eitaa logo
#// بصیرت حزب الله//#
1هزار دنبال‌کننده
19.6هزار عکس
20هزار ویدیو
27 فایل
🇮🇷✧☫ بصیرت حزب الله ☫✧🇵🇸 🌹https://eitaa.com/b_h1346/1757🌹 🇾🇪[(کانال رسمی و گروه کشوري)] 🇮🇶 http://eitaa.com/joinchat/4285006736Cbad2b6d114 🇮🇷کانال بصیرت حزب الله🇵🇸 @b_h1346
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻رکب دولت به کارمندان/ تمامی معافیت‌های مالی کارمندان لغو شد 🔹چندی پیش سخنگوی سازمان برنامه و بودجه خبر از معافیت ۱۰۰درصدی مالیات حقوق کارمندان داده بود که جزییات آن خیلی خبری نشد. 🔹حالا با ابلاغ بخشنامۀ جدید سازمان امور مالیاتی، کلیه مزایا و فوق‌العاده‌های دریافتی کارکنان دولتی و غیردولتی، از جمله کمک‌هزینۀ عائله‌مندی، مسکن و پاداش تولید، تحت عنوان درآمد مشمول مالیات شناسایی و مسئولیت محاسبۀ آن به سازمان امور مالیاتی منتقل شد. 🔹تا پیش از این موارد فوق طبق قانون جزو حقوق حساب نمی‌شدند و معاف از مالیات بودند که حداقل نیمی از دریافتی بسیاری از کارکنان متوسط دولت را شامل می‌شد. 🔹حالا با اینکه برنامه و بودجه به گونه‌ای خبر رسانی کرده بود که به نفع کارمندان سقف معافیت مالیات را دوبرابر کرده، ولی با توجه به اینکه همه موارد دریافتی شامل مالیات خواهد شد، مالیات کامندان نسبت به قبل دوبرابر خواهد شد. 🔹این بخشنامه به وضوح با سیاست‌های جمعیتی کشور تناقض دارد و موجب می‌شود دولت هرکس که متاهل است یا تعداد فرزند بیشتر داشته باشد را با مالیات بیشتر جریمه کند!
🔻عملکرد رسانه قوه قضائیه چگونه به شائبه سیاسی‌کاری در پرونده دبش دامن می‌زند؟ 🔹طی روزهای گذشته و از زمان اعلام حکم پرونده چای دبش، رسانه قوه قضائیه بدون آن که حتی یک بار در تیتر یا توضیحات اصلی خود از اکبر رحیمی درآباد، مدیرعامل و متهم اصلی گروه دبش نام ببرد، دائما اخباری با تأکید بر نام و نقش دو وزیر دولت سیزدهم منتشر کرده است. 🔹این تأکید رسانه قوه قضائیه بر برجسته کردن نام دو وزیری که به گفته سخنگوی دستگاه قضائی اتهامی جز آن چه ترک فعل و قصور مدیریتی نامیده شده ندارند و حضور آنان در پرونده بعنوان متهمان ردیف ۱۸ و ۲۲ بوده، شائبه سیاسی بودن چنین روندی را در افکار عمومی تشدید می‌کند. 🔹در اثر این نحوه عملکرد رسانه قوه قضائیه، فساد چای دبش اولین فسادی است که مردم به جای آن که نام و تصویر متهمان اصلی آن را در رسانه ببینند و بشنوند، آن را حاصل عملکرد دولتی می‌دانند که خودش کاشف، ضابط و ارجاع دهنده آن به قوه قضائیه بوده است!
🌹 قال امیرالمؤمنین علیه السلام: ♦️ کم مِن صائم لیس له مِن صیامه الاّ الجوع و الظمأُ و کم مِن قائم لیس له مِن قیامه الاّ السّهر و العناء حبذّا نوم الأکیاس و إفطارهم. 🌹 حضرت امیرمؤمنان (ع) فرمودند: ♦️ بسا روزه داری كه بهره ای جز گرسنگی و تشنگی از روزه داری ندارد، و با شب زنده داری چیزی جز رنج و بی خوابی به دست نیاورد، خوشا خواب زیركان، و روزه گشودن آنان! 📚 نهج البلاغه،حکمت۱۴۵
🔴جامعه‌ی ما اگر جامعه‌ی تقوا و دعا و معنویت باشد، بسیاری از مشکلات مادّی او هم قطعاً برطرف خواهد شد ♦️امام خامنه ای : در ماه رمضان دعا را قدر بدانید، حاجات بزرگ را، حاجات امّت و کشور اسلامی را، حاجات ملت خودتان را، حاجات شخصی خودتان را، مورد توجّه قرار دهید و آنها را متضرّعانه و مجدّانه از خدای متعال بخواهید. ♦️جامعه‌ی ما اگر جامعه‌ی تقوا و دعا و معنویت باشد، بسیاری از مشکلات مادّی او هم قطعاً برطرف خواهد شد.
❤️بازتاب جهانی بیانات رهبرمعظم انقلاب در دیدار رمضانی مسئولان نظام نشریه «تایمز اسرائیل»: «رهبر ایران می گوید این کشور تحت فشار آمریکای قلدر مذاکره نخواهد کرد.» روزنامه «یدیعوت آحارونوت»: «پس از تهدید ترامپ علیه ایران، رهبر ایران تأکید کرد که ایران خواسته‌های ترامپ را نخواهد پذیرفت.» خبرگزاری انگلیسی رویترز: «فقط یک روز پس از صحبت‌های دونالد ترامپ درباره ارسال نامه‌ای به ایران و تهدید این کشور به اقدام نظامی، رهبر ایران عصر شنبه تصریح کرد که این کشور تحت سیاست قلدری و فشار وادار به مذاکره نخواهد شد. «هندوستان تایمز»: «رهبر ایران عصر شنبه در واکنش به اقدامات آمریکا تصریح کرد "برخی از دولت‌های قلدر، من واقعاً برای برخی از شخصیت‌ها و رهبران خارجی اصطلاحی مناسب‌تر از کلمه قلدری نمی‌شناسم، بر مذاکره پافشاری می‌کنند. پایگاه خبری «آکسیوس»: «پس از ادعای ترامپ، رهبر ایران گفت که این کشور درخواست کشورهای قلدر را نخواهد پذیرفت.» «جروزالم پست»: «به گفته رهبر ایران، هدف آمریکا برای مذاکره، تحمیل مطالبات واشنگتن است. اینجا با هر جا فرق داره، اینجا شیرمردی به نام سیدعلی خامنه ای داره.
🔴گاردین: دونالد ترامپ یک قلدر است نه یک مرد قوی ♦️تارنمای «گاردین» با اشاره به رویکرد قلدرمآبانه دونالد ترامپ در موضوعات داخلی و بین‌المللی نوشت: مسیری که ترامپ در پیش گرفته نتیجه‌ای جز ویرانی گسترده و فرصت‌های از دست‌رفته برای جهانی بهتر و عادلانه‌تر نخواهد داشت.
🔴سرلشکر موسوی: هیچ انسان عاقلی تحت فشار و تحریم مذاکره نمی‌کند ♦️سرلشکر امیر موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران به خبرنگار المیادین گفت: «هیچ انسان عاقلی نمی‌پذیرد که تحت فشار و تحریم مذاکره کند».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مردم طفاس در درعای سوریه در واکنش به سکوت جولانی در برابر نفوذ مداوم اشغالگران صهیونیست به خاک سوریه در درعا و قنیطره خود سلاح به دست گرفته و اعلام تشکیل یک هسته مقاومت محلی در برابر تجاوز اشغالگران کردند.
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پروپاگاندای بی‌بی‌سی علیه ایران نقش بر آب شد؛ پیشنهاد ترامپ به ایران مثل رفتار مغول‌ها است! ♦️مهمانان برنامه، پروژه ضد ایرانی تلویزیون دولتی انگلستان را ناکام گذاشتند:مذاکره با ترامپی که به قول آقای خامنه‌ای هدفش تحکم است مشروع نیست! ♦️نه آمریکا و نه اسرائیل به این راحتی‌ها نمی‌توانند به ایران حمله کنند؛ آن‌ها می‌دانند حمله به ایران عواقب و پیامد وسیعی در پی خواهد داشت!
🔴وزارت دفاع چین: در نیمه اول مارس یک رزمایش دریایی با تهران و مسکو در نزدیکی ایران برگزار می‌کنیم.
🔴سپاه پاسداران: پدافند با برد بلند 1500 کیلومتر هم داریم هم ساختیم ♦️حفاظت از سایت های هسته ای و حساس با سامانه های پدافندی ناشناخته با برد 1500 کیلومتر ♦️اهداف متخاصم رادار گریز را از فاصله 1500 کیلومتری سایت هسته ای منهدم میشوند. و این پدافند ناشناخته ماست...
📸 واکنش شیخ قیس الخزعلی به تشدید اقدامات سرکوبگرانه حکومت جولانی در سوریه 🔸 شیخ قیس الخزعلی دبیرکل جنبش عصائب اهل الحق: با نگرانی شدیدی افزایش خشونت در سوریه به ویژه در مناطقی را دنبال می کنیم که گروههای مسلح با داشتن تاریخ تروریستی شناخته شده، مردم علوی را هدف قرار داده اند که این اقدامات رعب آور مستلزم تحرک فوری برای حمایت از این مردم است. 🔸 سکوت جامعه بین المللی در برابر این جنایات، پذیرفتنی نیست، کشورهای تاثیرگذار در صحنه سوریه(اشاره به ترکیه و قطر و ...) و غیر موثر باید به مسئولیت خود عمل کرده و فورا برای دخالت این تجاوزات و حمایت از غیرنظامیان علوی دخالت کنند.