بکگراند | 𝖣𝗂𝗌𝗇𝖾𝗒🌸 •
📡 🔍 #اخبار_مسلمانان_جهان 📝 خواب جالب دختر ۴ ساله @Rahee_saadat
🔸 برای کودکان بازی بخرید، آنها فقط در مورد بازیها حرف میزنند و خواب میبینند، به دستان معصوم این کودکان یک تلفن همراه بدهید تمام فکر و ذکرشان میشود گوشی همراه
🔸 با آنها درباره مرد عنکبوتی و بتمن و ... صحبت بکنید، قطعا در رویایشان این ابرقهرمانهای توخالی را خواهند دید.
🔸 حال اینبار فرزندانتان را به دنیای واقعی دعوت کنید، همیشه نیاز نیست برای تقویت قوه تخیل آنها داستانهای دروغ و افسانهای را تعریف کنید
یکبار هم از ابرقهرمان واقعی - مانند پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم و اهل بیت علیهم السلام- برایشان بگویید و بگذارید درباره این داستانهای ارزشمند حرف بزنند و نتیجتا خواهید دید که مانند این دختر 4 ساله چنین خواب شگفت انگیزی میبیند.
🔸 کودکان بسیار پاک و بی گناه هستند و در جهانی که امروز در آن زندگی می کنیم ، سخت است که آنها را در مسیر خلوص نگه داریم. بیشتر تلاش کنیم، ارزشش را دارد.
@Rahee_saadat
🌸🍃
🍃
🍃و یكدیگر را بر انجام كارهای خیر و پرهیزكاری یاری نمایید، و یكدیگر را بر گناه و تجاوز یاری ندهید...
📚 #سوره_مائده / آیه ۲
🍃
🌸🍃
@Rahee_saadat
࿇࿐᪥✧🍃🌺🍃✧᪥࿐࿇
🌹از امام صادق علیه السلام پرسیدند:
🔻روز حسرت، کدام روز است که خدا فرمود:
🍃«وَأَنْذِرْهُمْ يَوْمَ الْحَسْرَةِ إِذْ قُضِيَ الْأَمْرُ»🍃
▫️بترسان ایشان را از روز حسرت
📖سوره مریم، آیه۳۹🌿
🔹حضرت جواب دادند:
آن روز قیامت است که حتی نیکوکاران هم حسرت می خوردند که چرا بیشتر نیکی نکردند.
پرسیدند:
آیا کسی هست که در آن روز حسرت نداشته باشد؟
🔸حضرت فرمودند:
آری، کسی که در این دنیا مدام بر رسول خدا صلی الله علیه و آله صلوات فرستاده باشد.🌷
📚وسائل الشیعه، ج۷، ص۱۹۸🌿
@Rahee_saadat
࿇࿐᪥✧🍃🌺🍃✧᪥࿐࿇
📛یکی از کسانی که به خودش واگذار می شود
🌸✍️امام رضا علیه السلام :
المُذِیعُ بالسیّئةِ مَخذُولٌ ، و المُستَتِرُ بالسیّئةِ مَغفورٌ لَهُ
کسى که گناه[خود] را آشکار کند به حال خود وا نهاده شود و کسى که گناه را پوشیده بدارد ، آمرزیده گردد .
📚بحار الأنوار: 73/ 356/ 67.
@Rahee_saadat
🌺دعایی در ماه رمضان با خاصیت آمرزش گناهان تا روز قیامت🌺
شیخ کفعمى در مصباح و بلدالامین و شیخ شهید در مجموعه از حضرت رسول (صلی الله علیه وآله) نقل کرده اند که آن حضرت فرمود: هر که این دعا را در ماه #رمضان بعد از هر #نماز واجبى بخواند, حق تعالى گناهان او را تا روز #قیامت بیامرزد, و دعا این است:
اَللّـهُمَّ اَدْخِلْ عَلى اَهْلِ الْقُبُورِ السُّرُورَ اَللّـهُمَّ اَغْنِ کُلَّ فَقیرٍ، اَللّـهُمَّ اَشْبِعْ کُلَّ جائِعٍ، اَللّـهُمَّ اکْسُ کُلَّ عُرْیانٍ، اَللّـهُمَّ اقْضِ دَیْنَ کُلِّ مَدینٍ، اَللّـهُمَّ فَرِّجْ عَنْ کُلِّ مَکْرُوبٍ، اَللّـهُمَّ رُدَّ کُلَّ غَریبٍ، اَللّـهُمَّ فُکَّ کُلَّ اَسیرٍ، اَللّـهُمَّ اَصْلِحْ کُلَّ فاسِدٍ مِنْ اُمُورِ الْمُسْلِمینَ، اَللّـهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَریضٍ، اللّهُمَّ سُدَّ فَقْرَنا بِغِناکَ، اَللّـهُمَّ غَیِّر سُوءَ حالِنا بِحُسْنِ حالِکَ، اَللّـهُمَّ اقْضِ عَنَّا الدَّیْنَ وَاَغْنِنا مِنَ الْفَقْرِ، اِنَّکَ عَلى کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ .
اى خدا تو بر اهل قبرها نشاط و شادمانى عطا کن; فقیران را بى نیاز گردان; خدایا گرسنگان را سیر گردان; برهنگان را لباس بپوشان; خدا بدهى برهکاران را ادا فرما; سوگواران را دل شاد ساز; خدایا هر غریبى را به وطن باز رسان; هر اسیرى را آزادى بخش; خدایا فسادگران در کار مسلمانان را اصلاح فرما; بیماران را شفا عنایت کن; اى خدا به غناى خود جلو فقر ما را ببند; بدىهاى ما را به خوبى صفات خودت تغییر ده; خدایا دیَن ما را ادا فرما و نادارى ما را به دارایى و بى نیازى بدل گردان که ـ دوم, کارهایى که در شب هاى ماه رمضان باید به جا آورد; و آن چند چیز است:تو بر هر چیز توانایى.
📚منبع: مفاتیح الجنان
@Rahee_saadat
💠 ‼️ «زمینههاى خانوادگى گناه » ‼️💠 ✨ بخش اول
یكى دیگر از زمینه ها كه نقش به سزایى براى سوق دادن انسان به سوى گناه دارد زمینه هاى بد خانوادگى است چنانكه زمینه هاى نیك خانوادگى اثر بسیار خوبى در اجتناب از گناه خواهد داشت.
در آغاز به این اشعار توجه كنید:
خشت اول چون نهد معمار كج / تا ثریا مىرود دیوار كج
و حافظ مى گوید:
گوهر پاك بباید كه شود قابل فیض / ورنه هر سنگ و گلى لؤلؤ و مرجان نشود
آیین اسلام كه یك آیین جامع و سازنده است براى اینكه زمینه هاى خانوادگى بر اساس درست پى ریزى شود و در نتیجه ثمرات آن نیز درست و سالم باشد از همان آغاز دستورهایى داده كه اگر بطور دقیق رعایت شود قطعاً نتایج درخشانى خواهد داشت از جمله:
1⃣ قانون وراثت.
2⃣ازدواج.
3⃣ تربیت فرزند.
4⃣ تغذیه.
📚 کتاب گناه شناسی، محسن قرائتی
____________________
@Rahee_saadat
امام على عليه السلام :
كسى كه دوستش را به بگو مگو اندازد، همنشين خوش روِشى نيست
لَيسَ بِرَفيقٍ مَحمودِ الطَّريقَةِ مَن أحوَجَ صاحِبَهُ إلى مُماراتِهِ
غررالحكم حدیث 7504
@Rahee_saadat
❤️دل پاک و عمل صالح
در #قرآن کریم #ایمان یا همان #دل_پاک همیشه همراه #عمل_صالح است، یعنی ایمان خالی و بدون عمل صالح نمیتواند نجاتبخش باشد و اگر فقط دل پاک کافی بود فقط میفرمود: «آمنوا» درحالیکه میفرماید: «آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحات» یعنی هم باید دلت پاک باشد، هم باید کارت درست باشد.
«إِنَّ الْإِنسَانَ لَفِی خُسْرٍ إِلَّا الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ؛ همه انسانها، غیر کسانی که ایمان دارند و عمل صالح انجام میدهند و یکدیگر را بر پافشاری در حق و بر #صبر کردن سفارش میکنند، زیانکارند»[عصر/۲-۳.]
کسی که ادعا میکند، دلش پاک است چون به #خدا ایمان دارد، چرا با بیحجابی و بیحیایی از فرمان خدا سرپیچی میکند؟ مگر میشود عاشق خدا باشی و با نافرمانی از دستوراتش، او را غضبناک کنی؟! کسی که واقعاً دلش پاک است و به خدا ایمان دارد و عاشق و بنده اوست سعی میکند با اصلاح رفتارش موجبات ناراحتی و غضبش را فراهم نکند.
@Rahee_saadat
🌺چرا مسلمانان دروغ گفتن را در بعضی موارد جایز می دانند؟ آیا این بی اخلاقی نیست؟🌺
برای آنکه تصور صحیحی از موضوع داشته باشیم، مناسب است، ابتدا توجه کنیم که مسلمانان، در چه مواردی دروغ را جایز می دانند. مطابق مشهور دو موضع اصلی برای جواز دروغ وجود دارد:
👌۱- اصلاح بین مردم؛
امام صادق(ع) فرمود: انّ اللَّه أحبّ الکذب فی الإصلاح... و أبغض الکذب فی غیر الاصلاح؛( میزان الحکمة، عنوان ۳۴۶۶، حدیث ۱۷۴۷۴.) خداوند دروغ گفتن را در مورد اصلاح بین مردم دوست دارد ... و دروغ را در غیر اصلاح دشمن دارد.
👌۲- دفع شر ظالمان؛
امام صادق(ع) فرمود: الکذب مذموم الاّ فی امرین: دفع شر الظلمه و اصلاح ذات البین؛ (میزان الحکمة، عنوان ۳۴۶۶، حدیث ۱۷۴۷۶.) کذب بد است مگر در دو مورد: با دروغ شر ظالمی را از خود یا از دیگران دفع کند، یا با دروغ بین دو نفر اصلاح ایجاد کند.
این در کنار مذمت های فراوان اسلام نسبت به #دروغ گویی است از جمله آنکه:
پیامبر خدا صلى الله علیه و آله می فرمایند : هر گاه بنده دروغ بگوید، از بوى گندى که پدید آورده است فرشته یک میل از او دور مى شود. (الترغیب و الترهیب : ٣/٥٩٧/٣٠.)
همچنین امام على علیه السلام : بزرگترین خطاها (گناهان) نزد خداوند، زبان دروغگوست. (المحجّة البیضاء: ٥/٢٤٣)
ایشان در جمله دیگری می فرمایند : بدترین خصلتها، دروغگویى است. (غرر الحکم : ٥٧٢٨)
حال با توجه به اینکه اسلام به طور کلی، دروغ را بسیار مذموم می داند، و تنها موارد محدود و مشخصی را استثناء کرده، حقیقت امر روشن می شود.
چون اگر کسی در زندگی خود دغدغه ای نسبت به راستگویی نداشته باشد و به سادگی دروغ بگوید، هرگز با این معضل مواجه نمی شود که آیا راستگویی همیشه بایسته است یا خیر؟ چنین کسی می تواند به سادگی شعار دهد و #دروغگویی را حتی در مواضع مصلحت آمیز محکوم کند.
#گناهان_زبان
@Rahee_saadat
🌸در این ایام که از رحمت و برکت انباشته است
🍃در این ایام که فرشته ها راحت میان ما قدم میزنند
🌸و در این شب ها که از انوار خدا سفیدی گرفته اند
🍃ما را از نسیم دعا فراموش نکنید🙏
@Rahee_saadat
🌳حقیقت #روزه_خواری 🌳
امام صادق (علیه السلام) درباره روزه خوار می فرمایند:
مَنْ أَفْطَرَ یَوْماً مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ خَرَجَ رُوحُ الْإِیمَانِ مِنْه
اگر کسی در ماه رمضان یک روز (بدون عذر شرعی) روزه خواری کند، روح #ایمان از وجودش خارج می شود. (مستدرک الوسائل، ج1، ص 571)
خدا میخواهد عنایات و الطاف واحسان های ویژهای به بندهاش برساند، راه آن #روزه گرفتن است اما وقتی کسی عمدی و بدون عذر شرعی روزه نمیگیرد؛ یعنی به خدا میگوید من امر تو را نمیپذیرم، و انجام نمیدهم، این تکبر دربرابر خدا با #تکبر در برابر مردم خیلی فرق میکند. تکبر در برابر مردم یک رذالت جزئی است، اما تکبر در برابر پروردگار یک پستی عمیق و ریشه ای است.
خداوند درقرآن مجید میفرماید: «أَ لَیْسَ فی جَهَنَّمَ مَثْوىً لِلْمُتَکَبِّرینَ » (زمر 60) جهنم جایگاه اهل تکبر است، البته این #متکبر آن متکبری نیست که جواب سلام را دیر میدهد یا توقع سلام از دیگران دارد، یا توقع دارد که دیگران او را از خودشان بالاتر بدانند. این تکبراخلاقی است،اما تکبر دربرابر امر پروردگار تکبر ابلیسی است،که پروردگار عالم امر به سجده کرد و او سجده نکرد،«أَبى وَ اسْتَکْبَرَ وَ کانَ مِنَ الْکافِرینَ » (بقره34)
📚برگرفته شده از: پایگاه عرفان - سخنان استاد انصاریان
@Rahee_saadat
⚫️💠
💠
💠 #امیرالمومنین علیه السلام:
💠سرور بانوان دو جهان چهار بانو است كه عبارتند از: خديجه، فاطمه، آسيه و مريم
📚 #شرح_نهج_البلاغه، ج۱۰، ص۲۶۶
💠
⚫️💠
@Rahee_saadat