۳۲۱.docx
20.4K
🌀#یادداشت
🌐نسخه word
✅موضوع: رکود تورمی مشکلی حل شدنی
✍️حسن محمدی
🔹-🔸🌹🔹-🔸
🔻 کشور با پدیده ای به نام رکود تورمی مواجه شده است
🔹عدم همّت برخی از مسئولان، یکی از مشکل های اصلی اقتصاد و معیشت مردم
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بسیج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀#موشن_گرافی
💢موضوع: مقایسه #انقلاب_اسلامی با انقلاب های مشابه
✅ انقلاب الجزایر در سال 1962 میلادی
💢 انقلاب مصر در سال 2011 میلادی
✅ انقلاب تونس در سال 2010 میلادی
💢 نقش رهبری در انقلاب اسلامی
🌠🍃
🍃
💢#اینفوگرافیک
💠 موضوع: #مکتب_شهید_سلیمانی
🔻ویژگی های شخصیتی
🔹دستاورد بزرگ زندگی حاج قاسم
🔺 برکات شهادت حاج قاسم
🌠🍁
🍁
🌀#یادداشت
✅موضوع: روشهای جنگ شناختی و عملیات روانی دشمن
✍️ علیرضا امیدوار
🔸🌹🔹
💠 یکی از روشهای جنگ شناختی و بخشی از یک عملیات روانی با سناریوی قوی، شایعه پراکنی چند مرحلهای در بستر یک شبکه از افراد دارای پتانسیل پخش شایعه است.
✅مرحله اول انتشار چند خبر کوتاه از یک منبع گمنام اما به نام مطلع و بعد اعلام اینکه نمیتوانند تایید کنند
⏪ مثلاً نیویورک تایمز مطلب میزند که بنا به اعلام یک مطلع آیات چاپ شده کلام الله مجید پاک شده است اما ما به صورت مستقل نمیتوانیم آن را تایید کنیم.
✅ مرحله دوم انتشار وسیع در شبکههای ما جهت انتشار وسیع به قصد تکذیب
⏪ من و شما خبر را در سطح وسیع منتشر میکنیم و میگوییم دروغ است.
✅ مرحله سوم پخش در شبکه پشتیبان به قصد تکذیبِ تکذیب
⏪ شبکه پشتیبان به نقل از مدیرچاپخانه قرآن میگویند که خبر اولیه نه به آن صورت بلکه در حد چند صفحه درست بوده و اتفاق افتاده است و اون صفحات را از دید مردم قایم کردهاند.
❌ در جنگ احد هم سپاه اسلام با چنین شایعاتی پیروزی را به سادگی از دست داد.
⛔️ تکمیل کننده پازل دشمن نباشیم.
اساس چنین اخباری شایعه است نه نیاز به تکذیب دارد نه پرسش. چون در هر دو صورت دشمن را به مقصود خود میرساند.
درضمن هیچ فرد موثقی خبر محرمانه را درِگوشی منتقل نمیکند. پس ناقل را از منابع خبری خود حذف کنید.
*الحمدلله و به کوری چشم دشمنان اسلام، نایب امام زمان، در سلامت کامل هستند و بهره مند از دعای خیر حضرت حجت ، بقیه الله عج* و همه ما نیز مفتخر به سربازی در رکاب ایشان تا انقلاب جهانی مهدی فاطمه (عج).
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🌠🍁
🍁
💠#اطلاع_نگاشت
💢موضوع: تحول جوانانه
🔻چگونگی و الزامات ورود جوانان به عرصه حرکت عمومی کشور
#مکتب_انقلاب_اسلامی
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
شایعه.pdf
152.7K
🌠🍁
🍁
🌀#یادداشت
🌐نسخه pdf
✅موضوع: عملیات روانی دشمن در خصوص سلامتی #رهبر_معظم_انقلاب_اسلامی
🔹-🔸🌹🔹-🔸
🔻 ماجرای بیماری رهبری چه بود؟
🔹هفتهنامه نیوزویک به دنبال پشتیبانی خبری از جبهه آمریکایی-سعودی
🔸انتشار خبر با جزئیات برای باورپذیری بیشتر و عملیاتهای آینده
🔺دشمن در پی ایجاد یک نقشهخطرذهنیفلج برای مردم است
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#رهبری
🍁
🌠🍁
💢بسته بصیرتی روز💢
🔸🌹🔹
🔻نشریه اخبار و تحلیلهای 23 آذرماه
https://basirat.ir/fa/news/326799/
🌀اخبار ویژه 23 آذر ماه
https://basirat.ir/fa/news/326771/
🔺یادداشت روزنامهها 23 آذرماه
https://basirat.ir/fa/news/326866/
🔸🌹🔹
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بصیرت
🔴 #سرخط| این موضع شما سبب سوءاستفاده دشمن شد‼️
🔻 تذکر رهبر انقلاب به مرحوم هاشمی:
🔹مرتضی نبوی، عضو مجمع تشخیص مصلحت: سال ۹۱ که دوره جدید مجمع تشخیص مصلحت بود، همه اعضا خدمت رهبر انقلاب رسیدیم.
🔹بعد از پایان جلسه رسمی، از آنجایی که پیش از آن آقای هاشمی در مصاحبهای با یک فصلنامه مواضعی درباره مذاکره و رابطه با آمریکا گرفته بودند، رهبری در آن جلسه تذکر دادند و خطاب به او فرمودند: این موضع شما سبب سوءاستفاده دشمن شد.
🔹آقا فرمودند: این روزها درباره صحبتهای آقای هاشمی بحثهایی پیش آمده که خواستم در این جلسه عرض کنم برای این کار حرفها بدترین وقت ممکن انتخاب شد.
🔹البته ما درباره مذاکره یا عدم مذاکره با آمریکا با آقای هاشمی سالهاست بحث داریم و از زمان ریاستجمهوری ایشان در این زمینه بحث میکردیم؛ اما اظهاراتی که اخیراً کردند نبایستی انجام میشد، چرا که الان آمریکاییها در مقابل ما جبهه گرفتهاند، اقدامات و تحریمهایشان را تشدید کردند و امید آنها این است که این تحریمها ما را به عقبنشینی وادار میکند.
💢 #حرف_حساب
💠 جناب روحانی از کجا شروع کنیم؟‼️
🔻 واکنش جالب روزنامه #اصلاح_طلب آفتاب یزد به درخواست #روحانی برای انتقاد از دستگاه قضا و نیروهای مسلح:
🔹 «آفتابیزد» در واکنش به اظهارات روحانی در نشست خبری اخیرش نوشت: اصلا گیریم حرف شما درست؛ اما از کجای #قوه_قضائیه انتقاد کنیم؟ از برخورد با دانه درشتهای فساد اقتصادی؟ از بیرون کشاندن پروندههای ۲۰-۱۰ ساله؟ از زندان زدایی؟ از باز پسگیری اموال عمومی و بیت المال؟ از امیدبخشی به جامعه؟ از محاکمه طبریها و نعمتزادهها؟ از برخورد با قضات و وکلای فاسد؟ از هفت تپه و دشت مغان؟
🔺بیایید از #نیروهای_مسلح نیز انتقاد کنیم، از کجا شروع کنیم؟! مرزها، امنیت شهرها، در کنار مردم ایستادن؟ در سیل و زلزله در خاکریز نخست بودن؟ از کمک به دولت در بزنگاههای سخت؟
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🔴 #تحلیل| آیا عربستان عادی سازی رابطه اش را با اسرائیل اعلام میکند؟‼️
🔻 جرد کوشنر داماد و مشاور ارشد ترامپ اخیراً مدعی شده که «روابط اسرائیل با عربستان نیز قطعی است». در اینکه دو طرف سعودی و اسرائیلی علاقهمند به علنیسازی روابط دوجانبه هستند شکی نیست، اما هر کشور عربی برای برقراری رابطه با رژیم صهیونیستی باید از سه مرحله عبور کند:
1⃣ پذیرش و ایجاد روابط امنیتی و سیاسی پنهان : این مرحله نهتنها در مورد عربستان بلکه در ارتباط با برخی دولتهای دیگر عربی از سال 2000 میلادی به اینسو تحقق یافته است.
2⃣ پذیرش عادیسازی روابط در فضای نخبگانی و تبیین لزوم آن برای جامعه:
🔹 در زمینه تحقق مرحله دوم در عربستان ، هنوز بخش قابلتوجهی از مقامات فعلی و سابق و نخبگان سیاسی و امنیتی در عربستان پیرامون توافق با رژیم صهیونیستی ملاحظات و مخالفتهای جدی دارند. «ترکی الفیصل» وزیرخارجه اسبق و از شاهزادگان مطرح سعودی دو هفته پس از دیدار ناگهانی نتانیاهو و بن سلمان، در نشست منامه و در حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی بهشدت به رژیم صهیونیستی انتقاد میکند و آن را قدرت استعمارگر غربی مینامد که فلسطینیان را در بازداشتگاههای نظامی نگه میدارد.
3⃣ حساسیتزدایی اجتماعی و شکستن قبح رابطه با رژیم صهیونیستی:
🔹این مرحله مهم ترین و اصلی ترین بخش از فرایندعادی سازی است. در این ارتباط عربستان با یک مانع جدی به نام جامعه و افکار عمومی مواجه است. کما اینکه عربستان که با توجه بهقرار داشتن مکه و مدینه در آن از یک شأنیت دینی و تاریخی برخوردار است، کشوری است که حساسیتهای اجتماعی، اعتقادی و اسلامی در آن بهویژه در مناطق شیعهنشین نسبت به روابط با رژیم صهیونیستی بسیار بالاست. اهمیت این موضوع بهاندازهای است که چندی پیش خلیج آنلاین به نقل از بن سلمان ولیعهد سعودی «بیم از هرجومرج داخلی» را یکی از ملاحظات جدی وی در زمینه توافق با رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود
🖌 #حمید_خوش_آیند
🔴 والدین آفلاین؛ وزیر خوش خیال و لایو ابتذال
🔻 توجه، تخیل و تعقل نسل نوجوان به برکت! فضای مجازی افسارگسیخته خصوصاً در گرداب اینستا دچار اختلال شده و #فردیت_مبتذل با محوریت شهوت رانی و هوس بازی و رهاشدگی در حال شکل گیری است. خلوتگاه افراد میزبان رشدجنسی گشته و خودآگاهی، قربانی ابتذال در لحظه می شود. با این فرمان و با تماشای سوختن زمین تربیت فرزندان این مرز و بوم و بدون مدیریت جدی و تدبیر ضرب الاجلی برای مهار و هدایت فضای مجازی، دیگر نباید انتظار انبوهی از شخصیت های مسئولیت پذیر و متفکر و متعهد برای آینده جامعه را داشته باشیم.
🔻چند نکته جهت هشدار:
1️⃣ بچه ۱۴ساله ای که اساساً به لحاظ فکری و استانداردهای جسمی و روانشناختی در محدوده سن بلوغ است، پای گپ و گفت وگو با یک پورن استار و قمارباز و فاحشه اینستاگرامی می نشیند که اعتراف می کند مفسد فی الارض است و بطور نمایشی و تصنعی یا نیمه واقعی اذعان دارد که از رفتارجنسی بچه ای در سن فرزند خیالی اش متعجب و حیرت زده شده است.
2️⃣ اینکه جزییات ماجرا و گفت و گو چه بوده نیاز به بررسی متخصصین و والدین فرزند دارد ولی به لحاظ مدیریت اداراکات اجتماعی و امنیت روانی جامعه، حضور مبتذل و تابوشکنانه نوجوانان در فضای مجازی محل تامل و تاسف جدی برای مسئولین و خانواده هاست.
3️⃣ کاملا درست و به جا و دقیق است که فکر کنیم، ادراک اجتماعی و شخصیت یک فرهنگ اصیل، در یک جنگ شناختی مورد حمله جدی واقع شده و فاجعه ای پیرامون بافت اجتماعی و چرخه نسل سازی در حال رقم خوردن است.
4️⃣ خانواده های آفلاین و مدیران خوش خیال آگاه باشند و بدانند که ذبح شخصیت نوجوانان و عدم رسیدگی به موقع در باب گرداب رسانه ای و ابتذال مجازی و اعتیاد مدرن، مساله ای غیرقابل قبول و جنایتی نابخشودنی است
🖌 #علیرضا_محمدلو
💢بسته بصیرتی روز💢
🔸🌹🔹
🔻نشریه اخبار و تحلیلهای 29 آذرماه
https://basirat.ir/fa/news/327017
🔸اخبار ویژه 29 آذر ماه
https://basirat.ir/fa/news/326988
🔺یادداشت روزنامهها 29 آذرماه
https://basirat.ir/fa/news/326987
🔸🌹🔹
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بصیرت
💠🍁
🍁
❇️سه صد روز باقیمانده!
🔻تقریباً دو فصل به موعد برگزاری انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در 28 خرداد 1400 زمان باقی مانده است که با احتساب پایان کار دولت آقای روحانی در مرداد، میشود گفت تقریباً سه تا 100 روز دولت فرصت خدمت دارد. یکی از وعدههایی که دولتهای منتخب در دنیای امروز به مردمشان میدهند، وعده 100 روزه برای ساماندهی اولیه بههمریختگیهای دولت قبل از خودشان هست. پس اگر عزمی باشد و برنامهای، میشود در یک 100 روز هم کارهای تعیینکنندهای کرد. حال از عمر خدمتی دولت دوازدهم سه تا صد روز باقیمانده است. دولت در این فرصت باقیمانده برای حل نابسامانیها و رهاشدگیهای دوره خودش میخواهد چه کارهایی انجام دهد؟
💠نکات تحلیلی:
🔸 1- ابتداییترین مطالبه و درخواست از دولت در شرایط کنونی، این است که حاشیهسازی نکند. طراحی و تداوم برخی حاشیهها و استشمام پارهای لجبازیها با قوای دیگری که گاهی از زبان و قلم بعضی بهاصطلاح دلسوزان دولت در گوش دولتمردان نجوا میشود، حکم پوست خربزهای را میماند که زیر پای دولت انداخته میشود. تجربه مشترک دولت و مجلس در اعطای یارانه کمک معیشتی به 40 میلیون نفر، تصویری از همصدایی و همافزایی قوای کشور بود که بهرهاش را مردم بردند. تداوم این رویه حسنه، جلوی سوءاستفاده و خیالهای طمعورزانه دشمنان را هم میگیرد.
🔹 2- دولت بیش از هفت سال و نیم به انتظار سیب و گلابی آوردن درخت برجام نشست، اما حاصل چه شد؟! به تعبیر همین دولت؛ «تقریباً هیچ». ای کاش آقای روحانی این سه صدروزه را دریابد و برای امتحان هم که شده با ظرفیتهای موجود داخلی به رفع مشکلات بیندیشد؛ احتمال اینکه آوردهای باشد زیاد است؛ اما در گره زدن حل مشکلات به آمدن بایدن و اعتماد مجدد به آمریکا به غیر از نگرانی، هیچ نیست!
🔸 3- در این مدت باقیمانده میشود تصمیم بزرگی با توجه به تجربه برجام و اعتماد به آمریکا و اروپا گرفت که اگر آجری بر دیوار عزت و اقتدار این کشور گذاشته نمیشود، لااقل مؤلفههای قدرت کشور با کاهش و سایش هم مواجه نشود.
🔺نکته راهبردی: زمان را به بهانه اعتمادآفرینی غرب تلف نکنیم. غرب در پرتو نگاه استثناگرایانه به انقلاب و جمهوری اسلامی، هیچگاه به ایران اسلامی اعتماد نمیکند، مگر آن روز که از بنیانهای ایدئولوژیک اسلامی و انقلابی جدا شود؛ اما اسلام، انقلاب، رهبری و مردم این را نمیخواهند و تنها میخواهند مشکلاتشان حل شود و آن، با قوی شدن میسر است.
✍️نویسنده: فتحالله پریشان
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
💠🍁
🍁
🔴🍁
🍁
❇️مردم سالاری دینی (1)
💠چیستی و مفهوم مردم سالاری دینی
🔻واژه «مردم سالاری دینی»، اصطلاح تازه ای در گفتمان سیاسی دنیاست که در بستر مبانی سیاسی اسلام و متأثر از آموزه های نبوی و علوی روییده و بر آن است تا ضمن پاسداشت حقوق مردم در حوزه سیاست و اداره امور جامعه و پرهیز از الگوهای حکومتی استبدادی، رعایت اصول و مبانی ارزشی را بنماید و بدین ترتیب، نظام اسلامی را از الگوهای سکولار غربی تمییز دهد. برای این منظور، در حکومت اسلامی، روش نوینی مورد توجه قرار گرفته که نه استبدادی و نه لیبرالی است.
🔸مقام معظم رهبری از این روش حکومتی، به «مردم سالاری دینی» تعبیر نموده اند، و در توضیح آن می فرماید: «این مردم سالاری (دینی) به ریشه های دمکراسی غربی مطلقاً ارتباط ندارد؛ این یک چیز دیگر است. اولاً مردم سالاری دینی دو چیز نیست؛ این طور نیست که ما دمکراسی را از غرب بگیریم و به دین سنجاق کنیم تا بتوانیم یک مجموعه کاملی داشته باشیم؛ نه، خود این مردم سالاری هم متعلق به دین است. مردم سالاری هم دو سر دارد... یک سر آن عبارت است از این که تشکیل نظام به وسیله اراده و رأی مردم صورت بگیرد؛ یعنی مردم نظام را انتخاب می کنند؛ دولت را انتخاب می کنند... انتخاب مردم یکی از دو بخش مردم سالاری دینی است.
🔹مردم بایستی انتخاب کنند، بخواهند، بشناسند و تصمیم بگیرند تا تکلیف شرعی درباره آنها منجز بشود. بدون شناختن و دانستن و خواستن، تکلیفی نخواهند داشت. سر دیگر قضیه مردم سالاری (دینی) این است که حالا بعد از آن که من و شما را انتخاب کردند، ما در قبال آنها وظایف جدی و حقیقی داریم...»
به طور خلاصه در تبیین مفهوم مردم سالاری دینی، می توان چنین بیان نمود:
مردم سالاری دینی، ناظر به مدلی از حکومت است که بر مشروعیت الهی و مقبولیت مردم و در چارچوب مقررات الهی استوار است و در راستای حق مداری، خدمت محوری و ایجاد بستری برای رشد و تعالی مادی و معنوی، ایفای نقش می کند. این مدل، بر دو پایه استوار است:
1️⃣ از سویی ریشه در آموزه های وحیانی دارد
2️⃣ این آموزه ها را از رهگذر خواست و اراده مردم دنبال می کند
🔻از این رو در نظام مردم سالاری دینی، نظام سیاسی بر دو رکن الهی و انسانی استوار است و این نظام با در نظر داشتن اصول اعتقادی اسلام، رابطه مردم و حکومت را تبیین می کند.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مردمسالاری_دینی
🔴 #تحلیل| بازی کثیف آمریکاییها در عراق برای امتناع از خروج
🔻 شب گذشته سفارت آمریکا در بغداد هدف قرار گرفت و گرچه برخی رسانهها از دفع موشکهای کاتیوشا خبر دادند اما برخی خبرها از اصابت دستکم ۱۱ راکت به سفارت حکایت داشت.
🔹آمریکا شلیک راکت را «نقض قوانین بینالمللی» توصیف کرد و از عراقیها خواست گامهایی برای جلوگیری از این حملات بردارند.
🔹این واکنش آمریکاییها با هدف القاء مسئولیت گروههای مقاومت در این ماجرا، در حالی بود که رهبران این گروهها مانند کتائب حزبالله، عصائب اهلالحق و نجباء پس از وقوع عملیات، بلافاصله دست نداشتن خود در آن و مخالفت با هرگونه اقداماتی از این دست را رسما اعلام کردند.
🔹اعلام رسمی مخالفت، در کنار شکل عملیات و بهرهبرداری رسانهای آمریکاییها از این اتفاق حاکی از آخرین تلاشهای مذبوحانه آمریکاییها برای بر هم زدن معادله خروجشان از عراق با استفاده از مزدورانشان است.
🔹چنانچه گروههای مقاومت بارها اعلام کردهاند هیچگاه اهداف دیپلماتیک را هدف قرار نداده و هرگاه عملیاتی علیه متجاوزین آمریکایی انجام دادهاند ابایی از پذیرش رسمی آن نداشتهاند.
🔹 شایان ذکر است پمپئو نیز در ادعایی بدون سند ، ایران را به دست داشتن در حمله به سفارت آمریکا در بغداد متهم کرد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠🍁
🍁
🎥 #کلیپ
💢موضوع: ما #پیروزیم ما #قدرتمندیم
🔸🌹🔹
🔻 ما پیروزیم، ما قدرتمندیم، ما می تونیم پیش بریم، ما می تونیم پرچم اسلام را نگه داریم، #خدا این توان را به این ملت داده.
💯این ملت یک #ملت_نمونه است، حقیقتا با ارزشه و جوهر ایمان در اون بسیار برّنده است.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#ما_پیروزیم
#ما_قدرتمندیم
💠🍁
🍁
🔴 #تحلیل| جایگاه ایران در عراق
🔻 بررسی نظرسنجی های انجام گرفته نشان میدهد پایگاه اجتماعی و نفوذ جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر همچنان در بلوک شیعه عراق بیشتر بوده و در میان کردها نیز قابلتوجه است، اما تقویت این جایگاه در میان اهل سنت عراق با عنایت به نقش و نفوذ فزاینده و دیرپای آنها نهتنها در معادلات سیاسی و امنیتی عراق بلکه انعکاس کم و کیف این روابط در شکلدهی به مناسبات ایران و جهان عرب به ضرورتی انکارناپذیر بدل میشود.
🔹 نکته بسیار مهم لزوم توجه به تحولات نسلی و جابه جایی قدرت در عراق کنونی است که نتایج آن در نوع نگرش به کشورهای مختلف مشهود است.
🔹 نسل بازمانده از دوران مبارزات با دیکتاتوری صدام حسین و کادرهای برجسته معارضه رژیم بعثی بر اثر کهولت و یا ناکارآمدی و یا مواجهه با اتهام فساد و طایفهگرایی و حزب گرایی بهتدریج به کنار میروند و جایگزین آنان افرادی در میان طایفه شیعه و یا در میان اهل سنت و کردها، جوانانی میشوند که درک و تجربه مستقیمی از دوران مقاومت و معارضه ندادند، در دشواریهای عراق پس از سرنگونی رژیم بعث و اشغال توسط امریکا و ناامنیهای ناشی از آن بزرگ شدهاند، تحصیلکرده و بهویژه آشنا با تحولات روز و مسلط به استفاده از قابلیتهای فضای مجازی هستند و عمیقاً از وضعیت موجود سرخوردهاند.
🔹 هرچند جمهوری اسلامی ایران همچنان در مقایسه با سایر دولتها و رقبا از پایگاه اجتماعی بهتر و متنوعتری برخوردار است .اما با توجه به شکنندگی اوضاع و بیثباتیهای موجود وضعیتی تثبیت نشده دارد. در این مسیر نیاز به تلاش پایدار برای رفع کاستیهای جدی موجود در باز تنظیم مناسبات با همه طوایف، گرایشها و نسلهای جامعه بهشدت متنوع و متکثر عراقی وجود دارد. از طرفی نباید نفوذ نرم دیگر دولتها و بازیگران منطقه ای را نادیده گرفت.
🖌 #ِغفاری
🌴 #مکتب_سلیمانی
🌱 #عکس_نوشت| وصیت نامه حاج قاسم
☘ فشار دشمنان شما را دچار تفرقه نکند
🌠🍁
🍁
🌀#طرحهای_گرافیکی/« فقط برای خدا »
♻️موضوع: ابعاد شخصیتی و صفات فردی #سپهبدشهیدحاجقاسمسلیمانی
🔸🖤🔹
🌺فرش کوچکی انداخت گوشه ی حیاط خانه ی پدری اش، توی آفتاب. پیر مرد را از حمام آورد، روی فرش نشاند و سرش را خشک کرد. دست و پیشانی اش را میبوسید و میگفت :همهی دلخوشی من توی این دنیا، پدرمه.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🍁
🌠🍁