eitaa logo
#// بصیرت حزب الله//#
794 دنبال‌کننده
14.3هزار عکس
13.9هزار ویدیو
18 فایل
🇮🇷✧☫ بصیرت حزب الله ☫✧🇵🇸 🌹https://eitaa.com/b_h1346/1757🌹 🇾🇪[(کانال رسمی و گروه کشوري)] 🇮🇶 http://eitaa.com/joinchat/4285006736Cbad2b6d114 🇮🇷کانال بصیرت حزب الله🇵🇸 @b_h1346
مشاهده در ایتا
دانلود
هشدار دو ماه پیش کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به دولت برای ذخیره سازی سوخت جهت جلوگیری از بروز قطعی برق
🔴 سازمان ملل: کشتار بی‌سابقه‌ای در غزه رخ می‌دهد..! 🔹یک مقام ارشد سازمان ملل: ما در حال ثبت میزان بی‌سابقه‌ای از کشتار غیرنظامیان در غزه هستیم. ارتش رژیم صهیونیستی به‌طور سیستماتیک مبانی حقوق بین‌الملل را نقض می‌کند. 🔹عملیات ارتش اسرائیل نشان از جنایات بیشتر و تلاش برای تخلیه شمال نوار غزه دارد.
❌ نشنال اینترست بعد از تحقیر ناو آبراهام لینکلن توسط شیران یمنی: ناوهواپیمایر اکنون چیزی جز یک سیبل موشکی نیست.
❌ تبعات ناگوار تصمیمات لاکچری ⏪آزادسازی واردات خودرو و تلفن همراه آمریکایی هر کدام بیش از یک میلیارد دلار ارزبری دارد. هم‌زمان، دولت 3 میلیارد دلار تأمین ارز کالاهای اساسی را کاهش داده است. ▪️با این کار، دولت اولویت را به جای نیازهای اساسی اکثریت مردم و اقشار محروم جامعه به دغدغه‌های لوکس اقشاری خاص اختصاص داده است. ▪️این بی‌تدبیری در اداره کشور است، و به‌ویژه در شرایط جنگی مخرب است و می‌تواند تبعات ناگواری برای مردم و کشور داشته باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید رئیسی: هر جا گرفتار میشدم توسل به صدیقه طاهره میکردم. السلام علیک یا فاطمه الزهرا🖤
🎴 سردارجلالی: انفجار پیجرها نشان داد نباید به خارج اتکا کنیم..! رئیس سازمان پدافند غیرعامل: انفجار پیجرها در لبنان و حوادثی از این نظیر که در حوزه‌های صنعت شاهد خرابکاری‌ عامدانه صنعتی در خیلی از حوزه‌ها هستیم، نشان می‌دهد که حداقل در حوزه‌های امنیت و دفاع به هیچ وجه نمی‌شود به فناوری خارجی اتکا کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تعجب غیرمسلمان ها از ایمان عجیب فلسطینی ها شما نمیتونین مردمی که می‌دانند مرگ پایان کار نیست را شکست دهید✊
❌دیوار های‌ طلایی‌ هدیه‌ مردم‌ بوشهر به‌ ▪️دیشب در جریان گردهمایی بزرگ ایران همدل در بوشهر، در کنار جمع آوری طلا دو دیوار طلایی از طرف مردم بوشهر به مردم محور مقاومت هدیه داده شد. ▪️این نوع کمک‌رسانی‌های مردمی عجیب و شکه کننده برای اولین بار است که در طول تاریخ به این نحو در استان‌های کشور فراگیر می‌شود!
پزشک کلیمی ضدصهیونیست شیرازی وقتی عکس‌های تجمع کلیمی‌های شیراز در محکومیت جنایات اسراییل در غزه بالا آمد و پسران میرزا قیام را در صف اول این تجمع دیدم، یاد پدرشان افتادم. پزشکی کلیمی که در طول دوران دفاع مقدس، سالی یک ماه را به حضور در جبهه‌ها و درمان رزمنده‌ها اختصاص داده بود. وقتی هم‌کیشانش به او ایراد می‌گرفتند که جنگ دو کشور مسلمان به یک یهودی چه ارتباطی دارد جواب می‌داد: "وقتی شیراز موشک‌باران می‌شود، موشک از خودش می‌پرسد که زیر پایش یهودی نشسته یا مسلمان؟ همه ما در معرض خطریم و باید به یکدیگر کمک کنیم." حضورش در جبهه باعث میشد نتواند برخی از احکام شریعت یهودی را اجرا کند. مثلا نمی‌توانست دست از کار در روزهای شنبه بردارد یا گوشت حیواناتی که با آیین یهودی ذبح شده را مصرف کند ولی به همه می‌گفت: "کاری که توی جبهه داریم انجام می‌دهیم و باعث زنده ماندن رزمنده‌ها می‌شویم، از تمام کارهای دیگر مهمتر است." پیش و پس از انقلاب هم بارها از سوی اسراییل مورد دعوت قرار گرفت و حتی دعوتنامه‌هایی با درج محل کار و مسئولیت در اسراییل به دستش رسید، ولی تا متوجه میشد دعوتنامه از کجاست، آن را دور می‌انداخت یا توی آتش می‌ریخت. می‌گفت: "دوست ندارم توی کشوری زندگی کنم که با ظلم بنا شده." حالا در این روزها و بیش از پانزده سال پس از فوت میرزا، در بحبوحه ، پسرهای مرحوم میرزا قیام در صف اول محکومیت اسراییل نشسته‌اند. به‌راستی که از پدر خود آزادگی و شرافت را به ارث برده‌اند.
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نطق شدیدالحن نماینده مجلس درخصوص برخی انتصابات دولت 🔹منان رئیسی خطاب به وزیر کار: این بنده خدایی که گذاشتین رئیس شستا از کدام قوطی کبریت پیداش کردین؟! تو قوطی کدام عطار بوده؟! گزارشاتی داریم که هم ایشان و هم همسرشان ۲ تابعیتی است و خانواده ایشان ساکن اروپا هستند که انشاالله این گزارشات اشتباه باشد! 🔹نکته بعد درخصوص سکوت وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه در قبال این انتصاباتِ عجیب است! شما نه وامدار منِ نماینده مجلس هستید و نه وامدار رئیس جمهور و دیگران؛ شما فقط و فقط وامدار رهبر انقلاب هستید، پس چرا در قبال چنین انتصاباتی سکوت کرده‌اید؟! آیا درست است که گلوگاه‌های مهم اقتصادی کشور همچون شستا را که میلیونها سهامدار دارد به چنین افرادی بسپاریم؟!
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معاون سابق امنیت بین الملل پنتاگون: در حالی که اسرائیل خواهان جنگ گسترده تر با ایران هست من فکر میکنم همه اینها نشان دهنده این هست که چه کسی متخاصم و چه کسی متجاوز هست؟ و این ایران نیست حزب الله هم نیست "برشی از مستند پاسخ"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1⃣اول این رو بخونید 👈سازمان ملل:70 درصد کشته شدگان غزه((زنان و کودکان هستند)) 2⃣دوم کلیپ این قاتل را ببینید چطور زن زندگی آزادی میگوید