُـهـُ
❣اللهم عجل لولیک الفرج🕊🌤❣
💎نماز حاجت امام حسین علیهالسلام
امام حسین (ع) برای برطرف شدن مشکلات و بر آورده شدن حاجات ، نمازی چهار رکعتی با ویژگی های زیر را سفارش می فرمودند:
🔷چهار رکعت نماز به 2 سلام که قنوت و ارکان آن را به نیکی به جا می آوری؛
🔹در رکعت اول:
حمد1 بار، " حَسبُنَا اللهُ وَ نِعمَ الوَكيل " 7 بار خوانده شود
🔹در ركعت دوم حمد1 بار و " ما شاءَ اللهُ لا قُوَّةَ اِلّا بِاللهِ إن تَرَنِ أناَ أقَلَّ مِنكَ مالاً وَ وَلَداً " 7 بار خوانده شود
🔹در رکعت سوم حمد 1 بار و " لا إلهَ إلّاَ أنتَ سُبحانَكَ إنّي كُنتُ مِنَ الظالِمين " 7 بار خوانده شود
🔹در ركعت چهارم حمد 1 بار و " وَ أُفَوِّضُ أمري إليَ اللهِ إنَّ اللهَ بَصيرٌ بِالعِباد " 7 بار خوانده شود
و سپس حاجات خود را از خدا بخواهید.
📚بحارالانوار جلد91 ، صفحه 358
#نماز #حاجت
#امام_حسین_ع
╭┅┅┅❀🍃🔹🔸🔹🍃❀┅┅╮
اَللّٰھـمَ؏ـجِّـل لِوَلیِڪَـــ الـفَـرَج
🔥اللّهم العَن الجِبتَ والطاغوت
╰┅┅┅❀🍃🔹🔸🔹🍃❀┅┅╯
#لینک_اذکار_گرهگشا
@azkar_gerehgosha
༺╼┈┈🥀🕊🥀┈┈╾༻
◼️وقایع روز یازدهم محرم الحرام :
الف- حرکت کاروان اسیران از کربلا
عمربن سعد ملعون روز یازدهم محرم سال 61 هـ .ق. تا ظهر در زمین کربلا ماند و بر کشتگان سپاه خود نماز خواند و آنان را به خاک سپرد؛ در حالی پیکر پاک فرزند رسول خدا صلى الله علیه و آله و یاران پاکبازش در زیر آفتاب رها شده بود، دستور داد سرهاى دیگر شهداى کربلا را از بدن ها جدا کنند و به قصد تقرّب به ابن زیاد و گرفتن جایزه با خود به کوفه ببرند.
این سرهاى پاک که مجموع آنها با سر امام علیه السلام به 72 سر نورانى مى رسید بین قبائل تقسیم شد.
چون روز به نیمه رسید، عمر بن سعد دستور داد تا اهل بیت امام حسین(علیه السلام) را بر شترها سوار کردند. حضرت زین العابدین(علیه السلام) را هم در حالی که بیمار بود، با غل و زنجیر بر اشتری سوار نمودند . هنگام حرکت کاروان اسرا از کنار قتلگاه، صدای شیون و گریه بانوان بلند شد که به یکباره غوغایی در کربلا به پا شد.
◾️مشاهده آن صحنه هاى دلخراش با آن بدن هاى پاره پاره و پایمال سمّ اسبان که عمدتاً قابل شناسایى نبودند، مىتوانست هر بینندهاى را از پاى درآورد ولى طمأنینه و آرامشى که در زینب کبرى علیها السلام، یادگار صبر و شکوه على علیه السلام ظهور کرد و صلابت و استحکامى که در کلمات دلنشین او موج مىزد، تا حدود زیادى آن فضاى سنگین را شکست و آن را براى آل رسول قابل تحمل کرد.
◾️حضرت زینب (سلام الله علیها) با چشمی خون فشان رو به بدن مطهر برادر کردند و فرمودند: «به فدای آنکس که سپاهش روز دوشنبه غارت شد! به فدای آنکس که ریسمان خیامش را قطع کردند! به فدای آنکس که نه غایب است تا امید بازگشتنش باشد و نه مجروح است که امید بهبودش باشد! به فدای آنکس که جان من فدای او باد! به فدای آنکس که با دلی اندوهناک و با لبی عطشان او را شهید کردند! به فدای آنکس که از محاسنش خون میچکید» . زینب که مىدانست دشمن در انتظار است تا با دیدن کوچکترین نشانه اى از ضعف وپشیمانى درخاندان پیامبر، قهقهه مستانه سر دهد، با دیدن پیکر به خون آغشته برادر، رو به آسمان کرد و گفت: «أَللَّهُمَّ تَقَبَّلْ هذا الْقُرْبانَ؛ خدایا این قربانى را قبول فرما!».
🔻نکته قابل توجه در این فرمایش حضرت زینب (سلام الله علیها) آن است که شهادت امام حسین(علیه السلام) و غارت خیمه های آن حضرت را روز دوشنبه بیان فرمودهاند در حالی که بنا به گفته تمام تاریخ نویسان روز عاشورا، روز جمعه یا شنبه بوده است. از این رو باید گفت که این کلام بلند آن حضرت، به روز دوشنبهای اشاره دارد که غاصبان خلافت در سقیفه بنی ساعده دور هم جمع شدند تا سنگ بنای انحراف و گم راهی میلیونها مسلمان را بگذارند؛ پس در همان جا واقعه کربلا را نیز که ثمره این فتنه ننگین بود، طراحی نمودند و در حقیقت خنجری که شمر ملعون در عصر عاشورا بر گلوی نازنین امام حسین(علیه السلام) قرار داد، غاصبان خلافت در سال 11 هـ .ق. آن را از غلاف بیرون آورده و برای کشتن امام حسین(علیه السلام) آماده کرده بودند.
◾️اسامی اسرای اهل بیت (علیهم السلام)
«ابن عبد ربه» در «عقد الفرید» مىنویسد: در میان اسراء دوازده پسر بچه و نوجوان از جمله آنها محمد بن الحسین و على بن الحسین علیه السلام بودند.
از جمله زنان بزرگوارى که در کربلا به اسارت درآمدند عبارتند از:
زینب کبرى علیها السلام، ام کلثوم، فاطمه دختر امیرالمؤمنین علیه السلام، فاطمه دختر امام حسین علیه السلام، سکینه دختر امام حسین علیه السلام، و دختر چهارساله امام حسین علیه السلام (رقیه)، و رباب دختر امرء القیس همسر با وفاى امام حسین علیه السلام، رمله، مادر حضرت قاسم و همسر امام حسن مجتبى علیه السلام.
اینان بازماندگان از عترت رسول اللَّه بودند که ابن سعد و سپاهش حرمت پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) را در حق آنها رعایت نکردند و با جسارت تمام آنان را چون اسیران جنگى به بند کشیدند و با خیل نامحرمان که قاتلان ذرارى پیامبر صلى الله علیه و آله و یارانش بودند، به سوى کوفه روانه ساختند.
◼️ب ـ برگزاری مجلس ابن زیاد ملعون
عمر بن سعد روز یازدهم محـرم به کوفه آمد و عبـیدالله بن زیـاد، بـابرگزاری مجلس باشکوهی، اذن عمومی داد تا مردم در مجلسش حاضر شوند. آن گاه سر مقدس امام حسین(علیه السلام) را مقابل او گذاشتند و او به آن نگاه و تبسم مینمود و با چوبی که در دست داشت جسارت میکرد.
در این هنگام زید بن ارقم برخاست و در حالیکه میگریست، فریاد زد: «چوبت را از لب و دندان حسین(علیه السلام) بردار که من با چشم خود دیدم رسول خدا(صلی الله علیه و اله) لبان مبارک خویش را بر همین لب و دهان گذارده بود!» ابن زیاد ملعون به او گفت: «اگر پیرمردی سالخورده نبودی و عقل خود را از دست نداده بودی، گردنت را میزدم!» پس در این هنگام زید از جا برخاست و روانه خانهاش شد.
🤲الا لعنة الله علی القوم الظالمین و سیعلم الذین ظلموا أی منقلب ینقلبون.
نمیشه باورم که وقت رفتنه_۲۰۲۱_۰۸_۱۹_۰۸_۳۱_۱۳_۵۳۴.mp3
4.07M
🖤نمیشه باورم که وقت رفتنه
تموم این سفر بارش رو شونهی منه
کجا میخوای بری، چرا منو نمیبری؟
این دم آخری چقد شبیه مادری!
#محرم_یازدهم
#لبیک_یا_حسین
#محمود_کریمی
╭┅┅┅❀🍃🔹🔸🔹🍃❀┅┅╮
اَللّٰھـمَ؏ـجِّـل لِوَلیِڪَـــ الـفَـرَج
🔥اللّهم العَن الجِبتَ والطاغوت
╰┅┅┅❀🍃🔹🔸🔹🍃❀┅┅╯
#لینک_اذکار_گرهگشا
@azkar_gerehgosha
༺╼┈┈🥀🕊🥀┈┈╾༻
نگاش به سمت آسمون- حاج محمود کریمی_۲۰۲۱_۰۸_۱۱_۲۱_۱۷_۳۶_۷۴۰.mp3
3.87M
😪من را ببخش اگر که لکنت زبان گرفتم
آخر شکسته دستی دندان شیریام را😭
#محرم_یازدهم
#لبیک_یا_حسین
#حضرت_رقیه_س
#محمود_کریمی
╭┅┅┅❀🍃🔹🔸🔹🍃❀┅┅╮
اَللّٰھـمَ؏ـجِّـل لِوَلیِڪَـــ الـفَـرَج
🔥اللّهم العَن الجِبتَ والطاغوت
╰┅┅┅❀🍃🔹🔸🔹🍃❀┅┅╯
#لینک_اذکار_گرهگشا
@azkar_gerehgosha
༺╼┈┈🥀🕊🥀┈┈╾༻
🔸دعای حضرت زهرا سلام الله علیها در روز یکشنبه:
«اََللّهُم اجْعَلْ أَوَّلَ یَوْمی هَذا فَلاحاً وَ آخِرَهُ نَجاحَاً وَ أَوْسَطَهُ صَلاحَاً، اََللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَاجْعَلْنا مِمَّنْ أَنابَ إِلَیْکَ فَقَبِلْتَهُ، وَ تَوَکَّلَ عَلَیْکَ فَکَفَیتَهُ، وَ تَضَرَّعَ إِلَیْکَ فَرَحِمْتَهُ»
پروردگارا! آغاز روزم را با رستگاری و پایان آن را به کامیابی و میانه ی آن را به نیکی، مزین فرما، خداوندا بر محمد و خاندان او درود فرست، و ما را جزو آن کسانی قرار ده که به سوی تو بازگشت کرده است و تو او را با مهربانی پذیرا شده ای، و بر تو توکل جسته است و تو او را از همه چیز کفایت کرده ای و به درگاه تو تضرع کرده است و تو اورا در سایه مهربانی خویش قرار داده ای.
📚 بحارالانوار ج۸۷ ص۳۳۸
⬛️ وقایع روز دوازدهم محرم
1. دفن شهدای کربلا
روز دوازدهم محرم همزمان است با روزی که اجساد شهدای کربلا پس از آنکه مدت بسیاری بر روی خاک مانده بودند با حضور امام سجاد (ع) به خاک سپرده شد. در کتاب ارشاد شیخ مفید صفحه ۲۵۸ بیان شده است که قبیله بنی اسد که در همان حوالی کربلا سکونت داشتند به محل حادثه کربلا آمده و با کمک «امام سجاد (ع)» بر پیکر مطهر شهدای کربلا نماز خواندند سپس با راهنمایی ایشان پیکرها را به خاک سپردند.
البته برخی از منابع تاریخ دفن شهدای کربلا را در سیزدهم محرم نیز ذکر کردهاند.
🔻باید به این نکته توجه داشت از آنجایی که پیکر یک معصوم (ع) پس از ارتحال باید توسط یک معصوم دیگر دفن شود و همچنین سر از پیکر بسیاری از شهدای کربلا نیز جدا شده بود و کسی نبود تا آنها را شناسایی کند، امام زین العابدین (ع) طی الارض کرده و نسبت به دفن آن پیکرها مبادرت ورزیدند.
بدین ترتیب که «امام حسین (ع)» را در همان محلی که اکنون حرم مطهر ایشان در کربلاذ حضور دارد به خاک سپردند و حضرت «علی اکبر (ع)» را در پایین پای پدر بزرگوارشان به خاک سپردند، حضرت «ابوالفضل (ع)» را نیز در همان مکانی که حرم مطهر ایشان در کربلا قرار دارد به خاک سپردند.
🔻حضور «امام سجاد (ع)» و خواندن نماز بر پیکر شهدا در کتابهای انصارالحسین صفحه ۱۰۴ و بصائر الدرجات صفحه ۲۲۵ از زبان «امام رضا (ع)» و «امام صادق (ع)» بیان شده است،
حتی در روایتی از «امام ششم (ع)» آمده است در زمان خاک سپاری شهدای کربلا «پیامبر اسلام (ع)» و حضرت «امیرالمومنین (ع)» همچنین «امام حسن (ع)» نیز همراه با ملائک در کنار «امام سجاد (ع)» حضور داشتند.
2. ورود اهل بیت (ع) به کوفه
روز دوازدهم روز ورود اهل بیت (ع) به کوفه با حالت اسارت است. ابن زیاد ملعون در این روز کاروان کربلا را به سمت دروازه های شهر کوفه برد و آنجا پشت در نگه داشتند، کاروانی که پس از گذراندن روزهای سخت اکنون در غم از دست دادن عزیزان خود هستند اکنون باید پشت دروازههای شهر پیمان شکنان به انتظار مینشستند و این بسیار برایشان سخت بود.
"ابن زیاد" فرمان داد که احدی حق ندارد با اسلحه از خانه بیرون آید و 10 هزار سوار و پیاده بر تمام کوچهها و بازارها موکل گردانید، که احدی از شیعیان امیرالمومنین (ع) حرکتی نکنند.
پس از این که خبر ورود اسرای کربلا در شهر پیچید مردم کوفه بر پشت بامها و یا در کوچهها وارد شدند تا کاروان اسرا را ببینند، اسرا سوار بر شتر وارد شهر شدند. در این زمان زنی از بالای پشت بام فریاد زد شما از کدام مملکت و از کدام قبیله هستید آنها گفتند ما اهل بیت «محمد (ص)» هستیم.
3. خواندن خطبه توسط حضرت زینب (س) و امام سجاد (ع)
در زمان ورود اسرا به کوفه، حضرت «زینب کبری (س)» مردم را امر به سکوت کردند سپس شروع به خواندن خطبه کردند در حالی که همه شهر در سکوتی عجیب فرو رفته بود.
حضرت «زینب کبری (س)» در این خطبه مردم کوفه را به سبب گناهی که در ماجرای عاشورا داشتند و کوتاهی که در یاری «امام حسین (ع)» کردند ملامت کردند، ایشان پیرامون گناه بزرگ مردم کوفه به صراحت سخن گفتند، سخنان ایشان به شکلی بود که گویی حضرت «علی (ع)» خطبه میخواندند،
سخنانی بسیار فصیح، روان و تاثیرگذار، ایشان در این خطبه ابتدا خدا را ستایش کردند و بر «رسول خدا (ص)» درود فرستادند و سپس رفتار دوگانه مردم کوفه را مورد شماتت قرار دادند،
حضرت «زینب کبری (س)» در خطبه خود پیرامون کیفر بزرگی که در انتظار مردم شهر کوفه به سبب شهادت سید جوانان اهل بهشت وجود دارد هشدار دادند، سخنان حضرت «زینب کبری (س)» در روز دوازدهم محرم به حدی تاثیرگذار بود که مردم پس از شنیدن آن بسیار حیران و ناراحت شدند.
پس از پایان سخنان حضرت «زینب کبری (س)» خطاب به مردم کوفه «امام سجاد (ع)» به حضرت «زینب کبری (س)» فرمودند: سرگذشت گذشتگان برای آنان که ماندند مایه عبرت خواهد بود، گریه و زاری شهدای ما را به ما باز نخواهند گرداند، آنان عبرتهای روزگار خواهند بود این کلمات سبب شد حضرت «زینب کبری (س)»آرام گرفته و سکوت کردند
«امام سجاد (ع)» با افشاگریهایشان، پرده از جنایات و فتنههای حکومت اموی برداشتند در این هنگام صدای گریه و ناله از مردم کوفه بلند شد،
ایشان ابتدا حمد و ستایش خداوند را گفتند و خود را فرزند شهید کربلا و نوه «پیامبراکرم (ص)» معرفی کردند، زشتیها و افعال پلید کوفیان را مورد سرزنش قرار دادند و عمل نادرست دشمنان «سیدالشهدا (ع)» را آشکار ساختند، ایشان سپس فرمودند: «ما راضی هستیم که شما نه یاریمان کنید نه کمر به قتل مان ببندید».
«امام سجاد (ع)» آیه ۴۲ سوره زمر را تلاوت کردند: «اللَّهُ یَتَوَفَّى الْأَنْفُسَ حِینَ مَوْتِهَا وَالَّتِی لَمْ تَمُتْ فِی مَنَامِهَا ۖ فَیُمْسِکُ الَّتِی قَضَىٰ عَلَیْهَا الْمَوْتَ وَیُرْسِلُ الْأُخْرَىٰ إِلَىٰ أَجَلٍ مُسَمًّى ۚ إِنَّ فِی ذَٰلِکَ لَآیَاتٍ لِقَوْمٍ یَتَفَکَّرُونَ؛
خداست آن که وقت مرگ ارواح خلق را میگیرد و آن کس را که هنوز مرگش فرا نرسیده نیز در حال خواب روحش را قبض میکند، سپس آن را که حکم به مرگش کرده جانش را نگاه میدارد و آن را که نکرده به بدنش میفرستد تا وقت معیّن مرگ، در این کار نیز ادلهای از قدرت الهی برای متفکران پدیدار است».
ابن زیاد با سخنان «امام سجاد (ع)» دچار خشم شد و گفت هنوز جرأت پاسخگویی به من را دارید، این را ببرید و گردنش را بزنید، حضرت «زینب کبری (س)» به سمت «امام سجاد (ع)» رفتند و گفتند: ای پسر زیاد، تو کسی را برای من باقی نگذاشتی، اگر تصمیم کشتن «امام سجاد (ع)» را هم گرفتهای مرا نیز با او بکش،
امام سجاد (ع)» به عمهاشان فرمودند: عمه جان آرام باش تا من با او سخن بگویم، سپس رو به ابن زیاد کردند و فرمودند: ای پسر زیاد، مرا از مرگ میترسانی ؟ مگر ندانستی که کشته شدن عادت ما و شهادت مایه سربلندی ماست.
«علی لعنةالله علی القوم الظالمین و سیعلم الذین ظلموا أی منقلب ینقلبون»
#محرمالحرام
#دوازدهم
#وقایع
╭┅┅┅❀🍃🔹🔸🔹🍃❀┅┅╮
اَللّٰھـمَ ؏ـجِّـل لِوَلیِڪَـــ الـفَـرَج
🔥اللّهم العَن الجِبتَ والطاغوت
╰┅┅┅❀🍃🔹🔸🔹🍃❀┅┅╯
#لینک_اذکار_گرهگشا
@azkar_gerehgosha
༺╼┈┈🥀🕊🥀┈┈╾༻