🔹🔹🔹
🔹آخوند واقعی
خبر رسید که ضد انقلاب با حمله به روستایی نزدیک سنندج، دکتر جهاد سازندگی را به اسارت برده است.
صبح اول وقت راه افتادیم. مصطفی، عمامه به سر، اما با بند حمایل و یک نوار فشنگ تیر بار دور کمر قوت قلب همه بود.
پیش مرگ های کرد که در کنار ما با دشمن می جنگیدند، چپ چپ به مصطفی نگاه می کردند، باور نمی کردند او اهل رزم و درگیری باشد همان صبح زود، ضد انقلاب دکتر را به شهادت رسانده بود، اما درگیری تا عصر ادامه داشت، وقت برگشتن، پیش مرگ ها تحت تاثیر شجاعت مصطفی، ول کن او نبودند.
یکی از آنها بلند، طوری که همه بشنوند گفت :
- اینو می گن آخوند، اینو می گن آخوند!
مصطفی می خندید. دستی کشید به سبیل های تا بناگوش آن کاک مسلح و گفت :
- اینو میگن سبیل. اینو می گن سبیل.
#مجموعه کتب یادگاران
#شهید ردانی پور
🥀🥀🥀🥀🥀
🕊 @baShoohada 🕊
رفاقت با شهدا
🔅🔅🔅 🌷 بسم رب الشهدا 🌷 🔸قسمت چهارم 🔸نیمه ی پنهان ماه(چمران به روایت همسر شهید) شش، هفت ماه از این قول
🔅🔅🔅
🌷 بسم رب الشهدا 🌷
#قسمت پنجم
🔸نیمه ی پنهان ماه(چمران به روایت همسر شهید)
پرسید شمع؟ چرا شمع؟ من خود به خود گریه کردم، اشکم ریخت. گفتم نمی دانم. این شمع، این نور، انگار در وجود من هست، من فکر نمی کردم کسی بتواند معنای شمع و از خود گذشتگی را به این زیبایی بفهمد و نشان بدهد.
مطفی گفت من هم فکر نمی کردم یک دختر لبنانی بتواند شمع و معنایش را به این خوبی درک کند. پرسیدم این را کی کشیده؟ من خیلی دوست دارم ببینمش، آشنا شوم. مصطفی گفت: من. بیش تر از لحظه ای که چشمم به لبخندش و چهره اش افتاده بود تعجب کردم، شما! شما کشیده اید؟ مصطفی گفت بله، من کشیده ام. گفتم شما که در جنگ و خون زندگی می کنید، مگر می شود؟ فکر نمی کنم شما بتوانید این قدر احساس داشته باشید. بعد اتفاق عجیب تری افتاد. مصطفی شروع کرد به خواندن نوشته های من. گفت هر چه نوشته اید خوانده ام و دورادور با روح تان پرواز کرده ام. و اشک هایش سرازیر شد. این اولین دیدار ما بود و سخت زیبا بود.
بار دوم که دیدمش برای کار در موسسه آمادگی کامل داشتم. کم کم آشنایی ما شروع شد. من خیلی جاها با مصطفی بودم، در موسسه کنار بچه ها، در شهرهای مختلف و یکی، دو بار در جبهه. برایم همه ب کارهایش گیرا و آموزنده بود بی آن که خود او عمدی داشته باشد.
غاده با فرهنگ اروپایی بزرگ شده بود. حجاب درستی نداشت اما دوست داشت جور دیگری باشد، دوست داشت چیز دیگری ببیند غیر از این بریز و بپاش ها و تجمل ها ... او از این خانه که یک اتاق بیشتر نداشت و درش همیشه به روی همه باز است، خوشش می آید. بچه ها می توانند هر ساعتی که می خواهند بیایند تو، بنشینند روی زمین و با مدیرشان گپ بزنند. مصطفی از خود او هم در همین اتاق پذیرایی کرد و غاده چقدر جا خورد وقتی فهمید باید کفش هایش را بکند و بنشیند روی زمین! به نظرش مصطفی یک شاه کار بود؛ غافل گیر کننده و جذاب.
یادم هست در یکی از سفرهایی که به روستاها می رفت همراهش بودم. داخل ماشین هدیه ای به من داد - اولین هدیه اش به من بود و هنوز ازدواج نکرده بودیم - خیلی خوشحال شدم و همان جا باز کردم دیدم روسری است، یک روسری قرمز با گل های درشت. من جا خوردم، اما او لبخند زد و به شیرینی گفت: بچه ها دوست دارند شما را با روسری ببینند. از آن وقت روسری گذاشتم و مانده. من می دانستم بچه ها به مصطفی حمله می کنند که چرا شما خانمی را که حجاب ندارد می آوری موسسه، اما برایم عجیب بود که مصطفی خیلی سعی می کرد - خودم متوجه می شدم - مرا به بچه ها نزدیک کند.
🔸ادامه دارد ......
🥀🥀🥀🥀🥀
🕊 @baShoohada 🕊
🔅🔅🔅
🌷 بسم رب الشهدا 🌷
🔸قسمت ششم
🔸نیمه ی پنهان ماه(چمران به روایت همسر شهید)
برایم عجیب بود که مصطفی خیلی سعی می کرد - خودم متوجه می شدم - مرا به بچه ها نزدیک کند. می گفت: ایشان خیلی خوبند. این طور که شما فکر می کنید نیست. به خاطر شما می آیند موسسه و می خواهند از شما یاد بگیرند. ان شاالله خودمان بهش یاد می دهیم. نگفت این حجابش درست نیست، مثل ما نیست، فامیل و اقوامش آن چنانی اند. این ها خیلی روی من تاثیر گذاشت. او مرا مثل یک بچه ی کوچک قدم به قدم جلو برد، به اسلام آورد. نه ماه ... نه ماه زیبا با هم داشتیم و بعد ازدواج کردیم. البته ازدواج ما به مشکلات سختی برخورد.
تو دیوانه شده ای! این مرد بیست سال از تو بزرگ تر است، ایرانی است، همه اش توی جنگ است، پول ندارد، همرنگ ما نیست، حتی شناسنامه ندارد!
سرش را گرفت بین دست هایش و چشم هایش را بست. چرا ناگهان همه این قدر شبیه هم شده بودند؟ انگار آن حرف ها متن یک نمایش نامه بود که همه حفظ بودند جز او: مادرش، پدرش، فامیل، حتی دوستانش. کاش او در یک خانواده ی معمولی به دنیا آمده بود، کاش او از خودش ماشین نداشت! کاش پدر او به جای تجارت بین آفریقا و ژاپن معلمی می کرد، کارگری می کرد، آن وقت همه چیز طور دیگری می شد ... می دانست، می دانست وضع مصطفی هم بهتر از او نیست. بچه هایی که با مصطفی هستند او را دوست ندارند، قبولش نمی کنند ... آه خدایا! سخت ترین چیز همین است. کاش مادر بزرگ این جا بود. اگر او بود غاده غمی نداشت. مادر بزرگ به حرفش گوش می داد، دردش را می فهمید. یاد آن قصه افتاد. قصه که نه، حکایت زندگی مادر بزرگ در آن سال هایی که با شوهر و دو دخترش در فلسطین زندگی می کرد. جوانی سنی یکی از دخترها را می پسندد و مخالفتی هم پیش نمی آید، اما پسرک روز عاشورا می آید برای خواستگاری، عقد و ... مادر بزرگ دلگیر می شود و خواستگار را رد می کند، اما پدر بزرگ که چندان اهل این حرف ها نبوده می خواسته مراسم راه بیندازد. مادر بزرگ هم تردید نمی کند، یک روز می نشیند ترک اسب و با دخترش می آید این طرف مرز، به صور.
مادر بزرگ پوشیه می زد، مجلس امام حسین در خانه اش به پا می کرد و دعاهای زیادی از حفظ داشت. او غاده را زیر پر و بالش گرفت، دعاها را یادش داد و الان اگر مصطفی را می دید که زیارت عاشورا، صحیفه ی سجادیه و همه ی دعاهایی که غاده عاشق آن ها است و قبل از خواب می خواند، در او عجین شده، در ازدواج آن ها تردید نمی کرد.
و بیش تر از همه همین مرا به مصطفی جذب کرد: عشق او به ولایت. من همیشه می نوشتم که هنوز دریای صور، هر ذره از خاک جبل عامل صدای ابوذر را به من می رساند. این صدا در وجودم بود. حس می کردم باید برم، باید برسم آن جا، ولی کسی نبود دستم را بگیرد: مصطفی این دست بود. وقتی او آمد انگار سلمان آمد (سلمان منا اهل البیت.) او می توانست دست مرا بگیرد و از این ظلمات، از روزمرگی بکشد بیرون. قانع نمی شدم که مثل میلیون ها مردم ازدواج کنم، زندگی کنم و ... دنبال مردی مثل مصطفی می گشتم، یک روح بزرگ، آزاد از دنیا و متعلقاتش. اما این چیزها به چشم فامیل و پدر و مادرم نمی آمد. آن ها در عالم دیگری بودند و حق داشتند بگویند نه؛ ظاهر مصطفی را می دیدند و مصطفی از مال دنیا هیچ چیز نداشت. مردی که پول ندارد، خانه ندارد، زندگی ... هیچ! آن ها این را می دیدند. اصلا جامعه ی لبنان این طور بود و هنوز هم هست بدبختانه. ارزش آدم ها به ظاهرشان و پول شان است. به کسی احترام می گذارند که لباس شیک بپوشد و اگر دکتر است حتما ماشین مدل بالا زیر پایش باشد. روح انسان و این چیزها توجه کسی را جلب نمی کند.
🔸ادامه دارد ......
🥀🥀🥀🥀🥀
🕊 @baShoohada 🕊
🔅🔅🔅
🌷 بسم رب الشهدا 🌷
🔸قسمت هفتم
🔸نیمه ی پنهان ماه(چمران به روایت همسر شهید)
با همه ی این ها مصطفی از طریق سید غروی مرا از خانواده ام خواستگاری کرد. گفتند نه. آقای صدر دخالت کرد و گفت: من ضامن ایشانم. اگر دخترم بزرگ بود، دخترم را تقدیمش می کردم. این حرف البته آن ها را تحت تاثیر قرار داد، اما اختلاف به قوت خودش باقی بود. آن ها هم چنان حرف خودشان را می زدند و من هم حرف خودم را. تصمیم گرفته بودم به هر قیمتی شده با مصطفی ازدواج کنم. فکر می کردم در نهایت با اجازه ی آقای صدر که حاکم شرع است عقد می کنیم، اما مصطفی مخالف بود، اصرار داشت با همه ی فشارها عقد با اجازه ی پدر و مادرم جاری شود. می گفت: سعی کنید با محبت و مهربانی آن ها را راضی کنید. من دوست ندارم با شما ازدواج کنم و قلب پدر و مادرتان ناراحت باشد. با آن همه احساس و شخصیتی که داشت، خیلی کوتاه می آمد جلوی پدر و مادرم. وسواس داشت که آن ها هیچ جور در این قضیه آزار نبینند. اولین و شاید آخرین باری که مصطفی سر من داد کشید به خاطر آن ها بود:
روزهایی بود که جنوب را دائم بمباران می کردند. همه آن جا را ترک کرده بودند. من هم بیروت بودم اما مصطفی جنوب مانده بود با بچه ها و من که به همه شان علاقه مند شده لودم نتوانستم صبر کنم و رفتم مجلس شیعیان پیش6 امام موسی، سراغ مصطفی و بچه ها را گرفتم. آقای صدر نامه ای به من داد و گفت باید هر چه سریع تر این را به دکتر برسانید. با استاد یوسف حسینی زیر توپ و خماره راه افتادیم رفتیم موسسه. آن جا گفتند دکتر نیست، نمی دانند کجا است. خیلی گشتیم و دکتر را در الخرایب پیدا کردیم. تعجب کرد، انتظار دیدن مرا نداشت. بچه ها در سختی بودند، بمب و خمپاره ... وضعیت خیلی خطرناک بود. مصطفی نامه را از من گرفت و پاسخی نوشت که من برسانم به آقای صدر. گفتم نمی روم، این جا می مانم و به بیروت بر نمی گردم. مصطفی اصرار داشت که نه، شما باید هر چه زودتر برگردی بیروت. اما من نمی خواستم برگردم و آن وقت مصطفی - که آن همه لطافت و محبت داشت - برای اولین بار خیلی خشن شد و فریاد زد، گفت برو توی ماشین! این جا جنگ است، با کسی هم شوخی ندارند! من خیلی ترسیدم و هم ناراحت شدم. خوب نبود، نه این که خوب نباشد، اما دستور نظامی داد به من و من انتظار نداشتم جلو بچه ها سرم داد بزند و بگوید برو دیگر!
وقتی من خواستم برگردم، مصطفی جلو آمد و به یوسف حسینی گفت شما برو، من ایشان را با ماشین با ماشین خودم می رسانم. من تمام راه از الخریب تا صیدا گریه می کردم. به مصطفی گفتم فکر می کردم شما خیلی با لطافتی، تصورش را نمی کردم این طور با من برخورد کنی. او چیزی نگفت تا رسیدیم صیدا، جایی که من می بایست منتقل می شدم به ماشین یوسف حسینی که به بیروت برگردم. آن جا مصطفی از من معذرت خواست، مثل همان مصطفایی که می شناختم. گفت من قصدی نداشتم، ولی نمی خواهم شما بی اجازه ی فامیل تان بیایید و جنوب بمانید، شما باید برگردید و با آن ها باشید.
🔸ادامه دارد ......
🥀🥀🥀🥀🥀
🕊 @baShoohada 🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان
مهمون امروزمون داداش علی اکبر هست🥰✋
*شهید سید علی اکبر داوودی*🌹
نام پدر : سید داوود
تاریخ و محل تولد : استهبان؛ ۱۳۴۰
سن : ۲۵ سال / تحصیلات: دیپلم
شغل: پاسدار / وضعیت تاهل: مجرد
ارگان اعزام کننده : سپاه
تاریخ اولین اعزام : ۶۱/۰۱/۲۰
حضور در جبهه: ۳۳۷ روز
مسئولیت : فرمانده دسته
تاریخ شهادت : ۶۵/۱۰/۰۴
نام عملیات: کربلای ۴
محل دفن : گلزارشهدای استهبان قطعه پایین
*#فرازی_از_زندگینامه*
🌹دیر زمانی بود که در دل حدیث رفتن داشت *همانی که چون جوان حسین (ع) تن لاله خیزش پیام آور ظهر عاشورا است ...*🌷نامش را علی اکبر گذاشتند بدان امید که ادامه دهنده ی راه شهدای کربلا شود *و در تحمل مصائب و سختی ها به آنها تأسی نماید.*🥀در اوایل انقلاب *برای ورود حضرت امام و شکست و سرنگونی طاغوت به هر فعالیتی مشغول میشد و از هیچ کاری دریغ نمیکرد*💫همرزمش که از او خاطره ها دارد قطره ای از دریای وجود سید را این گونه به تصویر میکشد: *او مقید به اقامه نماز جماعت بود📿شبهای احیا حال و هوای دیگری داشت💫گویی که آماده ی دیدار با دوست بود و آرام و قرار از او گرفته میشد*🥀در نهایت این مرد مومن *شهادت در راه خدا نصیبش شد و به آرزویش رسید*🕊️🕋
*(هرگز گمان مبر کسانی که در راه خدا کشته شدند مُردهاند ، بلکه زنده اند و در نزد پروردگارشان روزی داده میشوند )*🌷
سوره آل عمران آیه 169💚
*شهید سید علی اکبر داوودی*
*شادی روحش صلوات*💙🌹
🥀🥀🥀🥀🥀
🕊 @baShoohada 🕊
[🔆خاطره از یکی از همرزمان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی •°√]
" پیشنهاد مطالعه👇"
ایشان خاطره
را اینگونه روایت میکنند...
عملیاتی در دوران دفاع مقدس انجام گردیدک معروف بود به عملیات بستان ،
بستان روستایی بود که شمال آن چزابه و فکه در جنوب شهر سوسنگرد و در شرق تپه های الله اکبر، که عملیات از همین قسمت انجام گردید و غرب به مرز عراق هست.... بستان .سوسنگرد.چزابه و فکه توسط عراق اشغال شده بودند.... که عملیاتی که در این منطقه انجام گرفت لشکر ۴۱ ثارالله که متعلق به استان کرمان بود که سردار سلیمانی در این عملیات شرکت داشتند
سپس در این عملیات بستان قسمتی از چزابه و سوسنگرد توسط رزمندگان اسلام آزاد گردید و سردار سلیمانی در این عملیات به شدت زخمی شدند ...
به نحوی که تمام بدن ایشان پُر از ترکش شده بود و تک تک آثار آنها را در دست و صورت ایشان مشاهده میشد مجروحیت به نحوی بود که همه ایشون رو در آن لحظه شهید حساب کرده بودند، تا اینکه ایشون رو به عنوان شهید به اهوازو معراج شهداء انتغال داده بودنددر لحظه آخر اون بنده خدا که جنازه ها را تحویل و چک میکرد متوجه میشود که بدن سردار گرم است و معاینه میکنند متوجه میشوند که زنده هستند و به بیمارستان انتقالشان میدهند.
سردار سلیمانی از آن روز به بعد معروف شده بودند به شهید زنده...
فکر کنم در عملیات کربلای۵ و یا والفجر هشت هم مجروح شده بودند.
سردار سلیمانی در عملیات کربلای ۵ با لشکر به محاصره عراقیها می اُفتند که شهید مرتضی'جاویدی از قسمت دیگر میدان جنگ به عراقیها حمله می کنند و لشکر ۴۱ و شهید سلیمانی با هم آن مکان را از محاصره در می آورند.
#روایت شده از همرزم سردار
#دلتنگ سردار
-—-—☘️⚜️🍃—-—-
🥀🥀🥀🥀🥀
🕊 @baShoohada 🕊
💠💠💠
رفته بوديم سريلانكا، سال هفتاد. احمد هم همراهمان بود.
چند تا از فرماندهان نظامي و مسئولین سريلانكا آمده بودند استقبالمان.
افراد را من به آنها معرفي ميكردم. موقع معرفي احمد گفتم: ايشان فاتح خرمشهر بوده.
چهار، پنج روز آن جا بوديم. آنها احمد را ول نميكردند. احمد به عنوان يك فرماندهي با اقتدار در نظرشان جلوه كرده بود. هر چه ميگفت، تندتند مينوشتند.
احمد راجع به بحثهاي نظامي زياد صحبت كرد، ولي راجع به كاري كه خودش در عمليات فتح خرمشهر كرد، چيزي نگفت. نه آن جا، نه هيچ جاي ديگر. هيچ وقت نشد كه لام تا كام دربارهي خدماتي كه زمان جنگ يا قبل و بعد از آن كرده، حرفي بزند. خدا رحمتش كند؛ دقيقاً روحيهي حسين خرازي و امثال آن خدا بيامرز را داشت. حسين هم يكي از دو فاتح خرمشهر بود، ولي هيچ وقت راجع به آن فتح كمنظير، در هيچ كجا صحبت نكرد.
#شهید احمد کاظمی
🥀🥀🥀🥀🥀
🕊 @baShoohada 🕊
رفاقت با شهدا
🔅🔅🔅 🌷 بسم رب الشهدا 🌷 🔸قسمت هفتم 🔸نیمه ی پنهان ماه(چمران به روایت همسر شهید) با همه ی این ها مصطفی
🔅🔅🔅
🌷 بسم رب الشهدا 🌷
🔸قسمت هشتم
🔸نیمه ی پنهان ماه(چمران به روایت همسر شهید)
به هر حال روزهای سختی بود. اجازه نمی دادند از خانه بروم بیرون. بعد از هجده سال تنها این ور و آن ور رفتن، کلید ماشین را از من گرفتند. هر جا می خواستم بروم برادرم مرا می برد و بر می گرداند تا مبادا بروم مدرسه یا پی آقای غروی. طفلک سید غروی به خاطر ازدواج من خیلی سختی کشید. می گفتند شما دخترم را با این آقا آشنا کردید. البته با همه ی این فشارها من راه هایی پیدا می کردم و مصطفی را می دیدم. اما این آخری ها او خیلی کلافه و عصبانی بود. یک روز گفت: ما شده ایم نقل مردم. فشار زیاد است، شما باید یک راه را انتخاب کنید، یا این ور یا آن ور. دیگر قطعش کنید. مصطفی که این را گفت بیشتر غصه دار شدم. باید بین پدر و مادرم - که آن همه دوست شان داشتم - و او، یکی را انتخاب می کردم. سخت بود، خیلی سخت. گفتم مصطفی اگر مرا رها کنی می روم آن طرف، تو باید دست مرا بگیری! گفت: آخر این وضعیت نمی تواند ادامه داشته باشد.
آن شب وقتی رسدم خانه، پدر و مادرم داشتند تلویزیون تماشا می کردند. تلویزیون را خاموش کردم و بدون آن که از قبل فکرش را کرده باشم، گفتم بابا! من از بچگی تا حالا که بیست و پنج، شش سالم است هیچ وقت شما را ناراحت نکرده ام، اذیت نکرده ام، ولی برای اولین بار می خواهم از اطاعت شما بیایم بیرون و عذر می خواهم. پدرم فکر می کرد مسئله ی من با مصطفی تمام شده، چون خودم هم مدتی بود حرفش را نمی زدم، پرسید چی شده؟ چرا؟ بی مقدمه، بی آن که مصطفی چیزی بداند، گفتم من پس فردا عقد می کنم. هر دو خشکشان زد. ادامه دادم من تصمیم گرفته ام با مصطفی ازدواج کنم، عقدم هم پس فردا پیش امام موسی صدر است. فقط خودم مانده بودم این شجاعت را از کجا آورده ام! مصطفی اصلا نمی دانست من دارم چنین کاری می کنم.
مادرم خیلی عصبانی شد. بلند شد با داد و فریاد، و برای اولین بار می خواست مرا بزند که پدرم دخالت کرد و خیلی آرام پرسید عقد شما با کی؟ گفتم دکتر چمران. من خیلی سعی کردم شما را قانع کنم، ولی نشد. مصطفی به من گفت دیگر نتیجه ای ندارد و خودش هم می خواست برود مسافرت. پدرم به حرف هایم گوش داد و همان طور آرام گفت: من همیشه هر چه خواسته اید فراهم کرده ام، ولی من می بینم این مرد برای شما مناسب نیست. او شبیه ما نیست، فامیلش را نمی شناسیم. من برای حفظ شما نمی خواهم این کار انجام شود. گفتم به هر حال من تصمیمم را گرفته ام. می روم. امام موسی صدر هم اجازه داده اند، ایشان حاکم شرع است و می تواند ولی من باشد. بابا دید دیگر مسئله جدی است، گفت: حالا چرا پس فردا؟ ما آبرو داریم. گفتم ما تصمیم مان را گرفته ایم، باید پس فردا باشد. البته من به امام موسی صدر هم گفته ام که می خواهم عقد خانه ی پدرم باشد نه جای دیگر. اگر شما رضایت بدهید و سایه تان روی سر ما باشد من خیلی خوشحال ترم. بابا گفت: آخر شما باید آمادگی داشته باشید. گفتم من آمادگی دارم کاملا!
نمی دانم این همه قاطعیت و شجاعت را از کجا آورده بودم. من داشتم از همه ی امور اعتباری، از چیزهایی که برای همه مهم ترین بود، می گذشتم. البته آن موقع نمی فهمیدم. اصلا وارستگی انجام چنین کاری را هم نداشتم، فقط می دیدم که مصطفی بزرگ است، لطیف است و عاشق اهل بیت و من هم به همه ی این ها عشق می ورزیدم.
🔸ادامه دارد ......
🥀🥀🥀🥀🥀
🕊 @baShoohada 🕊