eitaa logo
بچه های مسجد
25 دنبال‌کننده
623 عکس
154 ویدیو
24 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📣📣📣 باسلام و احترام🌱🌸🌱 به لطف و عنایت حضرت حق؛ کلاس مجازی خانواده سالم با حضور استاد و کارشناس حوزه ی خانواده، پیرامون مباحث تربیتی خانواده تشکیل گردیده است که دغدغه و نیاز اساسی خانواده ها و جامعه ی امروز می باشد. 📝شاخصه های گروه: 1⃣ حضور مستقیم استاد 2⃣ پویا و به روز بودن 3⃣ علمی بودن مباحث 4⃣ مشارکت اعضا در بحث علمی 5⃣مشاوره رایگان در خصوص مسائل خانواده،روابط همسران،تربیت فرزند، مشاوره های قبل از ازدواج و سایر مسائل تربیتی 💞 از شما دوست عزیز دعوت میشود تا با حضور ارزشمند خود گروه و کلاس را بهره مند سازید و ما را در رسیدن به اهداف والای گروه یاری فرمایید. 🌸🌸🌸لینک گروه خانواده سالم https://eitaa.com/joinchat/2697461808Cda1d53271e 🌸🌸🌸کانال عطر ماندگار @tabyin1318
📖 مقدس اردبیلی رفت حمام ، دید حمامی دارد در خلوت خود میگوید: خدایا شکرت که شاه نشدیم ، خدایا شکرت که وزیر نشدیم ، خدایا شکرت که مقدس اردبیلی نشدیم ! مقدس اردبیلی پرسید: آقا خب شاه و وزیر ظلم میکنند ، شکر کردی که در آن جایگاه نبودی ، چرا گفتی خدایا شکرت که مقدس اردبیلی نشدی؟ گفت: او هم بالاخره اخلاص ندارد! شما شنیدی می گویند مقدس اردبیلی ، نیمه شب دلو انداخت آب از چاه بکشه دید طلا بالا آمد، دوباره انداخت دید طلا بالا آمد، به خدا گفت: خدایا من فقط یک مقدار آب می‌خواهم برای نماز شب، کمک کن! مقدس گفت: بله شنیدم ... حمامی گفت: اونجا ، نصفه شب، کسی بوده با مقدس؟ مقدس گفت: نه ظاهرا نبوده. حمامی گفت: پس چطور همه خبر دار شدند؟ پس معلوم میشود خالص خالص نیست!! و مقدس میگوید یک دفعه به خودم آمدم و فهمیدم یعنی چه این روایت که "ریا در مردم، پنهان تر است از جنبیدن و حرکت مورچه بر روی سنگ سیاه در شب تاریک. بساط خودنمایی مهیاست در فضای مجازی ، مواظب باشیم!
هدایت شده از ثامن الحجج
🔴آغاز ساخت پتروپالایشگاه تمام ایرانی فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء: 🔹ساخت اولین پتروپالایشگاه تمام ایرانی با ظرفیت ۱۲۰ هزار بشکه میعانات گازی در روز به همت سپاه پاسداران آغاز شد. 🔹این مجتمع که قرار است تولیدات استراتژیک برای صنایع شوینده، نساجی و صنعت پت فراهم کند ظرف دو سال ساخته خواهد شد. پ.ن: همیشه قرارگاه سازندگی پر کننده خلأ هایی که اروپا و آمریکا آن را ایجاد کردند، بوده و دلیلش خودکفایی و خودباوری و بها دادن به جوانان و مهندسان ایرانی است
هدایت شده از ثامن الحجج
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻گریه‌های تلخ یک تولیدکننده از آزار و اذیت مسئولین دولتی و درخواست کمک از قوه‌قضائیه رئیس هیات مدیره فرش تابان مهر: 🔹بانک سپه و تامین اجتماعی زندگی مرا به خاک سیاه نشاندند. 🔹از آلمان آمده بودم تا کار تولیدی کنم اما اینقدر اذیتم کردند که ورشکسته‌‌ شدم. 🔺سیستم فشل مدیریتی دولتی موجب این همه نابسامانی است. برخی آدرس غلط می دهند که این مربوط به اساس نظام جمهوری اسلامی است. در صورتی که مدیران ناکارامد کشور را به اینجا رسانده اند.
هدایت شده از ثامن الحجج
🔴 مذاکره با جمهوری اسلامی، آمریکا را از انزوا خارج می کند ✍️ ‌ 🔹 دو هدف مورد توجه جریان تحریف بوده و هست. هدف اول، القای یاس در جامعه است تا مردم ما را به این نقطه برسانند که مسیری که طی می‌کنند، یک مسیر نزولی و قهقرایی است؛ مسیری است که به هیچ نتیجه‌ای نخواهد رسید. 🔸 هدف دوم، آدرس اشتباه دادن است. به این معنا که می‌گویند شما که این مشکلات را دارید، این کاستی‌ها و ضعف‌ها را دارید، پیشرفت و نقطه مثبت هم که ندارید. راه برون‌رفت از این شرایط، ارتباط با آمریکا است. ✅ جریان تحریف، بعد خارجی دارد که دشمنان خارجی نظام و رسانه‌های وابسته به آن‌ها این کار را دنبال می‌کنند. رگه‌ها و لایه‌هایی هم در داخل کشور دارد. تاثیر بخش داخلی، اگر نگوییم بیشتر از دشمنان خارجی است، کمتر نیست. 🔹 چرا که تحریف‌کنندگان داخلی در درون جامه ما حضور دارند. اساسا این‌ها در جاهایی پاس گل می‌دهند. یعنی خوراک و ماده اولیه برای این که رسانه‌های دشمن و بیگانه از آن بهره‌برداری کنند را فراهم می کنند. 🔸 راه مقابله با جریان تحریف، جریان روشنگری است. یعنی اگر بخواهیم با تحریف مقابله کنیم، باید جهاد تبیین و جهاد روشنگری داشته باشیم، به این معنا که در بخش اطلاع‌رسانی بهنگام و درست اطلاع‌رسانی کنیم، باید بپذیریم که در جاهایی دیر عمل می‌کنیم. ✅ ببینید در داخل این رژیم چه خبر است و چه تجمعاتی در همین ایام، مقابل منزل نتانیاهو انجام شد. تجمعات چند ۱۰ هزار نفری. مسئله آنها، مشکلات اقتصادی به واسطه کرونا بود. اگر آمریکا قرار است به کشورها کمک کند، به رژیم صهیونیستی کمک کند. اگر واقعا می‌تواند کمک کند و مشکل اقتصادی جایی را حل کند، به رژیم صهیونیستی می‌تواند کمک کند. از او نزدیک‌تر چه کسی است به آمریکا. 🔹 چگونه می توانیم بپذیریم کسی که قهرمان ملی ما، سردار سلیمانی را با آن وقاحت و به آن شکل به شهادت رسانده، او حاضر است به جمهوری اسلامی ایران کمک کند؟ معلوم است که او می‌خواهد ضربات بعدی را هم بزند. وقتی او اصرار به مذاکره می‌کند، پس مذاکره‌اش برای یک ضربه دیگر است. در این مذاکره، او برای خودش منفعت متصور است. 💢 تعبیر منزوی بودن آمریکا را امروز ما نمی‌گوییم، گاردین می‌گوید. ایندیپندنت می‌گوید، رویترز می‌گوید. رسانه‌های خودشان حتی بی بی سی در برخی گزارش‌ها یا تحلیل‌گرانی که می‌آورد، اذعان می‌کنند که آمریکا منزوی شده است. مذاکره با جمهوری اسلامی آمریکا را از انزوا خارج می کند.
انالله و انا الیه راجعون با نهایت تاسف و تاثر درگذشت رزمنده‌ی شیمیایی دوران دفاع مقدس عبدالعلی عسگری را خدمت خانواده‌ی گرانقدر و دوستان بزرگوار ایشان تسلیت عرض میکنیم. از خداوند منان برای بازماندگان، خانواده بزرگوار صبر و شکیبایی مسئلت می‌نماییم. پایگاه مقاومت بسیج روستای سفیدکمر
فراخوان پذیرش دانشجو بدون کنکور مرکز علمی کاربردی فرماندهی انتظامی استان زنجان
هدایت شده از ثامن الحجج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اخلاص مسئولین، مردم را پای انقلاب، نگه داشته بود ◀️ اگر میخواهید رمز پایداری اسلام و انقلاب را بدانید به این مردم نگاه کنید. پیرزنی که یکسال، کیسه بادامی جمع کرده تا آن را به جبهه‌ها هدیه کند. شاید کسی به این کیسه نیاز نداشته باشد اما عظمت در نگاه پیرزن است، نه در کیسه بادامش.
هدایت شده از ثامن الحجج
وقتی دقیقا همزمان با مصاحبه‌ی جناب تخت روانچی (نماینده کشورمان در سازمان ملل) با بخش جهانی بی‌بی‌سی و اعلام استقبال از بازگشت آمریکا به برجام در صورت پیروزی بایدن (به شرط مثلا تعهد به عدم تکرار نقض عهد و رسیدگی به خسارات ایران بخاطر تحریم‌ها)، جناب آشنا نیز اقدام به چرتکه انداختن (بابت ضرر و زیان کشورمان) می‌کند یعنی این جماعت اولا همچنان امضای کری و دوستان‌ش را تضمین میدانند و قائل به تفاوت مابین دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهانند و درثانی قصد دارند دقیقا به مانند چرتکه انداختن‌های روزانه‌ی پیش از انعقاد برجام‌شان (بابت مثلا تاخیر در امضای برجام)، یک بار دیگر کم کم آمادگی ذهنی را برای شروع مذاکرات فراهم آورند!
هدایت شده از ثامن الحجج
مطلقاً بایستی اجازه ندهید که یأس و ناامیدی بر شما غالب بشود. اگر بنا باشد که انسان از شکستها مأیوس بشود، ما صد بار باید در دوران مبارزه و صد بار باید در جنگ هشت‌ساله‌ تحمیلی مأیوس میشدیم، عقب‌نشینی میکردیم / رهبر انقلاب، ۹۶/۳/۱۷
هدایت شده از ثامن الحجج
⭕️ مهدکودک‌ها سرگردان میان آموزش و پرورش و بهزیستی/دود بلاتکیفی در چشم کودکان 🔸احمد حسین فلاحی، سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان: 🔹بعد از تاکیدات مقام معظم رهبری مصمم شدیم به همین منظور از سازمان بهزیستی و وزارت آموزش و پرورش دعوت کردیم در کمیسیون حاضر شوند. 🔹سازمان بهزیستی اعلام کرد ۷ درصد کودکان در اختیار ماست و ۹۳ درصد مهد‌های کودک خارج از دسترسی سازمان بهزیستی هستند و از این ۹۳ درصد تعدادی در اختیار آموزش و پرورش هستند و تعداد زیادی خارج از دسترسی آموزش و پرورش هستند و هر سازمانی برای خود مهد کودک دارد که از قانون واحد تبعیت نمی‌کند. 🔹بنابراین مقرر شد که کمیته‌ای مشترک از سازمان بهزیستی، وزارت آموزش و پرورش و کمیسیون آموزش و تحقیقات تشکیل شود تا نسبت به تعیین تکلیف مهد‌های کودک تصمیم لازم صورت گیرد. 🔹باید در حداقل زمان تعیین تکلیف کنیم، چون اگر بحث را به امروز و فردا بگذاریم مانند بسیاری از مسائل گرفتار روزمرگی می‌شود.
هدایت شده از ثامن الحجج
🔺دکتر روحانی: مردم اگر بخاطر کمبودها و مشکلات کشور، می‌خواهند لعن و نفرین کنند، آدرس‌ش کاخ سفید است! ✍ قطعا باید بر آمریکا (بخاطر سیاست‌های خصمانه و خبیثانه‌ی چهل ساله‌اش) لعن فرستاد اما ریشه‌ی مشکلات در تفکری است که پیش از رای آوردن‌ش، تمام مشکلات را متوجه بی‌کفایتی دولت وقت می‌کند، در زمان انتخابات، وعده‌ی داشتنِ برنامه برای تمام مشکلات را می‌دهد، بعد از انتخابات، حل تمام مشکلات را در گرو مذاکره با آمریکا عنوان می‌کند و در سال آخر دولت‌ش، بجای عذرخواهی، تمام مشکلات موجود را بر گردنِ تحریم‌ها می‌اندازد تا هم از پاسخگویی (بابت هفت سال معطل نگه داشتنِ ظرفیت‌های کشور) فرار کند و هم دوباره زمینه را برای مذاکره در آینده فراهم آورد!!