#به_استقبال_اربعین_حسینی
🕌 چند لحظه کوتاه از تلاش های خادمان جوان به زائران امام حسین(ع) و راهیان نور غرب
🏴🔖 بچه مسجدی های خراسان شمالی که همگی در کسوت جوانان خادم الشهدایی هستند، در نقاط مرزی و در یادمان عملیات مرصاد این روزها با تلاشی عاشقانه، میزبان زائران شهدا هستند، اثر انگشت بر تماشایی ترین تابلو ارادت به اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و اصحاب شهدا مُهر کردند. خدماتی که شامل اسکان و پذیرایی و روایتگری روزهای دفاع و شجاعت جوانان غیور این مرزو بوم اسلامی و... به زائران است و تا ششم شهریورماه ادامه دارد.
🔸#اربعین_حسینی
🔸#کانون_فرهنگی_هنری_نبی_اکرم_ص_بجنورد
🔸#امام_حسین_ع
🔸#یادمان_عملیات_مرصاد
🔸#کانون_مسجد
🔸#ستاد_کانون_های_فرهنگی_هنری_مساجد_خراسان_شمالی
┄┅✶🔻✶┅┄
@bachehayemasjednkh
┄┅✶🔻✶┅┄
هدایت شده از . صابریان
▪️مراسم اربعین حسینی
🎤سخنران: حجتالاسلام والمسلمین زاهدی
🎤با مداحی :
کربلایی هادی گلزاده
کربلایی حسن رحمتیان
📆زمان:
شنبه ۳شهریور ماه ،همزمان با نماز مغرب و عشاء
💢مکان:
شهرک ولیعصر ،مسجد مسلم ابن عقیل علیه السلام
🔺خواهران و برادران
🔺همزمان با اربعین حسینی؛
🕌 آغاز خدمت عاشقانه خادمان موکب"شهدای باب الرضا(ع) بجنورد در نجف اشرف
🔖اهالي پرتلاش مسجد از قشرهاي مختلف و همراهي اعضاي کانون فرهنگيهنري انتظار از استان خراسان شمالي، در قالب هيئت حسين جان بجنورد امسال نيز در موکب "شهداي بابالرضا(ع)" رداي خدمتگزاري به زائران اربعين حسيني را در شهر نجف به تن کردند و اين حضور خادمانه تا پنج روز پس از اربعين، در جوار حرم حضرت اميرالمؤمنين(ع) ادامه خواهد داشت.
⇦لینک مشروح خبر:
🔺https://khshomali.fahma.org/news/view/64081
🔸#اربعین_حسینی
🔸#کانون_فرهنگی_هنری_انتظار
🔸#هیئت_حسین_جان
🔸#امام_حسین_ع
🔸#موکب_شهدای_باب_الرضا_ع
🔸#کانون_مسجد
🔸#ستاد_کانون_های_فرهنگی_هنری_مساجد_خراسان_شمالی
┄┅✶🔻✶┅┄
@bachehayemasjednkh
┄┅✶🔻✶┅┄
هدایت شده از KHAMENEI.IR
23.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 فیلم کامل | قرائت #زیارت_اربعین در مراسم عزاداری هیئتهای دانشجویی در حسینیه امام خمینی(ره) با حضور رهبر انقلاب اسلامی. ۱۴۰۳/۶/۴
➕ به همراه و زیرنویس عربی و ترجمه زیارت اربعین
💻 Farsi.khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🏴 متن کامل بیانات رهبر انقلاب اسلامی در پایان مراسم عزاداری هیئتهای دانشجویی به مناسبت اربعین حسینی
✏️بسماللهالرّحمنالرّحیم
مثل همهی اربعینهای دیگر، امروز شما جوانان عزیز این حسینیّه را با حضور خودتان، با احساسات پاک خودتان، نورانی کردید؛ از همهی شما تشکّر میکنم به خاطر حضورتان و برنامهای که بحمداللّه به بهترین وجهی انجام گرفت. برنامهها بسیار خوب بود، سرود خوب بود، تلاوت قرآن خوب بود، زیارتی که خواندند بسیار خوب بود، منبر بسیار خوب بود، برنامهی آقای مطیعی بسیار خوب بود؛ بحمداللّه همهی برنامههایی که شما اینجا اجرا کردید، برنامههای پُرمغز، پُرمعنا و آموزندهای بود.
✏️در زیارت عاشورا، شما به امام حسین (علیه السّلام) عرض میکنید: یا اَبا عَبدِ اللّهِ اِنّی سِلمٌ لِمَن سالَمَكُم وَ حَربٌ لِمَن حارَبَكُم اِلىٰ يَومِ القِيامَة. «اِلىٰ يَومِ القِيامَة» یعنی چه؟ یعنی این کارزار میان جبههی حسینی و جبههی یزیدی تمامنشدنی است؛ این کارزار ادامه دارد. جبههی حسینی خودش را معرّفی کرده؛ امام حسین (علیه السّلام)، در همین سفر کربلا، در چند جا مشخّص کرده که حرفش چیست، هدفش چیست. فرمود: اِنَّ رَسولَ اللّهِ صَلَّى اللّهُ عَلَيهِ وَ آلِهِ قالَ مَن رَأَى سُلطاناً جَائِرا؛ مسئله، مسئلهی ظلم است، مسئلهی جُور است. مُستَحِلّاً لِحُرُمِ اللّهِ ناكِثاً لِعَهدِ اللّهِ ... يَعمَلُ فی عِبادِ اللّهِ بِالجَورِ وَ العُدوان؛ مسئله این است. این جبههی حسینی است که در مقابلهی با ظلم فعّالیّت میکند و جهاد میکند. نقطهی مقابلش هم جبههی جُور است، جبههِی ظلم است، جبههی شکستن عهد الهی است.
✏️امروز شما در دنیا این را میبینید، قبل از دوران امام حسین (علیه السّلام) هم این دوجبههای وجود داشت، در زمان بعد از ایشان هم وجود داشته، امروز هم وجود دارد، تا آخر هم وجود خواهد داشت. در همهی اینها «اِنّی سِلمٌ لِمَن سالَمَكُم»؛ با هر کسی که در جبههی شما است، من خوبم؛ «حَربٌ لِمَن حارَبَكُم»، با هر کسی که با جبههی شما میجنگد، میجنگم. این جنگ اَشکال مختلفی دارد: در دوران شمشیر و نیزه یک جور است، در دوران اتم و هوش مصنوعی و امثال اینها یک جور دیگر است، ولی هست؛ در دوران تبلیغات به وسیلهِی شعر و قصیده و حدیث و بیان کلمات یک جور است، در دوران اینترنت و کوانتوم و امثال اینها هم یک جور دیگر است، ولی هست؛ در دوران دانشجو بودنِ انسان یک جور است، در دوران مدیر شدن و مسئول شدن یک جور دیگر است؛ در همهِی احوال هست. «حَربٌ لِمَن حارَبَكُم» نباید فراموش بشود. «حَربٌ لِمَن حارَبَكُم» همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست؛ به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن، دقیق به هدف زدن است؛ «حَربٌ لِمَن حارَبَكُم» اینجوری است. بدانید وظیفه چیست، بشناسید راهی را که باید بپیمایید. اگر اینجور فکر کردیم، اینجور شناسایی کردیم، اینجور همّت کردیم، زندگی معنا پیدا میکند، زندگی هدف پیدا میکند. پول لایق این نیست که هدف زندگی باشد؛ مقام و قدرت و موقعیّتهای اجتماعی حقیرتر از آن هستند که هدف زندگی انسان قرار بگیرند. هدف زندگی بندگی است، رسیدن به خدا است. راهش هم فقط همین است: سِلمٌ لِمَن سالَمَكُم وَ حَربٌ لِمَن حارَبَكُم.
✏️جوانیتان را قدر بدانید؛ میدان وسیعی در مقابل شما است. انشاءاللّه شصت سال دیگر، هفتاد سال دیگر شما در این دنیا حضور خواهید داشت و کار خواهید داشت؛ از این فرصت استفاده کنید؛ برای این فرصت طولانی برنامهریزی کنید؛ برای اینکه برنامهریزیتان درست از آب دربیاید فکر کنید؛ برای اینکه درست بتوانید فکر کنید با قرآن آشنا بشوید، قرآن را بخوانید، تأمّل کنید، از کسانی که پیش از شما و بیش از شما تأمّل کردند یاد بگیرید. یاد گرفتن ننگ نیست، افتخار است؛ همیشه باید یاد بگیریم، تا آخر عمر باید یاد بگیریم. فکر کنید، مطالعه کنید، شناسایی کنید، آنجایی که اقدام لازم است اقدام کنید. اقدام یک وقت در آزمایشگاه است، یک وقت در کلاس درس است، یک وقت داخل محیط دانشگاه است، یک وقت در محیط اجتماعی است، یک وقت در محیط سیاسی است، یک وقت در راه کربلا است، یک وقت در راه فلسطین است، یک وقت شعار برای اهداف عالیهی اسلامی است. انقلاب اسلامی این راه را روی ما باز کرد. عزیزان من، جوانهای من! شماها آن روزگار را ندیدید؛ خوشحال باشید که ندیدید. ما دیدیم آن روزگار را؛ روزگار بدی بود، روزگار سختی بود، روزگار سیاهی بود، روزگار یأس بود. انقلاب ورق را برگرداند، انقلاب راه را باز کرد، انقلاب به ما فرصت داد. میتوانیم از این فرصت استفاده کنیم؛ شما میتوانید از این فرصت استفاده کنید. میشود هم استفاده نکرد؛ اگر استفاده نکردیم، خسران است؛ اگر استفاده کردیم، فلاح است: قَد اَفلَحَ المُؤمِنون.
انشاءاللّه که موفّق و مؤیّد باشید.
والسّلامعلیکمورحمةاللّهوبرکاته
💻 farsi.khamenei.ir
هدایت شده از کانال شهر بام
47.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش تهیه شده از مراسم پیاده روی اربعین بام
از مزار شهدا تا زیارتگاه سلطان مصیب
شهریور۱۴۰۳
#بام_خراسان_شمالی
#کانال_شهر_بام
#اربعین
@baamonline