🉑 جزییات طرح سه فوریتی تعطیلی کامل کشور
تبصره ۱: دولت موظف است ظرف ۲۴ ساعت پس از تصویب این قانون، ضوابط شرایط کرونایی را تدوین و جهت اجرا به دستگاهها و شهروندان ابلاغ کند.
تبصره ۲: دستگاهای اجرایی مکلف هستند از زمان تصویب این قانون تا پایان زمان اجرا موارد زیر را انجام دهند.
تامین مایحتاج دهکهای پایینی جامعه و واریز حقوق کامل دو ماهه برای تمامی انها به صورت پیش تراکنش
واریز کمک معیشتی دو ماه پیش رو برای افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی که استثنائا در این دو ماه بایستی این مبلغ دو برابر شرایط عادی باشد.
برنامه مدیریت تردد خودروها درون و بین شهرها و نحوه اجرا و ابلاغ جرایم تخلفی از سوی راهنمایی و رانندگی و وزارت کشور.
پرداخت کامل حقوق کارکنان دولت با هر نوع قرارداد (رسمی، پیمانی ، قراردادی، شرکتی) در زمان تعطیلی
استفاده رایگان از خدمات اینترنتی برای کلیه کاربران اعم از خانگی و همراه
قبوض اب، برق، تلفن و گاز تا مصرف حد استاندارد رایگان و بالاتر از ان بصورت عادی محاسبه و پس از پایان قرنطینه پرداخت می شود.
برنامه ریزی جهت برگزاری کلیه ازمون های سراسری و ازمون های مدارس در تابستان
تبصره:۳ نحوه تامین منابع مالی تعطیلی یک ماه کشور
عدم فروش بنزین سهمیه ای و ارایه ان بصورت ازاد با نرخ واحد ۳۰۰۰ تومان. با توجه به عدم تردد در این مدت و لزوم تخصیص یارانه به مصارف خانگی نظیر آب و برق و اینترنت، بنزین یارانه ای در مدت تعطیلی قطع و بودجه آن مصرف رفاه خانوارها و موارد مذکور در بالا خواهد شد.
برداشت یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی با اذن رهبری و همچنین تمامی مبلغ واریزی از صندوق پول جهانی
تبصره ۴: امروز روز همبستگی تمامی جریانهای سیاسی، قوای سه گانه، سازمانها، ارگانها و نیروهای نظامی و انتظامی است تا برای نجات جان ملت تلاش همگانی کرده و ان را در معرض دید و قضاوت ملت قرار دهند بر همین مبنا تمامی ارگانهای اعم از ستاد کل نیروهای مسلح، نظامی و انتظامی، سپاه، ارتش، بسیج و حتی ارگانهای عمومی و نیمه عمومی از ستاد اجرایی فرمان، آستان قدس، شستا و تمامی مجموعه های زیر نظر وزارت رفاه و ... موظف هستند تا پایان دوره یک ماهه برای مقابله با کرونا همکاری صد در صد با ستاد مقابله در دولت را داشته باشند و هماهنگ عمل کنند و تمامی نیروهای انسانی متخصص، ابزار و امکانات لجستیکی از امبولانس تا هر چیز دیگری و امکانات مالی ممکن را در اختیار ستاد مقابله قرار دهند.
تبصره ۵: صدا و سیما موظف است یکی از شبکه های خود را بصورت ۲۴ ساعته در اختیار وزارت بهداشت قرار دهد تا این وزارتخانه در تمامی ساعات شبانه روز به اموزش و گزارش و پاسخگویی شهروندان بپردازد.
لازم به ذکر است گزارشهای ستاد مقابله و هیات نظارت بر عملکرد ستاد و بسته های اموزشی وزارت بهداشت برای شهروندان باید از همین شبکه پخش شود و تمام هزینه های این شبکه از محل اعتبارات صدا و سیما باید تامین شود.
تبصره ۶: به منظور سرعت در تصمیمات و جامع بودن امور در ستاد مقابله با کرونا بایستی افراد زیر نیز در ستاد مذکور حضور با حق رای داشته باشند.
نایب رییس اول مجلس
رییس کمیسیون بهداشت و درمان
دادستان کل کشور
رییس سازمان بازرسی کل کشور
تبصره ۷: دولت موظف است برای تمام دوره کار کادر درمان و پرستاری و اداری و بیمارستانی درگیر با کرونا از اول اسفند تا پایان بحران، علاوه بر حقوق ماهیانه حق ماموریت لحاظ و پرداخت کند.
تبصره ۸: شهروندان هیچگونه حق تردد درون و بیرون شهرها نداشته و در تمام مدت سی روز باید در منزل بمانند به غیر از موارد کاملا ضروری برای درمان که این نوع ترددها بایستی با هماهنگی وزارت بهداشت و از طریق شماره تماس هایی که اعلام خواهند کرد باید صورت پذیرد.
تبصره ۹: رییس جمهور به عنوان رییس ستاد مقابله موظف است بعد از پایان ماموریت ستاد، گزارش کامل از عملکرد را در صحن علنی ارایه کند.
تبصره ۱۰: تمام موارد مذکور در مواد و تبصره های بالا از قوانین کرونایی تا موضوع یارانه بنزین و شورای عالی مد نظر فقط تا پایان دوران تعطیلی کشور قابل اجراست و با پایان یافتن شرایط تعطیلی، همه چیز به قبل از آن باید باز گردد.
تبصره ۱۱: درباره تعطیلی کامل کشور، جلسات هیات دولت، جلسات علنی مجلس شورای اسلامی و ستاد مرکزی قوه قضاییه رییس قوه و معاونان آن استثنا بوده و به هیچ وجه نباید تعطیل شود.
تبصره ۱۲: معاونت حقوقی ریاست جمهوری و قوه قضاییه موظفند همزمان تمامی موااد قضایی برخورد با متخلفان از این قانون را در سطوح مختلف تهیه و بر اساس آن نسبت به متخلفان اعم از شهروندان، نیروهای دولتی، اجرایی، قضایی، نظامی و انتظامی را تهیه و برای برخورد در اختیار دستگاه قضایی قرار دهند.
📡 @moshaver_law
May 11
الزامات دادرسی الکترونیکی، که مغفول می ماند.
✍دکتر طاهر حبیب زاده
👇
🔹اخیرا در مورد دادرسی الکترونیکی (e-courts, e-justice)، صحبت هایی از سوی اولیای امور قضایی مطرح شده است که اصل ماجرا بسیار مطلوب و لازم است، نه تنها برای دوران کرونایی، بلکه برای تمامی دوران ها. لکن، بایست توجه نمود که دادرسی الکترونیکی «قالب» جایگزین دادرسی حضوری است نه «محتوی» جایگزین. به همین دلیل تمامی آنچه در دادرسی حضوری محقق است، بایست در دادرسی الکترونیکی احراز شود.
⚖ به عنوان مثال، در ادبیات فن دفاع، از جمله گفته می شود که «لحن کلام» موثر در نتایج دفاع است. حتی رفتار ظاهری متداعیین نیز می تواند اثر خاص خود را داشته باشد.
◀️ اگر بنا باشد وکلا یا اصحاب دعوی به صورت تبادل الکترونیکی لوایح به دفاع برخیزند، نخواهند توانست از تاثیر لحن شفاهی کلام و گفتگو بهره مثبت برند.
◀️ فراتر از این، دیدار حضوری طرفین دعوی با یکدیگر و نیز قاضی محترم، می تواند نتایجی رقم زند که در ارتباطات الکترونیکی، به قطع محروم از آن نتایج خواهیم بود. هر انسانی از نظر روانی، دارای «محضر» است که در صورت بی کلامی نیز، می تواند اثرگذار است. به همین دلیل، حداقل الزامات دادرسی الکترونیکی، برگزاری جلسات دفاع به صورت ویدیوکنفرانسی است که با استفاده از بستر اینترنت به سادگی میسر است و صرف تبادل الکترونیکی لوایح، قناعت به حداقل ترین الزامات دادرسی الکترونیکی است.
@moshaver_law
✅اگر یک روحانی چک بلامحل صادر کند یا کلاهبرداری کند در دادگاه ویژه روحانیت رسیدگی می شود یا دادگاه عمومی حقوقی و کیفری حسب مورد؟
✍ دکتر طاهر حبیب زاده
🛄پاسخ: در امور کیفری دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت صلاحیت دارد طبق آیین نامه مصوب ۱۳۶۹ (دقت کنید که قانون تاسیس این دادسرا و دادگاه را نداریم) (آیین نامه سال ۱۳۸۴ اصلاح شده است). در امور مدنی و حقوقی، دادگاه عمومی حقوقی به مانند بقیه دعاوی، مگر اینکه دادستان دادگاه ویژه رسیدگی در این دادگاه را اصلح بداند! در واقع در امور مدنی نیز می تواند صالح باشد!
♦️چند نکته از مفاد این آیین نامه و دادسرا و دادگاه:
هدف تشکیل این تشکیلات چیست؟
🍀ماده ۱ - به منظور پیشگیری از نفوذ افراد منحرف و تبهکار در حوزه های علمیه ، حفظ حیثیت روحانیت و به کیفر رساندن روحانیون تخلف ، دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت تحت نظارت عالیه مقام معظم رهبری با وظایف وتشکیلات و اختیارات زیر ایجاد می گردد.
🍀 ماده ۳ و۱۰- دادستان و حاکم شرع شعبه اول دادگاه ویژه روحانیت از سوی مقام معظم رهبری منصوب می گردد (نه قوه قضاییه)
🍀 ماده ۱۶- روحانی به کسی اطلاق می گردد که ملبس به لباس روحانیت باشد یا در حوزه مشغول تحصیل باشد یا اگر به کار دیگری مشغول است عرفا روحانی محسوب گردد.
🍀ماده ۱۳ - دادسراها و دادگاههای ویژه روحانیت در موارد ذیل صالح به رسیدگی می باشند.
الف – کلیه جرائم روحانیون
ب – کلیه اعمال خلاف شان روحانیون
ج – کلیه اختلافات محلی مخل به امنیت عمومی در صورتی که طرف اختلاف روحانی باشد.
د – کلیه اموری که از سوی مقام معظم رهبری برای رسیدگی ماموریت داده میشود.
تبصره ۱- در مواردی که دادسرای ویژه ،رسیدگی به پرونده ای را به سایر مراجع قضایی ذیربط واگذار نماید.مراجع مذکور موظف به رسیدگی می باشند.
تبصره ۲- در مورد بند ج رسیدگی با هماهنگی دستگاههای ذیربط صورت می گیرد.
تبصره۳ـ کلیه اتهامات اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، شورای نگهبان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، وزراء و معاونین آنها، معاونان و مشاوران رؤسای سه قوه، سفرا، دادستان و رئیس دیوان محاسبات، دارندگان پایه قضائی، استانداران و فرمانداران و جرائم عمومی افسران نظامی و انتظامی از درجه سرتیپ و بالاتر، و مدیران کل اطلاعات استانها که به لحاظ روحانی بودن نامبردگان فوق پروندة آنان در دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت مطرح میگردد و نیز کلیه اتهامات نمایندگان مجلس خبرگان رهبری و ائمه جمعه در دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت تهران رسیدگی خواهدشد.
🍀ماده ۱۴- دعاوی حقوقی و مدنی علیه روحانیون مطابق قوانین در دادگاههای مدنی و حقوقی رسیدگی خواهد شد مگر موارد خاصی که برحسب ضرورت رسیدگی آن (( به نظر دادستان منصوب )) در دادگاه ویژه اصلح باشد. در این صورت دادسراها و دادگاهها موظفند که با درخواست دادسرا و دادگاه ویژه پرونده را ارسال نمایند.
🍀ماده ۴۲ - احکام دادگاهها باید مستدل و مستند به قوانین موضوعه و موازین شرع باشد (خلاف اصل ۱۶۷ قانون اساسی نیست؟)
تبصره – در موارد استثنائی ومواردی که در شرع وقانون مجازات مشخصی تعیین نگردیده حاکم می تواند مستدلا براساس نظر خود اقدام به صدور حکم نماید.
🍀 ماده ۴۸ـ احکام دادگاههای ویژه روحانیت از سوی محکوم علیه یا شاکی یا قائم مقام قانونی آنان قابل اعتراض است و در صورت عدم اعتراض در فرجه قانونی قطعی خواهد شد.
بحث تجدیدنظر و فرآیند آن نسبتا خاص است که در متن آیین نامه، ماده ۴۸ به بعد آمده است
👉@moshaver_law
🔹معاونت سرپرست امور فضای مجازی دادستانی کل کشور: ۸۰ درصد جرایم فضای مجازی از طریق سیم کارتهای بی هویت رخ میدهد.
✍نظر مشاور حقوقی:
خب جناب دادستان محترم؛ ریش و قیچی که دست خودتونه، دستور بدید بررسی بشه چطور این سیم کارتها فعالن؟؟
@moshaver_law
با صدور حکمی از سوی رئیس قوه قضاییه
✳️جواد بابایی معاون امور فضای مجازی دادستانی کل کشور شد.
🔵مراسم معارفه معاون امور فضای مجازی دادستانی کل کشور با حضور حجت الاسلام والمسلمین منتظری برگزار شد.
https://www.isna.ir/news/99020604060/
✅ پایگاه اخبار و اطلاعات حقوقی #رسانه_حقوق
@moshaver_law
911K
🔻آیا وزارت خارجه ی آمریکا از حضور هزار گردان سایبری ایرانی دچار #وحشت شده؟
🔻آیا خبر عجیب منتشر شده حقیقت دارد؟ یا تاکتیک دشمن است؟
📣 #رضا_خانعلی_زاده
✅ @khanalizadeh_ir
🔴 مجلس فرانسه قانونی را تصویب کرده که براساس این قانون شبکههای اجتماعی و پلتفرمهای آنلاین باید طی ۲۴ ساعت محتوای غیرقانونی را حذف کنند؛ در غیر اینصورت باید خود را برای پرداخت جرایم هنگفت آماده کنند.
منظور از محتوای غیرقانونی چیست؟ ⭕️ اساساً هر مطلبی که در دنیای واقعی جرم یا توهین تلقی شود از نظر این قانون در دنیای آنلاین هم قانونی نیست.
🔗 https://dgto.ir/1pet
⁉️ چرا دولت و مجلس کشور ما، فضای مجازی را رها کرده اند؟
#قتلگاه_جوانان
#شبکه_ملی_اطلاعات
@moshaver_law
سؤال:⁉️
🚴♀ مدتی است در فضای مجازی خبری از دفتر جنابعالی منتشر شده که دوچرخه سواری بانوان با رعایت نکات شرعی جایز اعلام گردیده...
اگر امکانش هست پیرامون این حکم و صحت و سقم آن توضیحی فرمایید.
آیا دوچرخه سواری بانوان در خیابان جایز است؟
✍جواب: دوچرخهسواری بانوان در مجامع عمومی و نیز در جایی که در معرض دید نامحرم باشد، حرام است.
🍀🍀🍀🍀
در بخشی از علم #جرم_شناسی، به بررسی #بزه_دیده پرداخته میشود؛ که اصطلاحا بدان بزه دیده شناسی میگویند.
یعنی چه عاملی باعث شده است که #بزهکار، به سمت بزه دیده متمایل شود؟
در بسیاری از پرونده های مزاحمت برای #بانوان، خودِ شخص به گونه ای رفتار میکند که مورد جرم قرار بگیرد.
#احکام
#حقوق_کیفری
#جرم_شناسی
@moshaver_law
♦️لو رفتن اطلاعات ۵.۵میلیون مشترک رایتل در ایران
🔹یک هکر اطلاعات ۵.۵میلیون مشترک رایتل را برای فروش گذاشته، اطلاعاتی که چهارشنبه ۱۴خرداد در قبال آن مقداری بیت کوین به ارزش هزار دلار طلب کرده است
شرح ماجرا را اینجا بخوانید👇👇👇
https://khabarfoori.com/detail/1926404
@moshaver_law