بامشاور⚖️
چقدر این مطلب منطبق با قانون می باشد؟ آیا معایب این نظریه بیشتر از محاسن آن نمی باشد؟ متن کامل مصاحب
✍ پاسخ:
اینکه مراجع محترم قصایی دغدغه پیشگیری از جرم را دارند؛ امری کاملا پسندیده و ستودنی است اما به نظر بنده؛ به دلایل زیر معایب این رویه بیشتر از محاسن آن میباشد.
1⃣ در قانون مدیریت بحران و نه در سایر قوانین، لزوم کسب مجوز گروه های مردم نهاد (آتش به اختیار) از کمیته ی امداد و هلال احمر به چشم نخورد. لذا مسدود کردن حساب این اشخاص، نیازمند نص صریح قانونی میباشد.
2⃣ بهترین روش در پیشگیری از سوء استفاده های احتمالی؛ که بدترین حالت آن در زلزله کرمانشاه توسط برخی چهره های سرشناس رخ داد؛ تشکیل پرونده و مجازات قاطع و قانونی این افراد می باشد. همچنین دادستان های محترم و نیروی محترم انتظامی، در صورت مشاهده تبلیغات، احساس مسولیت بیشتری کرده و در چهار چوب قانون، تحقیق کنند که آیا فعالیت گروه های مذکور صحت دارد یا خیر؟ اگر صحت نداشت، تشکیل پرونده داده و بدون در نظر گرفتن جایگاه اجتماعی شخص، طبق قانون مجازات نمایند.
3⃣ اعمال چنین بروکراسی، مغایر با شرایط بحرانی میباشد؛چگونه گروه های مردم نهاد و اساسا سازمان های هلال احمر و کمیته امداد که درگیر بحران مثلا سیل شده اند، فرصت کسب مجوز بررسی صحت یا سقم فعالیت گروه های مردم نهاد را دارند؟
کانال مشاور حقوقی
@moshaver_law
بامشاور⚖️
نظر یکی از مسولین مردم نهاد و آتش به اختیار در خصوص فرمایش معاون محترم دادستان کل کشور
کانال مشاور حقوقی👇👇
@moshaver_law
یک پرسش و پاسخ:
🤔اگر روزی به هر دلیل دچار مشکل شدیم
وپامون به دادگاه باز شد آیا حتما حتما حتما
وکیل بگیریم؟ آیا بدون وکیل احتمال
تضییع حق بسیار زیاد است؟
و مسئله دیگه اینکه، آیا میتونیم هیچ پولی به وکیل ندهیم و باهاش شرط کنیم که هیچ پولی به وکیل پرداخت نمیشه و وکیل خودش باید حق الوکاله رو از طرف مقابل در صورت موفقیت بگیره چون در صورت موفقیت ، طرف مقابل دعوا باید خسارات از جمله حق الوکاله را
پرداخت کند ۰۰۰
✍پاسخ:
در مراجعه به دادگاه و پاسگاه بهتره وکیل گرفته بشه و یا قبل از هر کاری با یک وکیل یا کاربلد مشورت گرفت...
اما اینکه بگوییم حتما حتما حتما وکیل بگیریم چون به احتمال بسیار زیاد حقمون ضایع میشه، اصلا درست نیست.
چون در عمل دیده می شود که هر کس وکیل گرفت، ممکنه به حقش نرسه و هر کس وکیل نگرفت، به این معنا نیست که حتما به حق خودش نمیرسه. بستگی به قدرت و توانایی اثبات حق دارد.
در مورد توافق با وکیل هم مبنی بر اخذ حق الوکاله از طرف مقابل، باید عرض کرد که اگر وکیلی پیدا شد که این شرط رو قبول کنه، امکان پذیره.
کانال مشاوره حقوقی👇
@moshaver_law
☝️☝️
طبق ماده۱۸ قانون حمایت حداکثری از تولید داخل، تبلیغ کالاهای خارجی که دارای نمونه مشابه ایرانی باشد ممنوع بوده و جرم محسوب میشود.
به کانال مشاور حقوقی بپیوندید
@moshaver_law
✍تعریف بیوتروریسم☝️☝️
منبع:
http://www.goums.ac.ir/content/7492/%D8%A8%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D9%85
به کانال مشاور حقوقی بپیوندید
@moshaver_law
✍ نشانه های یک تهاجم بیولوژیکی☝️
منبع:
http://www.goums.ac.ir/content/7492/%D8%A8%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D9%85
به کانال مشاور حقوقی بپیوندید
@moshaver_law
d.pdf
914.8K
جالبه بدونید که در زمینه طب سنتی و گیاهان دارویی، مصوبه ای از سوی شوراس انقلاب فرهنگی تصویب شده، این مصوبه طبق قانون اساسی لازم الاجرا بوده و در حکم قانون رسمی می باشد.
عنوان دقیق این مصوبه
"سندملی گياهان دارويی وطب سنتی
مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی" میباشد.(فایل پی.دی. اف پیوست شد)
به کانال مشاور حقوقی بپیوندید
@moshaver_law
شکاف دیجیتال و قانون اساسی ایران
✍ دکتر طاهر حبیب زاده
اگر دولتی فرصت برابر برای همه برای استفاده از فناوری های نوین خلق نکند، گفته می شود که در آن کشور شکاف دیجیتال (Digital Divide) وجود دارد. قبل از ظهور اینترنت از «شکاف آنولوگ» سخن بود. به عنوان مثال، شهرنشین ها از امواج رادیو و تلویزیون به خوبی استفاده می کردند و به دانش عمومی و مهارت های فردی شان افزون می شد، در حالی که بخش مهمی از روستانشینان از این امکان و زیرساخت های آن بی بهره بودند و نتیجه آن ایجاد شکاف در میزان مهارت های این دو دسته از مردم در یک کشور می شد. همین موضوع در سطح جهانی نیز مطرح بوده و امروزه با شکاف دیجیتال مطرح است. برخی دسترسی گستره به فناوری های نوین و اینترنت دارند و برخی دیگر محروم یا دسترسی محدود دارند.
اگر بخواهیم مستند قانونی برای مطالبه کاهش شکاف دیجیتال در ایران ارائه کنیم می توان به بندهای ۲ و ۹ اصل سوم قانون اساسی اشاره کرد - دولت مکلف است:
۲. بالا بردن سطح آگاهی های عمومی در همه زمینههای با استفاده صحیح از مطبوعات و رسانههای گروهی و وسایل دیگر.
۹. رفع تبعیضات ناروا و ایجاد امکانات عادلانه برای همه، در تمام زمینههای مادی و معنوی.
وسیعترین پژوهش جهت سنجش شکاف دیجیتالی توسط شبکه اوربیکام (Orbicom) یونسکو انجام شدهاست. این موضوع از جهات مختلفی آنچنان دارای اهمیت است که می توان پروژه های سیاست گذاری و حکمرانی و اقتصادی و مدیریتی و حقوقی در اطراف آن انجام داد و از قضا از آن موضوعاتی است که کاربردی است و خروجی محور و مساله حل کن.
ما را در کانال مشاوره حقوقی دنبال کنید
@moshaver_law
🔻
بخشنامه رییس قوه قضاییه درخصوص خرید و فروش و قاچاق سلاح و مهمات طی نامه شماره ۹۰۰۰/۲۲۳۴۹۴/۱۰۰ مورخ ۹۸/۱۲/۲۰ ایلاغ شد.
🔗 https://dotic.ir/news/6677
ما را در کانال مشاوره حقوقی دنبال کنید
@moshaver_law
آیا میدانید طبق قانون تخلفات راهور در صورت توقیف وسیله نقلیه، چه مراحلی را باید طی کنید؟
#در_خانه_ بمانیم
کانال مشاور حقوقی
@moshaver_law