✨﷽✨
⚠️چرا زیاد صدقه می دهید؟
✅ امام علی (ع) بسیار صدقه می دادند.
یک روز، شخصی به ایشان گفت:
👈«چقدر زیاد صدقه می دهید، آیا
چیزی برای خود نگه می دارید؟»
🔹امام علی در پاسخ فرمودند:
«اگر بدانم خداوند یکی از اعمال
من را قبول می کند، از زیاده روی در
انفاق خود داری می کنم،
🔸ولی نمی دانم که آیا این کارهای من مورد قبول خداوند هست یا نه؟ اکنون که نمیدانم؛ آنقدر صدقه می دهم تا بلکه یکی از آنها مورد قبول واقع گردد.»
📚بحارالانوار ، ج ۴۱ ، ص۱۳۸
@Rahee_saadat
✨❤️✨
✍پیامبراکرم (ص) فرمودند :
🌸با زنان به خاطر
چهار ویژگی ازدواج میشود:
👈 ثروت و دینداری
👈 زیبایی و اصل و نسب
☝️اما تو با زن دیندار ازدواج کن!
📚کنزالعمال:۴۴۶۰۲
@Rahee_saadat
✨﷽✨
🌹امام صادق علیه السلام:
❄️خوشا بحال ڪسى ڪه
مادرش عفیف استـ .
📚 بحارالانوار.جلد5.ص 285
❣نگرانم براے مادران و دختران
آینده سرزمینم !!!مادرانے ڪه هیچ اندوخته اے
ندارند که برای دخترکانشان به ارثــ بگذارند...
✅نگران دخترانی که مادرانش چیزی ندارند به آنها بیاموزند ، که نتیجه اش فقر استــ ...
فقر قداستــ حریم خانواده ها
فقر عزتــ زن
فقر نچشیدن طعم نجابتــ
فقر حجابــ !
@Rahee_saadat
✨﷽✨
❤️ رسول خدا صلےالله علیه وآله؛
👈 یا علی هفت چیز اگر در کسی باشد حقیقت ایمان را درک کرده و تمام درهای بهشت برویش باز می شود:
1⃣زبانش را از حرام حفظ نماید
2⃣خیرخواه اهل بیت من باشد.
3⃣خشم و غضب خود را نگهدارد
4⃣کسیکه وضویش را به صورت کامل بگیرد
5⃣کسیکه وجوهات و زکات مالش را بپردازد
6⃣ نمازش را با رعایت تمام آداب و احکام نیکو به جا آورد
7⃣ برای گناهانی که انجام داده شبانه
روز طلب استغفار و بخشش کند
📚 روضه بحار جلد 1 صفحه 57
@Rahee_saadat
✨❤️✨
۹ ماه در شکمش،
۲ سال در دامنش،
و یک عمر در زندگیش،
چیز دیگری ندارد
برای اثبات محبتش،
بهشت که هیچ،
همهی آن چه که هست را
باید زیر قدمهایش بدانی
#مادر_دوست_دارم❤️
@Rahee_saadat
✨﷽✨
🌹چهار حکایت کوتاه اما تاثیر گذار
✅ حکایت اول:
از کاسبی پرسیدند:چگونه در این کوچه پرت و بی عابر کسب روزی میکنی؟ گفت: آن خدایی که فرشته مرگش مرا در هر سوراخی که باشم پیدا میکند!! چگونه فرشته روزیش مرا گم میکند!!!؟
✅ حکایت دوم:
پسری با اخلاق و نیک سیرت، اما فقیر به خواستگاری دختری میرود...پدر دختر گفت:
تو فقیری و دخترم طاقت رنج و سختی ندارد، پس من به تو دختر نمیدهم...!! پسری پولدار، اما بدکردار به خواستگاری همان دختر میرود، پدر دختر با ازدواج موافقت میکند و در مورد اخلاق پسر میگوید:انشاءالله خدا او را هدایت میکند...!
دختر گفت:پدر جان؛ مگر خدایی که هدایت میکند، با خدایی که روزی میدهد فرق دارد؟؟!!!!...
✅ حکایت سوم:
از حاتم پرسیدند: بخشنده تر از خود دیده ای؟؟...
گفت: آری...مردی که دارایی اش تنها دو گوسفند بود؛یکی را شب برایم ذبح کرد... از طعم جگرش تعریف کردم..صبح فردا جگر گوسفند دوم را نیز برایم کباب کرد...!گفتند: تو چه کردی؟ گفت: پانصد گوسفند به او هدیه دادم... گفتند: پس تو بخشنده تری...! گفت: نه، چون او هر چه داشت به من داد!!اما من اندکی از آنچه داشتم به او دادم...!!
✅ حکایت چهارم:
عارفی راگفتند:خداوند را چگونه میبینی؟!
گفت آنگونه که همیشه میتواند مچم را بگیرد،
اما دستم را میگیرد....
@Rahee_saadat
✨﷽✨
#مواقف_قیامت
💬«ابن مسعود» روایت شده که گفت: «من نشسته بودم در خدمت حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام که آن جناب فرمود: همانا در قیامت پنجاه موقف است هر موقفی هزار سال. اول، موقفِ بیرون آمدنِ از قبر است که حبس میشوند هزار سال با بدن برهنه و پای برهنه با حال گرسنگی و تشنگی، پس هر که بیرون آید از قبر خود در حالی که ایمان داشته باشد به خدا و به بهشت و دوزخ و به بعث و حساب و قیامت و مُقِرّ به خدا باشد و تصدیق کننده باشد پیغمبرش را و آنچه را که از جانب خدا آمده، نجات خواهد یافت از گرسنگی و تشنگی» .
📗بحارالانوار، ج ۷ ص ۱۱۱.
@Rahee_saadat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚شروع هفته تون عالی
🌸هفته ای که شروعش
💚عید سعید غدیر باشد
🌸بی شک بهترین هفته خواهدشد
💚خدایا به برکت امروز
🌸یک هفته سلامتی
💚یک هفته لبخند
🌸یک هفته پیشرفت
💚یک هفته موفقیت و
🌸یک هفته خیر و برکت
💚را نصیبمان کن
🌸عید غدیر مبارک
➣ @Rahee_saadat
✨﷽✨
🌼اقرار به نعمتها و گناهان
✍امامباقر(ع) میفرماید: خدا از مردم فقط دو چیز میخواهد، یکی اینکه اقرار کنند به نعمت تا خدا نعمتشان را زیاد کند و دیگر اینکه اقرار کنند به گناهشان تا خدا آنها را ببخشد (کافی/۲/۴۲۶) اقرار به نعمت هم کار پیچیدهای نیست و احساس درونی نمیخواهد؛ همان نگاه و توجه به نعمت کافی است.
در روایات برای اینکه توجهِ ما به نعمتهای خدا عمیقتر شود، راهکارهایی یاد دادهاند که در واقع، تکنیکهای تقویت توجّه است. مثلاً اینکه: وقتی انسان به یاد نعمتی افتاد، بهخاطر شکر خدا، سجده کند (کافی/۲/۹۸) اینکار در تقویت توجّه انسان، مؤثر است.
شکر بالاتر از صبر است (امالی صدوق/۶۱۳) وقتی به تو خوش گذشته است و از تهِ قلب میگویی «خدایا شکر»؛ این قیمتش بالاتر از صبر در بلاست! خدا خوشحال میشود بندهاش از نعمتها استفاده کند، لذّت ببرد و از او تشکر کند.اگر همیشه به نعمات نگاه کنیم، نعماتمان زیاد میشود و حالمان هم همیشه خوب خواهد بود. منتها اگر میخواهی تمرین کنی که زیاد به یاد نعمتهای خدا بیافتی، باید به یک چیزهایی هم توجه نکنی؛ مثلاً به چیزهایی که خدا به دیگران داده، زیاد نگاه نکن (زیاد نگاه نکردن از مقولۀ کنترل ذهن است)
💥امامصادق(ع) میفرماید: کسی که زیاد به نعمتهایی که خدا به دیگران داده نگاه کند، اندوهش طولانی میشود و هیچ وقت ناراحتیاش برطرف نمیشود، نعمتهایی را که خدا به خودش داده است، کوچک تلقّی میکند لذا شکرش برای خدا کم خواهد شد. پس همیشه نگاه کن به کسی که کمتر از توست، اینطوری بهتر میتوانی شاکر نعمتهای خدا باشی و مستحق زیادکردن نعمت میشوی (اصولستهعشر /۲۰۹)
📚علیرضا پناهیان - ۹۷.۰۶.۳۱
@Rahee_saadat
بکگراند | 𝖣𝗂𝗌𝗇𝖾𝗒🌸 •
💠 با علی علیه السلام صد میشوی!
🔸 منابع شیعه شأن نزول آیه اکمال را واقعه غدیر خم و ولایت امیرالمومنین بر مسلمانان میداند. آنان معتقدند که پیامبر اسلام(ص) پس از انجام آخرین حج خود، در مسیر بازگشت، در منطقهای به نام غدیر خم، مسلمانان را جمع کرد و در خطبهای، امام علی(ع) را ولیِّ مسلمانان و جانشین خود معرفی نمود. پس از خطبه مسلمانان با امام علی(ع) بیعت کردند. سپس آیه اکمال نازل شد و از کاملشدن دین اسلام خبر داد.
🔸 علامه امینی در الغدیر و میر حامد حسین در عبقات الانوار با جستجو در کتابهای اهل سنت، شواهد بسیاری از آنان در تأیید و اثبات نزول این آیه درخصوص امام علی(ع) و واقعه غدیر آوردهاند.
🔹 منظور از کاملشدن دین
🔸 درکتابهای تفسیری درباره عبارت «أَکمَلْتُ لَکمْ دینَکمْ» (دینتان را برایتان کامل کردم)، مباحث بسیاری آمده است. مفسران شیعه و سنی در این زمینه دیدگاههای متفاوتی دارند. مفسران اهل سنت به این دلیل که در آغاز و پایان آیه، احکام شرعی بیان شده است، میگویند مراد از کاملشدن دین آن است که با نزول این آیه همه احکام شرعی اسلام بیان شد.
🔸 شیعیان باتوجه به آنکه در آیه از مأیوسشدن کافران از اسلام سخن آمده است، این دیدگاه را نمیپذیرند؛ زیرا معتقدند احکام شرعی نمیتواند به تنهایی موجب حفظ دین و مأیوسشدن کافران از آن شود. آنها همچنین اشکال میکنند که با اعلام این احکام شرعی، احکام اسلام کامل نشد؛ چراکه پس از آنها آیات دیگری از همین سوره و دیگر سورههای قرآن نازل شد و در آنها احکام دیگری بیان شد.
🔸 شیعیان با استناد به روایات شأن نزول آیه از امامان شیعه، منظور از کاملشدن دین را اعلام ولایت و جانشینی امیرالمومنین پس از پیامبر(ص) میدانند.
@Rahee_saadat