📸 عکس نوشت | چه گذشت و چه می آید...
🔻مقایسه تصویری قرنی که گذشت و قرنی که می آید.
@b_hkhadije
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 #کلیپ | حضور کاروان راهیان نور در آبادان
🍃🌹🍃
@b_hkhadije
📸 نام خلیج فارس در سنگ قبر سربازان آمریکایی
@b_hkhadije
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️ خنده های بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس در حین سخنرانی "ریشی سوناک" وزیر خزانه داری انگلیس در مورد غیرنظامیان اوکراینی که در زیر زمین پناه گرفته اند، خبر ساز شد.
@b_hkhadije
11.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 #کلیپ | محل آموزش تئوری فرقه منافقین رجوی در رژیم اشغالگر
🍃🌹🍃
@b_hkhadije
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نخست وزیر پیشین قطر:
به زانو درآوردن ایران را فقط در خواب خواهید دید.
🔻اگر از نفوذ منطقهای ایران ناراحتید در سیاستهای منطقهای خود بازنگری کنید.
🔻اگر من به خاطر بی لیاقتی تو پیشرفت کنم میتوانی به من مهاجم بگویی؟!
نه این تو هستی که باید با منطق و بهتر کردن وضع خود جلوی من را بگیری.
@b_hkhadije
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 #کلیپ | عجوزه آدمکش!
🍃🌹🍃
🔻 گفتگوی تلوزیونی بین مادلین آلبرایت - نماینده ی وقت ایالات متحده در سازمان ملل - و لسلی استال - گزارشگر تلویزیون - درمورد تحریم های #عراق
🚩 استال: ما شنیدیم که نیم میلیون کودک کشته شده اند، یعنی بیش از کودکانی که در هیروشیما کشته شدند. آیا این کار به قیمتش می ارزید؟!
🚩 آلبرایت: به عقیده ی من این انتخاب خیلی دشوار بود اما فکر میکنیم به قیمتش می ارزید!
📚 ويليام بلوم، کتاب "دولت خودسر"
❌ #مادلین_آلبرایت ملعون به درک واصل شد.
@b_hkhadije
✅تلاش نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای ایجاد پیمانی مشابه ناتو
🔸شبکه الجزیره به نقل از رسانه های صهیونیستی:
🔻نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در نشست سه جانبه ای که با ولیعهد ابوظبی و رئیس جمهور مصر در شرم الشیخ داشته، به دنبال پیمانی منطقه ای مشابه ناتو بوده است.
🔻وظیفه ائتلافی که بنت آن را در این نشست پیشنهاد کرده، مقابله با ایران و مقابله با تهدید پهپادی و موشک های دور بُرد است.
@b_hkhadije
🍃🌹ــــــــــــــــــــــــــــــ
✨دستاوردهای بزرگ دولت مردمی در سال 1400 و امید آفرینی ملی
⭕️شرایط آغاز به کار دولت👇
💢دولت سید ابراهیم رئیسی از ابتدای آغاز به کار که با انبوهی از مصائب و مشکلات بجا مانده از دولت قبل از جمله کشتار کرونا، تنگی معیشت مردم، بیسرو سامانی و رهاشدگی بازار ارز، مواد غذایی، مسکن، خودرو و... و همچنین گسترش نرخ بیکاری، افزایش نرخ فرار سرمایه از کشور و گسترش فاجعهآمیز حجم نقدینگی مواجه بود، بدون لحظهای درنگ و تأمل آستین همت را بالازد و وارد میدان شد و با تلاش مجدانه، مجاهدانه و شبانهروزی، یک به یک در پی باز کردن گرههای کور مدیریتی فاجعهبار گذشته و سامان دادن به اوضاع آشفته کشور برآمد و در چند بخش به دستاوردهای ملموس و قابل ملاحظهای هم رسید. روحانی در حالی مدیریت بحران کرونا را با هفتصد کشته در روز تحویل دولت رئیسی داد که درمان کرونا را هم گروگان سیاست خارجه خود و برجام کرده بود. بسیاری از مسئولان دولت حسن روحانی در حالی تلاش داشتند عدم واردات واکسن کرونا به کشور را بهدلیل نپیوستن ایران به FATF گره بزنند که با روی کار آمدن دولت رئیسی میلیونها دُز واکسن کرونا وارد کشور شد.
✅دولت رئیسی تنها در سه ماه اول 1000 درصد بیشتر از دولت روحانی واکسن وارد کرد و در همین مدت 700 درصد هم مرگ و میر حاصل از کرونا در ایران را کاهش داد، که این مدیریت بهعنوان یک اتفاق راهبردی، مورد تحسین کارشناسان قرار گرفت.
⛔️محدودیت در ارائه خدمات به مردم در مشاغل خدماتی، کمبود واکسن کرونا و صفهای طولانی چندصد متری در مراکز تزریق واکسن، محدودیتهای تردد شبانه و تعطیلی رفتوآمدهای خانوادگی، ممنوعیت مسافرتهای بین شهری، تعطیلی برخی از کسبوکارها مانند مشاغل گردشگری و...، تعطیلیهای مکرر بازار، اخبار ناخوشایندی بود که هر روز از رسانههای مختلف به سمع و نظر مردم میرسیدسفرهای امیدبخش علیه نسخههای از راه دور 🔻
✅رئیس دولت سیزدهم در کنار مدیریت و کنترل بیماری کرونا شاید مهمترین اقدامی که در این مدت انجام داد، تغییر نگاه دولت به مردم بود.
سفرهای کم خرج و امیدوارکننده آخر هفته به استانها، بازدیدهای سرزده، گفتوگوهای مستقیم و بیواسطه با اقشار مختلف مردم، و اصرار به اینکه دولت دیگر مردم را در طرحهای اقتصادی و سیاسی غافلگیر نخواهد کرد.
دیپلماسی فعال و متوازن در روابط خارجی
✅در فاصله کوتاه از عمر دولت رئیسی بسیاری از بهانهها و بیتدبیریها و احاله دادنهای همه مسائل به کشورهای دیگر! به یکصدایی و عزم جزم مسئولان نظام تبدیل شد و با فعال شدن دیپلماسی، رایزنی و ارتباطات گسترده با کشورها، همگان و بهویژه کشورهای همسایه ما دیدند که نگاه ایران به دنیا و بهویژه غرب همراه با عزت و اقتدار و حفظ غرور ملی است.
🔹دو اقدام مهم رئیسی در حوزه دیپلماسی، عضویت دائم ایران در پیمان شانگهای و دوم انعقاد قرارداد سوآپ گازی با ترکمنستان بود.
🔹رئیسی همچنین در حوزه سیاست خارجی گسترش روابط با همسایگان را اولویت نخست سیاست خارجی دولت سیزدهم اعلام کرده و با نگاه به شرق تلاش کرده اثر تحریمها را کاهش دهد
نکته مهمتر اما رویکرد متفاوت دولت سیزدهم به برجام و مذاکرات جاری وین است. اینکه دولت رئیسی با وجود تلاش مجدانه برای لغو تحریمهای ظالمانه از طریق دیپلماسی اما همه تخممرغها را در سبد مذاکرات و مناسبات با غرب نگذاشته و مشکلات اقتصادی داخلی را به این گفتوگوها گره نزده و نمیزند.
آزادسازی سواحل دریاها و رودخانهها به نفع مردم
✅همچنین آزادیسازی نوار ساحلی دریا به خصوص دریای خزر طی سالهای گذشته از دغدغههای جدی ساکنان این مناطق بوده که با دستور جدی رئیسجمهوری اجرایی شد.
90 میلیارد دلار تجارت خارجی بدون برجام
✅ از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون نه تغییری در پرونده برجام ایجاد شده و نه لوایح FATF به تصویب رسیده اما در همین مدت تجارت خارجی کشور و همچنین صادرات غیرنفتی به میزان قابل توجهی افزایش یافت.در این 8 ماه ایران هم نفت بیشتری میفروشد و هم درآمد حاصل از آن را دریافت میکند.
✅ تامین کالاهای اساسی مردم، حذف دلال بازی از زنجیره کالا، تامین کسری بودجه بدون استقراض از بانک مرکزی، آغاز جهش تولید مسکن، اعطای وام بدون ضامن از دیگر اقدامات مهم و اثرگذار دولت سیزدهم در طی 8 ماه فعالیت خود بوده است .
@b_hkhadije
🇮🇷
🖼 #صرفا_جهت_اطلاع | جلسه غیرعلنی کنگره آمریکا درباره #مذاکرات_وین
🍃🌹🍃
🔻 پایگاه اطلاعرسانی کنگره آمریکا خبر داده کمیته روابط خارجی سنا درصدد است امشب به ریاست «باب منندز» جلسهای را درباره روند مذاکرات وین برگزار کند.
🔹«راب مالی» نماینده آمریکا در امور ایران و «برت مکگورک»، «هماهنگکننده کاخ سفید در امور خاورمیانه و شمال آفریقا» نیز قصد دارند در این جلسه غیرعلنی در خصوص ایران گزارش ارائه دهند.
🔺 ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا میگوید که «واشنگتن آماده تصمیمهای سخت برای بازگرداندن برنامه هستهای ایران به محدودههای تعیین شده در توافق برجام است.»
@b_hkhadije
🇮🇷
#یادداشت_کوتاه | شیوههای جنگ نرم و روشهای مقابله با آن در بعد سیاسی
🍃🌹🍃
❌ قسمت اول / پیمانشکنی
🔻 قرآن کریم (سوره بقره آیات ۸۳ تا ۸۵ و ۱۰۰؛ سوره توبه آیه ۱۳؛ سوره اعراف آیه ۱۳۵؛ سوره مائده آیه ۱۳؛ سوره انفال، آیات ۵۵ تا ۵۶) جریان عهدشکنی دشمنانِ انبیاء از جمله یهودیان را بیان نموده است.
◀️ راهکارقرآنی روایی: عدم اعتماد و تکیه بر دشمن است.
🔸راهکار قرآن کریم این است که در هیچ شرایطی نباید به دشمن اعتماد کرده و نباید از وی انتظار یاری داشت.
قرآن کریم در آیات ۵۱-۵۲ و ۵۷ مائده از دوستی با دشمن (یهود و نصارا...) منع میکند و آن دسته از مسلمین (منافق) را که دست دوستی بهسوی آنان دراز مینماید؛ بشدت ملامت کرده میفرماید: چنین افرادی بعداً از این کارشان پشیمان خواهند شد.
🔹قرآن کریم، ضمن نهی از اعتماد به دشمن، هشدار میدهد که در صورت اعتماد به دشمن به آتشی دچار میشوید که یار و یاوری نخواهید داشت (هود/۱۱۳).
🔸لذا از متون اسلامی دراینباره چند دستور و #رهنمود صریح، به شرح ذیل به دست میآید:
1️⃣ از دشمن انتظار یاری نداشته باشید (یاری نجویید).
2️⃣ عدم اعتماد به «صلحنامهها و معاهدات» با دشمن.
گزارههای اسلامی بر عدم اعتماد به «صلحنامهها و معاهدات» با دشمن اصرار میورزد. از آیات متعدد قرآن کریم (انفال/۶۱-۶۲...). مشخص میشود که «صلحنامهها و معاهدات» با دشمن، پیوسته همراه با نیرنگ از سوی آنان بوده است.
3️⃣ در مقابل پیمانشکنی دشمن، شما نیز پیمان را بشکنید! (أنفال/٥٨).
4️⃣ درخواست صلح و معاهداتِ خفتبار از سوی مسلمین به دشمن، ممنوع (محمد/۳۵، آلعمران ۱۳۹).
✍️علیاکبر صیدی
@b_hkhadije