eitaa logo
با هم باشیم ۱۸
103 دنبال‌کننده
7.7هزار عکس
5.3هزار ویدیو
82 فایل
از ما بترس، طائفه ای پراراده ایم☝🏻 ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم✌🏻 از ما بترس شیعه سر سخت حیدریم🤚🏻 جان بر کفان جبهه ی فتوای رهبریم✊🏻 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 @Fathi0313 @asheghshahadatF16 ارتباط با ادمین کانال 👆🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻داستانی جالب از رتبه ۱ کنکور تجربی در سال ۱۳۶۴ (شهید احمدرضا احدی) ▫️مادرش میگوید: یکی از دوستان احمدرضا از شمال با منزل همسایه مان تماس گرفت، احمدرضا رفت و بعد از چند دقیقه برگشت. پرسیدم: احمدرضا که بود؟! گفت: یکی از دوستانم بود. پرسیدم: چکار داشت ؟! گفت: هیچی، خبر قبول شدنم را دردانشگاه داد! گفتم: چی؟؟ گفت: می گوید رتبه اول کنکور راکسب کرده ای. من و پدرش با ذوق زدگی گفتیم: رتبه اول؟؟ پس چرا خوشحال نیستی؟؟!! احمدرضا گفت: اتفاق خاصی نیفتاده است که بخواهم خوشحال شوم! در همان حال آستین ها را بالا زد وضو گرفت و رفت مسجد!! یادم هست با اینکه دانشگاه قبول شده بود، همراه عمو بزرگش می رفت بنّایی، می گفتم احمدرضا تو الان پزشکی قبول شده ای، چه احتیاجی هست که به بنّایی بروی؟! می گفت: می خواهم ببینم کارگرها چقدر زحمت می کشند! می خواهم سختی کارشان را لمس کنم! 💠 قسمتی از آخرین دست نوشته این شهیدبزرگوار قبل از شهادت: «چه کسي مي تواند اين معادله را حل کند؟ هواپيمايي با يک و نيم برابر سرعت صوت از ارتفاع ده متري سطح زمين، ماشين لندکروزي را که با سرعت درجاده مهران – دهلران حرکت مينمايد، مورد اصابت موشک قرار ميدهد؛ اگر از مقاومت هوا صرف نظر شود، معلوم کنيد کدام تن مي سوزد؟ کدام سر مي پرد؟ چگونه بايد اجساد را از درون اين آهن پاره له شده بيرون کشيد؟ چگونه بايد آنها را غسل داد؟ چگونه بخنديم و نگاه آن عزيزان را فراموش کنيم؟ چگونه مى توانيم در شهرمان بمانيم و فقط بخوانيم؟ چگونه مى توانيم درها را به روى خود ببنديم و چون موش در انبار کلماتِ کهنهٔ کتاب لانه بگيريم؟! کدام مسئله را حل مى کنى؟ براي کدام امتحان درس مى خوانى؟! به چه اميد نفس مى کشى؟ کيف و کلاسورت را از چه پر مى کنى؟ از خيال؟ از کتاب؟ از لقب شامخ دکتر يا از آدامسى که هر روز مادرت در کيفت مى گذارد؟؟ کدام اضطراب جانت را مى خورد؟ دير رسيدن به اتوبوس، دير رسيدن سر کلاس، نمره گرفتن؟ دلت را به چه چيز بسته اى؟ به ؟ به ؟ به قبول شدن در حوزه فوق دکترا؟؟ 💠 شهید احمدرضا احدی آخرین وصیت خود را در چند جمله کوتاه خطاب به همه مردم و مسئولین اینگونه خلاصه کرده است: بسم الله الرحمن الرحیم فقط نگذارید حرف امام (ولی فقیه) روی زمین بماند! همین» 🌷شادی ارواح مطهر شهداء صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄ یاقاضی الحاجات امروز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۹ شمسی ۲۱ ربیع الثانی ۱۴۴۲ هجری قمری ۷ دسامبر ۲۰۲۰ میلادی
🔴 جزئیات دقیق نحوه شهادت شهید فخری‌زاده از زبان جانشین فرمانده کل سپاه سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: 🔹۱۱ پاسدار همراه شهید فخری‌زاده به عنوان تیم حفاظتی بودند و انفجار نیسان برای از بین بردن مجموعه حفاظت بود. 🔹تیربار ماهواره‌ای و آنلاین کنترل می‌شد و تروریستی در صحنه نبود. 🔹۱۳ تیر از تیربار شلیک شد و تیربار با دوربین پیشرفته روی چهره شهید فخری‌زاده زوم بود و از هوش مصنوعی کمک گرفته بودند. 🔹این تیربار فقط روی چهره شهید فخری‌زاده متمرکز بود و همسر شهید با وجود اینکه در فاصله ۲۵ سانتی‌متری شهید بود، تیر نخورده است. 🔹سر تیم حفاظت شهید فخری‌زاده به دلیل اینکه خود را روی شهید فخری‌زاده انداخته بود، ۴ تیر خورد و فردی از دشمنان در صحنه نبود تا به محافظان شلیک کند. 🔹از ۱۳ تیر تیربار، ۴ - ۵ تیر به شهید فخری‌زاده و یک تیر به کمر شهید برخورد کرد و شهید فخری زاده بر اثر قطع نخاع و خونریزی تا رسیدن به بیمارستان بقیه الله به شهادت می‌رسند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اشک‌های پس از تصویب بیست‌دقیقه‌ای در مجلس! 🔺دکتر علی‌اصغر زارعی نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی و مشاور رئیس جمهور در دولت نهم روز گذشته دار فانی را وداع گفت. 🔺این جانباز و رزمنده دوران دفاع مقدس، مسئولیت‌هایی چون فرماندهی ستاد جنگ الکترونیک سپاه پاسداران، ریاست دانشکده فنی دانشگاه امام حسین(ع) و جانشینی سازمان پدافند غیرعامل را نیز در کارنامه خود داشت. 🔺اشک‌های دکتر زارعی پس از تصویب بیست‌دقیقه‌ای برجام در مجلس از خاطرات سیاسی ماندگار سال‌های اخیر بود.
🔴 💠 اگر کودکی در خانه بخاطر بی‌احتیاطی پایش به یک قیمتی بخورد و بشکند اگر پدر و مادرش بخواهند او را شلّاق زده یا کنند این مجازات، ناعادلانه و حتّی وحشیانه خواهد بود. سقف مجازاتی که می‌توان برایش در نظر گرفت این است که به او تذکّر جدّی بدهند و یا دقایقی با او بخاطر بی‌دقتی، قهر کنند. 💠 اگر در زندگی، زن یا مرد دچار یا خطایی شد نباید با ناراحتی‌ غیر منصفانه و مجازات ناعادلانه‌ی همسرش روبه‌رو شود. 💠 در بسیاری از موارد طولانی، ترک طولانی منزل، تصمیم عجولانه برای طلاق، آبروی همسر را بردن و تنفّر و کینه‌های طولانی از مصادیق ناراحتی و مجازات غیر منصفانه است در حالیکه اگر در ناراحتی خود و انصاف داشته باشیم با تدبیر، تغافل، گذشت، دستگیری و صمیمیّت مشکل حل می‌شود. 💠 گاه بجای اینکه اعدام را دور گردن همسرمان بیندازیم سر طناب را به دستش بدهیم و او را با محبّت و راهنمایی گرفتن از خانواده از اشتباه و گناه بیرون بکشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 بودجه نهادهای فرهنگی کشور چقدر است؟ 🔺هر ساله همزمان با ارائه لایحه بودجه به مجلس، برخی رسانه ها توجهات را به سمت بودجه نهادهای فرهنگی جلب می کنند و سعی می کنند با ایجاد دوگانه های کاذب، به مخاطب القاء کنند که نهادهای فرهنگی، هیچ خاصیتی ندارند و بودجه آنها بسیار سنگین است و بهتر است صرف معیشت مردم شود. 🔺 و اما... جمع کل بودجه سال 1400 چقدر است؟ 2.435.707.898.600.000 تومان. یعنی: 2 بیلیارد و 435 بیلیون و 707 میلیارد و 898 میلیون 600 هزار تومان. 👈 اسامی و بودجه برخی نهادهای فرهنگی مورد اتهام: 1️⃣ شورای سیاستگذاری ائمه جمعه: 35 میلیارد تومان. 2️⃣ جامعة المصطفی العالمیه: 465 میلیارد تومان. 3️⃣ موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی "ره" : 23 میلیارد و 500 میلیون تومان. 4️⃣ بنیاد حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس: 67 میلیارد تومان. 5️⃣ بنیاد حفظ و نشر آثار امام خمینی "ره" : 34 میلیارد تومان. 6️⃣ ستاد راهیان نور: 30 میلیارد تومان. 7️⃣ ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر: 35 میلیارد تومان. 8️⃣ دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم: 205 میلیارد تومان. 9️⃣ مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام: 75 میلیارد تومان. 🔟مجمع جهانی تقریب مذاهب: 43 میلیارد تومان. جمع بودجه این ده نهاد: 1.021.000.000.000 تومان. یعنی: (یک هزار میلیارد تومان.) 🔺 به نظر شما این رقم، چند درصد از بودجه کل را تشکیل می دهد؟ فقط: 0/04 %( چهار صدم درصد!) یعنی بودجه این نهاد ها، به اندازه نیم درصد از بودجه کل هم نیست! 🔺 نکته مهمتر این است که مغفول واقع می شود این است که این رقم ها فقط بر روی کاغذ است و در موقع تحویل بودجه به این سازمان ها، 30 تا 40 درصد بودجه مصوب در اختیارشان قرار می گیرد و گاهی اوقات حتی کمتر از آن، یعنی آش نخورده و دهن سوخته! 🔹 تذکر: اختلاس صندوق ذخیره فرهنگیان را یادتان هست؟ 16 برابر این مبلغ بود! 🔹 اما افراد مغرض به ما اینگونه القاء می کنند که تمام مشکلات کشور لنگ همین کمتر نیم درصد بودجه است که آن هم کامل تحویل این سازمان ها نمیشود! 🔺چرا کسی از بودجه وزارت صمت، وزارت رفاه، وزارت نفت، وزارت آموزش و پرورش و ... سوال نمی پرسد؟ 🔺چرا مطالبه ی اصلی را به سمت نهادهایی که مسئول مستقیم رسیدگی به معیشت مردم هستند نمی برند؟ و نمی پرسند: این همه بودجه چه شد؟ 🔻پس معلوم می‌شود این همه جار و جنجال بر سر بودجه‌ی نهادهای فرهنگی مذهبی، محملی است برای فرار از پاسخگویی به مردم که با میلیاردها پول مردم چه کردند؟ فرار به جلو از این حرفه‌ای تر دیده یا شنیده بودید؟ 🔺 نکته جالب تر آنجاست که بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در هشت سال گذشته با رشد 839 درصدی از 50 میلیارد تومان به 469 میلیارد تومان رسیده است یعنی حدود 3 برابر بالاتر از بودجه سازمان مدیریت بحران و 4 برابر بالاتر از بنیاد ملی نخبگان کشور!