eitaa logo
#// بصیرت حزب الله//#
773 دنبال‌کننده
13.3هزار عکس
12.8هزار ویدیو
18 فایل
🇮🇷✧☫ بصیرت حزب الله ☫✧🇵🇸 🌹https://eitaa.com/b_h1346/1757🌹 🇾🇪[(کانال رسمی و گروه کشوري)] 🇮🇶 http://eitaa.com/joinchat/4285006736Cbad2b6d114 🇮🇷کانال بصیرت حزب الله🇵🇸 @b_h1346
مشاهده در ایتا
دانلود
1_14107424662.mp3
3.83M
اینجا کربلا اینجا نینوا حرم ابا عبدالله
🌺حضرت عیسی(علیه‌السلام):درخت كامل نمى شود مگر با ميوه اى گوارا، همچنين دين دارى كامل نمى شود مگر با دورى از حرام ها. تحف العقول، 511 🌺میلاد حضرت مسیح (ع) مبارک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کربلا شیعه ام کرد ‌ 🔹مسلمان تازه شیعه شده: پس از شنیدن اتفاقاتی که در افتاده نمی‌توانستم جلوی اشکم را بگیرم و این را نشانه ای از طرف خدا می دانم.
حضرت عيسى علی نبینا و عليه السلام : طُوبى لِلمُصلِحينَ بَينَ النّاسِ ، اُولئكَ هُمُ المُقَرَّبونَ يَومَ القِيامَةِ ؛ حضرت عيسى علی نبینا و عليه السلام :خوشا به حال اصلاح كنندگان ميان مردم ؛ اينان در روز قيامت مقرّبان اند. 📚تحف العقول ، ص ۵۰۱
11.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📨 :‏دل‌نوشته یک مادر از اولین سفر ۴ قلوهایش به حرم امام رضا علیه السلام...
📨 :‏می‌دونستید ‏یمن اولین کشور در جهان است که هواپیمای اف 18 آمریکایی را ساقط کرده...💪
🔻توصیه مؤکد رهبر انقلاب: ✅ کمک به رئیس‌جمهور برای موفقیت در انجام وظایف محوله ✍ رضا ربیعی 🔹کمک‌ در انجام وظایفی که رئیس جمهور در قبال کشور دارند؛ اگرچه امری روشن است و وظیفه‌ای است همگانی اما، ✓اولاً به رغم وضوح و اهمیت آن، متاسفانه توسط برخی مغفول و متروک مانده؛ کل ۴سال پس از انتخابات را همچنان عرصه رقابت می‌انگارند و در مقابل هر کنش و موضع دولت؛ واکنش و موضع مخالف ابراز می‌دارند. ✓ثانیاً امر کمک به دولت؛ به هیچ‌وجه به معنی صحه گذاشتن بر تمامی کنش‌ها و مواضع آن نیست بلکه: 1⃣ موضوع کمک‌ به دولت و موضوع نقد برخی مواضع فراقانونی یا در تقابل با قانون، دو موضوع متفاوت است که خلط آن، چه بسا هزینه‌هایی سنگین به کشور و مردم تحمیل نماید! بلکه نقد برخی کنش‌ها و مواضع اگر منصفانه و جامع انجام شود؛ از مصادیق کمک‌ به دولت برای خروج از مشکلات است. 2⃣ استفاده رهبر انقلاب از القاب احترام‌آمیز در حکم تنفیذ رؤسای جمهوری نیز عمومیت داشته؛ نمی‌توان از آن به عنوان مستمسکی برای بستن دهان منتقدان استفاده نمود...کاری که متأسفانه سخنگوی دولت، کراراً در سخنرانی‌ها و کنفرانس‌های خبری انجام داده‌اند! 3⃣ همین‌گونه است موضوع وفاق، که کسی حق ندارد از آن چماق بسازد برای تفوّق مواضع یک قوه علیه قوای دیگر یا نفی هرگونه نقد و نظر و موضع دیگر حتی اگر در تعارض با مواضع دولت بوده باشد. بلکه وفاق؛ ناظر بر تعاطی و گفتگو است حول مشترکات، ضمن محترم شدن حق نقد و ایجاد زمینه گفتگو حول مفترقات.
🔴عملیات جاسوسی «سیا» و «موساد» در یمن خنثی شد ♦️یک منبع امنیتی در گفتگو با خبرگزاری سبأ یمن تاکید کرد که سرویس‌های امنیتی این کشور موفق شدند فعالیت‌های جاسوسی سرویس سیای آمریکا و موساد رژیم صهیونیستی را در یمن شناسایی و خنثی کنند. ♦️ نیروهای امنیتی یمن طی ساعات آینده جزئیات بیشتری از این عملیات ضدجاسوسی علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در یمن را اعلام خواهند کرد.
🔴کنایه نماینده مجلس به دولت: واتس آپ و گوگل پلی رفع فیلتر شد، لطفا مشکل قطعی برق و پرواز کهکشانی دلار را حل کنید ♦️سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس در توئیتی در واکنش به رفع فیلتر دو پلتفرم خارجی نوشت: خوب حالا که دیگه واتساپ و گوگل پلی رفع‌فیلتر شد و خیال دولت راحت! لطفا مشکل قطعی برق و پرواز کهکشانی دلار را حل کنید.