6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😨 دستپاچگی نتانیابو بعد از صدور بیانیه شدیدالحن بچههای باغزندان و بیدآباد شاهرود نسبت به جسارت صورت گرفته!
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅
#شاهرود_قاره_ی_کوچک
♨️ وقایع شاهوار ♨️
https://eitaa.com/joinchat/4049207794C1c66bdd61a
@baghzendan
✅ فهرست کالاهای برای فروش در مرکز نیکوکاری باغزندان
✅ خرید برای همگان آزاد است
@baghzendan
اطلاعیه
مراسم بزرگداشت یوم الله 13 آبان و شهدای مقاومت و امنیت
یکشنبه 13 آبان بعد از نماز مغرب و عشا
مسجد ابوالفضل (علیهالسلام) باغزندان
@baghzendan
✅ پیام بالا بر اساس آخرین اطلاعاتی که مسئولان مرکز نیکوکاری دادند اصلاح شد. دوباره بخوانید😍
✨🇮🇷✊محدودیت های ترافیکی راهپیمایی روز ۱۳ آبان از ساعت ۰۷:۳۰ لغایت ۱۱✊
⛔️مسیرهای مسدود :
🔷🚦 خ شهدا از میدان جمهوری تا تقاطع معلم
🔷🚦 خ تهران از تقاطع نادر تا ساعت گل
🔷🚦خ مزار از سه راه شبدری تا میدان جمهوری
🔷🚦خ فروغی از زینبیه تا چ معلم
خ معلم از تقاطع مفتح تا چهار راه معلم
🚦⛔️از شهروندان درخواست می شود مسیر های جایگزین را برای مقصد خود انتخاب نمایند و خودروهای خود را درمسیر راهپیمایی پارک نفرمایند .
@baghzendan
💠 به مناسبت سیزده آبان، روز مبارزه با استکبار جهانی 💠
✍ روز 13 آبان که به عنوان روز مبارزه با استکبار جهانی نامگذاری شده یادآور سه واقعه مهم در تاریخ معاصر ایران است که در سه دوره مختلف رخ داده و به همین دلیل این روز را در تاریخ کشور به عنوان روزی به یادماندنی به ثبت رسانده است.
1⃣ در روز 13 آبان 1343، مأموران رژیم شاه، حضرت امام خمینی(ره) را در قم دستگیر و به دستور آمریکا، به ترکیه تبعید کردند.
2⃣ در روز 13 آبان 1357، دانش آموزان تهرانی در اعتراض به دخالت های آمریکا در ایران، راه پیمایی کردند، ولی دژخیمان رژیم شاه، به آنان حمله کرد و آنان را به خاک و خون کشید.
3⃣ در روز 13 آبان 1358، دانشجویان مسلمان پیرو خط امام، لانه ی جاسوسی آمریکا را در تهران تسخیر کردند و جاسوسان آمریکایی را به گروگان گرفتند.
🔸 بدین ترتیب، مبارزه ی ضد آمریکایی مردم ایران، ابعاد جدیدتری پیدا کرد. بنابراین، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، این روز را به روز «ملّی مبارزه با استکبار» نام گذاری کردند.
#ایران
@baghzendan