کیفیت دوربین حدود ۲۰درصد تو کیفیت عکسی که گرفته میشه تأثیر داره. بقیه کیفیت عکس به کادربندی و نور و بقیه تنظیمات بستگی داره!
مثلاً عکسای بالا با گوشیای میانرده سامسونگ و شیائومی گرفته شدن. با آموزشای خانوم رحیمی:)
خودشونم جایزههایی که گرفتن با گوشی a51 گرفتن
https://eitaa.com/joinchat/567411909C9871269952
وحدت یعنی تمام مسئولین کشور یه حرف داشته باشن و اون حرف، برای تقویت ایران باشه!
نه اینکه ولی فقیه توییت انگلیسی بزنه که من تأکید میکنم واضحا اعلام میکنم ما همچنان با امریکا دشمنیم!
این یعنی پیامی به اونا رسیده که فکر کردن چیزی خلاف این در جریانه! صلح در جریانه! و باید موضع اصلی جمهوری اسلامی توسط رهبری اعلام بشه!
اگر وحدت طبق تصور غلط بعضی عزیزان به معنی سکوت در برابر بعضی صحبتای مسئولین بود، خود آقا دارن ضد وحدت عمل میکنن!!!
برعکس این ماییم که نباید بذاریم کار به ولی فقیه برسه. این ماییم که نباید بذاریم کسی از مسئولین حرفی از صلح تو این شرایط بزنه.
@babooneh0
منطق برانداز اینطوریه که بمب رو خونهش فرود میاد میگه نه ترامپ نبود، کار خودشونه. شرکت دارویی زدن، فولاد و برق و گاز زدن ولی همچنان نه با مردم کاری نداره اینا صحنهسازیه🙏
ولی بدون هیچ مدرکی از رو هوا میگه حشدالشعبی وارد شده و توقع داره همه هم قبول کنن و تازه بهش جواب بدن که چرا وارد شده؟
همچنان عقل سواره و برانداز؟ پیاده🙏
@babooneh0
منم ممنون میشم به هر دو پیامِ پین در کانال سر بزنید😁
از جمله این یکی که سلسله پیامش پاسخ شماست
تو این کانال پاسخ اکثر شبهات رایج داده شده
کافیه تو پیام پین دنبالش بگردید یا کلیدواژه مربوط به سوالتون رو سرچ کنید!
مثلاً در مورد عایشه سوال دارید کافیه سرچ کنید عایشه! و سایر مواردم همچنین
بد پزشکیان رو میگیم خوبشم بگیم😁
🔸قبلاً نوشتم یکی از دلایلی که امریکا از جنگ ویتنام خارج شد، اعتراضات مردمش از داخل بود.
🔻 اونا در ویتنام به موفقیت دست پیدا نکرده بودن، اما همچنان دست و پا میزدن! از جمله دلایلی که بالاخره بیرون رفتن و شکست رو پذیرفتن، این بود در درون خود امریکا کلی اعتراض بیرون اومد که این جنگ برای ما هیچ نفعی نداره!
🔸دیروز از طرف آقای پزشکیان یه نامه به مردم آمریکا ارسال شد. این نامه اشاره کرده بود که این جنگ برای شما سودی نداره و دولتمردهاتون فقط برای اهداف خودشون این کارو میکنن.
✔️هدف، یعنی معترض کردن مردم آمریکا به این جنگ، بسیار هدف خوبیه!
▫️یه پیشنهاد اینه که در تولید محتواهایی که برای امریکاییا میشه، عدد و رقم به کار بره! مشخص کنیم که جنگ با ما چقدر تا حالا برای امریکا هزینه داشته؛ از تسلیحات جنگی تا ریزش سهام و حتی جان سربازان!
▪️مردم امریکا با عدد و رقم، بیشتر این حرف رو لمس میکنن که مالیاتشون داره خرج دفاع از اسرائیل میشه.
برخلاف سیاستمداراشون که اسراییل رو نایب خودشون در منطقه میدونن و برای همین براش خرج میکنن ( حقیقتاً هم اینطوره ) اکثر مردمشون اسراییل رو از خودشون نمیدونن. فقط باید حجم خسارات براشون روشن باشه!
@babooneh0
♾مثلاً تو جنگ اوکراین و روسیه، اوکراین از امریکا درخواست موشک تاماهاوک کرد.
〰 ترامپ که اومد، طبق اون ادبیات مسخرهی خودش، میومد اوکراینیا رو مسخره میکرد که نمیدونم حالا! شاید بهتون دادم! شایدم نه!
🔻در آخر نداد چون مردم امریکا اعتراض میکردن که نباید بدی! این موشک برای خودمونه! اگر بهمون حمله شد باید با اینا از خودمون محافظت کنیم!
➕کلا آمریکا ۴۵۰۰تا موشک تاماهاوک داره، حدود ۱۰۰۰تاشو از ابتدای جنگ ایران مصرف کرده!!! تولید هر کدوم از این موشکا هم دو سال طول میکشه یعنی به راحتی قابل ساخت و جایگزینی نیست!
✔️خب ترامپ داره ذخایر آمریکا رو اینطوری خالی میکنه. این به ضرر مردمشه! در یه حمله از طرف دیگران، کلی آسیب میبینه!
▪️مردمش باید اینو بفهمن به صورت دقیق و جلوشو بگیرن!
@babooneh0
شاید بپرسین مگه مردم آمریکا خودشون اینا رو نمیدونن؟ نه واقعاً!
اونا اولا درصد مردم سیاسیشون به نسبت ما خیلی کمه! خیلیاشون حتی اسم سیاستمدارای درجه اولشونو نمیدونن!
دوماً در روزمرگی خودشون غرقن و سرکار میرن و میان و چیزی میخرن و قسط میدن و همین! خیلی فکر نمیکنن به دنیا و حتی کشورشون😅اکثرشون اینطورن!
منتها هر مردمی وقتی متوجه بشن که امنیتشون داره بخاطر اینکه نتانیاهو از رییسجمهورشون فیلم داره، به خطر میفته، اعتراض میکنن!
پس مخارج و خطرات جنگ امریکا با ما باید بیشتر به نظر اونا برسه تا مردم خودمون!
@babooneh0
ترامپ گفته «ایران» رو به عصر حجر برمیگردونیم؛
مترجم اینترنشنال ترجمه کرده «جمهوری اسلامی» را!
اینترنشنال فکر میکنه مخاطبش هرگز به این فکر نمیکنه که اساساً نمیشه یک «دولت» رو به عصر حجر برگردوند.
اینترنشنال درست فکر میکنه🤝
@babooneh0
ما از ترامپ و نتانیاهو خواستیم به کشور حمله کنن و حالا زن باردار و بچهش زیر آوار شهید شدن❌
چرا جمهوری اسلامی سونوگرافی اونی که زیر آوار مونده بدون رضایتش پخش کرده؟✅
حقیقتاً ذاتی کثیفتر از سلطنتطلبای اپستینزاده نیست🤝
@babooneh0