فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نخستین تصاویر از «یعقوب ابوالقیعان» تاجر اسرائیلی که به اتهام انتقال اطلاعات نظامی به طرفهای خارجی برای ارسال آن به ایران دستگیر شده است. بخشی از این اطلاعات مربوط به برنامهها و محل حضور وزیر جنگ اسرائیل بوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
🎞 #موشن_گرافیک
🌀 موضوع: عفاف و حجاب
🍃🌻🍃
🌺 حجاب، نجابت ایرانی و میراث کهن ایران زمین
#نجابت_ایرانی
#روشنگری
#ثامن
38.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ دستور عجیب امام رضا(ع) به خادم حرمش 👆👆👆
🌐@nedayetahzib_ilam
⚠️ حاصل بی تدبیرها؛ به مسلخ بردن نوجوانانمان...
❌ انتشار کلیپی از رفتار ناهنجار چند دختر نوجوان در یک پارک، جنجال زیادی در شبکههای اجتماعی و فضای عمومی جامعه ایجاد کردهاست. فحاشی، گیسوگیسکشی و قمهکشی دختری به نام «هلیا» و رفتارهای ناهنجار دیگر آمیخته شده چرایی بروز رفتارهای ناهنجار را مورد پرسش قرار دادهاست.
🔹یکی از مهمترین نگرانیهای مطرح شده خانوادهها، عیانشدن بخشی از لایههای پنهانی است که در فقدان عملکرد درست خانه، مدرسه و ساختارهای فرهنگی تشکیل شده و به این شیوه آن هم از سوی دخترانی نوجوان نمود لجام گسیخته خود را به نمایش گذاشته است.
🔔 نکته و نظر:
🔸وقوع این پدیدهها یک علتی و تک بعدی نیست. علتهای مختلفی دارد، از جمله خانواده. کارکرد خانواده امروزی با چند سال قبل فرق کرده است. خانوادهها قبلاً گسترده ولی الان تصویری، تعداد افراد کم و روابط عاطفی و الگوی پذیری از خانواده، تغییر پیدا کردهاست.
🔸 در فرایند اجتماعی شدن افراد در جامعه مقولههای جدیدی وارد شده است. قبلاً اجتماعی شدن در جامعه ایرانی ابتدا خانواده بعد مدرسه سپس گروههای مرجع و جامعه بود، ولی در فرایند اجتماعی شدن امروز افراد، تلفن همراه هوشمند، شبکههای اجتماعی، پروسه اجتماعی شدن را تحت تأثیر قرار داده است.
🔻بیتدبیری در فرهنگ
🔸ما در نحوه پذیرش این شبکهها سردرگم هستیم و متأسفانه نتوانستیم یک سازو کار خوب تعریف کنیم. مدیران فرهنگی کشور با فرهنگ آشنا نیستند و از مفهوم فرهنگ بیاطلاع هستند؛ چراکه حتی تئوری فرهنگ را نخواندهاند و نمیتوانند مدیرفرهنگی موفقی باشند.
🔸آنها باید نحوه تعامل با مسائل جدید را بلد باشند. تغییرات فرهنگی آرام آرام جلو میرود و زمانی که اتفاق بیفتد جلوگیری از آن سخت است. وقوع این قبیل صحنههای زشت به خصوص از یک دختر نوجوان که انتظار مادری از او میرود و مانند پسران قمه میکشد و فحاشی میکند نشان میدهد نتوانستهایم برخورد مناسبی داشته باشیم.
🔸قطعاٌ پلیس با این دختر برخورد میکند، ولی کسی به فکر این نیست تا مثل هلیاها بهوجود نیاید. بارها اعلام شده که تلگرام فیلتر است، ولی همه در حال استفاده هستند. ماهوارهها هم با دستگاههای جدید دیده میشوند.اینستاگرامِ رها شده خانواده را به لجن کشیده است... حتی روبیکای ایرانی هم شده است قتلگاه نوجوانان... هیچکس راه کار مناسب برای استفاده از آنها ارائه نمیدهد.
🔻هلیا محصول شرایطی است که دولتها ایجاد کردهاند
🔸یک رفتار مشابه در تمام دولتها حاکم بود و آن نابخردی و بیتدبیری با مقوله فرهنگی و گماردن افراد غیرفرهنگی بر امور فرهنگی که بسیار آسیبپذیر بود. نتیجه هم میشود به سخره گرفتن ارزشها، عرف و آداب و رسوم که در نتیجه دچار دوگانگی و چندگانگی و اینکه نتوانیم برای آن تدبیر درستی داشته باشیم.
🔸خودنمایی در ذات یک دختر یا پسر نوجوان هست و بنابراین نمیتوان فقط هلیا را مقصر دانست. او محصول شرایط ایجاد شدهاست. در سن رشد این گرایش خودنمایی وجود دارد حال گاهی در درگیری و گاهی در کلاس درس.
🔸طبیعتاً برای خانمی که میخواهد در شرایط جامعه ما جذابتر باشد به این گونه بروز میکند. میگویند نگرانیم. مشکل ما همین است که نگرانیم ولی کاری انجام نمیشود. مشکل دیگر اینکه نگرانیم هلیا الگوی دختران دیگر شود. این نگرانی در زمانهای قبل نیز مطرح شد، ولی ما فرصتهای طلایی را به دلیل بعضی بیتدبیریها از دست دادیم. اتفاقات در حوزه فرهنگ را باید مثل کوه یخ شناور دید. ما قسمت جزیی آن را میبینیم ولی قسمت اعظم آن زیر آب است و دیده نمیشود...
3.pdf
752.7K
🇮🇷🌸
🍀
💢 سیاستها و ملاحظات تبیینی ثامن (۱۲)
✅ موضوع: مدیریت مصرف بهینه برق
🍃🌻🍃
📛 ویژه سخنرانان و هادیان
#روشنگری
#صرفه_جویی
#ثامن
🍀
🇮🇷🌸
AudioCutter_AUD-20210714-WA0003.mp3
3.78M
🇮🇷🌸
🍀
✳️ صوتی/
❌ پیام دکتر قاسم حبیب زاده_ معاون سیاسی سازمان بسیج مستضعفين- به مناسبت رزمايش بصیرتی ثامن (۱۲)
🍃🌻🍃
🔻 دایره روشنگری محدود به یک حوزه نیست، بلکه در موضوعات اقتصادی، سیاسی و فرهنگی و... برای کنشگری مناسب، از اهمیت بالایی برخوردار است.
🔹شبکه هدایتگران با استفاده از طرح ثامن توانست از یک تهدید، فرصت بسازد و نشستهای مجازی را جایگزین جلسات روشنگری نماید و این تازه شروع کار طرح ثامن است.
🔺در مدیریت مصرف انرژی، باید با مردم نسبت به وضع موجود، بانیان این وضع و راه های برون رفت از آن به گفتگو و روشنگری پرداخت.
#روشنگری
#ثامن
🍀
🇮🇷🌸
2.pdf
575.9K
🇮🇷🌸
🍀
💢 سخنواره ثامن (۱۲)
✅ موضوع: مدیریت مصرف بهینه برق
🍃🌻🍃
📛 ویژه سخنرانان و هادیان
#روشنگری
#صرفه_جویی
#ثامن
🍀
🇮🇷🌸۲۳🇮🇷
اسماعیل براتی:
🇮🇷🌸
🍀
💠 #یادداشت👆👆
✅ موضوع: نقش رسانه ها در فرهنگ سازي بهینه مصرف انرژی
✍️ یونس باقرزاده
🍃🌻🍃
#روشنگری
#صرفه_جویی
#ثامن
🍀🇮🇷🇮🇷
🇮🇷🌸🇮🇷۲۳
اسماعیل براتی:
🇮🇷🌸
🍀
💠 #عکس_نوشت
✅موضوع: صرفهجویی در مصرف انرژی
🍃🌻🍃
#روشنگری
#صرفه_جویی
#ثامن
🍀
🇮🇷🌸🇮🇷۲۳🇮🇷🇮🇷
اسماعیل براتی:
🇮🇷🌸
🍀
💠 #عکس_نوشت (۲)
✅موضوع: مدیریت مصرف بهینه برق
🍃🌻🍃
💯 چراغی خاموش کنیم تا چراغی روشن بماند
#روشنگری
#صرفه_جویی
#ثامن
🍀
🇮🇷🌸🇮🇷۲۳🇮🇷🇮🇷
🇮🇷🌸
🍀
💠 #یادداشت_کوتاه👆🏻👆🏻
1️⃣ روشنگری برای کنشگری مناسب
2️⃣ فرهنگ، فرهنگ و باز هم فرهنگ!
3️⃣ دوران یک آهنگی؟
🍃🌻🍃
✍️ دکتر قاسم حبیب زاده
#روشنگری
#صرفه_جویی
#ثامن
🍀
🇮🇷🌸🇮🇷۲۳🇮🇷🇮🇷
هدایت شده از معیار استان فارس
🇨🇦لبنان و آینده پیش روی آن (قسمت سوم)
🔹رسانههای ضدمحور مقاومت درحال پررنگسازی نقش مصر در لبنان هستند. این نکته مشخص است که هرگاه دستهای قاهره برای مانور سیاسی از سوی اعراب باز شود، نیروی ذخیره یا سرکوبشدهاش میتوانند قدرتی بزرگ را تدارک ببینند. اعراب و متحدان غربی آنها بهدنبال استفاده از انگیزههای مصر برای برعهده گرفتن نقشهای عمده منطقهای هستند، موضوعی که سالها توسط خود آنها سرکوب شده بود.
🔸یکی از خطهای رسانهای و سیاسی درحال اجرا، بینالمللی کردن بحران لبنان است تا از این طریق نیروهای خارجی را وارد این کشور کرد. برخی از ورود نیروهای آمریکایی و فرانسوی به لبنان بر اساس این طرح صحبت کرده بودند، طرحی که قرار است در ادامه به فاز برخورد نظامی رسیده و مقاومت لبنان خلع سلاح شود. روندهای کنونی اما نشان میدهد احتمال دارد بهجای نیروهای غربی، اینبار نیرویی عربی به لبنان اعزام شود که بیشتر نیروهای آن سربازان مصری خواهند بود.
🔹بررسی رسانهها نشان میدهد جبهه غربی-عربی سعی خواهد داشت با حفظ تحریمها، وضعیت لبنان را همچنان متشنج اما قابل کنترل نگه دارد تا بهنوعی مردم لبنان را بهخاطر انتخابات سال 2018 -که مقاومت و متحدانش پیروز شدند- تنبیه کند. لبنان در سال 2022 باید شاهد برگزاری انتخابات پارلمانی باشد و غرب امید دارد با چنین وضعیتی و تنبیه مردم لبنان آنها را وادار به انتخاب متحدان غرب کند.
1️⃣در سناریوی نخست اگر مردم به متحدان غرب رای دادند، پس از آن در زمینه ایجادشده، نیروهای عربی وارد درگیری با مقاومت خواهند شد تا با خلع سلاح این گروه، نگرانیهای رژیمصهیونیستی را برطرف کنند.
2️⃣ در سناریوی دوم اگر مردم بار دیگر به متحدان مقاومت رای دادند، تحریمها همچنان علیه لبنان باقی مانده و در سایه هرجومرج نیروهای عربی به مقاومت لبنان حمله خواهند کرد.
❌ این طرحی است که احتمالا جبهه غربی- عربی در سر دارد اما باید دید واقعیات حاکم بر میدان اجازه شکلگیری چنین نقشههایی را میدهد یا خیر.
✳️ مقاومت لبنان روزهای بدتری را پشتسر گذاشته و حملات مختلف ازجمله اشغالگری 18ساله صهیونیستها در جنوب نتوانسته است از قدرت آن بکاهد اما باید دید مصر چگونه به وادیای قدم خواهد گذاشت که بازیگران بزرگتر از قاهره شکستخورده از آن بیرون رفتهاند.
#سید_مهدی_طالبی
🇮🇷🌸
🍀
#صرفا_جهت_اطلاع
❌ مسیح علینژاد میخواهد از زنان کشورش انتقام بگیرد‼️
✍ وندی شلیت
🍃🌻🍃
🔻وندی شلیت نویسنده فمینیست معروف آمریکایی در مطلبی در خصوص فعالیتهای مسیح علینژاد مینویسد:
🔸 «...من خانم مسیح علینژاد که بهتازگی به آمریکا آمده را نمیشناسم و او را درک نمیکنم. من او را در یک برنامه تلویزیونی دیدم که خطاب به مردم ایران میگفت اینجا نهایت امنیت و آزادی است.
🔹 من او را دیدم که با یک دوربین در خیابانهای آمریکا راه میرفت و زنان ایرانی را تشویق به ترک حجاب و شبیه شدن به زنان آمریکایی میکرد.
🔺 او را نمیشناسم و نمیدانم در چه شرایطی قرارگرفته که این کار را انجام میدهد؛ اما این را میدانم که او یا آمریکا را نمیشناسد یا میخواهد از زنان کشورش انتقام بگیرد!»
#روشنگری
#ثامن
🍀
🇮🇷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظر "شهید حاج قاسم سلیمانی" در مورد مردم خوزستان
♦️ چرایی تعامل ایران با طالبان
#تحلیل_کوتاه
🔹 در روزهای اخیر و همزمان با خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان و به دنبال آن حملات سراسری و گسترده نیروهای طالبان به بخشهای مختلف کشور که منجر به اشغال دستکم ۸۰ درصد از مساحت افغانستان شده، نگرانیهای بسیاری در بین افکارعمومی و نخبگان در ارتباط با آینده تحولات این کشور و نسبت آن با منافع ایران ایجاد شده است.
🔹 نقطهعطف این نگرانیها برای اذهان مخاطب ایرانی هم تصرف کامل مرز «اسلام قلعه» توسط نیروهای طالبان بود. با تسلط طالبان بر این منطقه عملاً طالبان در همسایگی ایران قرار گرفت. وقوع این رخداد، در کنار رفتوآمدهای متعدد هیئتهای طالبان به تهران، ابهاماتی را در رابطه با دلایل و چرایی تعامل و همراهی جمهوریاسلامی با طالبان ایجاد نموده که نیازمند پاسخگویی است.
🔸 در بیان تحلیل دلایل تعامل ایران با طالبان، مهمترین و جدیترین دلیل را میتوان رویکرد ایران بر اساس دیدگاه هزینه و فایده دانست تا به موجب آن بتواند بیشترین منافع برای کشور حاصل شود. بر اساس این دیدگاه، ایران به صورت منطقی باید با طالبان به عنوان یک واقعیت موجود در مرزهای شرقی خود تعامل کند تا بتواند ضمن حفظ امنیت مرزهای طولانی خود با افغانستان، بیشترین منافع را در این کشور کسب نماید. در این راستا منافع دیگری از جمله تامین امنیت و تحقق منافع شیعیان و قوم هزاره نیز از اولویتهای سیاست ایران در افغانستان است که میتوان از طریق تعامل با طالبان به کسب آن پرداخت.
🔸 موضوع دیگری که از دلایل تعامل ایران با طالبان است و از نقاط مشترک بین ایران و این گروه محسوب میشود، رویکرد ضدآمریکایی طالبان است. ظاهراً بخشهایی در جمهوریاسلامی مدتهاست، بر سر این زمینه مشترک با طالبان همکاری داشتهاند که نتیجه آن خروج کامل نیروهای آمریکایی از افغانستان است. این ویژگی و تعامل میتواند به عنوان یک ظرفیت در منطقه مورد استفاده ایران قرار گیرد.
✅ نکته مهم پایانی اینکه ضروری است جمهوریاسلامی در تعامل با طالبان، همانند هر طرف دیگری نهایت هوشمندی و احتیاط را به خرج دهد و ضمن اکتفا ننمودن به وعدهها برای مواردی که ذکر شد تضمینهای محکم اخذ نماید.
#تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
✅ #موشن_گرافیک
🌀 موضوع: #برای_مردم در مصرف برق صرفهجویی کنید
🍃🌻🍃
#روشنگری
#صرفه_جویی
#ثامن
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
✅ یک خبر، یک تحلیل
⭕️ موج سواری بر روی تنش آبی
✅ نگاهی به رسانه های بیگانه در بررسی تنش آبی خوزستان
🍃🌻🍃
✅ آنچه می دانیم:
• نزدیک دو هفته است در استان خوزستان که یکی از قطبهای اقتصادی و کشاورزی کشور است، تنش آبی به وجود آمده است.
• بر اساس گزارش های رسمی در پی کاهش ۳۵ درصدی متوسط بارش در حوضههای آبریز خوزستان، آورد رودخانهها به مخازن سدها نیز تا خرداد امسال ۴۴ درصد نسبت به شرایط نرمال کمتر شده است. حجم مفید مخازن سدهای خوزستان نیز نسبت به شرایط نرمال ۶۰ درصد کمتر است. هر ساله ۱۳ میلیارد متر مکعب آب در پشت سدهای استان جمع شده که این میزان امسال به زیر ۶ میلیارد متر مکعب رسیده و همین امر مسئولان آب و برق را در تخصیص آب بیشتر به مردم به خصوص کشاورزان با مشکل مواجه کرده است.
• مردم نگران تامین آب خوردن خود، حیوانات و آبیاری زمین های کشاورزی اند.
• زیرساخت های استان خصوصا انتقال آب، همچنان تکمیل نشده است
• چند اعتراض مردمی بدون خشونت شکل گرفته است تا موارد اعتراض به گوش مسئولان رسیده شود.
• نیروهای مسلح و گروههای جهادی با تمام توان در منطقه حاضر شده اند و مشغول آب رسانی به روستاها و شهرهای استان و اصلاح شبکه های توزیع آب اند.
• دولت جلسه ویژه برگزار کرده و دستورات لازم صادر شده است و امروز شاهد بودیم رودخانه های استان، آب بیشتری را در خود دیدند.
• کشت شلتوک به جهت کمی آب در استان ممنوع شده است اما شاهد کشت شلتوک توسط کشاورزان در کنار هورالعظیم که در حال خشک شدن است هستیم که اقدامی خطرناک است.
📛 آنچه رسانه های بیگانه می گویند و در فضای مجازی بازتاب یافته است:
• کلیپ هایی از درگیری مردم و نیروی انتظامی (با استفاده از تصاویر آرشیوی مربوط به حوادث مختلف قدیمی یا حتی مربوط به خارج از ایران)
• پخش هرگونه خبر با این ادعا که رسانه نمی تواند آن را تایید کند برای پخش شایعات و دروغ ها
• پشتیبانی کانالها و گروههای فضای مجازی از تولیدات آنها
✳️ آنچه بد نیست بدانیم:
- شبکه های رسانه ای فارسی زبان خارج از کشور، در بازتاب حوادث ایران و سایر نقاط ایران، تبعیض بسیاری قائل می شوند. برای مثال از سیل و جان باختن مردم در آلمان به صورتی عادی می گذرند و شبیه همین حادثه در ایران را به ناکارآمدی نظام سیاسی نسبت می دهند.
- کانال های پیام رسان ها و باندهای شبکه های اجتماعی با سرعت بالا و حجم گسترده مطالب دروغ در این خصوص را برای مخاطب ایرانی و فارسی زبان خود (و در این مورد مخاطب عرب زبان) تولید می کنند.
- برخی از عناصر گروهک های معاند، به عنوان شاهد زنده، فایلهای صوتی دروغ تولید و در اختیار شبکه های تلویزیونی معاند و فضای مجازی قرار میدهند.
✔️ تحلیل کوتاه: آنچه امروز در رسانه های بیگانه و برخی منابع غیر معتبر فضای مجازی بازتاب یافته است واقعیت امروز خوزستان نیست و فضای طراحی شده ای است برای ایجاد همدردی عمومی و تنش های اجتماعی به صورتی که این رسانه ها هرگز به دنبال بهبود شرایط نبوده و از انعکاس اقدامات خوب برای رفع تنش خودداری می کنند.
📢 هشدار و توصیه رسانه ای:
- از بازنشر محتوای مشکوک خودداری نماییم و صرفا اخبار دقیق از خبرگزاری های رسمی یا کانال های معتبر را بازنشر نماییم.
- خود را در معرض پیامها، کلیپ ها و تولیدات رسانه ای دشمن در این خصوص قرار ندهیم تا قوه تحلیلی مان مستقل بماند.
#یک_خبر_یک_تحلیل
#روشنگری
#ثامن
🍀
🇮🇷🌸
⁉️در آمریکا هم خشکسالی داریم!!!
🔻خشکسالی و گرمای بیسابقه نهتنها منجر به آتشسوزی های مهیب در ۶ ایالت غربی آمریکا شده بلکه اکنون با پایین آمدن سطح آب در یکی از مهمترین منابع تأمین آب آشامیدنی در غرب آمریکا وضعیت را به مراتب بغرنج ساخته است.
🔻نشریه آمریکایی یو. اس. ای تودی دراین باره گزارش داد: آتشسوزی های مهیب که به علت خشکی و شدت دمای هوا است، ۳۰۰ هزارجریب برابر با ۱۲۱ هزار هکتار از اراضی ۶ ایالت آمریکا را سوزاند.
🔻یو. اس. ای تودی در ادامه نوشت: آتشسوزی تنها در ایالت اورگان آمریکا باعث آتشسوزی به وسعت حدود ۱۴۴ هزارجریب از اراضی این ایالت غربی آمریکا شد و همچنین بخشی از دکلهای برق را از بین برد که این موضوع باعث از دست رفتن انتقال ۴ هزار مگاوات برق به سایر نقاط این ایالت شد.
🔻نشریه لسآنجلس تایمز نیز در گزارشی به بحران آب و پایین آمدن سطح بیسابقه دریاچه مید (Mead) که تأمینکننده آب آشامیدنی ایالتهای غربی است اشاره کرد.
🔻لسآنجلس تایمز نوشت: میزان سطح آب دریاچه مید که به علت شدت گرما و تابش آفتاب و کم آب شدن رودخانه رودخانه کلرادو آب آن درحال تبخیر است، طی ۸۵ سال گذشته بیسابقه گزارش میشود.
🔻بنابراین گزارش دریاچه مید که به خاطر ایجاد سد هوور بر روی رودخانه کلرادو ایجاد و در مرز دو ایالت نوادا و آریزونا احداثشده، تأمینکننده آب آشامیدنی ۴۰ میلیون نفر از ساکنان ۷ ایالت آمریکا است، ایالتهایی همچون آریزونا، کالیفرنیا، کلرادو، نوادا، نیومکزیکو و یوتا.
🔻شبکه خبری فاکس نیوز نیز در ۶ تیر، طی گزارشی درباره وضعیت وخیم خشکسالی در ایالت کالیفرنیا و دیگر مناطق آمریکا عنوان کرد: بیش از ۹۰ درصد از مناطق غربی آمریکا تحت تأثیر یک خشکسالی تاریخی و تهدیدکننده بوده و اینکه تابستان سال جاری میلادی تازه شروع این معضل است. هماکنون زندگی بیش از ۵۸ میلیون نفر در مناطق غربی آمریکا تحت تأثیر این شرایط قرارگرفته است.
🔻سی ان ان در همین زمینه نوشت: نقشههای تغییرات آب و هوایی نشان می دهد بیش از یک چهارم آمریکا در وضعیت «خشکسالی استثنایی» قرار دارند که این امر شدت یک دهه خشکسالی طولانی مدت در این کشور را نشان می دهد.