eitaa logo
#// بصیرت حزب الله//#
825 دنبال‌کننده
15هزار عکس
14.8هزار ویدیو
18 فایل
🇮🇷✧☫ بصیرت حزب الله ☫✧🇵🇸 🌹https://eitaa.com/b_h1346/1757🌹 🇾🇪[(کانال رسمی و گروه کشوري)] 🇮🇶 http://eitaa.com/joinchat/4285006736Cbad2b6d114 🇮🇷کانال بصیرت حزب الله🇵🇸 @b_h1346
مشاهده در ایتا
دانلود
آقای حسین‌پور، تمام این تعابیری که شما امروز به کار می‌برید را زمان انتخابات گوشزد کرده بودیم، اما شما و دوستانتان هیچ توجهی نکردید و تمام قد از آقای پزشکیان حمایت کرده‌اید. حال، خود کرده را تدبیر نیست بهتر است بجای این مدل انتقادها به دولت کمک کنید تا از بی‌برنامگی خارج شود.
دنیا در سکوت است، ما دیگر نمی‌بینیم اما... جنایت در غزه هنوز ادامه دارد.🇵🇸🇾🇪🇮🇷🇮🇶
آقای چه کردی با خودت؟ چه کردی با اسم سید جواد ذاکر؟ چه کردی با روضه امام حسین(ع)؟ چشم باز کن و ببین. مداح امام حسین(ع) دوشادوش مخالفین این مکتب ایستاده است.
❌کلی تهمت به همسر شهید رئیسی زدن و با دروغ بانوی اول و بانوی دوم دولت و شخص شهید رئیسی رو تخریب کردن بعد همون جماعت برای اجلاسی که همسر قالیباف گرفته و دختر پزشکیان و دختر قالیباف توش حاضر شدن دارن مانور مظلومیت رئیس جمهور میرن و اشک میریزن. خیلی جفا کردید درحق سید مظلوم ما، چطور روتون میشه توی همون رسانه‌هایی که شهید رئیسی رو فحش ناموسی می‌دادید اینجور به تعریف و تمجید خانواده پزشکیان و قالیباف بپردازید؟ 🦋@b_h1346🌴
فاضل میبدی از اعضای مجمع محققین تمام مشکلات کشور را به گردن مجلس و دولت سایه انداخته اصلاً تعجب نکنید این‌ها همون‌هایی هستند که رژیم جعلی صهیونیستی را به رسمیت می‌شناسند و برای آن حد و مرز قائل هستند. بزرگترین مشکل کشور کسانی هستند که در لباس دین دست به تحریف حقایق می‌زنند.
‌ 😓 واتس‌آپ و گوگل‌پلی بدون اینکه قوانین جمهوری اسلامی ایران را بپذیرد، اجازه یافت در ایران فعالیت نماید‌. ✍🏻 مهدی‌انجیدنی
❌نگاه افزایش نجومی نرخ دلار کنید. این‌ها همه حاصل از پالس ضعف دولت برای مذاکره است. پیشتر قبل از توافق برجام، دلار ۳۲۰۰ بود و با پالس ضعف برای مذاکره قیمت دلار به بالای ۳۰هزار تومان رسید.
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خبرنگار انصاف نیوز این هفته در جلسه «حکمت سیاسی» دکتر جلیلی حضور پیدا کرد. با اینکه یکی از بیشترین تخریب‌ها و بی انصافی‌ها از طرف همین پایگاه خبری است اما دکتر جلیلی در مواجه با خبرنگار آن با رفتار مهربانانه و روی خوش از او استقبال می‌کند و به سئوال او پاسخ می‌دهد. کلیپ را دیدم واقعاً غبطه خوردم: اولاً به این خاطر که آن‌ها این رفتار و برخورد خوب با منتقد را می‌بینند و باز هم غیرمنصفانه برخورد می‌کنند. دوم اینکه هیچگاه نتوانستیم در خیلی از مسیرها همچون برخورد کنیم.
باز هم شاهکاری دیگر در سازمان محیط زیست؛ فاطمه شفیعی از حامیان اغتشاش۱۴۰۱، مشاور و دستیار ویژه رئیس سازمان محیط زیست شد. خانم شفیعی، چطور شد اینجور شد که قدیما اغتشاشگر با زندان مجازات میشد این روزها با پست و سمت تشویق!